Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında bu aaa bambaşka çıktı olayı karşımızdaki kişi iyi bir insansa ama çok duygusalsa ya da ne istediğini pek bilmeyen bir karakterse ortaya çıkabiliyor. Ben o yüzden fazla duygusal insandan korkarım, ne yapacakları belli olmaz. Bir gün dünya iyisi seni çok seven kişidir öteki gün başkasını çok sever öyle kalakalırsın. Konu sahibinin eşi de hercai biriymiş demek ki. Çevresine iyidir dürüsttür ama iş aşka gelince duygularla yaşadığı için gözü bir şey görmüyordur. Benim yakın arkadaşım da yaşadı böyle bir olay. Nişanlısı dünya iyisi bir adamken bir gün aniden ayrıldı başkasıyla sevgili oldu neye uğradığını şaşırdı.
Şu an ne yapıyorsunuz nasıl toparlandiniz .Allah yardımcınız olsun çok çok kötü günlere kaldık
Oylelerine duygusal degil borderline diyoruz bence
Ya guldum ama kusura bakmayin art niyet degil,su yorumu cok tatli yazmissiniz hosuma gittiDaha iyiyim. Şok yaşadım bi. Çünkü bu kadarını beklemiyordum .
Ayrıca beni banlayan moderatörlere teessüf ederim. Iki dertlesmeye geldim hemen üslup nedeniyle kaç gündür cezalıyım.
Yasadigin acinin kalbine , ruhuna , ve hatta bedenine nekdr aci verdigini izdirap verdigini cok iyi biliyorum.
Tamamen gecmiyo...
Ben hala nasil olur nasil diye sorguluyorm kendimi. O kadinlarla konustugu siteye girip bakiyorum sessizce, kimseyle konusmadan girip cikiyorm o lanet olasi siteye.
Oyle yuregim aciyoki bazen..ne yaptim ona bunlari bana yasatacak diyrm.
Kimseye guvemicem artk ona uzuluyorm en cok uzuldugum nokta bu.
Veee sunu diyrm surekli kendime
"Sırtını bir daha kimseye yaslama"
"Bir daha kimseye fazla guvenme"
Allah yardimcin olsun. Aşilmasi zor duygular.
Icimde ona karsi olan kinim bile gitsin istiyrm bende. Oyuzden cok iyi anliyrm seni
Yapılacak tek sey zamana birakmak ve bolca dua. Ben baska cozum bulamadim cunku
Ben sizin başka bir konu da eski eşiniz tarafından sürekli baskı gördüğünüzü, kendine bağımlı kıldığını, aile ilişkilerinize kadar olumsuz etkilediği ile ilgili yorumunuzu hatırlıyorum.
Yaşarken farkında değildiniz belki ama üstünüzde ki bir yükten kurtulmuş oldunuz.
Belki de hayatınızda bu kadar büyük yer kapladığı hayatınıza, kendi haricinde size yer bırakmadı için zorlandiniz bu kadar.
O kadınla evlenmiş olduğunu öğrendiğinizde kendinizi kötü hissetmeniz de çok normal en geldi bana.
İnşallah içinizde ki tüm kötü duygulardan kurtulursunuz.
Onların ne yaptığı nasıl olduğu da önemli değil, önemli olan sizsiniz.
Herşey çok güzel olur umarım sizin için.
Babanıza da Allah rahmet eylesin. Konunun okurken en üzüldüğün kısmı onun sözleri öldü sanırım.
Ya guldum ama kusura bakmayin art niyet degil,su yorumu cok tatli yazmissiniz hosuma gitti
Konunuza gelirsem cok mutlu olmanizi dilerim Rabbim en hayırlısı ni çıkarsın karsiniza
Yok o karanlık geceyi aldatıldığımı öğrendim gün yaşadım. Çok büyük kararlar almak zorunda kaldım iyilesebilmek için. Şükürler olsun düzenimi oturttum. Kafam çok rahat. Sosyal çevremden kıyafetlerime kadar her şeyi sil baştan olusturdum. Sosyal medyamı kapattım tamamen kendimi dış dünyadan soyutladım. Tedavi de görüyorum şuan. Çok ilerleme kaydettim ama inanamiyorum hala inanamiyorum inanamiyorum
Yanlış yapıyorsun ama kendini soyutlamakla
Bu konulardan öğrendiğim çok net bişey var...
O da eşin de olsa sevsen de hiçbi erkek için kendini paralamayacaksın..Once kendini düşüneceksin her zaman. Gerektiği kadar vereceksin! Askerdeyken dualar, sabahlamalar uyumamalar..Bunu yapan kadın evliliğinde de ne fedakarlıklar yapmıştır...
Bazı Herifler için önemli olan tek şey ne bilio musun? Tutku...Ayrı şehirlerdeymişsiniz, adamın afedersin ama şeyi huzur vermemiş...Bana kalırsa ilk ve tek konustugu kadın da değildir...Kimbilir kaçıncı denemeden sonra bu kadını buldu...
Sen istediğin kadar sev, fedakarlık et, annesiyle bile ana-kız ol, yemekler yal falan ama cinsellik yoksa veya kötüyse bazı adamlar için bişi ifade etmiosun..
Önceki yaptıkların, verdiğin yıllar vefa falan hepsi boş...Sadece şu zaman var onlar için...Ölmeden şeylerini aktif şekilde kullanmalılar mutlaka
Evet doğru hatırlıyorsunuz. Bir kitap yazarıyla facede soru paylaşımı için konuşmuştum. Soru yazıp satmak istiyorum vb. Minvalde. Bu konusmaya bile delirip evde savaş çıkarmıştı yabancı biriyle nasıl konuşabilirsin sen diye. Şimdi yeni karısı tinderdan.
2 davranis ayni sekilde kötü ama. Ilk davranisi sana bagli oldugu, seni sevdigini göstermiyor. Üstte birçok iltifat yazmissin, yok sessiz, sakin bir adamdi yok ne bilim ne. Senin sosyal hayatini kisitlayan, hiçte öyle saygili, sessiz sakin bir adam degil. Bunu sen görmedin bence. Hayatini bir adama adadin ve o kadar kör oldun ki, adami o kadar yücelttin ki..
O kadindan dolayi esin 180 derece dönmedi. Pis tinderdan kadin, yuvami yikti psikolojisine girme. Senin twitterini bile kiskanan adamin zaten falsolari vardi. Zaten dominant bir adamdi. Bu adam her zaman böyleydi ancak sen fark etmedin. Artik o bundan sonraki hayatinda mutlumu mutsuzmu olur diye hiç düsünme. Cocuk için çok aci cekmissin ancak en iyisi böyle oldu. Ortada bag yok. Adami görmek zorunda degilsin. 1-2 yil sonra sokakta görsen tanimazsin.
Söylemesi kötu fakat bence bu aldatma bir yönden iyi oldu senin için. Kendini buldun. Hayatini kendine adayabilirsin artik. Her evlilik iyi ve kutsal degildir. Hayatimizda aldigimiz her karar, her insan iyi degildir. Bu süreç zor, dislerini sikacaksin, öfke patlamalari olacak, geçmise geri döneceksin, keskeler olacak,.. ancak bu bosanma bir keske olmayacak, iyiki olacak.
Oha ya bilip bilmeden nasıl böyle bir yorum yapıyosunuz. Hem hayatında kötü bir dönemden geçiyor hem babasını kaybetmiş. Bu kadına vicdan azabı yükleyince mutlu mu olucaksınız Allah sizin gibi şer kalplilerden fesatlardan kötülerden korusun insanları. Allah da senin gönlüne göre versin zaten o fesat kalbinle iyi birşey göreceğini zannetmiyorum.. Banlanma pahasına da yazıyorum bunları..Bu hikayede yanlizca babaniza üzüldüm..Kimbilir nasil bir acitasyon yaptiniz ki adami öldürmüşsünüz!Degdi mi bari bir erkrk icin?? Umarim degmistir!!