Aminnn öyle olmak istiyorum ki, pişmanım diye geri döndüğünde içimde ne acıma ne üzüntü ne öfke ne şevkat kalsin. Suan cok kirgin öfkeli hissediyorum. Bilseydim daha iyi sartlarda yaşardımn bu evlilik sürecinde. Sevdigim istediğim evlerde otururdum.
Sırf gelecekte güzel bir ev almak için 60 senelik lojmanlarda oturduk ucuz diye para biriktirelim diye. Bilseydim bu şekilde ihanete hakarete uğrayıp terk edileceğimi ailemin olduğu şehirde yaşardım. Ama o ailemle aynı şehirde değil görev yaptığı şehirde yaşamamı istedi ondan uzaklasirim diye korktu ailemin yanindayken. Zaten hep doğudaydı. Hep yurt dışındaydı zaten hep. Beklemezdim kI onu bunca sene yapayalnız. Bilseydim eğer onunla terör bölgesinde görev yaptığında ailemin yaninda olurdum. Sırf yanında ailesi olsun diye o en güzel senelerimi onun görevi yüzünden korkunç şehirlerde yaşamazdım. Dikenli tellerle çevrili lojmanda eve hapis şekilde...
Bilseydim beni bu kadar kısıtlamasına izin vermezdim. Akrabalarımla arkadaşlarımla daha çok vakit geçirirdim .
Bilseydim en güzel eşyaları alırdım kendime. Bilseydim bilseydim bilseydim... gelecek planları yaparak bu kadar özverili olmazdım.
Bilseydim 9 kere
tüp bebek tedavisi olmazdım. Spermlerinde sorun var olmuyor işte bebek diyip vazgeçer kendime odaklanırdım.
Şimdi yaşım geldi 34. Hayatıma birini alsam güvensem travmalarımdan arınsam belki de yumurta rezervim azaldı. GeBe kalmam riskli olacak.
Geçmişe dönmek ve hayata yeniden başlamak istiyorum.