• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni aldattığı kadınla evlenmiş :)

Eski esinize kocaniz varmis gibi mesaj atmıştınız kisa sure once. Bi noktada eski esinizin ilgisinde kalmak istediğinizi, bu gerceklesmeyincede duygularinizi gizlemek icin bu sekilde yazdiginizi düşünüyorum. Ilahi adalet beklentisi sizi cok yorar, sonu hayalkirikligi olabilir. Bu yuzden önünüze bakin dedim
ya bana şiddet uygulayan bir adamın ne ilgisinde kalmak isteyceğim sizin bu mantığınıza uyuyor mu gerçekten? gayet hayatıma bakıyorum yaşattıklarını yaşamasını istiyorum hepsi bu çok basit ve bu insanlıkta doğal bir duygu. bacaklarım mosmordu boğazlarımda tırnak izleri morarma vardı. yani yerde tekmelemişti insanların içinde suratıma çakmak fırlatmıştı. dhaa da saymiyim nesini istiyeyim bu adamın? yaşattıklarını yaşasın hepsi bu. bu kadın bizim birlikte kurduğumuz şirkette elemandı elemanıyla aldattı sizin içiniz soğur mu?

Adalat tecelli etseydi bana hata yapanlar sürüm sürüm sürünürdü çünkü gerçekten tüm iyi niyetimle yaptığım şeylere o kadar kötü karşılıklar aldım ki 🤷🏻‍♀️

Konu sahibi bekliyor ki boşanacaklar e o zaman siz kimin bedduasını aldınız ki boşandınız diye sorarlar adama

Doğal hayatın akışında meydana gelen iyi veya kötü olaylar kimsenin karması ahı değil normal dümdüz hayat akışı işte

Her gün bisürü boşanan insan var. Beddua mı alıyor herkes. Bazen boşanmamak da bi beddua o zaman.

Neyse şu şekilde tutacak elbet bir gün 😛
boşansınlar diye beklemiyorun :) evlensinler istedim de niye boşansınlar ne güzel ben kurtulmuşum neden boşansınlar istiyeyim? eski elemanımdı bu kız benim.

evet evliyken çok fazla tölerans göstermiştim. yaşadıklarım ağır şeyler inanın o yüzden içim soğusun diye onun iyi olduğunu görmek beni rahatsız ediyor ama tabi ki hayatıma da bakıyorum.
Anliyorum ,destek alabilirsiniz belki. İçten içe intikam duygusu besliyorsunuz ve bu çok yorucu olur sizin açinizdan

Eski konularınıza göz attım da bosanmanızı ilk anlatırken aldatılmak ve şiddetten bahsetmemissiniz hiç. Sonradan yorumlarda felan mı verdiniz bu detayları ?
ben boşanma sürecimde hiç girmedim kk ya. ve evet detay vermedim boşanma konusu açmadım sadece yeni bir hayata başladım diye bir konu açtım orda da bu detayları vermedim.

yazdığım yorumları okuyor musunuz? eski konumun üzerinden ay geçti ve babam bana destek olup ürün aldım. bu durumda da havalar düzelince işklerim de düzeldi. büyüdüm demedim,büyümek için uğraşıyorum dedim büyümek istiyorum dedim. 1 ayda büyüyebilen bir işletme mı gördünüz? aklınız gerçekten bunları düşünmeye yetmiyor mu?
Sen kendi aklına bak. Saçma sapan tutarsız şeyler anlatıyorsun. Yaz gelmedi havalar genel hep böyleydi. Sen hayal görüyorsun ispsnyalar Romanyalar havada uçuşuyor. Hani nu adam seni seviyordu evlenmiş ona ne diyeceksin. Sana olan aşkından mı başkasıyla evlendi

Sen kendi aklına bak. Saçma sapan tutarsız şeyler anlatıyorsun. Yaz gelmedi havalar genel hep böyleydi. Sen hayal görüyorsun ispsnyalar Romanyalar havada uçuşuyor. Hani nu adam seni seviyordu evlenmiş ona ne diyeceksin. Sana olan aşkından mı başkasıyla evlendi
yok kadınsız kalmamak için evlendi :) hadi uzaklaş git kendine başka eğlence ara.

yok kadınsız kalmamak için evlendi :) hadi uzaklaş git kendine başka eğlence ara.
He he öyledir yoksa sana bayılıyor. KK senln tapulu malın değil canım senin istediğin gibi yorum yapmak zorunda değiliz burada. Çok beğenmiyorsan yorumları sen yol al 🤗🤗🤗

He he öyledir yoksa sana bayılıyor. KK senln tapulu malın değil canım senin istediğin gibi yorum yapmak zorunda değiliz burada. Çok beğenmiyorsan yorumları sen yol al 🤗🤗🤗
bana bayılmasın zaten ya bana niye bayılsın zor kurtulmuşum. konuyu buralara getirerek kendi kalitesizliğini gösteriyorsun. istediğin yere çektin mevzuyu.

Gördük işte saçma sapan cevaplarını kalite ortada 😂
benim cevaplarım seni neden bu kadar ilgilendiriyor bu kin bu nefret neden? gören de senin üzerine konu açtım sanır :) benim açtığım konu içerisinde evli adamla birlikteyim yazsa bu kadar kinlenip linç etmezdin o derece yükseldin.

Gördük işte saçma sapan cevaplarını kalite ortada 😂
saçma sapan bir cevabım yok gizliliğimi korumaya çalışıyorum sadece. buraya herşeyi doğru mu yazıyorsunuz? yaşadığınız şehri nereli olduğunuzu mu yazıyorsunuz? benşm nereli olduğum niye bu kadar battı size anlayamadım doğrusu. ay durduk yere millete dert oldum şaka gibisiniz ya :)

Biliyorsunuz boşanmıştım ve evliliğimde çok ağır şeyler yaşamıştım. Beni aldattı ve aldattığı kadınla evlenmiş. Üzüldüm mü diye sorarsanız üzüntüm kesinlikle yok fakat ilahi adalet dönüp dolaşıp onu da bulur,umarım evlenirler ve ikisi birbirinden bulsun diye hep dua ettim. Sanırım dualarım kabul oluyor :) çünkü 1 sene ayrılardı o süreçte benle barışmak için geldi kaç defa,ben red ettim. Şimdi sanırım arkama yaslanıp olanları izleme sıram geldi :)
yuva yikanin yuvasi olmaz senin yuvan o kadin yuzunden yikildiysa onunda yuvasi olmayacak ilahi adalet elbetde tecelli edecek rahat ol. ALLAH SENİN YOLUNU HEP ACİK ETSİN YASADİKLARİN HİC AKLİNA GELMEYECEK KADAR MUTLU OLMANİ DİLERİM

yuva yikanin yuvasi olmaz senin yuvan o kadin yuzunden yikildiysa onunda yuvasi olmayacak ilahi adalet elbetde tecelli edecek rahat ol. ALLAH SENİN YOLUNU HEP ACİK ETSİN YASADİKLARİN HİC AKLİNA GELMEYECEK KADAR MUTLU OLMANİ DİLERİM
Amin çok teşekkür ederim. olsun olsun yuvasında gözüm yok beni sonuçta psikopat bir adamdan kurtarmış ne kadar teşekkür etsem az. ben evliyken çok sorunumuz vardı aldatması tuzu biberi oldu belki aldatılmasaydım hala çekmeye devam ederdim. psikolojimi alt üst ettiği için o dönem bırakıp gitmeye cesaret edemiyordum. kadınla benim hiçbir derdim yok ben eski eşimin hala yapmaya devam ettikleri yüzünden kin duyuyorum.

Amin çok teşekkür ederim. olsun olsun yuvasında gözüm yok beni sonuçta psikopat bir adamdan kurtarmış ne kadar teşekkür etsem az. ben evliyken çok sorunumuz vardı aldatması tuzu biberi oldu belki aldatılmasaydım hala çekmeye devam ederdim. psikolojimi alt üst ettiği için o dönem bırakıp gitmeye cesaret edemiyordum. kadınla benim hiçbir derdim yok ben eski eşimin hala yapmaya devam ettikleri yüzünden kin duyuyorum.
senin derdin yok kadinla evet ama bazi o tip kadinlar evli erkeklerin hayatina girince erkekler o.p lara deyer verdiklerinin 1 damlasini evdekine vermiyolar gidecekde oyle biri varkem iyice bisey zannederler kendilerini.etkisi bire bes artmis oluyo yani yaptikarinin. evli birinin hayatinda olmak bence en iyrenc insan işi.

senin derdin yok kadinla evet ama bazi o tip kadinlar evli erkeklerin hayatina girince erkekler o.p lara deyer verdiklerinin 1 damlasini evdekine vermiyolar gidecekde oyle biri varkem iyice bisey zannederler kendilerini.etkisi bire bes artmis oluyo yani yaptikarinin. evli birinin hayatinda olmak bence en iyrenc insan işi.
ya bu kadın benim annemin en yakın arkadaşının yeğeni, biz evliyken resim paylaşmıştı biz boşanmamıştık ve olay daha sıcaktı, annemin arkadaşı sormuştı bu adam evli ne işin var diye, o da boşanacak onlar demişti. ya çok zor şeyler yaşadım burda beni linçliyorlar boş yere bu yaşadıklarımdan sonra kim olsa aynı duyguları hisseder.

ya bu kadın benim annemin en yakın arkadaşının yeğeni, biz evliyken resim paylaşmıştı biz boşanmamıştık ve olay daha sıcaktı, annemin arkadaşı sormuştı bu adam evli ne işin var diye, o da boşanacak onlar demişti. ya çok zor şeyler yaşadım burda beni linçliyorlar boş yere bu yaşadıklarımdan sonra kim olsa aynı duyguları hisseder.
ne kadar aşagilik bi kadin terbiyesiz. cok zor tabi yasadiklarin. linc etmek kolay tabi bazilarida sadece linc etmeyi duseni tekmelemeyi biliyo.

ne kadar aşagilik bi kadin terbiyesiz. cok zor tabi yasadiklarin. linc etmek kolay tabi bazilarida sadece linc etmeyi duseni tekmelemeyi biliyo.
daha neler neler işte. bahsetmiyorum her detayı vermiyorum. bir sürü şey yaşattılar bana da çocuğuma da yaşatmaya devam ediyorlar ben bu yüzden birbirinden bulsunlar istiyorum. ikisi birbirine denk ama :)

daha neler neler işte. bahsetmiyorum her detayı vermiyorum. bir sürü şey yaşattılar bana da çocuğuma da yaşatmaya devam ediyorlar ben bu yüzden birbirinden bulsunlar istiyorum. ikisi birbirine denk ama :)
bulacaklar tabi sana yasatdiklarini zann ediyosunki onami yasatmayacak erkekler degisemz pek sorun sen diyilsinki o oyleyse oyled egider kadinda zaten yuva yikan rezil bi varlik bir birine dek ama tutmazki mutlu olamazlar

Back