- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Kadin burada duygularini paylasmis sadece sizin sıkıntınız ne acaba?? Zaten uzgun ve kırgın daha fazla hirpalamanin bir manasi yokBir kere de bir kadinin evliyken baskasina asik olup bosandigini gorsem disimi kıracağım..Bunu yapan hep erkekler.Simdi birileri cikip onlarin fitratinda var cok eslilik der sakilln demesin..Hic te oyle degil.Biktim kadinlarimizin bu ezikliginden..Adam aldatmis sevmiyorum demis konu sahibi hala ama guvendim ona diyor.Biraz dik durun bakin babanız ölmüş üzüntüden bu ne garibanlik yav!! Siz kandirilmadiniz sadece ezikliginizden kandirilmayi istediniz hepsi bu..Ne guzel iste yeni aşklara yelken acma zamani sizin icin ama siz hala onlara ah etme derdindesiniz.
Adam seni artık sevmediğini ayrılmak istediğini söylediği halde senin boşanmak istememen
Arkadaşlar sana moral verecek güzel yorumları yapmışlar çoğuna katılıyorum zaten ama birazda gerçekçi olmakta lazım.
Adam sana seni sevmiyorum ve ayrılmak istiyorum diyo bunun neresi psikolojik şiddet ? Boynuzlayıp boynuzlayıp sonra nafaka vermemek için (seni sevdiği için değil ) beni affet deseydi kendini kandırıp ilişkinizi mutlu sanmak daha çok mu işine gelecekti.
Adam seni artık sevmediğini ayrılmak istediğini söylediği halde senin boşanmak istememen kendine yaptığın bir kötülük. Ben bu tarz insanlardan korkarım açıkçası.
Seni kandırsaydı kinlenmeye hakkın olurdu ama sana açıkça benim duygum bitti ayrılmak istiyorum diyen biri seni aldatmış olmaz. Evet zor hazmetmesi ama yani ne yapabilirsin ?
Hatta kendinde yazmışsın sana göre aldatsa da aldatmış olmuyor adam itiraf etmiş , kendin tinder diye ciddiye almamışsın. Neden kendini böyle durumlara düşürüyorsun ki?
Olayın kilit noktası Bu adama çok fazla yatırım yaptığın için ayrılmak istememişsin uzattıkça uzatmışsın.
Adam babanın ölümüne sebep olmuş hala böyle severdim şöyle severdim romantik anlatımlar falan.
Babanızı bi erkek için telefonlarda sinirlendirecek denli olaya karıştırmamalıydınız.
Yani bence siz sağlıklı düşünemiyorsunuz.
Kesinlikle terapi alın.
Babanıza yazık olmuş gerçekten.
Adam da yenisinide aldatır merak etme cunku bunu merak edıyorsun boyle ınsanların sonu ıyı olmaz hıcbır zaman.
Iyılesmen lazım.
Olayın kilit noktası Bu adama çok fazla yatırım yaptığın için ayrılmak istememişsin uzattıkça uzatmışsın
Çirkef ve ben hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün. Tabii söyleyecek söz bulamayınca çirkef vs diyerek yorum yaparsiniz. Siz de haklısınız. Bence engelleyin yorum görmezsiniz. Ama ne yazık ki kadınları genelleyen, yok yere zan alan yorumları gördüğüm yerde olacağım önün için siz engelleyin..Ne dediginjzi, nasil cirkef oldugunuzu gormuyorsunuz galiba. Yahu benim en yakin arkadaşim rus. Tüm ruslari mi kastettim? Genel olarak burda oyle davranip rusyaya gidince oyle olduklarini soyledim. Vallahi artik insanlarla konusulmuyor... kotu konusulacak birseyim yok çok shukur. Yorumunuzu gormek istemiyorum. iyi geceler
Bunu nerde okudunuz ?
“Bir an önce boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum demişti. “ yazmışsınız.
1 yıl sonra evleniliyor ama o sadece kadınlar için geçerli hamile ise soy bağı karışmasın diye. O zaman da evlenmek istiyorsan bi yIl önceden mahkemeye gidip kaldırıyosun süreyi.Off okurken çok üzüldüm sizin adınıza, gerçekten çok içten sevip güvenmişsiniz ona. Sizin içtenliğinizi bir gün o anlayacak ama çok geç olacak.
Sen o birini sevme hevesini kaybetme, bir başkasına değer bilecek birine ver o sevgini.
Ya gerçekten 3 ay içinde nasıl evlenmiş bu adam ? Yani yasa olarak biriyle ayrıldıktan en az 9 ay sonra evlenilmiyor mu?
Bu kadının neyine kanmış sence? Kadını gördün mü nasıl birşey? Kafanda oluşan bi profil varmı bu kadın için?
Bazı yorumlara deli oluyorum. 2.5 ay içinde boşandık anlaşmalı. Sadece yüzyüze konuşarak ayrılalım dedim ben ona. O olayı cirkeflestirdi ailemi karıştırdı diyorum. Lütfen kendi yaralarınızı iyileştirin, başkalarının yaralarına tuz basma ihtiyacı hissetmezsiniz o zaman !!!
Bazı yorumlara deli oluyorum. 2.5 ay içinde boşandık anlaşmalı. Sadece yüzyüze konuşarak ayrılalım dedim ben ona. O olayı cirkeflestirdi ailemi karıştırdı diyorum. Lütfen kendi yaralarınızı iyileştirin, başkalarının yaralarına tuz basma ihtiyacı hissetmezsiniz o zaman !!!
Bunu yeni öğrenmiş oldum, Teşekkür ederim. Ben kadın erkek bu konudada eşit sanıyordum1 yıl sonra evleniliyor ama o sadece kadınlar için geçerli hamile ise soy bağı karışmasın diye. O zaman da evlenmek istiyorsan bi yIl önceden mahkemeye gidip kaldırıyosun süreyi.
Çocuğunuz yoktu sanırım üstün körü okudum ama acaba kocanız cocuk mu istiyordu da olmayınca mi aldattı acaba .tabiii Yaşadıklarınız zaten kolay degil cok acı ilahi adalete güvenin lütfen elbet çıkar biryerden ama kocanız galiba cocuk olmuyor diye adicr boşanmış diye düşünüyorum ..bu arada ne kdr iyi görünen namuslu dindar görünen varsa tam aksi çıkıyor maalesefBoşanma davası için bana psikolojik şiddet uygulamıştı. Bir an önce boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum demişti. Seni sevmiyorum sözünden sonra anlaşmalı boşandık. Boşanma tarihinden 3 ay sonra o kadınla nikah yapmış.
Bana yalanlar söylemiş, bunalıma girdim boşluğa düştüm aldattım seni ama artık biz bir olamayız demişti. Ben de çok anı bir ayrılık kararı düşünelim yüzyüze konuşalım demiştim. Son görüşmemizde ( farklı şehirlerde yaşıyorduk) birbirimize sarılıp ayrılmıştık. Ayrılırken sen benim kadınımsın deyip alnımdan öpmüş ve uğurlamıştı.
Bu görüşmeden 3 ay sonra aldatıldığımı öğrenip şoka girmiştim. Kabullenmedim çünkü çok mutluyduk. Uzaklık dışında hiç sorunumuz yoktu. Inanmadim bile. Sen dürüst bir adamsın ihanet etmezsin bana çok aşıksın sen demiştim. Neyse aldstildigimi ogrendikten sonra 2 ay içinde anlasmalı bosandik.
Şimdi öğreniyorum ki evlenmiş o kadınla. O kadın evli olduğunu bile bile beraber oldu kocamla. Aldatilma krizine rağmen bütün sülalesi öğrendi ikinci kadın olduğunu ve göze aldı gelin oldu. Eski kayinvalidem ağlamıştı oğlundan ayrılıyorum diye. Çok seviyordu beni. Herkes büyük şok yaşamıştı ayriligimiza. Çünkü ailesinden herkes çok seviyordu beni. Boşanmamıza rağmen kayinvalidem kayınpederin uzun süre aradılar sen bizim hep gelinimizsin. Oğlumuz iyi değil lütfen anlayışlı ol geri dönecek sana pişman olacak hayatına kimseyi sokma demişlerdi. Ben numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım unutamıyordum çünkü eski eşimi . Geçmişe ait bütün bağları kesmek zorundaydım ve kestim de.
Gitmişler beni aldattığı kadını istemişler oğullarını yeniden evlendirmisler.
Ben inanamiyorum bu yaşadıklarıma hala şoktayım.
Ben çok zor ayağa kalktım bu ihanetten sonra. Şehrimi evimi iş yerimi degistirdim. Çünkü o şehirde boğuluyordum her yerde onunla anılarımız var diye. Ortak arkadaşlarımızı çıkardım hayatımdan depresyon tedavisi gördüm çok uzun süre sakinleştirici ile ayakta durabiliyordum. 2 ev degistirdim. Ilki ortak yasadiğimiz evdi ikincisi de tayin istedim farklı bir şehire geldim.
Babam vefat etti bu boşanma yüzünden babam " Ben insan sarrafiydim bu adamı tanıyamadım kızım " demişti.
Bilmiyorum her evlilik kutsal mi artık bunu düşünüyorum. Benim mutsuzluğum ahlarım üzerine kuruldu bu evlilik. Ihaneti öğrenince eski eşime " o kadınla konuşmak istiyorum " demiştim. " onu incitirsen ben de seni incitirim " demişti. Bana demişti bunu. 12 yıllık hayat arkadaşına, onu baba yapmak için 9 kere tüp bebek tedavisi olmuş kadına, 5 sene asker yolu bekledim ben. Doğu görevlerinde hep dua ederek yolunu bekledim uykusuz geceler geçirdim endişelendim. Sesini duymadan uyuyamazdım. Mutsuz olduğumda bana sarılırdı ve sakinlesirdim. Huzurumdu o benim.
Ben onun en kötü zamanlarında hep yanındaydım. Hep ozledim sevdim hasretle yolunu bekledim. Ama o kadınla tanıştı 2 ay içinde bana düşman kesildi. Nefret ettiğini soyledi benden. Bu evlilik zorunluluktu seni hiç sevmedim dedi ki severek evlendik. Annemle anlasamiyordun dedi ki annesi arkamdan ağladı her ziyaretinde kizim diye sarilirdi annem derdim ona içimden gele gele. Sen cirkefsin uzak dur benden de ailemden de sevdigim kadindan da dedi ki bu ihaneti bile olgun karsiladim. Anlasmali bosanmayi kabul ettim sustum. Pişman değilim elbette ama bu kadar sakin kalma sebebim onun travma yaşadığını düşünmemdi .
Çok dürüst mert namuslu yalansız bir insandı. Karakteriyle herkes tarafından takdir edilirdi. Boşanırken bile herkes o asla böyle bir şey yapmaz seni nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz dediler.
Şimdi kendine mutlu mesut bir yuva kurdu. Ben 12 senemi kaybettim, babamı kaybettim, depresyon tedavileri görüyorum o çok mutlu yeni geliniyle. Yeniden mutlu bir başlangıç yaptı. Bense hala 3 ay içinde ortada hiçbir şey yokken bitmiş evliliğimin şokundayım .
Kızla da tinderdan tanıştılar. O yüzden hiç ciddiye bile almamıştım.
Neyse. Şimdi kahve yapacağım kendime ve kitap okuyacağım. Yarın psikologla randevum var.
Hemşire kadın haklı yav. Biraz sert girmiş ama inan haklı. Benim babam ölecek üzüntüden ben adam kimle gitmiş evlenmiş etmiş valla düşünmem ya düşünmem.Kadin burada duygularini paylasmis sadece sizin sıkıntınız ne acaba?? Zaten uzgun ve kırgın daha fazla hirpalamanin bir manasi yok
Yav sen ne içiyorsun bana da söylesene güzel kafa yapıyor belli ki.Konu sahibi uzulmen gereken tek sey su anda ölen baban olmali..Sixin gibi kizim olmamasi icin dua edecegim..Baban ile neden muhatap ediyorsun kocani.Adam sevmiyorum artik demis olabilir yani.Dunya uzerinde bitmeyen tek sevgi anne baba ve evlat arasındadır..Asklar ya da en siki dostluklar bile bitebilir bir gun..Kocaman kadin hala onlar mutsuz olsun da ben bir ohhh cekeyim derdindesin..Kusura bakma ama benim baktigim yerden oldukça acinasi görünüyorsun