- Konu Sahibi benedenben
Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama kendi yaptığım şeyi paylaşmak zorundayım seninle daha öncede söyledim hatta bir çay kaşığı hatta 1 tatlı kaşığı karbonat atıp ağzıma suyu üstüne içiyorum 20-30 dk sonra kaçamağımı yapıyorum.Canım birbirimize destek olalım inş.bugün akşam menüm:
1 tabak dolusu kuru fasulye(pilav yemedim,ayrıca pirinçle yapılmış lahana dolması ve domates çorbası vardı yemedim)
1 küçük kuru soğan ve biber turşusu
Akşam oturmasına gitmiştik malesef 1 dilim ev baklavası ve küçük bir kase çekirdek
çeyrek elma yedim.
tamamen mantığıma göre gidiyporum.Asitli yiyecekler yendikten sonra ne yapmamız lazım (zararı telafi etmek için) bilmiyorum.düzenli 3 lt alkali suyumu içiyorum.Ayrıca baharat üçlümüde alıyorum.Bugün 1 tatlı kaşığı da keten tohumu aldım.Benden bu kadar,iyi geceler...
Pilav ve dolma yememene çok sevindim ama bakliyatlarıda gece yemeyin diyordu kitapta hatırlarsan.Ama bende 2 gece üst üste nohut yemeği yedim 3 gün önce yasak şeyler yemektense bunları yediğimizede şükrediyorum.
Sevgicim belirli bir süre içerisinde 10 kilo vermek istediğin için senin benden daha dikkatli olman gerek şu 75e in ondan sonra bu kaçamakları yaparsın.Lütfen daha disiplinli yaklaş...Eğer diyorsan zamanın önemi yok ozaman sadece önceki yaptığın yanlış beslemenme düzeninden parça parça,yavaş yavaş hatalarını çıkarırsın.Ve şuanda yaptığın bu farkındaysan.
Sirke seviyormusun bilmiyorum ? Elmalı sirkeli suda vücudu alkali yapıyormuş sabahları bunun içilmeside tavsiye edilmiş.Ve tekrar kavrulmamış bademi hatırlatıyorum böylece kahvaltıda bazlamalar,gözlemeler,tostlara gerek kalmayacak.
Bugünden itibaren düğüne kadar yepyeni bir beslenme düzenine geç Sevgicim düğünden 1 gece öncede burada gururla birbirimizden bahsedelim konuşalım bunu çok istiyorum lütfen