Beni aldattığı kadınla evlenmiş :)

Eski konulariniza da baktım da bence siz artık bu adamla evlenerek bir hata yaptiginizi kabullenip ve bu hatayı daha fazla hayatımda tutmayacagim diyerek kafanızdan boşaltin.
Kayınvalidenizin sizin üstünüze yürüdüğü konulariniza kadar okudum, o zaman eşiniz mudahale bile etmemiş ama eşinizin anneci olmadığını savunmaya devam etmişsiniz,şaşırdım. Bu adam her yönden yanlış bir tercih olmuş. Hem sizin için hem kızınız için. Karşı tarafın kotu olmasını bekleyerek bir ömür geçmez ve belki de o beklediğiniz şey hiç bir zaman gelmeyecek bile. Onlar kotu olmadıkça siz kendinizi yipratirsiniz farkında olmadan ve olan size,kızınıza olur.

Bittiyse artık ilgilenmemeniz gerekiyor. Enerjinizi neden onların kötü olmasını bekleyerek harcayasınız ki ister mutlu olsunlar ister mutsuz size bir yararı var mı ? Siz kendinizi değersiz hissettiğiniz bir ilişkiden kurtulmussunuz bence buna sevinip yolunuza devam edin.

Değil mi? Kızına bot alamiyordu takı dükkanı ancak kendini döndürüyordu şimdi iş büyütmeye geldi, eşi aşıktı memleketine dön dediğimizde eşim asla göndermez diyordu. Mesajlaşırken eski eş bir koca dan bahsediyordu ama konu sahibinin kocası yok onu bırak ilişkisi bile yok

Enerjiniz size dönmeli artık kendi yillarinizı kapatiyorsunuz kendi mutlulugunuza bir türlü başlayamayacaksiniz gibi geliyor bana sevdiğim bir üyesiniz benzer şeyler yaşıyoruz sizinle benim geçmişim gibi..... akıl vermek haddim değil ben ne zaman mutluluklar diledim içten bir şekilde o zaman çiçek açtı hayatım.Yoksa o karanlıktan bende gectim.Kabullenmek çok güzel ve çok zor bir kavramdır.Kimse değil siz önemli siniz gerçekten.Lutfen mutsuz olurlar diye düşünmeyin bakın garip ama düşünceler katlanarak bize dönüyor.Ben bunu deneyimledim dibine kadar hemde.

Uzulebilirsiniz, kendinizi kotu hissedebilirsiniz. Neticede sizi aldattığı kadinla evlenmiş bazi duygulari hissetmeniz normal ama bi noktadan sonra önünüze bakmaniz gerektigini unutmayın.

İspanyaydı düzenleyip Romanya yazmışsınız.
yahu buraya her detayı yazarsam gizliliğin ne anlamı kalır? ne fark ediyo ne yazdığım ab ülkesi vatandaşıyım. size birşey ıspatlamak yada doğru bilgi vermek zorunda mıyım? konuma odaklanmiycaksanız saçma sapan detaylara odaklanacaksanız yazmayın bu konuya. siz konu açarken özel tüm bilgilerinizi yazıyormusunuz? saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz yahu.

yazdığım yorumları okuyor musunuz? eski konumun üzerinden ay geçti ve babam bana destek olup ürün aldım. bu durumda da havalar düzelince işklerim de düzeldi. büyüdüm demedim,büyümek için uğraşıyorum dedim büyümek istiyorum dedim. 1 ayda büyüyebilen bir işletme mı gördünüz? aklınız gerçekten bunları düşünmeye yetmiyor mu?

Kusura bakmayın ama detay değiştirmekle yalan söylemek farklı şeyler. :) Daha önce Romanya yazarken gizlilik olmuyor da bu sefer mi gizliliği önemseyesiniz tuttu. :)

Uzulebilirsiniz, kendinizi kotu hissedebilirsiniz. Neticede sizi aldattığı kadinla evlenmiş bazi duygulari hissetmeniz normal ama bi noktadan sonra önünüze bakmaniz gerektigini unutmayın.
ben önüme bakıyorum zaten boşandığım gün olduğum yerde asla değilim demek ki gayet de önüme bakıyorum. bu konuyu açarken de gayet keyifle açtım.

Kusura bakmayın ama detay değiştirmekle yalan söylemek farklı şeyler. :) Daha önce Romanya yazarken gizlilik olmuyor da bu sefer mi gizliliği önemseyesiniz tuttu. :)
yani belki o an aydınlandım aklıma o an geldi ve farklı birşey söyledim. konuya odaklanın yoksa çıkabilirsiniz konudan.gereksiz detaylara takılıp konuyu dağıtmayalım :) eski eşim metresiyle evlendi o konuda söyleyebilecek birşeyiniz varsa dinliyorum.

Allah geçim versin ne diyelim evlenen insana.

benim hayatım kötü değil ki. kızıma ve işime odaklı bir düzenim var öyle bir hayatım var ve gayet huzurluyum. evet düşünmemem lazım ama bana o kadar şey yaşatan bir adamın da mutlu olmasını istemiyorum hepsi bu ama bütün hayatımı da buna adamış olamam yani.

haklısın biran bir sevinçle yazdım konuyu tamamen hayatımı buna odaklamıyorum tabi ki.

ilahi adaletin tecelli etmesi icin bekleyiste olursaniz hep mutsuz olursunuz. belki bu dunyada degil, ahirette tecelli edecek ilahi adalet. ben aldatan adamlarin mutsuz oldugunu malesef gormedim henuz. kotuluk yapanlari izliyoruz bir an once düsssun de icimiz sogusun diye ama baslarina bisey gelmeyince de kendimizi yiyip bitiriyoruz. Allah yarina birakir ama yanina birakmaz kotuluk yapanlarin. kafanizi dagitin, insallah karsiniza mutlu olacaginiz biri cikar

Hayatınıza keyfinize bakın onları düşünmeyin.Ilk karısını aldatan o kadınımı aldatmayacak?Yaşattiklarını yaşayacaklar.Illa bir yerden duyarsınız şimdiden kafanizi bunlarla şişirmeyin yeni hayatinizi doya doya yaşayın mutlu olun.

ben önüme bakıyorum zaten boşandığım gün olduğum yerde asla değilim demek ki gayet de önüme bakıyorum. bu konuyu açarken de gayet keyifle açtım.
Eski esinize kocaniz varmis gibi mesaj atmıştınız kisa sure once. Bi noktada eski esinizin ilgisinde kalmak istediğinizi, bu gerceklesmeyincede duygularinizi gizlemek icin bu sekilde yazdiginizi düşünüyorum. Ilahi adalet beklentisi sizi cok yorar, sonu hayalkirikligi olabilir. Bu yuzden önünüze bakin dedim

evet evliyken çok fazla tölerans göstermiştim. yaşadıklarım ağır şeyler inanın o yüzden içim soğusun diye onun iyi olduğunu görmek beni rahatsız ediyor ama tabi ki hayatıma da bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…