Beni aldattığı kadınla evlendi

Hayaınızın yonu hıc aklınıza gelmeyecek,tahmın edemeyecegınız bıcımde ilerlemiş.. bunu olumsuz bır sekılde tecrube etmıssınız. Yıne aynı beklenmedık sekılde bır sey olmayacagı ne malum? Belkı size dunyaları verecek, ilgisinden skkılacagınız,size asık aizin asık olacagınız biri cıkacak karsınıza..inşallah. Belkı bu sıkıntılar oyle guzel bır hayatın hazırlıgıdır..
Sonra eskı esınız cok mutlu olmus cok mutsuz olmus onemlı degil.cunku artık siZin hayatınızda degil.yok sayın. Hayatta bazen bazı ınsanlar tarafından şaşırtılıyoruz.on yıl gecse bıle..

şükür ki saglıklısınız hayattasınız,yenıden baslamak için zamanınız var. baskasının mutsuzlugu uzerine mutluluk olmuyor merak etmeyın.sadece sz buna tanık olamıyorsunuz.Allah haksız yete bizlere yasatılanları yasatanlara tattırıyor o veya bu sekılde. bu adam size dönse kac yazar?
Size bu haksızlıkları yasatan adamın yanında basını yastiga koymak artık huzur verır mı.skmdı yanındakı kadın o adamın bu yuzunu hıc gormedigi icin mutlu..ona bıraz zaman verjn.

ilişkilerde hepımız sizden az sizden cok fedakarlıklar yapıyoruz.ben neler yaptım diye dowunmeyın. O zaman yapmak istediniz yaptınız. kendınızı ıncıtmek içi n caba sarfetmryın.kendınızı cezalandırmak kendınıze acımak ne hıssettıgınızi azaltir ne dueumu degistirir.
toparlanma adım atma vaktı..o kadına o adama knat en cok da kendknız ıcın..Allah karsınza her seyı unutturacak bırını ckarır ınsallah.

Hani konuyu açarken sonunda " yarın psikologa gideceğim " demiştim ya. Gittim psikologa. Psikolog da dedi borderline yapısında diye.

Çünkü evlilik boyunca bana o kadar âşıktı ki. Bir dedigimi iki etmezdi. Evde temizlik bile yaptırmazdı bana yorulacağım diye. tek kavgalarımiz benim özgürlük alanimla ilgiliydi. Ne zaman biraz ozgur kalmak istesem ailemin yanina ya da arkadaslarla buluşmaya gitsem kriz çıkarırdı. Beni dolmuşa otobüse bindirmezdi. Nereye gideceksem bırakır sonra geri gelir alırdı. Tamamen ona odakliydim . Okulda öğle aralarını bile benimle geçirmek isterdi.

Küstüğüm zaman delirirdi. Duvarlari yumruklardı. Bir kaç kez kollarımı morartmıştı bana küsmeyeceksin sarılacaksın diye. bi kere dubara sandalye firlatmiştı trip atiyorum onunla konuşmuyorum diye.

Bazen cidden kaçacak yer arardım çok bunalırdım nefes alamayacak gibi kafeste hissederdim kendimi. Ailemin yanına gitmek istiyorum derdim. Benimle inatlasirdi. Kapıyı kilitlerdi. Yalvarırdı beni bırakma diye.

Hep sevgisinden aşkından derdim. Çok bağımlıydık resmen birbirimize.

Ama biriktirmiş içine biriktirmiş biriktirmiş her şeyi. Boşanma kararını verirken, yeni tanıştığımız dönemlerdeki tartışmaları bile hatırladı onların hesabını sordu bana. Patladı resmen. Kendi yaptıklarını unuttu. Dilediği özürleri unuttu. Bana ettiklerini unuttu ama benim en ufak hatalarımı bile hatırlatıp sen böyle çiŕkef birisin dedi ba'na.

Ilk evlendiğimiz zamanlarda her tartışmaya aileleri karistiriyorduk. Son 5 senedir hicbirini karistirmadik olgunlastik. Bunlari soyledi ve aramizda zaten saygi kalmamisti dedi.

Yani bir dala tutundu ve benden nefretle ayrıldı.

Kişiliği de çok değişti. Kalabalık ortamlarda konuşamazdı özgüveni düşüktü. Şuan bambaşka biri oldu. Benim küçük çekirdek ailemin yanında rahat edemezdi şimdi çok kalabalık bir ailenin damadı oldu. Öyle içine kapanık sessiz sakin biriydi herkese gürlemeye başladı. Buldumcuk oldu resmen.

Ama tanıştığımız zaman köpek yavrusu gibiydi. Birlikte büyüdük biz. Bir çok zorluğu birlikte aştık.

Beni terkederken o masum zavallı travmalar yaşayan adam oldu beni de çirkef olarak herkese yansıttı. Evlenince ben bi bakıma temize cıkmış oldum. Ailemi bile arayıp beni kötülemişti.

Ya karakterli bir insan olsa, boşanmak istediği karısının anne babasına yeni sevgilisini savunmazdı.

Evet şimdi şimdi kendime geliyorum. Bu adam benim anneme, beni aldattığı kadından için " o benim özelim " diyecek kadar ...... Bir adamdı. Travma değil karakter!!!

Ayy teşekkür ederim size yazarken deşarj oldum 😅

Bisey diim mi sen Allahin sevgili kuluymussun senin ki baya spektrumun ucunda bi borderlinemis. Bu tarz bi insanla seks de birliktelik de pozitif durumlarda inanılmaz zevk verir ihya olursun. Sevisirken uçuyorum sanarsin o derece. Ama yıkım da tam tersi yerin dibi olur. Belli bi yastan sonra böyle seyleri kafa goturmuo istesen de yetti tamam zevk de vermio artik lanet olsun diyosun. Ama bi bakiosun ki ömür geçmiş. O yuzden sanslisin. Cocuk yok dimi. Bu tarz seyler genetik bi de maalesef. Su an eski eşinin yeni sevgilisine üzüldüm bile onu baya zorlu bi ömür beklio.

Boşanma davası için bana psikolojik şiddet uygulamıştı. Bir an önce boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum demişti. Seni sevmiyorum sözünden sonra anlaşmalı boşandık. Boşanma tarihinden 3 ay sonra o kadınla nikah yapmış.

Bana yalanlar söylemiş, bunalıma girdim boşluğa düştüm aldattım seni ama artık biz bir olamayız demişti. Ben de çok anı bir ayrılık kararı düşünelim yüzyüze konuşalım demiştim. Son görüşmemizde ( farklı şehirlerde yaşıyorduk) birbirimize sarılıp ayrılmıştık. Ayrılırken sen benim kadınımsın deyip alnımdan öpmüş ve uğurlamıştı.

Bu görüşmeden 3 ay sonra aldatıldığımı öğrenip şoka girmiştim. Kabullenmedim çünkü çok mutluyduk. Uzaklık dışında hiç sorunumuz yoktu. Inanmadim bile. Sen dürüst bir adamsın ihanet etmezsin bana çok aşıksın sen demiştim. Neyse aldstildigimi ogrendikten sonra 2 ay içinde anlasmalı bosandik.

Şimdi öğreniyorum ki evlenmiş o kadınla. O kadın evli olduğunu bile bile beraber oldu kocamla. Aldatilma krizine rağmen bütün sülalesi öğrendi ikinci kadın olduğunu ve göze aldı gelin oldu. Eski kayinvalidem ağlamıştı oğlundan ayrılıyorum diye. Çok seviyordu beni. Herkes büyük şok yaşamıştı ayriligimiza. Çünkü ailesinden herkes çok seviyordu beni. Boşanmamıza rağmen kayinvalidem kayınpederin uzun süre aradılar sen bizim hep gelinimizsin. Oğlumuz iyi değil lütfen anlayışlı ol geri dönecek sana pişman olacak hayatına kimseyi sokma demişlerdi. Ben numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım unutamıyordum çünkü eski eşimi . Geçmişe ait bütün bağları kesmek zorundaydım ve kestim de.

Gitmişler beni aldattığı kadını istemişler oğullarını yeniden evlendirmisler.

Ben inanamiyorum bu yaşadıklarıma hala şoktayım.

Ben çok zor ayağa kalktım bu ihanetten sonra. Şehrimi evimi iş yerimi degistirdim. Çünkü o şehirde boğuluyordum her yerde onunla anılarımız var diye. Ortak arkadaşlarımızı çıkardım hayatımdan depresyon tedavisi gördüm çok uzun süre sakinleştirici ile ayakta durabiliyordum. 2 ev degistirdim. Ilki ortak yasadiğimiz evdi ikincisi de tayin istedim farklı bir şehire geldim.

Babam vefat etti bu boşanma yüzünden babam " Ben insan sarrafiydim bu adamı tanıyamadım kızım " demişti.

Bilmiyorum her evlilik kutsal mi artık bunu düşünüyorum. Benim mutsuzluğum ahlarım üzerine kuruldu bu evlilik. Ihaneti öğrenince eski eşime " o kadınla konuşmak istiyorum " demiştim. " onu incitirsen ben de seni incitirim " demişti. Bana demişti bunu. 12 yıllık hayat arkadaşına, onu baba yapmak için 9 kere tüp bebek tedavisi olmuş kadına, 5 sene asker yolu bekledim ben. Doğu görevlerinde hep dua ederek yolunu bekledim uykusuz geceler geçirdim endişelendim. Sesini duymadan uyuyamazdım. Mutsuz olduğumda bana sarılırdı ve sakinlesirdim. Huzurumdu o benim.

Ben onun en kötü zamanlarında hep yanındaydım. Hep ozledim sevdim hasretle yolunu bekledim. Ama o kadınla tanıştı 2 ay içinde bana düşman kesildi. Nefret ettiğini soyledi benden. Bu evlilik zorunluluktu seni hiç sevmedim dedi ki severek evlendik. Annemle anlasamiyordun dedi ki annesi arkamdan ağladı her ziyaretinde kizim diye sarilirdi annem derdim ona içimden gele gele. Sen cirkefsin uzak dur benden de ailemden de sevdigim kadindan da dedi ki bu ihaneti bile olgun karsiladim. Anlasmali bosanmayi kabul ettim sustum. Pişman değilim elbette ama bu kadar sakin kalma sebebim onun travma yaşadığını düşünmemdi .

Çok dürüst mert namuslu yalansız bir insandı. Karakteriyle herkes tarafından takdir edilirdi. Boşanırken bile herkes o asla böyle bir şey yapmaz seni nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz dediler.

Şimdi kendine mutlu mesut bir yuva kurdu. Ben 12 senemi kaybettim, babamı kaybettim, depresyon tedavileri görüyorum o çok mutlu yeni geliniyle. Yeniden mutlu bir başlangıç yaptı. Bense hala 3 ay içinde ortada hiçbir şey yokken bitmiş evliliğimin şokundayım .

Kızla da tinderdan tanıştılar. O yüzden hiç ciddiye bile almamıştım.

Neyse. Şimdi kahve yapacağım kendime ve kitap okuyacağım. Yarın psikologla randevum var.
Boşandıktan sonra aldatildigimi öğrendim deyip tazminat davası açılabilir mi acaba? 🤔 O kadına da şerefsiz eski kocana da dava açma hakkın varsa aç. Bu arada sen de kendine güzel bir hayat kur.

Boşanma davası için bana psikolojik şiddet uygulamıştı. Bir an önce boşanmak istiyorum seni artık sevmiyorum demişti. Seni sevmiyorum sözünden sonra anlaşmalı boşandık. Boşanma tarihinden 3 ay sonra o kadınla nikah yapmış.

Bana yalanlar söylemiş, bunalıma girdim boşluğa düştüm aldattım seni ama artık biz bir olamayız demişti. Ben de çok anı bir ayrılık kararı düşünelim yüzyüze konuşalım demiştim. Son görüşmemizde ( farklı şehirlerde yaşıyorduk) birbirimize sarılıp ayrılmıştık. Ayrılırken sen benim kadınımsın deyip alnımdan öpmüş ve uğurlamıştı.

Bu görüşmeden 3 ay sonra aldatıldığımı öğrenip şoka girmiştim. Kabullenmedim çünkü çok mutluyduk. Uzaklık dışında hiç sorunumuz yoktu. Inanmadim bile. Sen dürüst bir adamsın ihanet etmezsin bana çok aşıksın sen demiştim. Neyse aldstildigimi ogrendikten sonra 2 ay içinde anlasmalı bosandik.

Şimdi öğreniyorum ki evlenmiş o kadınla. O kadın evli olduğunu bile bile beraber oldu kocamla. Aldatilma krizine rağmen bütün sülalesi öğrendi ikinci kadın olduğunu ve göze aldı gelin oldu. Eski kayinvalidem ağlamıştı oğlundan ayrılıyorum diye. Çok seviyordu beni. Herkes büyük şok yaşamıştı ayriligimiza. Çünkü ailesinden herkes çok seviyordu beni. Boşanmamıza rağmen kayinvalidem kayınpederin uzun süre aradılar sen bizim hep gelinimizsin. Oğlumuz iyi değil lütfen anlayışlı ol geri dönecek sana pişman olacak hayatına kimseyi sokma demişlerdi. Ben numaramı değiştirmek zorunda kalmıştım unutamıyordum çünkü eski eşimi . Geçmişe ait bütün bağları kesmek zorundaydım ve kestim de.

Gitmişler beni aldattığı kadını istemişler oğullarını yeniden evlendirmisler.

Ben inanamiyorum bu yaşadıklarıma hala şoktayım.

Ben çok zor ayağa kalktım bu ihanetten sonra. Şehrimi evimi iş yerimi degistirdim. Çünkü o şehirde boğuluyordum her yerde onunla anılarımız var diye. Ortak arkadaşlarımızı çıkardım hayatımdan depresyon tedavisi gördüm çok uzun süre sakinleştirici ile ayakta durabiliyordum. 2 ev degistirdim. Ilki ortak yasadiğimiz evdi ikincisi de tayin istedim farklı bir şehire geldim.

Babam vefat etti bu boşanma yüzünden babam " Ben insan sarrafiydim bu adamı tanıyamadım kızım " demişti.

Bilmiyorum her evlilik kutsal mi artık bunu düşünüyorum. Benim mutsuzluğum ahlarım üzerine kuruldu bu evlilik. Ihaneti öğrenince eski eşime " o kadınla konuşmak istiyorum " demiştim. " onu incitirsen ben de seni incitirim " demişti. Bana demişti bunu. 12 yıllık hayat arkadaşına, onu baba yapmak için 9 kere tüp bebek tedavisi olmuş kadına, 5 sene asker yolu bekledim ben. Doğu görevlerinde hep dua ederek yolunu bekledim uykusuz geceler geçirdim endişelendim. Sesini duymadan uyuyamazdım. Mutsuz olduğumda bana sarılırdı ve sakinlesirdim. Huzurumdu o benim.

Ben onun en kötü zamanlarında hep yanındaydım. Hep ozledim sevdim hasretle yolunu bekledim. Ama o kadınla tanıştı 2 ay içinde bana düşman kesildi. Nefret ettiğini soyledi benden. Bu evlilik zorunluluktu seni hiç sevmedim dedi ki severek evlendik. Annemle anlasamiyordun dedi ki annesi arkamdan ağladı her ziyaretinde kizim diye sarilirdi annem derdim ona içimden gele gele. Sen cirkefsin uzak dur benden de ailemden de sevdigim kadindan da dedi ki bu ihaneti bile olgun karsiladim. Anlasmali bosanmayi kabul ettim sustum. Pişman değilim elbette ama bu kadar sakin kalma sebebim onun travma yaşadığını düşünmemdi .

Çok dürüst mert namuslu yalansız bir insandı. Karakteriyle herkes tarafından takdir edilirdi. Boşanırken bile herkes o asla böyle bir şey yapmaz seni nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz dediler.

Şimdi kendine mutlu mesut bir yuva kurdu. Ben 12 senemi kaybettim, babamı kaybettim, depresyon tedavileri görüyorum o çok mutlu yeni geliniyle. Yeniden mutlu bir başlangıç yaptı. Bense hala 3 ay içinde ortada hiçbir şey yokken bitmiş evliliğimin şokundayım .

Kızla da tinderdan tanıştılar. O yüzden hiç ciddiye bile almamıştım.

Neyse. Şimdi kahve yapacağım kendime ve kitap okuyacağım. Yarın psikologla randevum var.
Allah bazen kurtarir sen kaybettim zannedersin.Yoluna bak duygusal düşünmeyi bırak o yaratık 12 yılı,saydigin onca seyi düşündü mü?Değmez...Kendine bunu söyle seni hakedenn adam bu duruma sokmazdi.Kalk ellerini yıka ve lütfen yeni esinle konuşayım falan seylerine girmeee 🙁Seni o adamın gözünde zavalli gibi yapar.Zavalli üstüne hain olan onlar.Sen ellerini yikamali yüzlerine bakmamalisin

Bisey diim mi sen Allahin sevgili kuluymussun senin ki baya spektrumun ucunda bi borderlinemis. Bu tarz bi insanla seks de birliktelik de pozitif durumlarda inanılmaz zevk verir ihya olursun. Sevisirken uçuyorum sanarsin o derece. Ama yıkım da tam tersi yerin dibi olur. Belli bi yastan sonra böyle seyleri kafa goturmuo istesen de yetti tamam zevk de vermio artik lanet olsun diyosun. Ama bi bakiosun ki ömür geçmiş. O yuzden sanslisin. Cocuk yok dimi. Bu tarz seyler genetik bi de maalesef. Su an eski eşinin yeni sevgilisine üzüldüm bile onu baya zorlu bi ömür beklio.

Narsist ve borderline karışımı. Sanırım en tehlikeli kişilik bozukluğu. Yeni evlilikte kan çıkacak Sanırım. Valla ikna oldum şükür namazı kılmam gerektiğine. Bugün yıllardır gittiğim aile terapistimle on-line seans yaptım.

Bana dedi ki, normal psikolojide bir insan, 12 senelik ilişkisi ne yaparsa yapsın bu şekilde bir bedel ödetmezdi. Sizin iliskiniz yüzyüze konusarak bitirilmeyi hakediyordu ama böyle bir tarz benimsedi dedi.

Yıllarda iyi bir insan gibi görünmek ve anılmak için çok mücadele etmiş ama gerçek kimliği yaşadığı travmayla ortaya çıkmış. Eger sen anlasmali bosanmamis olsaydin duygusal olarak çok daha fazla yıpranmış olacaktın çünkü narsistik eğilimle terk eden erkeklerde vicdan duygusu yokmuş. Yani beni anlamasına imkan yokmuş.

Babamla ilgili de dedi ki, ruh sağlığı yerinde olan biri, bir kız babasıyla bu şekilde konuşamazdı. Empati yapardı ve değil sesini yükseltmek yüzlerine bile bakamazdı.

Yani adam ruh hastasıymış. Yıllarca sinsi sinsi saklamış ıçindeki narsistik duyguları ve bir yerde patlamış.

Sanırım bundan sonra onun bana ulaşacağı bütün kanalları kapatmam lazım. Zaten ulaşamaz da hiçbir şekilde. Yine de ilk düştüğü noktada eski kurbanını hatırlar diye düşünüyorum.

Boşandıktan sonra aldatildigimi öğrendim deyip tazminat davası açılabilir mi acaba? 🤔 O kadına da şerefsiz eski kocana da dava açma hakkın varsa aç. Bu arada sen de kendine güzel bir hayat kur.

Yok ben artık arkama bakmam. Enerjim yok hiç kimseyle uğraşmak için. Ikisinin de yaptıkları kötülük yaNlarına kâr kalsın.

Kendim o kadınla empati kuruyorum. Biriyle internette tanışsam. Sonra bana dese ki evliyim ama hiç mutlu değilim. Boşanmak istiyorum zaten dese. Sonra ilişkilerini karısı öğrendiğinde boşanma sürecini hızlandırıp, eski karısına hakaret ederek ayrılsa ve benimle hemen evlenmek için süreci hızlandırmaya çalışsa.... korkarım ben. Korkunç

Allah bazen kurtarir sen kaybettim zannedersin.Yoluna bak duygusal düşünmeyi bırak o yaratık 12 yılı,saydigin onca seyi düşündü mü?Değmez...Kendine bunu söyle seni hakedenn adam bu duruma sokmazdi.Kalk ellerini yıka ve lütfen yeni esinle konuşayım falan seylerine girmeee 🙁Seni o adamın gözünde zavalli gibi yapar.Zavalli üstüne hain olan onlar.Sen ellerini yikamali yüzlerine bakmamalisin

Ya yakalamasaydım? Yakalamasaydım beni aldattığını? Süreç nasıl işleyecekti acaba. Boşanma konusunda hiç bir girişimi yoktu. Normal yazisip mesajlaşıp görüntülü konuşup seni seviyorum deyip kapatıyorduk. Öğrenmemiş olsaydım ne olacaktı? Ihaleyi bana yıkacaktı. Şükürler olsun rabbim oyununa düşürmedi de karsima çıkardı ihaneti ifşa oldu ve herkese beni kötüleyip boşanmak istediğini söyledi. Sonra da hemen evlendi. Herkes anladı işte bu evlilik ihanetle bitti diye. Yeni kadın evli erkek avcısı oldu.

Hiç saygım yok evli erkeklerle beraber olan kadınlara. Karsilarindaki erkek, evliliklerini bitiremeyecek kadar zayıf güçsüz bağımlı karakterler.

Bir dala tutunmadan diğerini bırakamıyorlar. O yüzden hiç mantıklı değil, evli bir erkekle beraber olmak da , boşatıp evlenmek de.

Sağlıklı olan bitmiş bir evliliğin sonlandırılması, bir süre yalnız kalınması sonra yeni bir ilişkiye başlanması.

Böyle düşünüyorum. Artık mantığım yerine yavaş yavaş gelmeye başladı..

Ya yakalamasaydım? Yakalamasaydım beni aldattığını? Süreç nasıl işleyecekti acaba. Boşanma konusunda hiç bir girişimi yoktu. Normal yazisip mesajlaşıp görüntülü konuşup seni seviyorum deyip kapatıyorduk. Öğrenmemiş olsaydım ne olacaktı? Ihaleyi bana yıkacaktı. Şükürler olsun rabbim oyununa düşürmedi de karsima çıkardı ihaneti ifşa oldu ve herkese beni kötüleyip boşanmak istediğini söyledi. Sonra da hemen evlendi. Herkes anladı işte bu evlilik ihanetle bitti diye. Yeni kadın evli erkek avcısı oldu.

Hiç saygım yok evli erkeklerle beraber olan kadınlara. Karsilarindaki erkek, evliliklerini bitiremeyecek kadar zayıf güçsüz bağımlı karakterler.

Bir dala tutunmadan diğerini bırakamıyorlar. O yüzden hiç mantıklı değil, evli bir erkekle beraber olmak da , boşatıp evlenmek de.

Sağlıklı olan bitmiş bir evliliğin sonlandırılması, bir süre yalnız kalınması sonra yeni bir ilişkiye başlanması.

Böyle düşünüyorum. Artık mantığım yerine yavaş yavaş gelmeye başladı..
Daha da iyi olacaksin sana yapılanı duygusal degil de mantiginla düşünmeye başladığın her adimda şükürler edip oylesinin hayatından cikmasina dua edeceksin.Bos kalma yalnız kalma sürekli kafanı dağıt oyala.Sana o yalani hatirlatacak kisilerle görüşme o yerlere gitme.YENİ bu senin kurtulusun olacak.Her seyde yeni seylere yönel.Allah yardimcin olsun bu da geçecek ınş

Şerrrrrrrrefsiz herif. Yasattıgının beterini yasamadan son nefesini verdirtmesin allah.

konu sahibi, üzül ağla acını dibine kadar yaşa ve asla erteleme. İnan bana senin yukarı çıkışın çok daha görkemli olacak.

Teşekkür ederim. Çok güç aldım burdaki kadınlardan 💪 sizin mesajınız bile beni gaza getirdi şuan :halay:şimdi duş alıp sahile ineceğim kitap okumaya 💜

Daha da iyi olacaksin sana yapılanı duygusal degil de mantiginla düşünmeye başladığın her adimda şükürler edip oylesinin hayatından cikmasina dua edeceksin.Bos kalma yalnız kalma sürekli kafanı dağıt oyala.Sana o yalani hatirlatacak kisilerle görüşme o yerlere gitme.YENİ bu senin kurtulusun olacak.Her seyde yeni seylere yönel.Allah yardimcin olsun bu da geçecek ınş

O yüzden degistirdim yaşadığım şehri. Bu ihaneti hainliği geçmişte bırakmak için. Yeni evimde bu adamın son konusu olsun bu yaşadığım şok. Ben kitaplarımla ve öğrencilerimle geleceğe emin adimlarla ilerlerken, onlar umrumda bile olmayacak.

Ben sizin yerinizde olsam artık bu insanlarla aynı dünyayı paylaşmadığımı aynı gökyüzü altında olmadığımı düşünürdüm.
Her aklıma geldiğinde hemen aklımı başka şeylerle meşgul edip düşünmemeye çalışırdım. Kendinize hayır düşünmicem düşünmicem düşünmicem deyin.
Asla durumu dramatize etmezdim mesela. İnsan kendine acımayı çok seviyor neden bu benim başıma geldi diye. Böyle davranmak sizi asla ileriye taşımaz, üzmekten başka işe yaramaz. Maalesef bazı insanlar hiç anlayamayacağımız kadar kötü. O yüzden durumu anlamaya çalışmayın neden başınıza bunların geldiğini falan..duygusal filmler izlemeyin, duygusal müzikler dinlemeyin bir süre.
Evrene hep pozitif mesaj verin iyiyi çağırın ki iyi olsun.
Siz çok değerlisiniz bu dünyaya sadece bir kez geliyorsunuz. Yaşam çok kıymetli. Her şeye rağmen yaşamak çok güzel.
Artık sizin yeni bir hayatınız var. Zamanl öfkeniz de diner diye düşünüyorum nötr hale gelirsiniz. Bir süre sonra umurunuzda bile olmaz.
Hani ah ediyorum diyorsunuz ya bu insandan alabileceğiniz en büyük intikam bence artık çok mutlu olmanız. Hayatınızı yeniden düzene sokup onsuz da gayet güzel devam edebilmeniz.
Bunlar illaki şak diye olmaz zaman zaman çok enerjik zaman zaman çok mutsuz hissedebilirsiniz. Ama geçeceğini bilmelisiniz. Geçmesini istiyorsanız geçecektir.
Hayat sürprizlerle dolu. Umutsuz olmayın. En güzel günlerimiz henüz yaşamadıklarımız 🌸
Şansınız bol olsun 🍀

Burda yazilanlari okudum ve biraz borderline neymis ne degilmis baktim. Direkt borderline bireylerin yazdiklarini okudum da eski sevgilim borderline mi diye supheye dustum. O da su sekildeydi benimleyken beni goklere cikarirdi oyle boyle degil; her seyime cok hassasti. Sonra bir hata mi yaptim benden kotusu olmazdi. O iyi gunleri hemen yoksayardi. Terk edildm sonra baska biriyle sevgili oldu; duydugum gordugum kadariyla onu goklere cikardi sonra kizi terk edip bana geri yazmaya basladi o kizi kotulemeye yerin dibine sokmaya basladi ben salaktim o ara affettim yine basta goklere ciktim bi sure sonra yine bi hatamda dunyanin en kusurlu hatali insaniymisim gibi davranip terk etti. Hata kusur dedigim de cok sacma bir sey hata bile denemez. Sonra baska biriyle sevgili oldu; klasik yine onu goklere cikardi sonra onu da terk etmis yine bana yazmaya basladi cevap vermedim arkadaslarima Kendini acindirmaya basladi. Muhattap olmuyorum ama hala yazmaya calisiyor. Sevgilim oldugunu duydu arkadaslarimdan inanmiyor. Bence sizinki de pisman olacak cok net. Belki gururundan gizler bilemem ama sizi cok arayacak. En ufak eline tas degse sizi hatirlayacak. Umarim siz de sahit olursunuz da iciniz sogur

Burda yazilanlari okudum ve biraz borderline neymis ne degilmis baktim. Direkt borderline bireylerin yazdiklarini okudum da eski sevgilim borderline mi diye supheye dustum. O da su sekildeydi benimleyken beni goklere cikarirdi oyle boyle degil; her seyime cok hassasti. Sonra bir hata mi yaptim benden kotusu olmazdi. O iyi gunleri hemen yoksayardi. Terk edildm sonra baska biriyle sevgili oldu; duydugum gordugum kadariyla onu goklere cikardi sonra kizi terk edip bana geri yazmaya basladi o kizi kotulemeye yerin dibine sokmaya basladi ben salaktim o ara affettim yine basta goklere ciktim bi sure sonra yine bi hatamda dunyanin en kusurlu hatali insaniymisim gibi davranip terk etti. Hata kusur dedigim de cok sacma bir sey hata bile denemez. Sonra baska biriyle sevgili oldu; klasik yine onu goklere cikardi sonra onu da terk etmis yine bana yazmaya basladi cevap vermedim arkadaslarima Kendini acindirmaya basladi. Muhattap olmuyorum ama hala yazmaya calisiyor. Sevgilim oldugunu duydu arkadaslarimdan inanmiyor. Bence sizinki de pisman olacak cok net. Belki gururundan gizler bilemem ama sizi cok arayacak. En ufak eline tas degse sizi hatirlayacak. Umarim siz de sahit olursunuz da iciniz sogur

Benim eski eş bozuntusu da öyleydi. Göklerdeydim ama istediği şey olmayınca hayattan hicbir beklentisini karşılayamamış gibi saldırgan olurdu. Sonra pişman olurdu özür dilerdi. Çok zordu aslında ilişkimiz. Ama gelgit çok yaşadık. Sonra zaten bütün suç üzerime kaldı. Bu ilişkinin günahkârı ben oldum . Anlayissizi ben oldum. Çirkef oldum.

Benim eski eş bozuntusu da öyleydi. Göklerdeydim ama istediği şey olmayınca hayattan hicbir beklentisini karşılayamamış gibi saldırgan olurdu. Sonra pişman olurdu özür dilerdi. Çok zordu aslında ilişkimiz. Ama gelgit çok yaşadık. Sonra zaten bütün suç üzerime kaldı. Bu ilişkinin günahkârı ben oldum . Anlayissizi ben oldum. Çirkef oldum.
Yeni kurbanini bulmus bi sure sonra her seyin suclusu da yeni karisi olacak. Su an olayin tazeligi ile neyden kurtuldugunuzun
Farkinda degilsiniz bu genc yasta kurtulmaniz aslinda bi nimet. Ben olsam yatip kalkip sukrederdim

Yeni kurbanini bulmus bi sure sonra her seyin suclusu da yeni karisi olacak. Su an olayin tazeligi ile neyden kurtuldugunuzun
Farkinda degilsiniz bu genc yasta kurtulmaniz aslinda bi nimet. Ben olsam yatip kalkip sukrederdim

Evet doğru söylüyorsunuz. Yeni kurban için daha büyük yatırımlar yaptı. Bir çok şeyi göze aldı. Beni terk etmeyi, ailesini karşısına almayı, arkadaşlarını kaybetmeyi falan. Yeni kadının ödeyeceği bedel daha büyük olacak. Allah bildiği gibi yapsın ikisini de. Ikisi de beni incittikleri yerden incinsinler

Yok ben artık arkama bakmam. Enerjim yok hiç kimseyle uğraşmak için. Ikisinin de yaptıkları kötülük yaNlarına kâr kalsın.

Kendim o kadınla empati kuruyorum. Biriyle internette tanışsam. Sonra bana dese ki evliyim ama hiç mutlu değilim. Boşanmak istiyorum zaten dese. Sonra ilişkilerini karısı öğrendiğinde boşanma sürecini hızlandırıp, eski karısına hakaret ederek ayrılsa ve benimle hemen evlenmek için süreci hızlandırmaya çalışsa.... korkarım ben. Korkunç

Aynen mok moku moklu yolda bulurmuş hesabi. O da normal diildir. Sana gene iyi bi insan profili cizmis kanmissin. O kadin bunun başkasına yaptigi fevriliklerini minnetsizliklerini acimasizligini gördüğü halde anormal bulmayip adam buldum diye sevinip evleniyorsa o kadin da tuhaftir.

X