Biliyorsunuz boşanmıştım ve evliliğimde çok ağır şeyler yaşamıştım. Beni aldattı ve aldattığı kadınla evlenmiş. Üzüldüm mü diye sorarsanız üzüntüm kesinlikle yok fakat ilahi adalet dönüp dolaşıp onu da bulur,umarım evlenirler ve ikisi birbirinden bulsun diye hep dua ettim. Sanırım dualarım kabul oluyor :) çünkü 1 sene ayrılardı o süreçte benle barışmak için geldi kaç defa,ben red ettim. Şimdi sanırım arkama yaslanıp olanları izleme sıram geldi :)
Aynen canım tutarsızım :) hayatımda biri olsa niye yok diyeyim,belki o sırada ayrılmıştım? Ay tartışma çıkarmaya hazırda bekliyorsunux pes doğrusu :)Konu sahibi geçen konuda da ilk sayfalarda hayatında biri varmış gibi konuşup sonra yok öyle bir şey ben yalnızım demeye başlamıştı. Biraz tutarsız biri gibi.
Yo ben kendi hayatıma bakıyorum gayet,kıxımla ilgileniyoum kendi işimi kurdum onu büyütmeye çalışıyorum,geleceğe odaklı bir kadınım ben.Bence onları izlemekten veya mutsuzluklarından keyif almaktan kendş hayatına odaklanamıyorsun.
İlahi adalet er geç zaten bulur yerine.
Sen kendi hayatına bak.
Yo ben kendi hayatıma bakıyorum gayet,kıxımla ilgileniyoum kendi işimi kurdum onu büyütmeye çalışıyorum,geleceğe odaklı bir kadınım ben.
Yo ben kendi hayatıma bakıyorum gayet,kıxımla ilgileniyoum kendi işimi kurdum onu büyütmeye çalışıyorum,geleceğe odaklı bir kadınım ben.
Ay bitek buradaki konu üzerinden yargılıyorsunuz sanki tüm hayatım kk ymış gibi. Gayet gelecek odaklıyım,hayallerim var ve birşeyler yapmak için çabalıyorum,hayatını bilmedipiniz bir insan hakkında bu derece kendinden emin konuşmanız ne derece doğru?Çok belli gelecek odaklı olduğunuz.
Yani şu yazdığınız gerçekten aşırı derecede komik.O zaman eski kocanın alyanslı parmağı için neden konu açtın jajsjsjs bekliyorsun akbaba gibi mutsuz olması için bir de, bi sal bacım adamı.
Kendi hayatına odaklan adı üstünde eski eş evlenir boşanır isterse taksimde twerk atar kime ne
Boşanmak demek eski eşim tekrar evlenebilir umrunda değil demektir bi yerde göze alamayan boşanmasın
Kızılcık şerbeti Doğa gibisin ayrılınca kıymete bindi adam
Yani şu yazdığınız gerçekten aşırı derecede komik.
Yaşadıklarımı yaşamış olsanız siz de aynı şekilde Allahından bulmasını beklerdiniz. Adamdan ben kurtulmak için Nelerle uğraştım haberiniz bile yok boş boş konuşmak için yazıyorsunuzO zaman eski kocanın alyanslı parmağı için neden konu açtın jajsjsjs bekliyorsun akbaba gibi mutsuz olması için bir de, bi sal bacım adamı.
Kendi hayatına odaklan adı üstünde eski eş evlenir boşanır isterse taksimde twerk atar kime ne
Boşanmak demek eski eşim tekrar evlenebilir umrunda değil demektir bi yerde göze alamayan boşanmasın
Kızılcık şerbeti Doğa gibisin ayrılınca kıymete bindi adam
O zaman takıl buralarda az daha gül :) belli ki gülecek bir sebebiniz yok.Senin konun kadar değil
Yaşadıklarımı yaşamış olsanız siz de aynı şekilde Allahından bulmasını beklerdiniz. Adamdan ben kurtulmak için Nelerle uğraştım haberiniz bile yok boş boş konuşmak için yazıyorsunuz
İlahi adalete de çok güvenmeyin bazen herkes yaptığının bedelini ödemiyor paşa paşa yaşıyor bu hayatı öbür tarafta ne olur bilmemBiliyorsunuz boşanmıştım ve evliliğimde çok ağır şeyler yaşamıştım. Beni aldattı ve aldattığı kadınla evlenmiş. Üzüldüm mü diye sorarsanız üzüntüm kesinlikle yok fakat ilahi adalet dönüp dolaşıp onu da bulur,umarım evlenirler ve ikisi birbirinden bulsun diye hep dua ettim. Sanırım dualarım kabul oluyor :) çünkü 1 sene ayrılardı o süreçte benle barışmak için geldi kaç defa,ben red ettim. Şimdi sanırım arkama yaslanıp olanları izleme sıram geldi :)
of bu yoruma öylesine katılıyorum ki. yazdim aldatılan ablamın da bekldigi adalet 21 yıldır tecelli etmediİlahi adalete de çok güvenmeyin bazen herkes yaptığının bedelini ödemiyor paşa paşa yaşıyor bu hayatı öbür tarafta ne olur bilmem
Boşayabilmişsin bu bile bu ülke için bi başarı boşver kendi hayatına odaklan umarım her şey sen ve kızın için şahane olur
of bu yoruma öylesine katılıyorum ki. yazdim aldatılan ablamın da bekldigi adalet 21 yıldır tecelli etmedibelki oteki dünyada eder. onu da zaten biz göremeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?