Aldatıldım

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Evde olmadığımızı fırsat bilip eve çağırmış. Sözde geri gönderdim diyor ama ya benim haberim olmasaydı. Dışardan görseniz ailesine çok bağlı,beyefendi biri dersiniz ve çok titizdir benim her anlamda temizliğimi yeterli görmez. Çok kırgınım
Güvenlik niye sizi arıyor ki?
Evi araması gerekmiyor mu?

Yuh ama yuh ya! Vay şerefsiz, utanmadan bir de eve çağırıyor. Kim bilir kaç kere daha sizi aldattı bu dönemde.
Ayrıca düzeniniz bozmayın zaten. Şuan oturduğunuz evde oturmaya devam edin, o adamı gönderim evden. Düzen falan kalmamış zaten, eşinizin ne size, ne çocuklarına ne de o çok sevdiği ailesine zerre saygısı yok ki eve eskort getirmiş. Yapmayın Allah aşkına. Bakın affettiğinizde tekrar tekrar aldatıyorlar.

Hanfendi kaç senelik evlilik hadi yeni evli olsalar ortalık ayağa kalkar ama yani monotonlaşmış evlilik ne olacaktı
Ne saçma cevap,22 senelik evliyim.Bırak eve kadın gelmesini bir mesaj görsem ortalığı ayağa kaldırır,dünyayı başına yıkarım.

Eğer boşanacaksanız sitelerin güvenlik kameraları 1 hafta içinde otomatik olarak siliniyor bilginiz olsun(bizimki 5 gunde siliniyor)Dava dosyasında kullanacaksanız görüntülerin kopyalarini biran önce isteyin elinizde delil olsun.

Ya bir sey diyecegim acik acik yazamiyorum da
Nikahli oldugun kadinda ki seyde ayni digerindeki de neden bu aldatma uckursuzluk duskunlugu???????
Seyine sahip cikamiyorsan evlenme ya

X