Beni Çileden Çıkaran Kuzenim!!!!

AZMETTİM VE OKUDUM canım neden bu kadar takıntı yapıyorsun ki bu kızı böle bi insansa arayıp sorman hata zaten normal misafir gibi düğününe gider takını takar biraz oturur çıkarsın bu kadar yaniiii

Hic gitme bosver

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok kotu seyler yasamissin cidden, demek ki dusmanima bile layik gormeyecegim bir kuzen de sende varmis. Benimki seninki kadar uzun zamana yayilmis seyler yapmadi, ama birkac yaptigindan sonra en son resmen hayatimi mahvetmeye kalkti, sildim. Simdi ancak mecbur kalinca, evlerine mecburen gittigimde gorursem selam veriyorum o kadar, ki biz kardesten de oteydik. (Ya da ben oyle saniyordum.)

Dugune git, ama bes dakika otur kalk. Kimse sana da ailene de laf yapmasin, yine yapacaklar illa ki erkenden kalkinca ama "hic gelmedi" denmesinden iyidir. Kiz bunu haketmiyor kesinlikle, ama sen de aileni huzurunu dusun. Inan buz gibi bir tebrik ve bes dakika icinde oradan ayrilman gitmemenden cok daha etkili olacaktir.

Bu hayatta en buyuk zorluğu sıkıntıyı düşmanından degil yakın zannettiğin kıskanç ve fesat insanlardan alırsın.iliskini kes kurtol

Harmoniciğim hepsini sonuna kadar okudum sana şunu sormak istiyorum neden ısrarla kaşınıyorsun ki? Bırak ne hali varsa görsün. Ben olsam ne arar ne sorarım ne de düğününe giderim. New York'a gitmeni kıskanmış ya içimin yağları eridi.

Son düzenleme:
Sizde de ne sabır varmış allah aşkına. Akrabanız, kan bağınız var diye gereksiz insanlara katlanmak zorunda değilsiniz.

Düğününe de gidin yarım saat görünün kalkın gerçi bana kalsa ben onu da yapmazdım.

bu kadar ayrıntılı nasıl yazabiliyorsunuz kuzeniniz burada üyeyse okusa bir kıyamette ordan kopar umarım farkındasınızdır sonra konuyu kapatmaya ugraşmayın dedim..
bu arada kuzeniniz sizi kıskanması için hiçbir sebebi yok kendisi çok güzelmiş sevgilisi varmış e daha ne sizi kıskanması için kendisinde bir eksiklik olması lazım ki oda yok zaten... kim kimi kıskanıyo olayları büyütüyo o konu tartışılır, ben abarttıgınızı düşünüyorum , msjlarının sonuna gülücük koyması şakadan söylediğini gösterir msj sonunda gülücük koymanın anlamını biliyorsunuzdur umarım diyorum ve zaten gitmeyin düğününe yaydıgınız negatif elektiriği güzel ortama yansıtmayın , birsey gönülden yapılınca anlamlı ve güzeldir....

Yaptığım seylerin sonuclarindan ben mesulum ne yaptigimin farkındayım tesekkur ederim iyi niyetli uyariniz icin. Ben zaten beni kiskaniyor demedim ama beni sevmediğini cok net soylerim.boyle davranmasini da engelleyemiyorum. Abartma konusunda size saka gibi gelebilir ama suraya yazdigim seylerin eksigi var ama bir kelime fazlasi yok. Beni tanimadiginiz icin farkli bir yonden bakiyor olmanizi hakli goruyorum. Ben de olsam belki bu kiz ona ne yapti ki kuzen boyle derdim. Ama inanin ben hep susup yoluna devam eden taraf oldum. Ayrintili yazmamin en büyük sebebi bunu net bir sekilde anlatmakti.
Düğünde negatif elektrik yayma meselesine gelince, onun bana yaptiklarinin yaninda sanirim yarim saatlik bir negatifligi hissetmeyecektir diye düşünüyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Düğününe gitmeyin diyemeyecegim, evlenmemi kiskandi da dugunume gelmedi diye laf etmesin sonra. Bu haset tipler genelde kiskanip kiskanip aa bak herkes beni kiskaniyor modunda gezerler çünkü 😊 Ama bu kadar yaptığı şeyden sonra samimi olarak gorusmemek en doğrusu. Amerika onun hayali olduğu için gitmenizi doğru bulmadim hey Allahim, kafayı takmış o size, başka bir meşgale gerek ona 😃 iftar öncesi okudukça sinirlerim bozuldu ki siz i düşünemiyorum 😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım etkileyip günaha da girmek istemem ama ben olsam beni o düğüne kimse götüremez hatta hattımı falan bile değiştirir yokmuş gibi davranırım hatta benim için yok olur vallahi silerim ayyy okurken delirdim be

Ayyyy cinnet geçiriyodum yeminle bu ne yaaa
Konuşmalara bak birde sana o çocuk niye baksın senin Amerikada ne işin var çabuk geri gel
yok sen beni ara ben sen lazımsan çağrcam hemen gelceksin bilmemne...
Rüya mı görüyon yavrum der suratına çarparım telefonu hiç tahammül edemem
Ay nasıl sinir oldum yaaa yerinde olsam hiiiççç aramam sormam ne hali varsa görsün yapsın alışverişini kendisi
senin düğünün olsa gelir koşturur mu senle yoksa sadece köstek mi olur
birde seçtiğin şeylere laf eder ay bunu mu alcan evine ay bunu mu koycan çeyizine gelinliğine laf edecek kadar uzar bence.. salla gitsin

Eger kusluk istemiyorsaniz mesafeli bir iliski kurabilirdiniz fakat becerememissiniz maalesef.

Onun kiskancliklarina ragmen ya cok samimi davranmissiniz
Ya da kendi basiniza bilet vs alabilecek kendinize gore ayri bir program yapabilecekken haber verilmedi diye nisana gitmemissiniz vs.
Ikisi da uclarda davranislar bence.

Siz kendi isinize, ailenize, iliskinize odaklanin.
Kiskanc birinin nazini cekmek icin erkek arkadasinizla aranizi da acmayin.

Kuzen de akrabaliktan once "insanlik" bilsin,
deger gordugunuz kadar (duydugunuz kadar demiyorum, onun laflarina aldanmayin) deger verin yeterli.

ay taş olsa çatlar yani ben okurken yastıkları yumruklayacaktım bir de genç kızdan bahsediyoruz çocuk da değil ama olgunlaşmamış henüz.

düğününe gitmezseniz kıskandı falan diye laf edebilir gidin yarım saat bir saat durun takısını takıp kalkın

ama bu da size ders olmalı bence sınırınızı çizin bir dahakine samimi olmayın her şeyinizi bilmesin

Manyak ya bu. Zerre kafaya takacagin direktiflerine boyun egcegim insan tipi degil. Salla ya icinden ne ne kadar gelirse onu yap.

yanında olsan bile ruhen orda olma. al eline teli onla uğraş ilgilenme bu daha çok koyar. düğüne de en havalı halinle git önemseme onu yoksay ve gerçekten eğlen odak noktası ol onu görmezden gel. inan bana bu çok koyar asla direk tavır alma alttan ver mesajlarını sen bir HİÇsin de bence bu yeter de artar:)

aman allahım aynı benim kuzen.nasılda karakter olarak birbirlerine benzemişler böyle. kıskanıyorlar kesinlikle.
senin yerinde olsam düğüne giderim hemde çok çok şık olarak.düğünde parlarım resmen.gelinliğinde bile kıskanmasını sağlarım.bence sizde öyle yapın.

Okurken fenalık geldi yeminle. Nasıl bir kıskançlık, çekememezlik egodur. Size karşı mı böyle sadece? 9 senelik ilişkiyi nasıl yürütmüş çok merak ettim. Nasıl ona katlanacak birisini bulmuş. Böyle kuzenim olsa ne ararım ne sorarım benden uzak Allah'a yakın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…