• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldattığı kadınla evlenmiş :)

bulacaklar tabi sana yasatdiklarini zann ediyosunki onami yasatmayacak erkekler degisemz pek sorun sen diyilsinki o oyleyse oyled egider kadinda zaten yuva yikan rezil bi varlik bir birine dek ama tutmazki mutlu olamazlar
Allaha havale ettim, ne yaşayacaklarını illa ki duyucam çünkü ortak çevremiz var ne yazık ki.

ya bana şiddet uygulayan bir adamın ne ilgisinde kalmak isteyceğim sizin bu mantığınıza uyuyor mu gerçekten? gayet hayatıma bakıyorum yaşattıklarını yaşamasını istiyorum hepsi bu çok basit ve bu insanlıkta doğal bir duygu. bacaklarım mosmordu boğazlarımda tırnak izleri morarma vardı. yani yerde tekmelemişti insanların içinde suratıma çakmak fırlatmıştı. dhaa da saymiyim nesini istiyeyim bu adamın? yaşattıklarını yaşasın hepsi bu. bu kadın bizim birlikte kurduğumuz şirkette elemandı elemanıyla aldattı sizin içiniz soğur mu?
Hissettiginiz duygular normal. Ofkelenebilrisiniz, uzulebilirsiniz.
Eski konunuzu kisa sure once acmistiniz orda da baska bi adamla evlenmiş gibi yazıyordunuz eski esinize o yuzden bunu düşündüm.
Aldatip, o kadinla bide evlenmesi başka birini size tercih etmis hissini yasatir, ozguveni dusurur muhakkak.
Siz insan olarak degerlisiniz, sizi aşağı ceken insanlari dusunup negatifligi almayin hayatiniza. Ilahi adalet beklemekte negatifliyor insani.

Hissettiginiz duygular normal. Ofkelenebilrisiniz, uzulebilirsiniz.
Eski konunuzu kisa sure once acmistiniz orda da baska bi adamla evlenmiş gibi yazıyordunuz eski esinize o yuzden bunu düşündüm.
Aldatip, o kadinla bide evlenmesi başka birini size tercih etmis hissini yasatir, ozguveni dusurur muhakkak.
Siz insan olarak degerlisiniz, sizi aşağı ceken insanlari dusunup negatifligi almayin hayatiniza. Ilahi adalet beklemekte negatifliyor insani.
evet de ben bu süreçte hayatıma bakıyorum elbette. yani kitlenip onlar kötü olsun diye düşünüp durmuyorum tabiki. Allahından bulsunlar illa ki birşey duymak görmek benim içimi soğutur bende insanım. bunca kötülük yapmış birinin hayatına hiçbirşey olmamış gibi devam etmesi illa ki benim içimi soğutmuyor bunlar çok normal duygular.

of bu yoruma öylesine katılıyorum ki. yazdim aldatılan ablamın da bekldigi adalet 21 yıldır tecelli etmedi🥲belki oteki dünyada eder. onu da zaten biz göremeyiz 🤷‍♀️
Belki görebiliriz orası da muamma:) ama ben ilahi adalete karmaya olan inancımı yitirdim. Bu dünya ne yazık ki eşit değil, ama Allah adildir🙏 sadece bu güvenceye bırakıyorum kendimi

"Ben onun geri dönmesini istemiyorum, başkasıyla evlenmesini istedim vs vs " diyorsun. Gelen olumlu olumsuz bütün yorumlara karşı çıkıyorsun, o adamın umrunda olmadığını, hayatının gayet güzel olduğunu söylüyorsun. E o zaman ne diye konu açtın? Napalım bütün forum adama sövüp beddua mı edelim? (Kesin öyle bir beklentin olmadığını da söylersin)
İlahi adalet diye bekleme diyenlere beklemediğini söylüyorsun ama konunun içeriğinde bile var.
Belli ki o adamın mutlu olması biraz üzmüş seni(kabul etmediğin halde çok belli oluyor) ama yapacak birşey söylenecek pek bi kelime yok.
Zamana bırak. 🤷🏻‍♀️

bulacaklar tabi sana yasatdiklarini zann ediyosunki onami yasatmayacak erkekler degisemz pek sorun sen diyilsinki o oyleyse oyled egider kadinda zaten yuva yikan rezil bi varlik bir birine dek ama tutmazki mutlu olamazlar

Aldatan adamların mutlu olduklarına şahit olmadım.

Evli adamlarla takılan yıkan iki kadının mutsuzluklarına bizzat şahit oldum ve yüzlerine de söyledim. İkisi de pişman oldu aileleri red etti. Arkadaşlıklarımı da bıçal gibi kestim.

Ya zaten normal bir aile, kızlarını evli boşanma aşamasında bir adamla görüştürmez. Oraya çalışmaya ekmeğini kazanmaya gidiyorsun ama patronunu ayartıyorsun yuvasını yıkıyorsun ne iğrenç birşey

Bu kadar kötülük yapan insanlar asla mutlu olamaz. Karma ilahi adalet adı her ne ise bu dünyada tecelli ediyor.

Eski eşini aldatan adam yeni eşini de aldatır.

Konu sahibi de niçin linçleniyor anlayamıyorum.

Muhakkak ki üzülecek. İyi kötü bir geçmişleri vardı ortada bir çocuk var yaşanmışlıklar var. Kadıncağız maddi manevi ayakta kalmaya çalışıyor. Romanyalı makedon bulgar etnik kökeninin ne önemi var ?

Türk kadınlarından çoook daha anlayışlı hoş sohbet iki tane Rus kankim ve Bulgar (ortodoks) çalışma arkadaşım var.

Muhakkak ki üzülecek. İyi kötü bir geçmişleri vardı ortada bir çocuk var yaşanmışlıklar var. Kadıncağız maddi manevi ayakta kalmaya çalışıyor. Romanyalı makedon bulgar etnik kökeninin ne önemi var ?
Ona kimse üzülüyor diye laf etmiyor ki. Aksine kendisi üzülmediğini söyledi.
Olumlu olumsuz bütün yorumlara bi şekilde karşı çıkıyor.
Etnik kökene de kimse laf etmemiş zaten

Aldatan adamların mutlu olduklarına şahit olmadım.

Evli adamlarla takılan yıkan iki kadının mutsuzluklarına bizzat şahit oldum ve yüzlerine de söyledim. İkisi de pişman oldu aileleri red etti. Arkadaşlıklarımı da bıçal gibi kestim.

Ya zaten normal bir aile, kızlarını evli boşanma aşamasında bir adamla görüştürmez. Oraya çalışmaya ekmeğini kazanmaya gidiyorsun ama patronunu ayartıyorsun yuvasını yıkıyorsun ne iğrenç birşey

Bu kadar kötülük yapan insanlar asla mutlu olamaz. Karma ilahi adalet adı her ne ise bu dünyada tecelli ediyor.

Eski eşini aldatan adam yeni eşini de aldatır.

Konu sahibi de niçin linçleniyor anlayamıyorum.

Türk kadınlarından çoook daha anlayışlı hoş sohbet iki tane Rus kankim ve Bulgar (ortodoks) çalışma arkadaşım var.
aynen. bende cok tanidigim var yuvalar yiktilat neler yaptilar hatda birisi esiyle baristi. ama hala beni seviyodu diye ortada dolaniyo ya yuzsuzluk bu kadarmi.olur limitsiz yuz 🤣🤣🤣 bazi erkeklerde biraz orasina burasina bakiyolar birakiyolar seviyorum diyerekten ama nedense akillankiyolar bazilari

Iyiki gidip düzgün bir kadının başını yakmamış, iki pislik bulmuşlar işte birbirlerini, beraber sürünsünler.

Sizin konularinizi genel olarak görüyorum . Ayrıldığıniz için çok pişman olduğunuzu düşünüyorum. Adam bana geldi ben istemedim diyorsunuz ama çok inandırıcı da bulmuyorum . Çok eskide kalmış bir insansınız önünüze bakmiyorsunuz. Hayatınız buradan ibaret değilse gelip gelip eski eşinizle ilgili bu kadar neden depresif konu açıyorsunuz ki . Artık kabullenin

evet de ben bu süreçte hayatıma bakıyorum elbette. yani kitlenip onlar kötü olsun diye düşünüp durmuyorum tabiki. Allahından bulsunlar illa ki birşey duymak görmek benim içimi soğutur bende insanım. bunca kötülük yapmış birinin hayatına hiçbirşey olmamış gibi devam etmesi illa ki benim içimi soğutmuyor bunlar çok normal duygular.

O hissin bir noktadan sonra azalarak bitmesi gerekiyor. Sizinki hep taze. Bide sanki adam bosandigina pisman olsun istiyo gibisiniz. Ne zaman bosandiniz?

Eski konularınıza bakmıştım ama boşanma sebebiniz aldatma değil. Beklentilerinizin farklı olması diye bahsetmişsiniz hep. Aldatma olayı ne zaman yaşandı? Ayrıldıktan sonra, boşanmadan başka bir kadınla ilişkisi mi oldu? Ondan mı aldatma diyorsunuz merak ettim?

Sizin konularinizi genel olarak görüyorum . Ayrıldığıniz için çok pişman olduğunuzu düşünüyorum. Adam bana geldi ben istemedim diyorsunuz ama çok inandırıcı da bulmuyorum . Çok eskide kalmış bir insansınız önünüze bakmiyorsunuz. Hayatınız buradan ibaret değilse gelip gelip eski eşinizle ilgili bu kadar neden depresif konu açıyorsunuz ki . Artık kabullenin
Evet canım dayak yemeyi özledim :) özgür bir hayatım var yine aynı b.ktan hayata dönmek için can atıyorum aldatılmayı hala dört gözle bekliyorum kocam da kocam diyip herşeyi yutucam çok haklısın:) ay gülünç bir bakış açısı,neden dönmemişim madem bu kadar pişmanım? Hayır pişman olduğum şey ne biliyor musun? Gençliğimi harcadım ona çok pişmanım.

Eski konularınıza bakmıştım ama boşanma sebebiniz aldatma değil. Beklentilerinizin farklı olması diye bahsetmişsiniz hep. Aldatma olayı ne zaman yaşandı? Ayrıldıktan sonra, boşanmadan başka bir kadınla ilişkisi mi oldu? Ondan mı aldatma diyorsunuz merak ettim?
Ben konuyu açarken detay vermemiştim çünkü kurtulduğuma şükrediyordum. Ayrılırken şüphelenmiştim bu kızdan,kızım babasını görmeye gittiğinde babamın kız arkadaşı … demişti ismini söyleyerek ordan anladım ve o zaman daha boşanmamıştık.arkadaşım da görmüştü el ele bana yazmıştı gördüklerini ama açık olmak gerekirse benim yaşadıklarım bundan daha ağırdı

O hissin bir noktadan sonra azalarak bitmesi gerekiyor. Sizinki hep taze. Bide sanki adam bosandigina pisman olsun istiyo gibisiniz. Ne zaman bosandiniz?
Şiddet,psikolojik şiddet,iletişimsizlik,ihmal,yalan,aldatma. Hayır pişman değilim evet hep taze çünkü hala sinirlerimi bozmak için uğraşıyor ben kızımla ilgili birşey konuşmam gerektiğinde her seferinde mevzuyu başka yerlere çekip tartışma yaşıyorum daha yeni boşanmışız gibi

Back