- 12 Ağustos 2021
- 685
- 1.206
- 63
Değil mi? Kızına bot alamiyordu takı dükkanı ancak kendini döndürüyordu şimdi iş büyütmeye geldi, eşi aşıktı memleketine dön dediğimizde eşim asla göndermez diyordu. Mesajlaşırken eski eş bir koca dan bahsediyordu ama konu sahibinin kocası yok onu bırak ilişkisi bile yokEski konunuzda çokça yazmıştım ısrarla bana kadın düşmanı, kocamı haklı görüyor diye yazmıştınız.
Ama ben anlamıyorum işim zar zor dönüyor demiştiniz şimdi de büyütmeye çalışıyorum diyorsunuz. Bu tutarsızlıklar işte üyeleri sorgulatıyor.
Romanya,üülkenin durumu kötü farkındayım ama çocuğum var ve burayı da seviyorum açıkçası
Ben olsam asil cocugum icin giderimRomanya,üülkenin durumu kötü farkındayım ama çocuğum var ve burayı da seviyorum açıkçası
yahu buraya her detayı yazarsam gizliliğin ne anlamı kalır? ne fark ediyo ne yazdığım ab ülkesi vatandaşıyım. size birşey ıspatlamak yada doğru bilgi vermek zorunda mıyım? konuma odaklanmiycaksanız saçma sapan detaylara odaklanacaksanız yazmayın bu konuya. siz konu açarken özel tüm bilgilerinizi yazıyormusunuz? saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz yahu.İspanyaydı düzenleyip Romanya yazmışsınız.
yazdığım yorumları okuyor musunuz? eski konumun üzerinden ay geçti ve babam bana destek olup ürün aldım. bu durumda da havalar düzelince işklerim de düzeldi. büyüdüm demedim,büyümek için uğraşıyorum dedim büyümek istiyorum dedim. 1 ayda büyüyebilen bir işletme mı gördünüz? aklınız gerçekten bunları düşünmeye yetmiyor mu?Değil mi? Kızına bot alamiyordu takı dükkanı ancak kendini döndürüyordu şimdi iş büyütmeye geldi, eşi aşıktı memleketine dön dediğimizde eşim asla göndermez diyordu. Mesajlaşırken eski eş bir koca dan bahsediyordu ama konu sahibinin kocası yok onu bırak ilişkisi bile yok
yahu buraya her detayı yazarsam gizliliğin ne anlamı kalır? ne fark ediyo ne yazdığım ab ülkesi vatandaşıyım. size birşey ıspatlamak yada doğru bilgi vermek zorunda mıyım? konuma odaklanmiycaksanız saçma sapan detaylara odaklanacaksanız yazmayın bu konuya. siz konu açarken özel tüm bilgilerinizi yazıyormusunuz? saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz yahu.
ben önüme bakıyorum zaten boşandığım gün olduğum yerde asla değilim demek ki gayet de önüme bakıyorum. bu konuyu açarken de gayet keyifle açtım.Uzulebilirsiniz, kendinizi kotu hissedebilirsiniz. Neticede sizi aldattığı kadinla evlenmiş bazi duygulari hissetmeniz normal ama bi noktadan sonra önünüze bakmaniz gerektigini unutmayın.
evet bir sorun mu vardı? istediğimi yazarım neden bunun açıklamasını yapmak zorunda olayım?Kusura bakmayın ama detay değiştirmekle yalan söylemek farklı şeyler. :) Daha önce Romanya yazarken gizlilik olmuyor da bu sefer mi gizliliği önemseyesiniz tuttu. :)
yani belki o an aydınlandım aklıma o an geldi ve farklı birşey söyledim. konuya odaklanın yoksa çıkabilirsiniz konudan.gereksiz detaylara takılıp konuyu dağıtmayalım :) eski eşim metresiyle evlendi o konuda söyleyebilecek birşeyiniz varsa dinliyorum.Kusura bakmayın ama detay değiştirmekle yalan söylemek farklı şeyler. :) Daha önce Romanya yazarken gizlilik olmuyor da bu sefer mi gizliliği önemseyesiniz tuttu. :)
yani belki o an aydınlandım aklıma o an geldi ve farklı birşey söyledim. konuya odaklanın yoksa çıkabilirsiniz konudan.gereksiz detaylara takılıp konuyu dağıtmayalım :) eski eşim metresiyle evlendi o konuda söyleyebilecek birşeyiniz varsa dinliyorum.
benim hayatım kötü değil ki. kızıma ve işime odaklı bir düzenim var öyle bir hayatım var ve gayet huzurluyum. evet düşünmemem lazım ama bana o kadar şey yaşatan bir adamın da mutlu olmasını istemiyorum hepsi bu ama bütün hayatımı da buna adamış olamam yani.Enerjiniz size dönmeli artık kendi yillarinizı kapatiyorsunuz kendi mutlulugunuza bir türlü başlayamayacaksiniz gibi geliyor bana sevdiğim bir üyesiniz benzer şeyler yaşıyoruz sizinle benim geçmişim gibi..... akıl vermek haddim değil ben ne zaman mutluluklar diledim içten bir şekilde o zaman çiçek açtı hayatım.Yoksa o karanlıktan bende gectim.Kabullenmek çok güzel ve çok zor bir kavramdır.Kimse değil siz önemli siniz gerçekten.Lutfen mutsuz olurlar diye düşünmeyin bakın garip ama düşünceler katlanarak bize dönüyor.Ben bunu deneyimledim dibine kadar hemde.
haklısın biran bir sevinçle yazdım konuyu tamamen hayatımı buna odaklamıyorum tabi ki.Bittiyse artık ilgilenmemeniz gerekiyor. Enerjinizi neden onların kötü olmasını bekleyerek harcayasınız ki ister mutlu olsunlar ister mutsuz size bir yararı var mı ? Siz kendinizi değersiz hissettiğiniz bir ilişkiden kurtulmussunuz bence buna sevinip yolunuza devam edin.
Hayatınıza keyfinize bakın onları düşünmeyin.Ilk karısını aldatan o kadınımı aldatmayacak?Yaşattiklarını yaşayacaklar.Illa bir yerden duyarsınız şimdiden kafanizi bunlarla şişirmeyin yeni hayatinizi doya doya yaşayın mutlu olun.Biliyorsunuz boşanmıştım ve evliliğimde çok ağır şeyler yaşamıştım. Beni aldattı ve aldattığı kadınla evlenmiş. Üzüldüm mü diye sorarsanız üzüntüm kesinlikle yok fakat ilahi adalet dönüp dolaşıp onu da bulur,umarım evlenirler ve ikisi birbirinden bulsun diye hep dua ettim. Sanırım dualarım kabul oluyor :) çünkü 1 sene ayrılardı o süreçte benle barışmak için geldi kaç defa,ben red ettim. Şimdi sanırım arkama yaslanıp olanları izleme sıram geldi :)
Eski esinize kocaniz varmis gibi mesaj atmıştınız kisa sure once. Bi noktada eski esinizin ilgisinde kalmak istediğinizi, bu gerceklesmeyincede duygularinizi gizlemek icin bu sekilde yazdiginizi düşünüyorum. Ilahi adalet beklentisi sizi cok yorar, sonu hayalkirikligi olabilir. Bu yuzden önünüze bakin dedimben önüme bakıyorum zaten boşandığım gün olduğum yerde asla değilim demek ki gayet de önüme bakıyorum. bu konuyu açarken de gayet keyifle açtım.
evet evliyken çok fazla tölerans göstermiştim. yaşadıklarım ağır şeyler inanın o yüzden içim soğusun diye onun iyi olduğunu görmek beni rahatsız ediyor ama tabi ki hayatıma da bakıyorum.Eski konulariniza da baktım da bence siz artık bu adamla evlenerek bir hata yaptiginizi kabullenip ve bu hatayı daha fazla hayatımda tutmayacagim diyerek kafanızdan boşaltin.
Kayınvalidenizin sizin üstünüze yürüdüğü konulariniza kadar okudum, o zaman eşiniz mudahale bile etmemiş ama eşinizin anneci olmadığını savunmaya devam etmişsiniz,şaşırdım. Bu adam her yönden yanlış bir tercih olmuş. Hem sizin için hem kızınız için. Karşı tarafın kotu olmasını bekleyerek bir ömür geçmez ve belki de o beklediğiniz şey hiç bir zaman gelmeyecek bile. Onlar kotu olmadıkça siz kendinizi yipratirsiniz farkında olmadan ve olan size,kızınıza olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?