- Konu Sahibi benedenben
Herşey bir kenara biz özel insanlarız !!! Hahahaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DDDDcim öncelikle darısı en kısa zamanda seninde başına işallah.
1 litre suya yarım çay kaşığı öneriliyor kitapta benim önerim ise kullanacağın bu karbonatlı suyu önceden hazırlayacaksan içmeden önce suyu karıştırman çünkü karbonat dibe çökebilir.
Sende bu beslenme tarzını nasıl uyguladığını bizimle paylaşabilir herzaman aklında kalan soruları yöneltebilirsin
Tüm ayrıntılarıda bu linkte bulabileceksin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/548706-alkali-diyeti.html
Canım benim bende sizi çok özledim ama biiyorsunuz bu konuyu ilk aktaran ben olmama rağmen benim topiclerim kapatılıp başkalarının diyet programlarına kaydırıldı site yönetimi tarafından.Bende zaten gerekeni hepimiz için ayrıntılarıyla bildiğim,araştırdığım kadar elimden geldiğince anlattığım için demekki burada görevim bitti diye düşünüyorum.Bu arada daha yeni yeni herkes Alkali Hayata geçiyor ne mutlu hepimize,her birimiz 1 yıldır az çok bu konu üzerinde çok durdu ve sonuç çok yararlı bir kelebek etkisine dönüştü,hepinizi seviyorum