- Konu Sahibi benedenben
-
günaydın...
günaydın sevgi,dün akşam seni burda gördüğüme sevindim.sen karatayı bıraktın mı?birazdan yiyeceklerim:
2yumurtadan omlet,peynir,zeytin,domates...
evde karbonat yoktu,bu sabah limonlu su içtim,dışarya çıkınca alırım.
çok geçmiş olsun,herkese afiyet olsun...
Ablacim verdigin bilgiler cok degerli. secenekler cok fazla insallah hic zorlanmayacagiz. bizler coluk cocuk oldugu icin tam bir diyet listesine uyamiyoruz. mesela bugun corba yaptim ama listede balik var. ben simdi nerden alayim baligi demi. ama bu listedeki alternatiflerden birini secebiliriiz super. yalniz henuz kitabi almadiniz ama acaba hangi yiyeceklerde daha fazla asit var . biliyosun meyve ve sebzelerdede asit var. bunlar pisirildigi zaman asitleri azalirmi artarmi. bunlari neye gore sececez. bilgin varmi bilmiyorum. bende kitabi almak isterim almanyada varmidir bilmiyorum. evet gene ben ve gene soru yagmuru
Uyaninca koca bir bardak elma sirkeli balli su ardindan kahvaltida kiymali yumurta , lor , dom. ve salatalik,1dilim t.bug. ekmegi , bitkicayi,2kayisi kurusu veee birkac tane yer fistigi kizlar. zannederim sabah icin iyi bi menu bakalim oglen ve aksam neolacak.
Uyaninca koca bir bardak elma sirkeli balli su ardindan kahvaltida kiymali yumurta , lor , dom. ve salatalik,1dilim t.bug. ekmegi , bitkicayi,2kayisi kurusu veee birkac tane yer fistigi kizlar. zannederim sabah icin iyi bi menu bakalim oglen ve aksam neolacak.
Canım fırsat buldukça girip motivasyonumuzu artıralım . Akşama bol yeşillk veya salata koyarsan daha iyi edersin.3 lü karışımı alkali suyla yemekten yarım saat önce almayı unutma.öglen salata ve sebze yemeği veya 1 parça tavuk eti ilave edebilirsin.Çok aç kalırsan daha sonraki öğünlerde yemeğe saldırırsın. Biliyorsun akşam vaktinde fazla olmazsa ve vaktinde yenirse kilo veriliyor.Sevgi, paylaştığın bilgiler için teşekkür ederim.artık bu şekilde diyetime devam ederim.bende bu gün alışverişimi tamamladım,gerekli baharatlarım,karbonatımı aldım.
öğlen:çorba içtim...
akşam:tavuk,2 çorba kaşığı z.yağlı patlıcan...
sularımı da içiyorum,inşAllah hep birlikte zayıflarız
bugün spor yapamadım,ama yarından itibaren düzenli bir şekilde spor yapmaya niyetim var.
oğlum öğlenci,daha çok öğlenden sonra burda geleceğim.
sevgiler
haftaya bende kıtapçılara,alkalin diyeti kitabına bakacağım...bu akşam birazda internetten araştıracağım...
sebze suyu,acaba etin yanında mı içilir,yoksa ara öğün niyetine?
mesela:
öğlen:salata,sebze veya tavuk
akşam:sadece salata,veya bol yeşilik?yanında tavuk veya z.yağlı yemek yenılmeyecek.doğru anladım mı?[/QUOTEİ
İstediğin zaman sebze suyu içebilirsin,fakat et yedikten sonra özellikle tavsiye ediyor.Biliyorsun et asitlenmeye yol açıyor.
öglen çorba ,zeytinyağlılar,yoğurt,et,balık,salata istediğini seçebilirsin.
akşam insülin salgılatmayan salata ve protein içeren gıdaları öneriyor,yani karataydan bildiğimiz glisemik indeksi düşük yiyeceklerden seçebilirsin.Linkini verdiğim listeye bak yasaklıve asidik yiyecekleri fazla akşamları yeme
Halk ekmekte glutensiz ekmek var.Karabugday ekmeğininde ismini buldum.FİT...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?