Beni aldattığı kadınla evlendi

Kadin burada duygularini paylasmis sadece sizin sıkıntınız ne acaba?? Zaten uzgun ve kırgın daha fazla hirpalamanin bir manasi yok

Konu sahibi sen burda seni incitmek için saçma sapan yorumlar yapan seni suçlayanlara hatta fırsatını bulsalar ya da ters bi cevap alsalar senden muhtemelen neredeyse hakaret edecek boyuta gelenlere sakin cevap verme onların nefreti tüm dünyayla seninle bir ilgisi yok. Kendi sevilmemisliklerinin hirsini burda ona buna sataşarak alırlar sen yoluna bak. Her şey geçecek unutma. ALLAH karaktere zeval vermesin....

Son düzenleme:
Arkadaşlar sana moral verecek güzel yorumları yapmışlar çoğuna katılıyorum zaten ama birazda gerçekçi olmakta lazım.

Adam sana seni sevmiyorum ve ayrılmak istiyorum diyo bunun neresi psikolojik şiddet ? Boynuzlayıp boynuzlayıp sonra nafaka vermemek için (seni sevdiği için değil ) beni affet deseydi kendini kandırıp ilişkinizi mutlu sanmak daha çok mu işine gelecekti.

Adam seni artık sevmediğini ayrılmak istediğini söylediği halde senin boşanmak istememen kendine yaptığın bir kötülük. Ben bu tarz insanlardan korkarım açıkçası.

Seni kandırsaydı kinlenmeye hakkın olurdu ama sana açıkça benim duygum bitti ayrılmak istiyorum diyen biri seni aldatmış olmaz. Evet zor hazmetmesi ama yani ne yapabilirsin ?

Hatta kendinde yazmışsın sana göre aldatsa da aldatmış olmuyor adam itiraf etmiş , kendin tinder diye ciddiye almamışsın. Neden kendini böyle durumlara düşürüyorsun ki?

Olayın kilit noktası Bu adama çok fazla yatırım yaptığın için ayrılmak istememişsin uzattıkça uzatmışsın.

Adam babanın ölümüne sebep olmuş hala böyle severdim şöyle severdim romantik anlatımlar falan.

Babanızı bi erkek için telefonlarda sinirlendirecek denli olaya karıştırmamalıydınız.

Yani bence siz sağlıklı düşünemiyorsunuz.

Kesinlikle terapi alın.

Babanıza yazık olmuş gerçekten.

Adam da yenisinide aldatır merak etme cunku bunu merak edıyorsun boyle ınsanların sonu ıyı olmaz hıcbır zaman.

Iyılesmen lazım.

Bence sizi üzdüğü kadar üzülecek,
Onun yanına kalmayacak size yaptıklarını ve gözyaşlarınız acısı mutlaka ondan çıkacaktır,

Lütfen biraz kitap okuyun. Okuduklarınızı yorumlamada ve anlamada sorun yaşıyorsunuz.

Adalet topladır ama gideceği yere er ya da geç ulaşır. Ne güzel kariyer hedefiniz var siz ona odaklanın ne o metresin ne de o asalak eski eşiniz huzurlu olmayacak, ben evrenin adaletine inanıyorum

Olayın kilit noktası Bu adama çok fazla yatırım yaptığın için ayrılmak istememişsin uzattıkça uzatmışsın

Bazı yorumlara deli oluyorum. 2.5 ay içinde boşandık anlaşmalı. Sadece yüzyüze konuşarak ayrılalım dedim ben ona. O olayı cirkeflestirdi ailemi karıştırdı diyorum. Lütfen kendi yaralarınızı iyileştirin, başkalarının yaralarına tuz basma ihtiyacı hissetmezsiniz o zaman !!!

Çirkef ve ben hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün. Tabii söyleyecek söz bulamayınca çirkef vs diyerek yorum yaparsiniz. Siz de haklısınız. Bence engelleyin yorum görmezsiniz. Ama ne yazık ki kadınları genelleyen, yok yere zan alan yorumları gördüğüm yerde olacağım önün için siz engelleyin..

Off okurken çok üzüldüm sizin adınıza, gerçekten çok içten sevip güvenmişsiniz ona. Sizin içtenliğinizi bir gün o anlayacak ama çok geç olacak.
Sen o birini sevme hevesini kaybetme, bir başkasına değer bilecek birine ver o sevgini.
Ya gerçekten 3 ay içinde nasıl evlenmiş bu adam ? Yani yasa olarak biriyle ayrıldıktan en az 9 ay sonra evlenilmiyor mu?
Bu kadının neyine kanmış sence? Kadını gördün mü nasıl birşey? Kafanda oluşan bi profil varmı bu kadın için?

Konu sahibi uzulmen gereken tek sey su anda ölen baban olmali..Sixin gibi kizim olmamasi icin dua edecegim..Baban ile neden muhatap ediyorsun kocani.Adam sevmiyorum artik demis olabilir yani.Dunya uzerinde bitmeyen tek sevgi anne baba ve evlat arasındadır..Asklar ya da en siki dostluklar bile bitebilir bir gun..Kocaman kadin hala onlar mutsuz olsun da ben bir ohhh cekeyim derdindesin..Kusura bakma ama benim baktigim yerden oldukça acinasi görünüyorsun

1 yıl sonra evleniliyor ama o sadece kadınlar için geçerli hamile ise soy bağı karışmasın diye. O zaman da evlenmek istiyorsan bi yIl önceden mahkemeye gidip kaldırıyosun süreyi.

Yahu ben yaranıza tuz niye basayım onu çözemedim bende aldatıldım bende kadınım vs vs şimdi yaralarımızı mu yarıştıracaz burda.

Benim yazdıklarınızdan anladığım adam boşanmak istemiş sevmiyorum demiş , siz hemen boşanmak istememişsiniz yok hemen karar verme yüz yüze görüşelim vs vs çünkü bu adama yıllarınızı vermişsiniz Aldattım seni demesine rağmen yok canım ne aldatması aldatmamışssındır demişsiniz , bunlar sizin yazdıklarınız ve adam artık baktı olmuyo bir an önce kurtulmak için çirkefleşmiş ?

Bende diyorum ki uzatmamalıydınız.

Sevmiyorsa sevmiyordur.

Birinden kurtulamazsam bende çirkefleşirim.

Gerçek fikrim bu kusura bakmayın.

Neyse umarım mutlu olursunuz.

1 yıl sonra evleniliyor ama o sadece kadınlar için geçerli hamile ise soy bağı karışmasın diye. O zaman da evlenmek istiyorsan bi yIl önceden mahkemeye gidip kaldırıyosun süreyi.
Bunu yeni öğrenmiş oldum, Teşekkür ederim. Ben kadın erkek bu konudada eşit sanıyordum

Çocuğunuz yoktu sanırım üstün körü okudum ama acaba kocanız cocuk mu istiyordu da olmayınca mi aldattı acaba .tabiii Yaşadıklarınız zaten kolay degil cok acı ilahi adalete güvenin lütfen elbet çıkar biryerden ama kocanız galiba cocuk olmuyor diye adicr boşanmış diye düşünüyorum ..bu arada ne kdr iyi görünen namuslu dindar görünen varsa tam aksi çıkıyor maalesef

Kadin burada duygularini paylasmis sadece sizin sıkıntınız ne acaba?? Zaten uzgun ve kırgın daha fazla hirpalamanin bir manasi yok
Hemşire kadın haklı yav. Biraz sert girmiş ama inan haklı. Benim babam ölecek üzüntüden ben adam kimle gitmiş evlenmiş etmiş valla düşünmem ya düşünmem.

Yav sen ne içiyorsun bana da söylesene güzel kafa yapıyor belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…