Beni Çileden Çıkaran Kuzenim!!!!

Okudum. Ben olsam düğününe gitmem. NET.

bize nee işte onlarca paragrafla içini dökmüşsün kıskanıyor işte herkes aynı şeyi yazacak .Bize bu kadar detay eziyet neden?

sen problemli misin? hani kuzen ruh hastasi o belli de senin sorunun ne? gorusme bu kadar basit

Kuzeninizin burcunu çok merak ettim bence gtmeyin bu sizi kötü biri yapmaz netice de aileniz gider sizin içinde bahane sunarlar kuzeniniz sizi biraz kıskanıyor gibi geldi bana sıkıntılı biri normal iletişim sürdüremiyor ve inanin kimse için adım atmaya değmiyor akışına bırakın uzaklık mesafe merak uyandırmak en iyisi ilişkiler için her zaman akraba dan muhakkak Bir şey bulunur

Bu sabir bir sizde bir de peygamberlerde Vardir...eşiğinden giremez aramam mesaj atmam yazarsa dönmem düğüne de gitmem zorundaysam 1 de ise ben 2 de gider 10 dakika oturur birsey bahane eder çıkarım net

Hortlamış konu ama ben ne okudum böyle yahu bu insanlar kim de sizler bu kadar tahammül edebiliyorsunuz gerçekten aklım almıyor…umarım konu sahibi resti temelli çekmiştir.

Bu ne bicim kuzen ya? Adi üstünde sadece akrabasiniz. Bu kadar samimi olmaniza gerek yok seni aklinda kontrol etmeye calisiyor kiskancliktan kuduruyor. Bu kadar salak misin ya? Niye muhatap oluyorsun bu kadar samimi ile kuzenle? Araya mesafe koy hayatina karismasin ailenden baska! Bu ne munasebet ya emir kipi konusuyor senle hayirdir ya bu kiz benim kuzenim olsaydi zaten elimin altinda sag cikamazdi cok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…