- Konu Sahibi chamallows
annene ne oldu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bişey annem iyiannene ne oldu?
Tum yorumlari okumadim ama babaniz öldü degil mi?hiç bişey annem iyi
evet babam öldüTum yorumlari okumadim ama babaniz öldü degil mi?
Annenizin iyi olmadina sevindim. Siz de cok mutlu olursunuz dilerim.
cok aci bie hayat tecrubesi olmus sizin icin. insan anne babasini secemiyor ne yazikki. icim acidi okurkenhiç bişey annem iyi
Eğer kızını da alıp gidip bir kuytuya saklanırsan 33 sene sonra belki senin kızın da bir kuytuya girmek ister...Merhabalar
Baştan söyleyeyim bu konu çok uzun.
neresinden tutsam elimde kalan paramparça hayatım nasılsın deseler etlerimi yola yola ağlayacağım sanki.
bu konuyu açmak için çok uzun zaman bekledim yazdım yazdım okudum okudum sildim her seferinda artik taşıyamıyorum.
ben 38 günlükken babası yurt dışına giden 18 senesi babasinin sesini duymaktan başka bu 18 sene icerisinde bir resmi disinda babasini hiç görmemiş kız çocuğuyum
18 sene sonra hayatimin en guzel yillarinda hayatimin baharinda çıkıp gelen adam öldürse cezasi yoktur raporlu babanin kızı
bu raporun arkasina siginip kendine herseyi yapmayi hak goren babanin kizi chamallows
yıkıntilarim 18 yasimda basladi
bir gece annemin hiriltili nefesine uyandim odanin kapisini acamadim 18 yasinda bir insan anne baba odasindan gelen her sese ne oluyo bakim orda diyip kapiyi acamiyor cünkü. sonra bir tuhaflik icimde bir sizi bir ezilme bu ses o hirilti degil dedi.
kapi deliginden kontrol edip annemi bogmaya calistigini gorup kapiyi acip uzerine atlamamla hayatimin gidisatinin degismesi bir oldu artik geceleri uyuyamayan gunduzleri isteyken her 5 dk bir eve telefon etmeye ya bisey olduysa korkusuyla yasamaya baslayan bir insandim...
evde gecen kavgali gurultulu gunleri anlatmama gerek yok sanirim.
sonra baska bir gece tiz bir ciglik sesi ve adimin soylenmesi chamallows...
evin icinde adimlarimi hayatimi karartmak icin atiyorum sanki
uzerine sigara sondurulen annemin adimi soyleyen cigligi elimde bicak yasanan arbade annemin sinirlerinin bosalip yigilmasiyla son buldu kaçti gitti o gece anasinin evine başka sehire o adam
aylarca gelmedi annemi avukatlara goturdum konustum konustuk ama benim o annem boşamadi adami.
aylar sonra cikti geldi yasadigi korku yetmiş sanirim artik en azindan anneme sarmiyordu
boyle ufak tefek kavgalar bazen agir sozlerle toplam 5 sene gecti
bir gun is yerime geldi akrabalarim hadi gidiyoruz dediler annemin amcasinin kizinin gozleri aglamaktan kipkirmizi
ne oldu demeyi hic dusunmedim sebebi belli benim icin
annemi son kez gormeye gidiyorum cunku.
aklimda binlerce plan binlerce neden binlerce bundan sonranin sorulari
eve dondugumde son kez gordugum kişi annem olmadi bana bu hayati zehir eden ardam orda yatiyodu mutfagin ortasinda polisler basinda
sonraki bir kac gunu hatirlamiyorum dogru duzgun ama icimde bir sevinc var artik bitti...
biten benmişim meğer bir daha cikamadim o kuyudan icimden gelerek aglayana kadar hic gulmedim gulmekten karnima kramplar hic girmedi icimde kocaman bir siyahlik
yillar sonra evlendim simdi o evlilikte cok yolunda gitmiyor cunku benim tek bir hataya bile tahammulum yok kalmadi kalmamis.
savunulmak korunmak önemsenmek isterdim olmadi
33 senede hayatimdaki en buyuk guzellik kizim kizimida alip gidip bir kuytuda saklanmak hic cikmamak istiyorum.
bende zamanla gitmeleri azalttim artik bayramdan bayrama tepkileri koydukca laf soz kesildi sayilir aslinda ayni sizin gibi konusursam bu ailede taş üstünde taş kalmaz yerin dibine sokarim evet sinirli bir insanim ama bu sinire hakim olup sabirda cekecek yapidayim ama bir yere kadar eger patlarsam o gunde birdaha evliligimin donusu olmaz agzimdan cikacak kelimeleri tartamayabilirim cunkuBence siz zaten çok güçlüsünüz. 18 yaşında annenizi korumuşsunuz, kaç kez kurtarmışsınız. Ve bu yaşadıklarınıza rağmen iyi bir evlilik yapmışsınız.
Ben de aynısını istiyorum eşim beni ailesine karşı savunsun. Hiçbir zaman yapmadı. Ama zamanla biz düzeldik, çünkü ben karşılık veremiyorum kalıyorum öyle ama uzaklaşıyorum, görüşmüyorum, gitmiyorum. Zamanla eşimin ailesi de artık beni kırmamaya başladılar. Ki bundan sonra yaparlarsa çok sert konuşurum ve biter artık. Söylemek istediğim, eşinden bekleme sen kendini savun, karşılığını ver, kırılırmış üzülürmüş hiç düşünmeden cevap ver. Ben niye yapamıyorum çünkü ben sinirli bir insanım ve öyle bir konuşurlar ki şaşırıp kalırsın. Ama bazı konularda bozuyorum, cevap veremiyorlar.
Eşinle normalde aranız iyiyse, bence bu konuya takılmayın. Diğer taraftan bir destek alın bu konuları aşmak için.
buyuk sorunlarim yok esimle baska sorunlarim okadar buyuk ki onlari halledemiyorum silip atamiyorum bari bunun caresine bakayim modundayim sanirim belkide esim parcalanan ic dunyamin gunah kecisi olmustur burda konusurken bunu fark ettim aslinda icimdeki butun yikilmisliklarin bedelini odetmek icin sectigim gunah kecisi sanirimO adamin ölmesine sevindim.Sizde bıraktığı izlere de üzüldüm. Esinizle sorunlar büyük degilse bir daha düşünün..büyükse boşanın zaten anneniz bunu yapamamış siz yapın evladiniz icin.Ve hayat 3gunlul bosverin mutlu olmaya cabalayin hepimizin olmasa da cogumuzun korkunç anıları var hayatta.
sizde bana güzel bir ışık tuttunuzEğer kızını da alıp gidip bir kuytuya saklanırsan 33 sene sonra belki senin kızın da bir kuytuya girmek ister...
Ama sen bugün kendini kuytudan çıkarır kişisel ve profesyonel destek ile aydınlığa doğru yol alırsan hem kendi geçmişine ışık tutmuş hem de kızının geleceğini aydınlatmış olursun.
Ben psikiyatriye gitmeni önermem. Çünkü o alan geçmişi temizlemeni değil düşünmemeni sağlıyor. Ve senin ihtiyacın olan bu değil. Senin sorularına cevp bulman lazım. İyi bir psikolog hatta pedegogla yürüteceğin terapi sürecinde geçmişinle yüzleşip smyleyemediklerini haykırıp onları omuzundan silkmen lazım. İlaçla bugün düşünmez yarın düşünmezsin ama bıraktığın gün düşünürsün ama geçmişin yükünü omuzlarından silkelersen geçmişinden kaçmazsın. Düşğndüğünde dibe batmazsın. Daha emin adımlarla geleceğe yürürsün. Terapi ücretini falan bahane edip sakın yoldan vazgeçme. Ekmeğinden aşından kes terapiye git çünkü o zaman göreceksin hayat karın tokluğutla değil ruh tokluğuyla yaşanıyor.sizde bana güzel bir ışık tuttunuz
peki benim hangi bolum dr una gitmem lazim psikiyatrimi psikologmu ?
Yok çok haklısınız. Ben de bunu istiyorum. Bu kadar zor olmamalı bunu yapmak. Eşinizin zaafı da bu demek ki. Belki de o sizi güçlü gördüğü için savunma gereği duymuyor, kırılgan, naif tarafınızı görmüyor.bende zamanla gitmeleri azalttim artik bayramdan bayrama tepkileri koydukca laf soz kesildi sayilir aslinda ayni sizin gibi konusursam bu ailede taş üstünde taş kalmaz yerin dibine sokarim evet sinirli bir insanim ama bu sinire hakim olup sabirda cekecek yapidayim ama bir yere kadar eger patlarsam o gunde birdaha evliligimin donusu olmaz agzimdan cikacak kelimeleri tartamayabilirim cunku
ben ailesiyle yuz goz olsun kavga etsin kapi disari etsin istemiyorum istiyorum ki sadece ya birkez nasil konusuyorsunuz kizi uzmeye ne hakkiniz var desin bukadar tek istedigim bu yani belkide bu beklentimde zamaninda cok sahipsiz kalisimizla cok ezilmisligimizle alakali bir beklentidir bilmiyorum
terapi ücreti çok uçuk rakamlar olmadigi surece problem olmazBen psikiyatriye gitmeni önermem. Çünkü o alan geçmişi temizlemeni değil düşünmemeni sağlıyor. Ve senin ihtiyacın olan bu değil. Senin sorularına cevp bulman lazım. İyi bir psikolog hatta pedegogla yürüteceğin terapi sürecinde geçmişinle yüzleşip smyleyemediklerini haykırıp onları omuzundan silkmen lazım. İlaçla bugün düşünmez yarın düşünmezsin ama bıraktığın gün düşünürsün ama geçmişin yükünü omuzlarından silkelersen geçmişinden kaçmazsın. Düşğndüğünde dibe batmazsın. Daha emin adımlarla geleceğe yürürsün. Terapi ücretini falan bahane edip sakın yoldan vazgeçme. Ekmeğinden aşından kes terapiye git çünkü o zaman göreceksin hayat karın tokluğutla değil ruh tokluğuyla yaşanıyor.