Beni Çileden Çıkaran Kuzenim!!!!

bu ne bıcım kuzen olmaz olsun oyle kuzen ben olsam dugununede gıtmezdım nısanına gıtmeyerek de cok ıyı yapmıssın esımınde boyle bır kuzenı vardı okadar kıskanctı kı evlılıgımıze sarmıstı ne dugunune gıttık ne bırsey hıc de pısman degılım onu gorupde sınırımı bozacagıma onu cekecegıme gıtmedık o sınır oldu

Seni.sevdigini sanmiyorum..bildigin kiskaniyo...afedersin ama ayakçı olarak kullaniyo..ben olsam coktan muhabbeti keserdin

peki erkek arkadaşın nediyo ?
dügüne gitmene... onla olan iletişimine

Erkek arkadasim asla gorusmek istemiyor ve benim de gorusmemem gerektigini söylüyor. Dugun konusunda da git eglen ama onu önemseme diyor. Ailenle git cik misafir gibi diyor. Hepiniz de ayni seyi dediniz zaten. Ailem olanlardan da haberdat babam hic gorusme dugune de gelme diyor ama ben gidip gorunup "kiskandi da gelmedi" denmesini engellemek istiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

onun ne dediği ne düşündüğü gerçekten çok önemlimi sizin için? öyle bir insan allaha yakın bana uzak olsun der geçerim,neticede o fıtrattaki bir insan gitsenizde söylenecek birşey bulacaktır bari gerçekten misafir gibi gidin saatler öncesinde falan değil yarımsaat durup çıkmak daha iyi belkiiiiii anlar

Kuzeninin karakteri ortada.Çocuk ruhlu,haset kıskanç.Beyni gelişmemiş.Ona kızmıyorum sana kızıyorum.Bir tavır koyuyorsun tavrının ardında durmuyorsun.Çok şart değil görüşmen.Merhaba dan ileri gitmeyen ilişki kurabilirdin veya hiç görüşmezsin nedir yani.Sen hastalandığında arayıp çağırdığında gelmeyen insan benim için biter.Ondan sonra görüşmen hata.Hadi iyi niyetlisin diyelim o da biryere kadar.Nişanına ailecek tavır alıp gitmemişsinizi.Eee sonra nedn onun hiçbirşey olmamış gibi davranıp herşeyin üstünü örtmesine ses çıkartmıoyrsun.Çekin yaptın yorummu yaptı cevap vermem yada evet hayır.En fazla senin bana ihtiyacın yok der geçerim.NE DİYE ARIYORSUN.hER GÖRÜŞTÜĞÜNDE AYNI HAREKETLERE MARUZ KALIYORSAN NE DİYE DEVAM EDİYORSUN.Oturmuş şimdi düğününü düşünüyorsun.Davetiye verirlerse gider 1 saat otururu dönersin ya da hiç gitmezsin bu kadar basit.Sen de bırakamıyorsun kuzenini kabul et.

Ne desen sonuna kadar haklisin. Bunca olayda en büyük suc benim. Ben izin vermesem boyle olmazdi. Ama yorumlarınız cok sey ogretti bana. Bundan sonra bambaska bir tavrim olacak...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla uzak durulması gereken insan tiplerinin hepsini içinde bulunduran bi karaktere sahip kuzeniniz..
Kıskançlık var,gıybet var,yalan yanlış konuşup iftira atmak var..
Siz fazla sabırlı davranmışsınız bana göre.Bundan sonrası için kendinizden taviz vermeyin lütfen.
iyiliği haketmeyen bir insan bu.

Ailelerin araya girmesi çok tatsız olmuş .
Kıskançlıktan başka bir şey düşünemedim bende . Hatta tedavi almasını gerektirecek ciddi bir kıskançlık . Sevgilisinin bunca yıldır tahammül ediyor olması bile şaşırtıcı aslında .

Düğüne gitmelisin bence ama el gibi .
Seni onca strese sıkıntıya sokmuş . O kadar problem çıkarmış . Bunun bir bedeli olmalı diye düşünüyorum bende .

Ama iyi niyetin devreye girer de gene iyilik yapmak istersen sonucu değişmeyecektir .

Akraba mı akbaba mı belli değil .

Hepsini okudum canım…sen bu kadını neden sürekli alttan alıyon?Daha sana napması lazım mesafe koyman için?Uzak dur hayatına bak yapamıyosan bir uzmana git

Gerçekten çok sinir oldum ya hayatta gitmezdim düğününe yok bide takı takayım Allah Allah

Bu akraba gibi görünen kişiyi hala neden yakınında tutmaya çalışıyorsun. Seninde kıskanılmak hoşuna gidiyor gibi geldi. Daha ev mevzusunda bütün bağlarını koparman gerekiyordu.. İlla kuzenin diye her yaptığını sineye çekmek zorunda değilsin. Etrafında sana yararlı, seni destekleyen ve düşünen kişiler olsun, kuzenin bu kategoriye girmiyor maalesef.

klasik akraba fesatlıgı... sizin iyi olmanızı istemeyen en yakıngillerden .. Dügününe bile gitmeyin derim ama siz kendinizi yer bitirirsiniz. o yüzden misafir gibi katılın cıkın. mesajlarına sürekli cevap vermek zorunda degilsiniz.sona alın ne bileyim görüldü bile olmasın yani. belki bi gün anlar.

Allah aşkına şununla ilişkiyi kesin bu ne ya daraldım okurken. Akrabanız diye sanırım vicdan yapıyorsunuz da alakası yok ömrünüzü yer bu kız. Bırakın napıyorsa yapsın her şeyi kendisi halletsin. Yetişmezse de yetişmesin müstehak. Sinirlendim

Saçmalama. Bu kız saf kötü uzak dur bundan. Hatta sevgilini de uzak tut. Her şey beklenir böyle tiplerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…