Beni aldattığı kadınla evlendi

Yaaa sizi seviyorum 💜 teşekkür ederim. Ne kadar güzel anlamışsınız beni ne güzel bana destek oldunuz. Benim kendime odaklanmam lazım. O kısımları düşünmemem lazım. O kadar güzel bir konuma getireyim ki kendimi, iyi ki boşanmışım diyeyim

Zaten seni bu kadar baskilayan adamdan bosanman tabiki iyiki olacak. Bende bosanma sürecindeyim ve evet zor. Yeni aliskanliklar edinmek, yeni bir hayat insa etmek zordur. Ama basaracagiz. Bundan bir kaç yil sonra yeni hayatimiza o kadar alisacagiz ki, farklisini düsünmek tuhaf olur. Hayat tecrübemiz olsun. Bak bundan sonra hayatina yeni biri girdiginde asla bu kadar fedakar olmazsin, kendini baskasi için bu kadar silmezsin. Kendini buldun artik çünkü. Umarim sende bende çok mutlu oluruz.

Evet doğru hatırlıyorsunuz. Bir kitap yazarıyla facede soru paylaşımı için konuşmuştum. Soru yazıp satmak istiyorum vb. Minvalde. Bu konusmaya bile delirip evde savaş çıkarmıştı yabancı biriyle nasıl konuşabilirsin sen diye. Şimdi yeni karısı tinderdan.
Yani aslında çok güzel bir evliliğiniz yoktu.
İyi, anlayışlı bir eş falan da yoktu karşınızda.
O kadarcık şeye sorun çıkartan adam zaten sıkıntılıdır.
Kendi sosyal medyada neler yapıyordu ki ne yaptığı ortada, sizin bir sorunuza olay çıkarmış.

O yüzden yazdım ilk mesajımı, evliliğim iyiydi, bir anda oldu herşey diyerek kendinizi daha fazla üzmeyin.
Belki öyle olduğuna inanmak istiyordunuz ama değildi.
Öncesi de vardı bu olayların muhtemelen .

Ben sizin için iyi olduğunu düşünüyorum bu ayrılığın. Şimdi öyle gelmiyor size ama uzun vadede iyi ki diyeceksiniz.

Son düzenleme:
Boşanma davası için bana psikolojik şiddet uygulamıştı. Bir an önce boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum demişti. Seni sevmiyorum sözünden sonra anlaşmalı boşandık. Boşanma tarihinden 3 ay sonra o kadınla nikah yapmış.

Bana yalanlar söylemiş, bunalıma girdim boşluğa düştüm aldattım seni ama artık biz bir olamayız demişti. Ben de çok anı bir ayrılık kararı düşünelim yüzyüze konuşalım demiştim. Son görüşmemizde ( farklı şehirlerde yaşıyorduk) birbirimize sarılıp ayrılmıştık. Ayrılırken sen benim kadınımsın deyip alnımdan öpmüş ve uğurlamıştı.

Bu görüşmeden 3 ay sonra aldatıldığımı öğrenip şoka girmiştim. Kabullenmedim çünkü çok mutluyduk. Uzaklık dışında hiç sorunumuz yoktu. Inanmadim bile. Sen dürüst bir adamsın ihanet etmezsin bana çok aşıksın sen demiştim. Neyse aldstildigimi ogrendikten sonra 2 ay içinde anlasmalı bosandik.

Şimdi öğreniyorum ki evlenmiş o kadınla. O kadın evli olduğunu bile bile beraber oldu kocamla. Aldatilma krizine rağmen bütün sülalesi öğrendi ikinci kadın olduğunu ve göze aldı gelin oldu. Eski kayinvalidem ağlamıştı oğlundan ayrılıyorum diye. Çok seviyordu beni. Herkes büyük şok yaşamıştı ayriligimiza. Çünkü ailesinden herkes çok seviyordu beni. Boşanmamıza rağmen kayinvalidem kayınpederin uzun süre aradılar sen bizim hep gelinimizsin. Oğlumuz iyi değil lütfen anlayışlı ol geri dönecek sana pişman olacak hayatına kimseyi sokma demişlerdi. Ben numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım unutamıyordum çünkü eski eşimi . Geçmişe ait bütün bağları kesmek zorundaydım ve kestim de.

Gitmişler beni aldattığı kadını istemişler oğullarını yeniden evlendirmisler.

Ben inanamiyorum bu yaşadıklarıma hala şoktayım.

Ben çok zor ayağa kalktım bu ihanetten sonra. Şehrimi evimi iş yerimi degistirdim. Çünkü o şehirde boğuluyordum her yerde onunla anılarımız var diye. Ortak arkadaşlarımızı çıkardım hayatımdan depresyon tedavisi gördüm çok uzun süre sakinleştirici ile ayakta durabiliyordum. 2 ev degistirdim. Ilki ortak yasadiğimiz evdi ikincisi de tayin istedim farklı bir şehire geldim.

Babam vefat etti bu boşanma yüzünden babam " Ben insan sarrafiydim bu adamı tanıyamadım kızım " demişti.

Bilmiyorum her evlilik kutsal mi artık bunu düşünüyorum. Benim mutsuzluğum ahlarım üzerine kuruldu bu evlilik. Ihaneti öğrenince eski eşime " o kadınla konuşmak istiyorum " demiştim. " onu incitirsen ben de seni incitirim " demişti. Bana demişti bunu. 12 yıllık hayat arkadaşına, onu baba yapmak için 9 kere tüp bebek tedavisi olmuş kadına, 5 sene asker yolu bekledim ben. Doğu görevlerinde hep dua ederek yolunu bekledim uykusuz geceler geçirdim endişelendim. Sesini duymadan uyuyamazdım. Mutsuz olduğumda bana sarılırdı ve sakinlesirdim. Huzurumdu o benim.

Ben onun en kötü zamanlarında hep yanındaydım. Hep ozledim sevdim hasretle yolunu bekledim. Ama o kadınla tanıştı 2 ay içinde bana düşman kesildi. Nefret ettiğini soyledi benden. Bu evlilik zorunluluktu seni hiç sevmedim dedi ki severek evlendik. Annemle anlasamiyordun dedi ki annesi arkamdan ağladı her ziyaretinde kizim diye sarilirdi annem derdim ona içimden gele gele. Sen cirkefsin uzak dur benden de ailemden de sevdigim kadindan da dedi ki bu ihaneti bile olgun karsiladim. Anlasmali bosanmayi kabul ettim sustum. Pişman değilim elbette ama bu kadar sakin kalma sebebim onun travma yaşadığını düşünmemdi .

Çok dürüst mert namuslu yalansız bir insandı. Karakteriyle herkes tarafından takdir edilirdi. Boşanırken bile herkes o asla böyle bir şey yapmaz seni nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz dediler.

Şimdi kendine mutlu mesut bir yuva kurdu. Ben 12 senemi kaybettim, babamı kaybettim, depresyon tedavileri görüyorum o çok mutlu yeni geliniyle. Yeniden mutlu bir başlangıç yaptı. Bense hala 3 ay içinde ortada hiçbir şey yokken bitmiş evliliğimin şokundayım .

Kızla da tinderdan tanıştılar. O yüzden hiç ciddiye bile almamıştım.

Neyse. Şimdi kahve yapacağım kendime ve kitap okuyacağım. Yarın psikologla randevum var.
Gerçekten çok güçlü bir kadınsınız. Ben okurken o kadar üzüldüm ki sizin yaşadıklarınıızı tahmin bile edemiyorum..Siz zaten kendinize bir yol çizmişsiniz inşallah yollarınız hep güzelliklere iyiliklere çıkar..Dönüp arkanıza bakmayın hiç beddua etmenize bile gerek yok herkes layığını bulur birgün biz görmesek de.. 🌻🌻

Yani aslında çok güzel bir evliliğiniz yoktu.
İyi, anlayışlı bir eş falan da yoktu karşınızda.
O kadarcık şeye sorun çıkartan adam zaten sıkıntılıdır.
Kendi sosyal medyada neler yapıyordu ki ne yaptığı ortada, sizin bir sorunuza olay çıkarmış.

O yüzden yazdım ilk mesajımı, evliliğim iyiydi, bir anda oldu herşey diyerek kendinizi daha fazla üzmeyin.
Belki öyle olduğuna inanmak istiyordunuz ama değildi.
Öncesi de vardı bu olayların muhtemelen .

Ben sizin için iyi olduğunu düşünüyorum bu ayrılığın. Şimdi öyle gelmiyor size ama uzun vadede iyi ki diyeceksiniz.

Bilmiyorum benim babam ve annem hiç ayrılmadı birbirlerinden. Dedem ve babaannem, dedem ve anneannem de ölmekle ayrılmış oldular. Ben kendi evliliğim de öyle ölene kadar sürecek diyordum. Ben öyle gördüm çünkü. O yüzden sevgi ilactı. Iyilestirirdi. Ben şok oldum bu ayrılığa. Kabullenmem zor oldu. Sanıyorum ki her sorun çözülür. Her insan bir kaos sonuçta. Evlilik o kaosu iyileştirir. Sonuçta 12 senemiz geçti. Eski eşim beni kaybetmekten korktuğu için kısıtlıyordu. Ben buna anlam verebiliyordum . Çocukluğu çok yalnız geçmiş yatılı yurtlarda kalmış falan diyordum. Açıkçası çok kızdığım çok sinirlendiğim zamanlarda bile çocukluğunu düşünüp sakinleşip affedebiliyordum.

Şuan bu yaptığına anlam veremedim. O kadar duygusal yoğun bir adam bir anda nasıl benden nefret etti.

inan bize sonunda zafer narasi atacaksin.
sen mutlu iken

Ya Hak!
Yasadiklariniz aklınıza geldikçe bu tekrarlayın " ya hak!" arkaniza yaslanin ve aklınıza bedduayi ya da neden hala belasini bulmadi gibi düşünceleri getirmeyin..
Siz kalp kirikliginizi Allah'a emanet ettiniz, Allahi vekil kıldınız..Onun işine karışmak olmaz değil mi?
Rabbim size bugünleri unutturacak cok daha hayırlı kapılar açacak inşallah.
Yeni hayatınızda tüm güzellikler sizinle olsun.Sevmekten de korkmayın lütfen..Sizi gerçekten sevecek biri çıkacak karşıniza..
Rabbim yardımcınız olsun. 💜
Ne kadar güzel yazmışsınız 🌹

Zaten seni bu kadar baskilayan adamdan bosanman tabiki iyiki olacak. Bende bosanma sürecindeyim ve evet zor. Yeni aliskanliklar edinmek, yeni bir hayat insa etmek zordur. Ama basaracagiz. Bundan bir kaç yil sonra yeni hayatimiza o kadar alisacagiz ki, farklisini düsünmek tuhaf olur. Hayat tecrübemiz olsun. Bak bundan sonra hayatina yeni biri girdiginde asla bu kadar fedakar olmazsin, kendini baskasi için bu kadar silmezsin. Kendini buldun artik çünkü. Umarim sende bende çok mutlu oluruz.

Ben koptum geçmişimden büyük ölçüde şükürler olsun. Yeni evime yerleşeli 2 ay oldu. Yeni gelin evi gibi döşedim evimi. Çok güzel bir ev tuttum dağ manzaralı şehirden uzak sakin gürültüsüz bir yer. Üç koli kitap siparişi verdim. Netfliks aldım. Ales hazırlanmaya başlayacağım. Huzurluyum yeni evimde yeni düzenimde. Çok sosyal biriyim. Hemen insanlarla kaynaşıp arkadaşlık kurabiliyorum ama bu aldatilma olayından sonra yeni insanlara çok soğuk davranmaya başladım. Kimseye ısınamıyorum. Bana eğilimi olan insanlardan da korkuyorum açıkçası nE amaç diye.

Çok zorlandım yaa boşandıktan sonraki süreçte. Evli arkadaşlarım bile gece mesaj atiyordu nasılsın diye. Ben sonradan dedim bunlar art niyetli diyr. Bir kaçına cevap vermiştim sonra kendi kendime kurallar koydum. Akşam 5 ten sonra hiçkimsenin mesajına cevap vermiyorum. Zaten numara mi adresimi değiştirmek istemekteki en büyük sebebim buydu. Sadece liseden üniden ve ayrıldığım şehirden bir kaç arkadaş ayırdım geleceğime. Bana iyi gelen hikayemi bilen ve beni anlayan insanlar.

Yeni bir arkadaş istemiyorum. Korkuyorum hayattan insanlardan. Yemin ederim araba mi park ederken otopark görevlisi gereksiz bir kaç cümle kursa ( şurasi bos buraya geçin gibi. Sanki ben göremiyorum) sinirleniyorum. Muhatap olmak istemiyorum kimseyle. Baya baya baya zor zamanlarim. Inşallah atlatacağım. Psikolog kaygı bozukluğu ve sosyal anksiyete dedi.

Sosyal çevrenizi genişletin ve bunları düşünmemeye çalışın...

Uzaktan seyredin bakalım, yuva yıkanın yuvası olacak mı🤔
Yuva yıkanın yuvası oluyor hemde en alasıyla... Benim babam da annemi aldattı o kadından 3 de çocuk yaptı ve mutlu mesutlar. Kadın babamdan 15 yaş küçüktü 2 yaşındaydı babamın çalışanı olarak bizim eve geldiğinde. Kardeşim yeni doğmuştu evde yiyecek ekmek bulamıyorduk bazen. Ve evet evlendiler ve bolluk bereket içinde mutlular. Annem de 50 yaşından sonra okullara temizliğe başladı bugün. Yani Allah hakkımızı bırakmasın diyoruz ama öyle de güzel bırakıyor kiii...

Çok zor ama hayatına devam etmelisin
Sizin evliliğiniz zaten bitmiş maalesef
Eski eşin arayışa girmiş
Birini bulmuş hemen evlenmiş
Ona intikam hırs duyguları beslersen olan sana olur
12 sene uzun bir zaman
Ama hayat devam ediyor işte
Kendini artık yıpratma
Belki yeniden aşık olursun seversin sevilirsin
Belli mi olur

Evet doğru hatırlıyorsunuz. Bir kitap yazarıyla facede soru paylaşımı için konuşmuştum. Soru yazıp satmak istiyorum vb. Minvalde. Bu konusmaya bile delirip evde savaş çıkarmıştı yabancı biriyle nasıl konuşabilirsin sen diye. Şimdi yeni karısı tinderdan.
Bende tindera girdim bi ara tinder bir arkadaşlık platformu hiç sanıldığı gibi seks partneri arama sitesi değil o amaçla da kullanan olabilir
Oradaki kadınlar da normal insanlar
Ve bir sürü evli insan gördüm benim işim olmaz tabi
Kızı nasıl kandırdığını bilemeyiz ama evli bir adamla konuşmak bile çok çirkin tabi
Eşin güvenilmez biriymiş
Zaten böyle baskı yapan erkeklerden birşey çıkıyor
Bence önüne bak artık kendine zarar veriyorsun bu şekilde

Bende tindera girdim bi ara tinder bir arkadaşlık platformu hiç sanıldığı gibi seks partneri arama sitesi değil o amaçla da kullanan olabilir
Oradaki kadınlar da normal insanlar
Ve bir sürü evli insan gördüm benim işim olmaz tabi
Kızı nasıl kandırdığını bilemeyiz ama evli bir adamla konuşmak bile çok çirkin tabi
Eşin güvenilmez biriymiş
Zaten böyle baskı yapan erkeklerden birşey çıkıyor
Bence önüne bak artık kendine zarar veriyorsun bu şekilde

Evet aslında tinder sosyalleşme platformu olabilir. Kafa dağıtma eğlenme vakit geçirme vb. Aslında burda söylemek istediğim şey şuydu. Bana mesleki olarak biriyle konuşmama bile izin vermeyen adam, buralardan kadınla evlenebiliyor. Çok karşıydı hani böyle şeylere. Hani aykırıydı hanı hani hani ??? Beni niye bu kadar kısıtladı ki diyorum. Ben kendi adıma söyleyim.

Samimiyetsiz, ahlaki prensipleri olmayan iki insan bulmuş birbirlerini. Şimdi ikisi içinde zor günler başlıyor asıl. Yeni eşi aldatabilme potansiyeli olan bir adam olduğunu bilerek hep kuşkuyla yaşayıp, iç huzuru bulamayacak. Diğer yandan eski eşin ahlaki prensipleri olmayan bir kadınla evli olduğu için bunun getirilerini yaşayacak günlük hayatında.

Yaşattıklarına bakınca öyle çok saygılı, çok seven, özü sözü bir adam değilmiş. Eşine görmek istediğin kalıbı giydirmişsin ama o onun içine yakışmamış.

Ne güzel sen sıyırmışsın kendini bu sahte insanlardan, kendi temiz dünyanı kurmuşsun. Zaman geçsin şu üzüntün için bile kendine kızacaksın. Yaşadığımız her şeyin bize bir şey öğretmek için yaşandığını ve ondan alman gereken dersi farkettiğin zaman o kadar çok vahlanmayacaksın. Mesajı aldım, öğreneceğimi öğrendim, yeni bir ben oldum yoluma devam ediyorum diyeceksin.
Belki de yaradan daha büyük bir üzüntüden, beladan korumak için uzaklaştırdı seni ondan. Zaman bir aksın hele, gösterecek sana şerin içinde hayrı.

Evet aslında tinder sosyalleşme platformu olabilir. Kafa dağıtma eğlenme vakit geçirme vb. Aslında burda söylemek istediğim şey şuydu. Bana mesleki olarak biriyle konuşmama bile izin vermeyen adam, buralardan kadınla evlenebiliyor. Çok karşıydı hani böyle şeylere. Hani aykırıydı hanı hani hani ??? Beni niye bu kadar kısıtladı ki diyorum. Ben kendi adıma söyleyim.
Çünkü kendinden biliyor işte
Kendi bir haltlar yediği için seni de yapabilirsin diye görüyor
Ne hali varsa görsün
Senin ahın çıkar merak etme

Ben koptum geçmişimden büyük ölçüde şükürler olsun. Yeni evime yerleşeli 2 ay oldu. Yeni gelin evi gibi döşedim evimi. Çok güzel bir ev tuttum dağ manzaralı şehirden uzak sakin gürültüsüz bir yer. Üç koli kitap siparişi verdim. Netfliks aldım. Ales hazırlanmaya başlayacağım. Huzurluyum yeni evimde yeni düzenimde. Çok sosyal biriyim. Hemen insanlarla kaynaşıp arkadaşlık kurabiliyorum ama bu aldatilma olayından sonra yeni insanlara çok soğuk davranmaya başladım. Kimseye ısınamıyorum. Bana eğilimi olan insanlardan da korkuyorum açıkçası nE amaç diye.

Çok zorlandım yaa boşandıktan sonraki süreçte. Evli arkadaşlarım bile gece mesaj atiyordu nasılsın diye. Ben sonradan dedim bunlar art niyetli diyr. Bir kaçına cevap vermiştim sonra kendi kendime kurallar koydum. Akşam 5 ten sonra hiçkimsenin mesajına cevap vermiyorum. Zaten numara mi adresimi değiştirmek istemekteki en büyük sebebim buydu. Sadece liseden üniden ve ayrıldığım şehirden bir kaç arkadaş ayırdım geleceğime. Bana iyi gelen hikayemi bilen ve beni anlayan insanlar.

Yeni bir arkadaş istemiyorum. Korkuyorum hayattan insanlardan. Yemin ederim araba mi park ederken otopark görevlisi gereksiz bir kaç cümle kursa ( şurasi bos buraya geçin gibi. Sanki ben göremiyorum) sinirleniyorum. Muhatap olmak istemiyorum kimseyle. Baya baya baya zor zamanlarim. Inşallah atlatacağım. Psikolog kaygı bozukluğu ve sosyal anksiyete dedi.

Daha yeni bir uzun iliski atlatmissin, su an aklinda sevgili olmayabilir ancak bu demek degilki her erkek sadece seks pesinde yada senin sevgilin olmak istiyor. Bu dogru bir yaklasimda degil. Yanliz kalmak istemeni anliyorum, bende onu istiyorum, ama bu herkese sinirli yada negatif yaklasma hakkinida vermez. Bu konuyu sadece psikolog ile çözersin bence.

Covidden sonra kurslara katil ama, ne bilim yemek kursu yada senin ilgini çeken kurs, ben piano istiyorum mesela. Bosandiktan sonraki süreç zor çünkü birden çok karar alman gerekiyor, eviydi dösemesiydi, iste senin için sinav,.. sonra bide manevi tarafida var. Agirlik çöküyor insana.

Sen isin çogunu yapmissin ama. Evini dösedin, düzenini kurdun. Artik biraz nefes alma, keyif çikarma zamani geldi senin için.

Hem çok üzüldüm, hem sizin adınıza çok sevindim. Böyle bir insandan kurtulmanız inanın bana sizin hayrınıza. Allah yarına bırakır, yanına bırakmaz.. Öyle bir bitsin ki tamamen içinizde çok pişman olduğunu görseniz bile oh olsun diyemeyecek kadar hissizleşin ona karşı. Allah size çok güzel kapılar açsın inşallah sevgiyle kalın.

Siz iyilesirsiz yaralarinizi sararsiniz oyle hissettim ben ki zaten yarisini sarmis gibisiniz geri kalanlar icinde caba sarfediyorsunuz yasamak istiyorsunuz hayati yoksa ugrasmazdiniz otekileride hic dusunmeyin layiklarini bulmuslar fazlaymissiniz siz onlara onlardan haber getirenlerede rica edersiniz size iyi kotu hic biseyi soylemesinler

Hem çok üzüldüm, hem sizin adınıza çok sevindim. Böyle bir insandan kurtulmanız inanın bana sizin hayrınıza. Allah yarına bırakır, yanına bırakmaz.. Öyle bir bitsin ki tamamen içinizde çok pişman olduğunu görseniz bile oh olsun diyemeyecek kadar hissizleşin ona karşı. Allah size çok güzel kapılar açsın inşallah sevgiyle kalın.

Aminnn öyle olmak istiyorum ki, pişmanım diye geri döndüğünde içimde ne acıma ne üzüntü ne öfke ne şevkat kalsin. Suan cok kirgin öfkeli hissediyorum. Bilseydim daha iyi sartlarda yaşardımn bu evlilik sürecinde. Sevdigim istediğim evlerde otururdum.

Sırf gelecekte güzel bir ev almak için 60 senelik lojmanlarda oturduk ucuz diye para biriktirelim diye. Bilseydim bu şekilde ihanete hakarete uğrayıp terk edileceğimi ailemin olduğu şehirde yaşardım. Ama o ailemle aynı şehirde değil görev yaptığı şehirde yaşamamı istedi ondan uzaklasirim diye korktu ailemin yanindayken. Zaten hep doğudaydı. Hep yurt dışındaydı zaten hep. Beklemezdim kI onu bunca sene yapayalnız. Bilseydim eğer onunla terör bölgesinde görev yaptığında ailemin yaninda olurdum. Sırf yanında ailesi olsun diye o en güzel senelerimi onun görevi yüzünden korkunç şehirlerde yaşamazdım. Dikenli tellerle çevrili lojmanda eve hapis şekilde...

Bilseydim beni bu kadar kısıtlamasına izin vermezdim. Akrabalarımla arkadaşlarımla daha çok vakit geçirirdim .

Bilseydim en güzel eşyaları alırdım kendime. Bilseydim bilseydim bilseydim... gelecek planları yaparak bu kadar özverili olmazdım.

Bilseydim 9 kere tüp bebek tedavisi olmazdım. Spermlerinde sorun var olmuyor işte bebek diyip vazgeçer kendime odaklanırdım.

Şimdi yaşım geldi 34. Hayatıma birini alsam güvensem travmalarımdan arınsam belki de yumurta rezervim azaldı. GeBe kalmam riskli olacak.

Geçmişe dönmek ve hayata yeniden başlamak istiyorum.

X