Kv duygu sömürüsü yaptığı için esinizi manipüle etmiş sanırım. Yalnız genel olarak şunu söylemek istiyorum. Haklısınız ve çok fedakarsiniz. Kura ile ev alımı konusunda: yaşlı insanlar paraya çok düşkün olurlar..Geneli böyledir...Korkmustur parasız kalacağım diye..Yaşlı psikolojisi açısından yaklaştım. Eşinizin onu ikna etmesi gerekirdi bu durumda. Ha bana sorarsan uzun suredir yanında kaldığı gelini ve oğlu için bunu yapmalıydı. Eşiniz arada tatsızlık olmasın diye "benim düşüncelerim" diye söylemiş. Sizin kv ile aranız kötü olsun istememiştir. Esinizin kıyafetlerini neden vermedi? yani bunu hiç sordunuz mu? Bu bir tür fitnelik ya da kötülük mü oluyor? yanlış anlamayin olaya sizin bakış açınızi anlamaya çalışıyorumrest çektim ama bir ay sonra. bir ay ne oluyor anlayamadim. o benim tanidigim insanlar bu mu diye. yanlis mi anliyorum vs diye. .ben niyete cok onem veririm. kv nin kotu niyetinden emin olduktan sonra kabullenmedim o davranislarini.
surekli agliyordu o bizi bilerek geldi falan diye. ne bekliyorsa artik.
kv asla dogrudan bisi demez. o kiyafet mevzusunda mesela soyle olmustu. ceyiz yerlesti. teyzem dedi damatin kiyafetlerini de koyalim. zaten yeni ev kiralayinca onlar gecip oturmaya baslamisti. yan odadan giysiyi verecek sadece. ben sonra koyarim simdi pis mo dedi bisi dedi bir bahane vermedi.
iki hafta resmen turlu bahaneyle vermedi. artik nasil bir kafaysa.
mesela oda secicez. banyoya yakin olanina bu olsun dedim ben. bana hala diger odayi gosteriyor bu olsun bu daha iyi diye . kendi isteklerini falan hep boyle alttan alta yapar. asla sesini cikarmaz birseye. keske cikarsa keske durust olsa.
ilk bir aydan sonra ben rest cektim iste. hatta o zamanda ayrilmayi dusunuyordum. koye gitmesi gerekti aslinda. yeni evli çift normalde yalniz birakilir dimi. herkes soruyor ne zaman gitcen diye. gitmem demiyor asla. gidecem gidecem diyor yaz bitecek hala gidecek.
esime de şöyle diyor. giderim oglum giderom. sirtim agriyir ama olsun ben giderim.
boyle işte. alttan alta esimin duygularina hitap ediyor.
esime gore annesi kocasi tarafindan terk edilmis. cok fakirlik gormus. cok cekmis hasta ve yasli bir kadin.
bense hep gencim ailem de genc. hatta ona da dedim bir kere ben ve ailem ölümsüzuz bir tek senin annen ölümlü.
Kv duygu sömürüsü yaptığı için esinizi manipüle etmiş sanırım. Yalnız genel olarak şunu söylemek istiyorum. Haklısınız ve çok fedakarsiniz. Kura ile ev alımı konusunda: yaşlı insanlar paraya çok düşkün olurlar..Geneli böyledir...Korkmustur parasız kalacağım diye..Yaşlı psikolojisi açısından yaklaştım. Eşinizin onu ikna etmesi gerekirdi bu durumda. Ha bana sorarsan uzun suredir yanında kaldığı gelini ve oğlu için bunu yapmalıydı. Eşiniz arada tatsızlık olmasın diye "benim düşüncelerim" diye söylemiş. Sizin kv ile aranız kötü olsun istememiştir. Esinizin kıyafetlerini neden vermedi? yani bunu hiç sordunuz mu? Bu bir tür fitnelik ya da kötülük mü oluyor? yanlış anlamayin olaya sizin bakış açınızi anlamaya çalışıyorum
Son durumlar nedir banlıyken görmüştüm konuyu çok üzüldüm size iyi ki gitmişler yoksa daha çok beslerdiniz siz bunları
ben sadece yaşlılarla çalıştığım için biraz psikolojilerini biliyorum o yüzden acaba öyle mi diye düşündüm. Yoksa diğer türlü kesinlikle haklısınbugune kadar parasini hic almadi ki. o para hep eve harcanir. esim ceker eve gider o maas. yani parasinda desem parasinda degil. parasinda olsa ben ona pesin odemeyi de teklif ettim.
esime gore guya ben surekli bosanmak istiyormusum ondanmis. ee sende surekli bosanmamak istiyorsun. madem devam edicez uc arti bir ev lazim. arti detayli konusalim denir bisi denir. direkt ne bana ne sana guvenmez dedi. ben oderim diyince de senin vermen baska devletin vermesi baska diyor. burda artniyet var. surekli kendini iyi gibi gosterip art niyet var işte. biz ayrilsak bile o para onlara yetecek mi. zaten nafaka vermesi gerekecek. hadi ayrildim.diyelim verecegin nafakaya say.
kiyafetlerini vermemesi sembolik bisiydi bence. oglunu paylasamadi iste. ve evet duygu somurusuyle oglunu cok etkiliyordu. biz disari cikinca cok mutlu oluyorduk. esim bana karsi cok ilgili oluyordu. eve gelince sogujlasiyordu.
yazin evlenmisrik.eve gelince beni opmez annesini operdi. neden derdim terliymis . ee anneni neden opuyorsun. iste o tere mere bakmaz diye acikliyordi. yillar sonra konustugumuzda ise annesiyle aramdaki gerilimden etkilendigini soyluyordu.
halbuki bir gerilim falan yoktu. ben kadinin yaptiklarini anlamaya calisiyordum soguk duruyordum. kadinsa dovunuyordu o boze bilerek geldi diye. her yaptiginda yine eskisi gibi sicak olmami bekledi heralde.
gunduz ona iskence yapiyordum sanki aksam oyle uzuntuye boguluyordu suram agriyor buram agriyor diyordu.
iste bunlar fitnelik ve kötülüktur bana gore. ben tum ailemi arkama aldim fedakarlikta bulundum evlendim. insan bunun hatrina bile farkli bakis acisiyla bakmasi gerekirdi. 40 yil onceki kendi zamaniyla kiyasliyor heralde. ona gore kesin ben iyi bir evlilim yapmisimdir
Son dik su an akrabarindalar. pazartesiye is yetistirmesi gerekiyormus
.haftaiçi konuşuruz dedi. annesi hastaumis. unlar da ogluma ddier
ben sadece yaşlılarla çalıştığım için biraz psikolojilerini biliyorum o yüzden acaba öyle mi diye düşündüm. Yoksa diğer türlü kesinlikle haklısın
Normal bir anne-oğul ilişkisi değil zaten. Eşinin terketmesi veya ölümü sonucu o boşluğu oğlu ile dolduran klasik anne tepkileri..Oğlu için de bu ilişki normal olmaya başladı..Yanlış olan bu durumu duzeltmeye çalışmadı
allah korkusu olanlarla karılaştırsın hepimizi rabbimakrep burclular bana alinmasin ama sayesinde akrep burcundan nefret ettim. kiskanc iste. benim dogum sancim tuttugunda bununda dis sancisi tuttu. ama aleni kiskancligini belli etmedigi icin yasli zavalli rolunde oldugundan surekli esim hayatimda ilk kez o zaman aglarken gormustim. ben kizdim neden annenin yanina gidiyorsun sancim var diye. aglamisti hanginize bakayim diye.
insan disi agrisa bile gelinim.hamile sancisi var ses etmeyeyim diye dusunur.
hep siz iyi olun yeter dedigi guya hic sesini cikarmadigi icin de melek rolunde.
apartmandaki komşulara sorsaniz mesela o melek kv ben sirret gelinimdir. oyle diyebilirler yani sasirmam. ben calsitigimdan komsuyla muhabbetim yok zaten. onun muhabbeti vardir. kendini iyi göstermeyi iyi bilir.
bence geri dönmek için yol yapacaklar bak eşin seni suçlayıp üste çıkmaya çalışacakayni ayrilcaz ama.detaylari konuşmadik su an akrabarindalar. pazartesiye is yetistirmesi gerekiyormus
.haftaiçi konuşuruz dedi. annesi hastaumis. unlar da ogluma dedikleri
Bende en fazla bir hafta diyorumbence geri dönmek için yol yapacaklar bak eşin seni suçlayıp üste çıkmaya çalışacak
Katılıyorum adam gelip sen 250 tl için bitirdin aman evimiz küçük olsun huzur olsun diye vicdan yaptırır bu kadına kadın çok iyi niyetliBende en fazla bir hafta diyorum
Kimse iki tane asalağı (konu sahibi kusura bakma ama başka tabir bulamadım) daha fazla bakıp sırtında taşımaz
Dönün desin diye bekliyorlardır 4 göz
Anam da üzüntüden hasta oldu der birde ağlar :)Katılıyorum adam gelip sen 250 tl için bitirdin aman evimiz küçük olsun huzur olsun diye vicdan yaptırır bu kadına kadın çok iyi niyetli
aynen hiç iyi değil ben gaddarımdır biraz iki kişi besleyeceğime o parayı bakıcıya verir üstüne kalanlada gezer tozarımAnam da üzüntüden hasta oldu der birde ağlar :)
Fazla merhamet de iyi değil
bana en kötülüğü dokunmus insanlarin bile telefonunu rehberimden silemeyen biriyim ki
Konu sahibi siz guclu bir kadinsiniz. Evladiniza da kendinize de yetersiniz.kahroluyorum. cok aci çekiyorum . kendimi cok yalniz ve gucsuz hissediyorum.
bana en kötülüğü dokunmus insanlarin bile telefonunu rehberimden silemeyen biriyim ki ben.
kimseye diyemedim daha. kimdenin omzunda aglayamiyorum. kimin yaninda agliyacagim ki. ailemin mi. iyice uzerim onlari
.hic alisamadilar evliligime hic. ama yine de herkes mutlu olsun yuvasinda diye dusunuyorlardi. simdi bakcaklar ki kizlari zaten mutsuzmus.
besigimdeki bebegime bakiyorim. 4 aylik daha. babasini kimbilir ne kadar gorcek.
alismistim esimin her seferinde ayrilmamak icin çaba gostermesine. bisi bekledigimden degil aslinda. zaten hersekilde ayrilacaktim. hani olecegini de hep bilirsin ama bazi anlarda gercegin bir anda cok farkinda olursunuz ya.
oyle oldu sanki. bitirmek istiyordum zaten evet ama ciddi ciddi bitiyor ya. agir geliyor kahroluyorum.
kimseye de diyemedim ki. buraya da yazmasam iyice mahvolacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?