beni haksiz bulun, hatta taşlayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su an böyle hissetmeniz normal evliliğiniz bitiyor sonuçta, hayatınız değişecek ama şu an bu acıyı çekin bitsin ki tertemiz bir şekilde huzurla başlayın yeni hayatınuza çekeceğinizi çekmişsiniz zaten 1 kere gelmişsiniz şu dünyaya kıymet bilmeyen nankçt insanları sırtınızda taşıyacagınıza evladınıza fazla fazla yaparsınız ailenize de söyleyin paylasın neden paylasmıyorsunuz ki üzüntüden ölecek halleri yok onlar da üzülür sonra rahatlar kızları kurtuldu diye kendinize saklamayın bu sorunları artık bence biraz kendinizi düşünün lütfen ya

kis illa gecer ama yedigimiz ayaz unutulur mu. bilinmezlige dogru yol aliyorsun sanki. demekki mutsuz evliliklere insan bu yuzden devam ediyor. iyi kotu ne yasadigini biliyorsun. boyle bilinmezlige gidiyorsun sanki. cocuklarim ne yalacak nasil karsilayacak. ailemle ilk yillar mutlu olurum ama sonrasi. bir sure sonra onlara da agir gelecek sanki. birlikte yasadigimiz yillardan hatırlıyorum. birlikte yasamayiz ama cocuga onlar bakar illa cok goruscez.
burdan sonra benim icin donus yok. mecbur hersekilde yasicam bunu. ben affetsem bile bu ev olayından hersekilde patlicak zaten. ailemle son dogumumda gerilim olmusti esime karsi. yani bu olay bana ragmen de hersekilde kontrol ddemeyecegim bir sekilde patlayacakti.

ama uzuluyorsun yine de. biraz icim sogusun diye buraya yazıyorum.

aileme söyleyeceğim ama kendi psikolojimi ve onlarin tepkilerini az cok biliyorum. su an bu rih haliyle kaldiramam. bir kac gun gecsin azicik icim sogusun. telefonda haber veremem zaten onlara gitmem gerekir. evler uzak. haftaortasi giderim orda kalirim. o zaman söylerim

Yaşadiğin sancili dönem elbette gececek ve gecen zamanlar sana vaktinde yapmis oldugun fedakarliklarin ve karsiliginda gormüş oldugun nankorlükler keske daha önce verseydim bu karari dedirtecek. Bir kadina bir anneye en önemlisi bir eşe yapilabilecek en büyük kötülük degerli olduğunu hissettirmemek. Umarim sansa deger verecek ve herzaman iyiki diyecegin adam gibi bir adam cikar karşına Allah yar ve yardimcin olsun.....

Oğullarini pislik zihinleriyle zehirleyen yuvalarinin huzurunu bozmaya sebep olan tüm kayinvelidelerden nefret ediyorum Allah kahretsin hepsini..

Bacım senin en büyük hatan azla fedakarlık.sen bu kadar debelenirken kocan nerdeydi pardon da.benim bildiğim ve gördüğüm can çıkar huy çıkmaz bence sen artık kendini ve çocuklarını düşün kendin ezildiğin gibi çocuklarında ezilir böyle gidersen

Nasilsiniz umarim daha ıyisinizdir konunuzu takip ediyordum fakat cevap yazamamistim. Ama bu mesajiniz cok etkiledi beni. Herkes ayril demiş ben de öyle olmasi gerektiğini düsunuyordum sizin de düşünceniz bu yönde ama acaba son yaşadıklarınız eşinizde bir tokat etkisi falan yapmışmıdir yani düzelme çabaları gösterirse acaba bir şans daha verebilir misiniz. Çünkü anladığım kadariyla eşiniz kötü biri değil gibi dengeyi kurup evi ve hayatini yonetemiyor. Annesi yıllarca ogluna mağdur oldugunu işlemiş. Şimdi o düşünceden kurtulamıyor. Bilemiyorum ama bazi şeyleri yoluna koyabilirse annesi ve sizin hassasiyetlerinize saygi gösterme egilimi varsa son bir şans verilebilir belki.. Anladığım kadarıyla çalışmaya gayret etmeye başlamış. Belki yanlış düşünüyorum ama üzüldüğünüzü görünce yazmak istedim. Allah kolaylik versin hakkinizda hayırlısı neyse o olsun. Siz akıllı güçlü birisiniz eminim ne karar verirseniz verin doğrusunu yapıp cocuklarinizla mutlu olmayi başarirsiniz.Sevgiler...

sizin sinirleriniz alınmış helal olsun inanki 5 dakiki da daraldım hayatınızdan..
lütfen gitsinler lütfen

ayni ayrilcaz ama.detaylari konuşmadik su an akrabarindalar. pazartesiye is yetistirmesi gerekiyormus
.haftaiçi konuşuruz dedi. annesi hastaumis. unlar da ogluma dedikleri
hastadır kesin ,bırakın ne hali varsa görsün hastaysa.
merhamete gelmeyin yeter sırtınızdaki kambur,çocuklarınızın düzgün bir ortamda yetişmesi gerekiyor silik bir baba dominant bir anne ile değil mutlu mülayim bir anne ile yetişseler daha sağlıklı olur.

Son düzenleme:
Ah be kardeşim yıllarca bu cehennemi hem.kendine hem çocuğuna niye yaşatın?bırak hazır kayışların kopmuş bir daha eskiye dönme boşa gitsin.ana oğul ne yaparsa yapsın.sen çocuğunla bir hayat kur kendine

son yazılanlari tek tek alintilayamadim.

icimdekileri haykirma evresinden icime kapanma evresine geçtim sanirim. konusmaya bisiler anlatmaya bile halim kalmadi.

bir an once konusalim cenazeyi kaldirip gomelim yoluma bakalim istiyorum.

geçmişin tek tek hesabini sormak basinin etini yiyip icimdeki ne varsa bosaltmak oyle bitirmek istiyorum.

ustte bir uye barisirsiniz falan demisti alintilayamadim. artik ikimiz istesek de olmaz. bu kadin zerre degismemis belli.

ayri ev olsa da kafasinda kurar kurar kendini kalp krizi gecirtir hic sasirmam. bir gun gelip kv öldü yazarsam 2. zeynep vakasi demeyin emin olun benim ki gerçektir.

cunku bu kadin daha önce de kendi kendine kurup tansiyonunu firkatip burnunu kanatmisti. burnu kanamasa beyin kanaması olurdu demisti dr. o zaman bile esim dogrudan degil ama beni suclamisti biliyorum. bir de böyle burda anlatinca hepten sinirleniyorum..ne yaptında kv ye o hale geldi diyeceksiniz. yaptigim sey soguklukmus. konusmamak muhatap olmamakmis. 4. gun elini operken suratini asan, daha ilk gunden oglunu kiskanan kadına yine aynı saflikla sicak olmamak sucum. hani bir sure yasasak sorun olsa ben o zaman bile eski halime donebilirdim. ama 4. gunden kadinin değişmesinin bana gore.kotulukten baska aciklamasi yok. o.karakterdeki arkadaslarimdan bile bana zarari olsun olmasin fersah fersah kactim ben
.tum bunlarin hesabini sormak istiyorum.

bu kadin biz bosansak da ayri evde olsak da kendine zarar verecek derecede hastalanir. esimle normal insani iliskimizin bile kalacağıni sanmiyorum.

zaten belli orda akrabalarinin orda da iyice doldurmuslar bunu. esimin tavirlarindan anlayabiliyorum. o da bosanmaya kararli gorunuyor.

gunduzleri iyi aslinda. surekli kosturuyorum..kucuk oglum gazli . sirtima aliyorim.evin işini yapıyorum. buyuk sıkılıyor babaannesiyle cok oyun oynardi. cogu zaman tv açıyorum. dun cok sikilinca bir yandan onla saklanbac oynadim bir yandan kucugum sirtinda bir yandan da ev isi yaptim .

ama aksam ve gece olunca cok zor. ciddi ciddi bitiyor düşüncesini idrak etmek cok agir. cocuklarim icin bile gucumu.toplamak da zorlaniyorum.

su hesaplamami yapayim cenazemi kaldirayim... ölümün bile acisi geciyor bunun da gecer elbet. hesaplasmadan sonra beni üzen ne varsa cikarcam hayatimdan artik. hatta sosyal medya da dahil.

ucretsiz izim bitene kadar kendim ve cocuklarimla zaman gecirmeye caliscam ins.

Bu kadar şey olurken kocaniz nerdeydi hic etkisi olmadimi sizi dinlemedimi destek muhabbet ilişki ...yoksa ...yol verin

Yahu kusura bakma da beni güldürdüm.
Sen hırslı, çalışkan, demiri sıksan suyunu çıkaracak kadınsın. Kocanı ve kv'yi niye besliyorsun bu kadar?
Düzelecek mi sanıyorsun?
Anca besler besler şişirir yine kötü sen olursun.
Ben olsam usulca kapıyı üzerlerine örter çeker giderim.
Uğursunz, bereketsiz insanları beslemekt, çocuğunun rızkını bölüşmekte bu ısrar niye?

kendine yazik etmissin ne diyeyim baska.ask gozunu kör edince ilerisini dusunememissin canim. keske saece kalbin degil mantiginlada hareket etseymissin..allah yardimcin olsun

1- olayları herkes kendine gore yorumlar. Aynı durumu kv kendi hisleriyle anlatsa belkide şuan siz taslaniyor olacaktiniz.
2- siz gece gündüz çalışırken çocuklarınızın bakımını kv üstlendiyse bu da onun size yaptıgi buyuk bir iyiliktir.
3- kimse size git 5 okul oku kendini bize paspas yap dememiş. Bu sizin tercihiniz.
Bu kadar fedakar olmasaydiniz esiniz belki de kendini daha iyi hissedecekti ki, burada bile birsuru kisi adama asalak demis.
4- çocuklarıniz.icin en iyisini siz bilirsiniz. Yalnızca sizinle yaşamanın onları mutlu edeceğini düşünüyorsanız hakkinizda
Hayırlısı olsun.

Katiliyorum sourlife uyesinin yazdiklarina...siz fazla fedakarlik gostererek esinizi asalaklastirmissiniz..kv hatali tabiiki ama bu evlilik hemen bitmemeli bence..kk daki cogu uyenin sonuna kadar bosan bosan tutumlari bazi konularda itici gorunuyor.bu konuda oldugu gibi

i

Bence ailenizin size vereceği eve taşınıp şuan ki evi eşinize ve kayınvalidenize verin çünkü biliyorsunuz ki onlar idare edemezler bari kira vermeyip ne bulurlarsa onu yesinler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…