İlahi adalete de çok güvenmeyin bazen herkes yaptığının bedelini ödemiyor paşa paşa yaşıyor bu hayatı öbür tarafta ne olur bilmem
Boşayabilmişsin bu bile bu ülke için bi başarı boşver kendi hayatına odaklan umarım her şey sen ve kızın için şahane olur
Tencere kapak birbirlerini bulmuslar birbirlerine asla guven duymacaklar havadan nem kapıp tartisacaklar karşı tarafi bilemem ama eski esiniz evliyken onunla konuşmuş kadin sürekli bu beni de aldatir diye düşünecek huzue bulamiycaklar ama siz ilgilenmeyin ve tek hedefiniz mutlu olmak olsun ama baskasindan beklemeyin bu mutluluğu kendi kendinizi mutlu edin calisin sehirleri gezin yeni yerler görün yeni insanlar taniyin ufkunuzu açın oturup başkasını beklemeyin dogru insan zaten dogru zamanda hayatiniza girer birakin çöpler çöplükte kalıp birbirlerini Çürütsünler siz çiçek açın gül kokulari savurun hayatinizaBiliyorsunuz boşanmıştım ve evliliğimde çok ağır şeyler yaşamıştım. Beni aldattı ve aldattığı kadınla evlenmiş. Üzüldüm mü diye sorarsanız üzüntüm kesinlikle yok fakat ilahi adalet dönüp dolaşıp onu da bulur,umarım evlenirler ve ikisi birbirinden bulsun diye hep dua ettim. Sanırım dualarım kabul oluyor :) çünkü 1 sene ayrılardı o süreçte benle barışmak için geldi kaç defa,ben red ettim. Şimdi sanırım arkama yaslanıp olanları izleme sıram geldi :)
Nerelisin? Kendi ulkende Turkiye'den iyiyse sartlarin hic durmaYaşadıklarım çok ağır şeylerdi. Şiddet aldatma psikolojik şiddet. Atlattım evet ama ister istemez onun da yaşattıklarını yaşamasını istiyorum ben bir çocukla kaldım tek başıma o hayatına keyfine bakıyor,ister istemez zoruma gidiyor be
Ben onu tanıyorsam hayatta yapmaz kimsenin üzerine birşey zaten bi ayrıl bir barış ilişkileri vardı. Ben onu maliyeye şikayet edicem dediğimde inanılmaz yumuşuyorYazmicam dedim ama dayanamadım
Eski eş ya salak yada çok aşık bu kadına. Neden böyle bir hise kapıldım -kadınla şimdi evlendiyse onun üzerine aldığı sayısız lüx araçlar mal mülk evlenmeden önce alındığı için kadınındır. Adamın bir hakkı yok.Resmi nikahı bile olmayan kadına yağdırmış adam ya aptaldır ya çok aşıktır.
Allah daha çok versin de bunları yaparken kendi evladına 3.000 ödemekten aciz
Babam bana destek oldu ve ürün aldım,ürün alınca işlerim düzeliyor. Ya her detayı açıklamak zorunda mıyım acaba?Eski konunuzda çokça yazmıştım ısrarla bana kadın düşmanı, kocamı haklı görüyor diye yazmıştınız.
Ama ben anlamıyorum işim zar zor dönüyor demiştiniz şimdi de büyütmeye çalışıyorum diyorsunuz. Bu tutarsızlıklar işte üyeleri sorgulatıyor.
Romanya,üülkenin durumu kötü farkındayım ama çocuğum var ve burayı da seviyorum açıkçasıNerelisin? Kendi ulkende Turkiye'den iyiyse sartlarin hic durma
O kadar tatlısınız ki şu yorumunuz inanılmaz iyi geldiTencere kapak birbirlerini bulmuslar birbirlerine asla guven duymacaklar havadan nem kapıp tartisacaklar karşı tarafi bilemem ama eski esiniz evliyken onunla konuşmuş kadin sürekli bu beni de aldatir diye düşünecek huzue bulamiycaklar ama siz ilgilenmeyin ve tek hedefiniz mutlu olmak olsun ama baskasindan beklemeyin bu mutluluğu kendi kendinizi mutlu edin calisin sehirleri gezin yeni yerler görün yeni insanlar taniyin ufkunuzu açın oturup başkasını beklemeyin dogru insan zaten dogru zamanda hayatiniza girer birakin çöpler çöplükte kalıp birbirlerini Çürütsünler siz çiçek açın gül kokulari savurun hayatiniza
Çok üzgünüm çok çok geçmiş olsunAynısı akrabamın başına geldi 40 günlük bebeğiyle boşandı. Adam evlendi 2 çocuk yaptı hala evli.
Akrabam beyninde tümör çıktı ameliyat oldu. Hala eski eşinin pişman olup dönmesini bekliyor. (40 yıldır)
Dediğim gibi boşanmayı eski eşin dönmeme ihtimali üzerine yapacaksın dönerse süpriz olucak.
Böyle aman ahım tutar mı aman pişman olur mu diye kendi hayatını ıskalıyor kadınlar.
Kendini uyaranlara da laf ediyorlar sanki bize ne biz kendi iyiliği için yorum yazıyoruz.
Ben kendi düzenimi kurdum.ailemden ayrı kıxımla birlikte yaşıyorum,bir takı dükkanı açtım ve önüme bakıyorum. Yani tüm hayatım aman mutsuz olsun diye harab etmedim tabiki. İnşallah teşekkür ederim.Sizi aldattığı kadın düşünmüyor mu “ karısını aldatan adam beni de aldatırsa” diye bilemedim, siz kendi düzeninizi kurduğunuzda huzuru bulduğunuzda bu kadar onları düşünmezsiniz inşallah en hayırlısı olur sizin için
"ab romanya ama kızımı götürebilmem için adamın onay vermesi lazım ki onu inadına vermez"İspanya,ülkenin durumu kötü farkındayım ama çocuğum var ve burayı da seviyorum açıkçası
Eder eder bence kimsenin yaptığı yanına kalmamalı. Kalmıyor da yani illa evliliğinden bulacak diye birşey yok ben boşansın bana gelsin istemiyorum ki zaten :)of bu yoruma öylesine katılıyorum ki. yazdim aldatılan ablamın da bekldigi adalet 21 yıldır tecelli etmedibelki oteki dünyada eder. onu da zaten biz göremeyiz
Hala diyorum izin vermez götürmeme."ab romanya ama kızımı götürebilmem için adamın onay vermesi lazım ki onu inadına vermez"
Böyle bir mesajınızı görmüştüm daha önce sanırım bir konunuzda konuşmuştuk.
Ay bitek buradaki konu üzerinden yargılıyorsunuz sanki tüm hayatım kk ymış gibi. Gayet gelecek odaklıyım,hayallerim var ve birşeyler yapmak için çabalıyorum,hayatını bilmedipiniz bir insan hakkında bu derece kendinden emin konuşmanız ne derece doğru?
Çok geçmiş olsun üzüldüm. Ben bir şekilde bulacağına inanıyorum illa evliliğinden değil başka şekilde de bulabilir. Geç de yaşanabilir bu ama illa ki bulacak.bu yorumumu bir gönderide yazmıştım okuyan olmuştur belki. yaklaşık 20 sene önce anlam aldatildi ve 3.5 senenin sonunda çekişmeli olarak boşanmışlardi. eski eniştem o kadınla evlendi. iki çocukları oldu. ablam da kendini derbeder etti boşandıktan (evimize geldikten)14 sene sonra beyin kanaması geçirdi9aya yakin yatalak kaldi.şu an %78 engelli. Dr un koyduğu teşhis sizofren ama görseniz öyle değil bence bize göre yatalak kalmasından bin kez çok daha iyi durumda. eski eniştem ne yapıyor aldattığı kadınla iki çocuğuyla yaşıyor. mutlu mu bilemem. ilahi adalet 21 sene geçmesine rağmen tecelli etmedi. insallah eder. (o da ablama çok kez barışalım dedi o kadınla evliyken)
Ayne aynen istiyorum gelsin de şiddet yüzünden boynumu morartan kişiyle tekrar evli mutlu olalımİnsan hayatına devam ediyorsa o kişinin hayatıyla meşgul olup keyif almaz.
Hele zaman ayırıp bi foruma yazmak hiç aklına gelmez.
Demekki ilgileniyorsun, birşeyleri düşünüyorsunki paylaşım bile yapıyosun.
Yok İspanya demişsiniz de nereli olduğunuzu soran birine az önce. O mesaj için söyledim. Romanya ab üyesi olduğu için aklımda kalmış.Hala diyorum izin vermez götürmeme.
İnşallah öyle olur,çok teşekkür ederimİlahi adalete de çok güvenmeyin bazen herkes yaptığının bedelini ödemiyor paşa paşa yaşıyor bu hayatı öbür tarafta ne olur bilmem
Boşayabilmişsin bu bile bu ülke için bi başarı boşver kendi hayatına odaklan umarım her şey sen ve kızın için şahane olur
Ya buraya herşeyi doğru yazmak zorunda değilim ab vatandaşıyım :) illa nereli olduğumu niye yazayım gizlilik diye birşey kalmaz adres de vereyim mı? Belki eski eşimin sevgilisi karısı bunu okuyor ifşa mı olayımYok İspanya demişsiniz de nereli olduğunuzu soran birine az önce. O mesaj için söyledim. Romanya ab üyesi olduğu için aklımda kalmış.
Şimdi düzeltmişsiniz:)
Tamam tamam öğreneyim başka hayatım yok oturup bütün gün işte belasını bulsun diye dualar namazlar filan kılıyorum :)Hayır beklemezdim herkes bedduacı teyze değil sizin gibi.
Ben kendi hayatıma odaklanıyorum,birinin başına kötü bir şey gelecek diye beklemiyorum.( bana ne kadar kötülüğü dokunmuşsa dokunsun)
Her insan imtihanda bazen çok kötü bazen güzel şeyler yaşar.
Biri imtihana girince ohhh ahım çıktı bedduam tuttu diye beklemek sadece size zarar verir.
İki de bi dua ettim evlensinler dua ettim mutsuz olsunlar diye yaşamamayı öğrenirsiniz inşallah ne diyim
Ben bunu söylemiyorum ki. Daha önceki mesajlarınızda bir kaç yerde Romanya yazmışsınız, siz yazmasanız ben nereden bileceğim?:) Bir konunuzda size yazdığım için hatırlıyorum zaten.Ya buraya herşeyi doğru yazmak zorunda değilim ab vatandaşıyım :) illa nereli olduğumu niye yazayım gizlilik diye birşey kalmaz adres de vereyim mı? Belki eski eşimin sevgilisi karısı bunu okuyor ifşa mı olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?