Beni aldattığı kadınla evlenmiş :)

Bence onları izlemekten veya mutsuzluklarından keyif almaktan kendş hayatına odaklanamıyorsun.
İlahi adalet er geç zaten bulur yerine.
Sen kendi hayatına bak.

Konu sahibi geçen konuda da ilk sayfalarda hayatında biri varmış gibi konuşup sonra yok öyle bir şey ben yalnızım demeye başlamıştı. Biraz tutarsız biri gibi.
Aynen canım tutarsızım :) hayatımda biri olsa niye yok diyeyim,belki o sırada ayrılmıştım? Ay tartışma çıkarmaya hazırda bekliyorsunux pes doğrusu :)

Bence onları izlemekten veya mutsuzluklarından keyif almaktan kendş hayatına odaklanamıyorsun.
İlahi adalet er geç zaten bulur yerine.
Sen kendi hayatına bak.
Yo ben kendi hayatıma bakıyorum gayet,kıxımla ilgileniyoum kendi işimi kurdum onu büyütmeye çalışıyorum,geleceğe odaklı bir kadınım ben.

Yo ben kendi hayatıma bakıyorum gayet,kıxımla ilgileniyoum kendi işimi kurdum onu büyütmeye çalışıyorum,geleceğe odaklı bir kadınım ben.

O zaman eski kocanın alyanslı parmağı için neden konu açtın jajsjsjs bekliyorsun akbaba gibi mutsuz olması için bir de, bi sal bacım adamı.

Kendi hayatına odaklan adı üstünde eski eş evlenir boşanır isterse taksimde twerk atar kime ne

Boşanmak demek eski eşim tekrar evlenebilir umrunda değil demektir bi yerde göze alamayan boşanmasın

Kızılcık şerbeti Doğa gibisin ayrılınca kıymete bindi adam

Çok belli gelecek odaklı olduğunuz.
Ay bitek buradaki konu üzerinden yargılıyorsunuz sanki tüm hayatım kk ymış gibi. Gayet gelecek odaklıyım,hayallerim var ve birşeyler yapmak için çabalıyorum,hayatını bilmedipiniz bir insan hakkında bu derece kendinden emin konuşmanız ne derece doğru?

Yani şu yazdığınız gerçekten aşırı derecede komik.

Yaşadıklarımı yaşamış olsanız siz de aynı şekilde Allahından bulmasını beklerdiniz. Adamdan ben kurtulmak için Nelerle uğraştım haberiniz bile yok boş boş konuşmak için yazıyorsunuz

Tıpkı benim eski sevgilim gibi :) sizi sevmiyor sadece boşlukta muhtemelen özgüveni de düşük. Yüz vermezsiniz biliyorum ama hiç cevap bile vermeyin. Nişanımda bile yazmıştı o eski sevgilim hiç cevap vermeden direkt sildim mesajını.

Yaşadıklarımı yaşamış olsanız siz de aynı şekilde Allahından bulmasını beklerdiniz. Adamdan ben kurtulmak için Nelerle uğraştım haberiniz bile yok boş boş konuşmak için yazıyorsunuz

Hayır beklemezdim herkes bedduacı teyze değil sizin gibi.

Ben kendi hayatıma odaklanıyorum,birinin başına kötü bir şey gelecek diye beklemiyorum.( bana ne kadar kötülüğü dokunmuşsa dokunsun)

Her insan imtihanda bazen çok kötü bazen güzel şeyler yaşar.

Biri imtihana girince ohhh ahım çıktı bedduam tuttu diye beklemek sadece size zarar verir.

İki de bi dua ettim evlensinler dua ettim mutsuz olsunlar diye yaşamamayı öğrenirsiniz inşallah ne diyim

İlahi adalete de çok güvenmeyin bazen herkes yaptığının bedelini ödemiyor paşa paşa yaşıyor bu hayatı öbür tarafta ne olur bilmem
Boşayabilmişsin bu bile bu ülke için bi başarı boşver kendi hayatına odaklan umarım her şey sen ve kızın için şahane olur

Yazmicam dedim ama dayanamadım

Eski eş ya salak yada çok aşık bu kadına. Neden böyle bir hise kapıldım -kadınla şimdi evlendiyse onun üzerine aldığı sayısız lüx araçlar mal mülk evlenmeden önce alındığı için kadınındır. Adamın bir hakkı yok.Resmi nikahı bile olmayan kadına yağdırmış adam ya aptaldır ya çok aşıktır.

Allah daha çok versin de bunları yaparken kendi evladına 3.000 ödemekten aciz

bu yorumumu bir gönderide yazmıştım okuyan olmuştur belki. yaklaşık 20 sene önce anlam aldatildi ve 3.5 senenin sonunda çekişmeli olarak boşanmışlardi. eski eniştem o kadınla evlendi. iki çocukları oldu. ablam da kendini derbeder etti boşandıktan (evimize geldikten)14 sene sonra beyin kanaması geçirdi9aya yakin yatalak kaldi.şu an %78 engelli. Dr un koyduğu teşhis sizofrenama görseniz öyle değil bence bize göre yatalak kalmasından bin kez çok daha iyi durumda. eski eniştem ne yapıyor aldattığı kadınla iki çocuğuyla yaşıyor. mutlu mu bilemem. ilahi adalet 21 sene geçmesine rağmen tecelli etmedi. insallah eder. (o da ablama çok kez barışalım dedi o kadınla evliyken)

of bu yoruma öylesine katılıyorum ki. yazdim aldatılan ablamın da bekldigi adalet 21 yıldır tecelli etmedibelki oteki dünyada eder. onu da zaten biz göremeyiz

Sizi aldattığı kadın düşünmüyor mu “ karısını aldatan adam beni de aldatırsa” diye bilemedim, siz kendi düzeninizi kurduğunuzda huzuru bulduğunuzda bu kadar onları düşünmezsiniz inşallah en hayırlısı olur sizin için

Eski konunuzda çokça yazmıştım ısrarla bana kadın düşmanı, kocamı haklı görüyor diye yazmıştınız.
Ama ben anlamıyorum işim zar zor dönüyor demiştiniz şimdi de büyütmeye çalışıyorum diyorsunuz. Bu tutarsızlıklar işte üyeleri sorgulatıyor.

of bu yoruma öylesine katılıyorum ki. yazdim aldatılan ablamın da bekldigi adalet 21 yıldır tecelli etmedibelki oteki dünyada eder. onu da zaten biz göremeyiz

Aynısı akrabamın başına geldi 40 günlük bebeğiyle boşandı. Adam evlendi 2 çocuk yaptı hala evli.

Akrabam beyninde tümör çıktı ameliyat oldu. Hala eski eşinin pişman olup dönmesini bekliyor. (40 yıldır)

Dediğim gibi boşanmayı eski eşin dönmeme ihtimali üzerine yapacaksın dönerse süpriz olucak.

Böyle aman ahım tutar mı aman pişman olur mu diye kendi hayatını ıskalıyor kadınlar.

Kendini uyaranlara da laf ediyorlar sanki bize ne biz kendi iyiliği için yorum yazıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…