• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benedenben nasıl bu kadar kilo verdi?

Merhabalar,
benedenben ilk mesajinda kesinlikle kendimi gordum. 65-70 arasi gidip geliyorum, hep baliketli olmaktan yorulmusken senin yazina denk geldim. emegin icin cok tesekkurler. hemen hayatima uygulamaya basliycam. ancak icecegimiz alkali suyla ilgili sorum var, bir arkadas daha yazmis ama cevabi ben bulamadim sayfalarda, ph damla yerine suya sadece karbonat koysam olur mu? bir de karbonatli suyu sabahtan hazirlayip biraksam ve icsem ayni faydayi saglar mi? cevabin icin simdiden tesekkurler...

DDDDcim öncelikle darısı en kısa zamanda seninde başına işallah.
1 litre suya yarım çay kaşığı öneriliyor kitapta benim önerim ise kullanacağın bu karbonatlı suyu önceden hazırlayacaksan içmeden önce suyu karıştırman çünkü karbonat dibe çökebilir.
Sende bu beslenme tarzını nasıl uyguladığını bizimle paylaşabilir herzaman aklında kalan soruları yöneltebilirsin

Tüm ayrıntılarıda bu linkte bulabileceksin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/548706-alkali-diyeti.html

Son düzenleme:
Tebrik ederim benedenben öncelikle.Bende triendy topiginde arkadaşlarla zayıfladık ve devam ediyoruz.Dogumdan bu yana 28 kilo verdim.Ama 2 kilo geri aldım.1 ileri 2 geri ayını yerde sayıp duruyorum.Şu karonatlı suyu içmeye karar verdim.Yemeklerden 20 dk.önce,aç karınla ve yatmadan önce dimi dogru anlamışmıyım:44:Diger gün içinde hiç normal su tükemeyecekmiyiz hep karontlı su mu içecegiz?Sevgilerle...

Canım bende sizi tebrik ederim.
Karbonatlı su da aslında normal su Alkali Diyeti başlığımda daha ayrıntılı bilgiyede ulaşabilirsin.
Amaç şu vücudumuzun PH değerini yükselterek asitten arınmak.
Örneğin 7.2 Ph değeri olan bir su içiyoruz 1 litre suya yarım çay kaşığı karbonat katarak 7.5'e belki daha yükseğe çıkartıyoruz böylece daha kolay arınıyoruz asitten.
Sabah Uyandığımızda alkali suyumuz,gün içinde alkali suya devam ve gece yatmadan önce son iş olarak alkali suyumuzu içip vücudumuza içten duş aldırmış oluyoruz :)

DDDDcim öncelikle darısı en kısa zamanda seninde başına işallah.
1 litre suya yarım çay kaşığı öneriliyor kitapta benim önerim ise kullanacağın bu karbonatlı suyu önceden hazırlayacaksan içmeden önce suyu karıştırman çünkü karbonat dibe çökebilir.
Sende bu beslenme tarzını nasıl uyguladığını bizimle paylaşabilir herzaman aklında kalan soruları yöneltebilirsin

Tüm ayrıntılarıda bu linkte bulabileceksin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/548706-alkali-diyeti.html

Tesekkurler tekrar. En kisa zamanda baslamayi dusunuyorum. Gelismeleri elimden geldigince paylasirim:)

Kızlarrr herkese yeniden merhaba :54: Şu son iki haftadır mecburen diyeti savsaklamak zorunda kaldım çünkü bir arkadaşımın evinde kalıyordum.E tabi kıza ''bana her akşam sebze ve ızgara et yapıyorsun, salatayı da bir aile boyu yapacaksın anlaştık mı tatlımm'' diyemedim :)) Ama şimdi kaldığım yerden devam ediyorum:21: Umarım sizin de iyi gidiyordur, geçmiş epey kabarmış okuyamadım...

Canım benim bende sizi çok özledim ama biiyorsunuz bu konuyu ilk aktaran ben olmama rağmen benim topiclerim kapatılıp başkalarının diyet programlarına kaydırıldı site yönetimi tarafından.Bende zaten gerekeni hepimiz için ayrıntılarıyla bildiğim,araştırdığım kadar elimden geldiğince anlattığım için demekki burada görevim bitti diye düşünüyorum.Bu arada daha yeni yeni herkes Alkali Hayata geçiyor ne mutlu hepimize,her birimiz 1 yıldır az çok bu konu üzerinde çok durdu ve sonuç çok yararlı bir kelebek etkisine dönüştü,hepinizi seviyorum:9::9::9:

Canım benim bende sizi çok özledim ama biiyorsunuz bu konuyu ilk aktaran ben olmama rağmen benim topiclerim kapatılıp başkalarının diyet programlarına kaydırıldı site yönetimi tarafından.Bende zaten gerekeni hepimiz için ayrıntılarıyla bildiğim,araştırdığım kadar elimden geldiğince anlattığım için demekki burada görevim bitti diye düşünüyorum.Bu arada daha yeni yeni herkes Alkali Hayata geçiyor ne mutlu hepimize,her birimiz 1 yıldır az çok bu konu üzerinde çok durdu ve sonuç çok yararlı bir kelebek etkisine dönüştü,hepinizi seviyorum:9::9::9:

uzun zamandır bu topik aktiv görünmüyor. bir daliym dedim. alkali kitabının siparişini verdğm bende. benim de acilen vermem gereken 15 kilom var. doğumdan sonra hiç veremedim nedense...

senin nasıl gidiyor ?sana sormaqk istediğim karbonatlı suyu ne kadar içmemiz gerekiyor ve bu ph damlası ve striplerini nerden bulabiliriz. bu stripleri nasıl kullanıyorsun?idrarında mı test ediyorsun?

Back