Beni aldattığı kadınla evlendi

Siz iyilesirsiz yaralarinizi sararsiniz oyle hissettim ben ki zaten yarisini sarmis gibisiniz geri kalanlar icinde caba sarfediyorsunuz yasamak istiyorsunuz hayati yoksa ugrasmazdiniz otekileride hic dusunmeyin layiklarini bulmuslar fazlaymissiniz siz onlara onlardan haber getirenlerede rica edersiniz size iyi kotu hic biseyi soylemesinler

Evet çok çabalıyorum ama içimdeki boşluk dolmuyor :KK43: sadece zaman geçsin istiyorum.

Evet çok çabalıyorum ama içimdeki boşluk dolmuyor :KK43: sadece zaman geçsin istiyorum.
Bu sekilde dusunmeyin cabaliyorum olmuyor demeyin akisina birakin size iyi gelen seyleri yapin gercekten sizin yaptiginizi yapabilecek insan cok az gucunuze de inanin gun gelecek bu gunleri belki gulerek neyden kurtulmusum ben sukur diyerek hatirlayacaksiniz emin olun

Bu sekilde dusunmeyin cabaliyorum olmuyor demeyin akisina birakin size iyi gelen seyleri yapin gercekten sizin yaptiginizi yapabilecek insan cok az gucunuze de inanin gun gelecek bu gunleri belki gulerek neyden kurtulmusum ben sukur diyerek hatirlayacaksiniz emin olun

Evet içimdeki güçle ayağa kalkmak ve mutlu olmak için kimseye ihtiyaç duymamak istiyorum. Allahım bana güç ver.

Çok geçmiş olsun. Umarım siz de mutlu olacağınız insanı bulursunuz. 2 aylık bir kadın yüzünden yıllarınızı ziyan edecek birine daha fazla zamanınızı harcamamanızı kar olarak görmek lazm.

Bilmiyorum benim babam ve annem hiç ayrılmadı birbirlerinden. Dedem ve babaannem, dedem ve anneannem de ölmekle ayrılmış oldular. Ben kendi evliliğim de öyle ölene kadar sürecek diyordum. Ben öyle gördüm çünkü. O yüzden sevgi ilactı. Iyilestirirdi. Ben şok oldum bu ayrılığa. Kabullenmem zor oldu. Sanıyorum ki her sorun çözülür. Her insan bir kaos sonuçta. Evlilik o kaosu iyileştirir. Sonuçta 12 senemiz geçti. Eski eşim beni kaybetmekten korktuğu için kısıtlıyordu. Ben buna anlam verebiliyordum . Çocukluğu çok yalnız geçmiş yatılı yurtlarda kalmış falan diyordum. Açıkçası çok kızdığım çok sinirlendiğim zamanlarda bile çocukluğunu düşünüp sakinleşip affedebiliyordum.

Şuan bu yaptığına anlam veremedim. O kadar duygusal yoğun bir adam bir anda nasıl benden nefret etti.

Ah biz kadınlar....
Duygusal düşünüyoruz,
Adamın yaptığı tüm haksızlıklara ondan daha iyi kılıf buluyoruz
Kendimizi kandırıyoruz.

Halbuki alakası yok bu düşündüklerinle bence
Aşırı kısıtlayan adam hiç te masum olmuyor genelde, kişi kendinden bilir işi...

Aminnn öyle olmak istiyorum ki, pişmanım diye geri döndüğünde içimde ne acıma ne üzüntü ne öfke ne şevkat kalsin. Suan cok kirgin öfkeli hissediyorum. Bilseydim daha iyi sartlarda yaşardımn bu evlilik sürecinde. Sevdigim istediğim evlerde otururdum.

Sırf gelecekte güzel bir ev almak için 60 senelik lojmanlarda oturduk ucuz diye para biriktirelim diye. Bilseydim bu şekilde ihanete hakarete uğrayıp terk edileceğimi ailemin olduğu şehirde yaşardım. Ama o ailemle aynı şehirde değil görev yaptığı şehirde yaşamamı istedi ondan uzaklasirim diye korktu ailemin yanindayken. Zaten hep doğudaydı. Hep yurt dışındaydı zaten hep. Beklemezdim kI onu bunca sene yapayalnız. Bilseydim eğer onunla terör bölgesinde görev yaptığında ailemin yaninda olurdum. Sırf yanında ailesi olsun diye o en güzel senelerimi onun görevi yüzünden korkunç şehirlerde yaşamazdım. Dikenli tellerle çevrili lojmanda eve hapis şekilde...

Bilseydim beni bu kadar kısıtlamasına izin vermezdim. Akrabalarımla arkadaşlarımla daha çok vakit geçirirdim .

Bilseydim en güzel eşyaları alırdım kendime. Bilseydim bilseydim bilseydim... gelecek planları yaparak bu kadar özverili olmazdım.

Bilseydim 9 kere tüp bebek tedavisi olmazdım. Spermlerinde sorun var olmuyor işte bebek diyip vazgeçer kendime odaklanırdım.

Şimdi yaşım geldi 34. Hayatıma birini alsam güvensem travmalarımdan arınsam belki de yumurta rezervim azaldı. GeBe kalmam riskli olacak.

Geçmişe dönmek ve hayata yeniden başlamak istiyorum.

İşte düğüm noktası da bu....Aslında bunları yapman gerekiyordu, bilseydim değil bilmeseydin bu olay olmasa da bunları yapman lazımdı...O zaman değerli olurdun, o zaman saygı duyardı herkes sana...
Afedersin ama herifin dölleri dikiş tutmuyor sen habire kendini yıpratmışsın...

34 yasında olduguna sevindim görünce, cok gencsin..aslında iyiki aldatmış, ömür boyu bunu cekmeyeceksin..40larında da yaşayabilirdin....cocuksuzsun, sana değer verecek biri çıkacak karşına ve sen artık kendine değer vererek , sınırlarını çizerek mutlu olacaksın...saçını süpürge edersk değil

Aminnn öyle olmak istiyorum ki, pişmanım diye geri döndüğünde içimde ne acıma ne üzüntü ne öfke ne şevkat kalsin. Suan cok kirgin öfkeli hissediyorum. Bilseydim daha iyi sartlarda yaşardımn bu evlilik sürecinde. Sevdigim istediğim evlerde otururdum.

Sırf gelecekte güzel bir ev almak için 60 senelik lojmanlarda oturduk ucuz diye para biriktirelim diye. Bilseydim bu şekilde ihanete hakarete uğrayıp terk edileceğimi ailemin olduğu şehirde yaşardım. Ama o ailemle aynı şehirde değil görev yaptığı şehirde yaşamamı istedi ondan uzaklasirim diye korktu ailemin yanindayken. Zaten hep doğudaydı. Hep yurt dışındaydı zaten hep. Beklemezdim kI onu bunca sene yapayalnız. Bilseydim eğer onunla terör bölgesinde görev yaptığında ailemin yaninda olurdum. Sırf yanında ailesi olsun diye o en güzel senelerimi onun görevi yüzünden korkunç şehirlerde yaşamazdım. Dikenli tellerle çevrili lojmanda eve hapis şekilde...

Bilseydim beni bu kadar kısıtlamasına izin vermezdim. Akrabalarımla arkadaşlarımla daha çok vakit geçirirdim .

Bilseydim en güzel eşyaları alırdım kendime. Bilseydim bilseydim bilseydim... gelecek planları yaparak bu kadar özverili olmazdım.

Bilseydim 9 kere tüp bebek tedavisi olmazdım. Spermlerinde sorun var olmuyor işte bebek diyip vazgeçer kendime odaklanırdım.

Şimdi yaşım geldi 34. Hayatıma birini alsam güvensem travmalarımdan arınsam belki de yumurta rezervim azaldı. GeBe kalmam riskli olacak.

Geçmişe dönmek ve hayata yeniden başlamak istiyorum.

Kızmayın kendinize, suçlamayın lütfen kendinizi böyle düşünerek şu sancılı sürecinizi uzatmaktan başka bir şey yapmazsınız. Bilemezdiniz böyle olacağını güvenmişsiniz, sevmişsiniz, daha güzel yaşamak için kısıtlamışsınız kendinizi herkesin hayatta bilseydimleri, keşkeleri o kadar çok ki. Hiçbir şey için geç değil daha çok gençsiniz. Hayat size ne kapılar açar bilemezsiniz. Ben de 34 yaşında ve bekarım 2,5 yıllık sancılı, hasta ruhlu bir adamı iyileştirmek için çırpındım durdum kısa bir zaman öncesine kadar.. O kadar çok verdim ki kendimden, o kadar çok kısıtlandım ki düşünün evde olduğuma dair evin içinden bile 10 larca fotoğraf çektim kuşku, şüphe öyle her yanını sarmıştı ki ben kendi hayatımı yaşayamaz olmuş benlikten çıkmıştım. Keşke tabii ki dedim 2,5 yıl öncesine gidebilmek, kimseye asla bu tavizi vermemek.. Ama 5 dk öncemizi geri getiremezken bu acı tecrübenin de yaşanacağı varmış dedim. Anladım ki bir an önce ben kendimi iyileştirmezsem belki de bi 2,5 yıl daha pişmanlığıma yanıp durucam. 34 yaşındayım demiştim ben de anne olmak çok istiyorum bazen de diyorum artık geç mi şu saatten sonra kim girecek hayatıma kime güvenicem.. Vardır elbet Allahın bizim için de bi takdiri napalım.

o aradıgın soruların cevabını bende çok bulmak istedim hala bulamadım keşke nötr olabilseydim dediğin gibi...bu acı hiç geçmiyor sadece zamanla yaşamaya alışıyorsun inan ..yaşadıklarımızdan tek ayrı yer çocugum var ve onunlayım

Yasadıların agır hemde fazlaca,, ama suan kabullenıp senı ıstemeyenı bırakıp sende tek basına ayaga kalkacaksın

Ya iyi de adam mutlu olsa tinder da ne isi vardi.belli ki araniyordu.sevmiyordu gercekten.sen seni seviyor sandigin bi adamla beraber evcilik oynamissin.adam asik olmus,uzatmamis,bosanmis...ya bosver..kotu olmalarini bekleme.hayat bu kotu de olacak iyi de...elbette kotu zamanlari da olacak ama sana ne ki..sen kendi hayatina bak.takili kalirsan hayatini kacirirsin
Cok mutlu olsa da cok mutsuz olsa da sen mutlu ol.

Evet aslında tinder sosyalleşme platformu olabilir. Kafa dağıtma eğlenme vakit geçirme vb. Aslında burda söylemek istediğim şey şuydu. Bana mesleki olarak biriyle konuşmama bile izin vermeyen adam, buralardan kadınla evlenebiliyor. Çok karşıydı hani böyle şeylere. Hani aykırıydı hanı hani hani ??? Beni niye bu kadar kısıtladı ki diyorum. Ben kendi adıma söyleyim.
Niyeti bozuk olunca kisitlamis sizide kendi kötü dusunceli olduğu için bütün erkekleri kendi gibi karaktersiz gördüğü için yapmış cevabı belli...İns iyi olursunuz ilahi adalet elbet birgün tecelli eder

Ya iyi de adam mutlu olsa tinder da ne isi vardi.belli ki araniyordu.sevmiyordu gercekten.sen seni seviyor sandigin bi adamla beraber evcilik oynamissin.adam asik olmus,uzatmamis,bosanmis...ya bosver..kotu olmalarini bekleme.hayat bu kotu de olacak iyi de...elbette kotu zamanlari da olacak ama sana ne ki..sen kendi hayatina bak.takili kalirsan hayatini kacirirsin
Cok mutlu olsa da cok mutsuz olsa da sen mutlu ol.
Valla yorumunuz ne iç açıcı ya keşke hiç yorum yapma gereği duymasaydınız

Boşanma davası için bana psikolojik şiddet uygulamıştı. Bir an önce boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum demişti. Seni sevmiyorum sözünden sonra anlaşmalı boşandık. Boşanma tarihinden 3 ay sonra o kadınla nikah yapmış.

Bana yalanlar söylemiş, bunalıma girdim boşluğa düştüm aldattım seni ama artık biz bir olamayız demişti. Ben de çok anı bir ayrılık kararı düşünelim yüzyüze konuşalım demiştim. Son görüşmemizde ( farklı şehirlerde yaşıyorduk) birbirimize sarılıp ayrılmıştık. Ayrılırken sen benim kadınımsın deyip alnımdan öpmüş ve uğurlamıştı.

Bu görüşmeden 3 ay sonra aldatıldığımı öğrenip şoka girmiştim. Kabullenmedim çünkü çok mutluyduk. Uzaklık dışında hiç sorunumuz yoktu. Inanmadim bile. Sen dürüst bir adamsın ihanet etmezsin bana çok aşıksın sen demiştim. Neyse aldstildigimi ogrendikten sonra 2 ay içinde anlasmalı bosandik.

Şimdi öğreniyorum ki evlenmiş o kadınla. O kadın evli olduğunu bile bile beraber oldu kocamla. Aldatilma krizine rağmen bütün sülalesi öğrendi ikinci kadın olduğunu ve göze aldı gelin oldu. Eski kayinvalidem ağlamıştı oğlundan ayrılıyorum diye. Çok seviyordu beni. Herkes büyük şok yaşamıştı ayriligimiza. Çünkü ailesinden herkes çok seviyordu beni. Boşanmamıza rağmen kayinvalidem kayınpederin uzun süre aradılar sen bizim hep gelinimizsin. Oğlumuz iyi değil lütfen anlayışlı ol geri dönecek sana pişman olacak hayatına kimseyi sokma demişlerdi. Ben numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım unutamıyordum çünkü eski eşimi . Geçmişe ait bütün bağları kesmek zorundaydım ve kestim de.

Gitmişler beni aldattığı kadını istemişler oğullarını yeniden evlendirmisler.

Ben inanamiyorum bu yaşadıklarıma hala şoktayım.

Ben çok zor ayağa kalktım bu ihanetten sonra. Şehrimi evimi iş yerimi degistirdim. Çünkü o şehirde boğuluyordum her yerde onunla anılarımız var diye. Ortak arkadaşlarımızı çıkardım hayatımdan depresyon tedavisi gördüm çok uzun süre sakinleştirici ile ayakta durabiliyordum. 2 ev degistirdim. Ilki ortak yasadiğimiz evdi ikincisi de tayin istedim farklı bir şehire geldim.

Babam vefat etti bu boşanma yüzünden babam " Ben insan sarrafiydim bu adamı tanıyamadım kızım " demişti.

Bilmiyorum her evlilik kutsal mi artık bunu düşünüyorum. Benim mutsuzluğum ahlarım üzerine kuruldu bu evlilik. Ihaneti öğrenince eski eşime " o kadınla konuşmak istiyorum " demiştim. " onu incitirsen ben de seni incitirim " demişti. Bana demişti bunu. 12 yıllık hayat arkadaşına, onu baba yapmak için 9 kere tüp bebek tedavisi olmuş kadına, 5 sene asker yolu bekledim ben. Doğu görevlerinde hep dua ederek yolunu bekledim uykusuz geceler geçirdim endişelendim. Sesini duymadan uyuyamazdım. Mutsuz olduğumda bana sarılırdı ve sakinlesirdim. Huzurumdu o benim.

Ben onun en kötü zamanlarında hep yanındaydım. Hep ozledim sevdim hasretle yolunu bekledim. Ama o kadınla tanıştı 2 ay içinde bana düşman kesildi. Nefret ettiğini soyledi benden. Bu evlilik zorunluluktu seni hiç sevmedim dedi ki severek evlendik. Annemle anlasamiyordun dedi ki annesi arkamdan ağladı her ziyaretinde kizim diye sarilirdi annem derdim ona içimden gele gele. Sen cirkefsin uzak dur benden de ailemden de sevdigim kadindan da dedi ki bu ihaneti bile olgun karsiladim. Anlasmali bosanmayi kabul ettim sustum. Pişman değilim elbette ama bu kadar sakin kalma sebebim onun travma yaşadığını düşünmemdi .

Çok dürüst mert namuslu yalansız bir insandı. Karakteriyle herkes tarafından takdir edilirdi. Boşanırken bile herkes o asla böyle bir şey yapmaz seni nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz dediler.

Şimdi kendine mutlu mesut bir yuva kurdu. Ben 12 senemi kaybettim, babamı kaybettim, depresyon tedavileri görüyorum o çok mutlu yeni geliniyle. Yeniden mutlu bir başlangıç yaptı. Bense hala 3 ay içinde ortada hiçbir şey yokken bitmiş evliliğimin şokundayım .

Kızla da tinderdan tanıştılar. O yüzden hiç ciddiye bile almamıştım.

Neyse. Şimdi kahve yapacağım kendime ve kitap okuyacağım. Yarın psikologla randevum var.
Hayat bazen keskin iniş ve çıkışlar la ilerliyor. Merka etmeyin güzel günler yaşanıp bitmedi daha yaşanacak olanlar da var.. yaşadıklariniz nana Mevlana'nın şu şiirini hatırlattı;

Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım…

Ve ekler; “Onsuz yaşayamam” deme, seni onsuz da yaşatırım.

Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.

Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…

“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşman” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya, “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.

Bir gün karşınıza öyle bir adam çıkar ki iyi ki ayrılmışım dünya varmış dersiniz, hayat size ne getirir bilinmez. Şuan böyle üzülmeniz acı çekmeniz normal belki de hayırlara sebep olacaktır böyle düşünün, zaman ilaçtır.Allah yardımcınız olsun.

Eşekten düşeni elekten düşen anlar hesabı dilerim hiç anlama gereği duymazsınız bu tarifsiz acıyı ❣
Aldatildim ayrildim.beni aldattigi kadinla evlendi.kadin benim altinlarimla poz verdi vs vs...inan sadece acidim o gerizekaliyla evlendigi icin.bosandilar zaten
Eşekten düşeni elekten düşen anlar hesabı dilerim hiç anlama gereği duymazsınız bu tarifsiz acıyı ❣

Hayat bazen keskin iniş ve çıkışlar la ilerliyor. Merka etmeyin güzel günler yaşanıp bitmedi daha yaşanacak olanlar da var.. yaşadıklariniz nana Mevlana'nın şu şiirini hatırlattı;

Allah der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım…

Ve ekler; “Onsuz yaşayamam” deme, seni onsuz da yaşatırım.

Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur, aklın şaşar.

Dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya.

Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur…

“Düşmem” dersin düşersin, “Şaşman” dersin şaşarsın.

En garibi de budur ya, “Öldüm” der durur, yine de yaşarsın.

Evet Allaha büyük konuşmak büyük söz demek istemiyorum ama o kadar acı çektim ki son 1 senede. Artık hicbir şeyden korkmuyorum hayatta. Üzülemiyorum hicbir seye. En büyük korkularım yok artık. Kalbim taşlaştı. Hayatta beni yarı yolda bırakmaz beni incitmez dediğim tek insan eski eşimdi. En büyük darbeyi o vurdu bana. Ben de Hiç kimseyi onun kadar sevemem diyordum. Artik gözümde kertenkeleye dönüştü. O büyük insan gitti yerine ahlaksız bir adam geldi. Senelerce elde etmek için peşimden koştu. Sevgili olduğumuz zamanlarda ayrılmak Istediğimi söylediğimde bayılmış kilitlenmisti . Acile götürmüştük taksiyle. O gün demiştim ben bu adam beni çok seviyor diye. Sonra ona bağlanmaya başlamıştım. Hiç kopmaz bu bağ sanıyordum. Ben de uzaktım. Ben de boşluklara düşebilirdim. Ben de aldatabilirdim. Senelerce tek başına yaşadım. Ondan daha önde kimseyi tutmadım. O görevden gelecek diye haftalar önce hazırlık yapardım. Öyle heyecanla beklerdim gelişini. Salonda saat vardı. Işten 17.00 de çıkardı. 17.30 da saate bakıp pencereye koşardım gelecek diye. O saati kullanamıyorum şuan. O saat bile kirli geliyor bana. Ben hiç hevesimi kaybetmedim bu evlilikte. Cevremde herkes bilirdi beni eşine çok düşkün diye.

Evet artık el oldu. Hiç hayal etmezdim bir gün o büyük bağın kopup seviyesiz bir ilişkiye kapılıp gidecegine . Onun suanki evliliğine hiç ama hiç kıymet vermiyorum. Kirli bir evlilik. Ahlaksız bir beraberlik. Tiksiniyorum.

Inşallah nötr olacağım günler de gelecek.

X