• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benedenben nasıl bu kadar kilo verdi?

ekmek yemek şart mı?bir de,karabudayın ekmeği,nerede bulunuyor?ben istanbulda oturuyorum...çok soru sordum:18:
ilginize teşekkürler...inanın kilolarımdan bıktım....bir kaç defa diyetisiyene gittim,ama verilen kilolar hepsi yavaş yavaş geri geldi...bu defa son olmasını istiyorum....

Hayır ekmek yemek zorunda değilsin, sabahları yemek istersen ist.halk ekmeğin glutensiz ekmeğini (unu da satılıyor) ya da karabuğday ekmeği alabilirsin.ismi fit ve ekmeğin ikinci hecesinin birleşimi bir marka.Ben karabuğdayın kendisini alıp kısır şeklinde arada öğün olarak tüketmek istiyorum.Aktarlarda bulamadım galiba mi....ve ta.... ta varmış. kilo vermeye ve yağ yakmaya çok yardımcıymış. Ayrıca diğer ekmekler gibi karbonhidrat oranı değil protein oranı yüksekmiş.İnş. son verdiğimiz kilolar olur.:16::16::16:

Bugünkü menülerimi de yazayım:
ara: 2 etsiz çiğköfte
1 büyük domates
akşam:
1 küçük parça tavuk
2 dilim balık(dünden)
yeşil salata
daha sonra 1 haşlanmış mısır
3 litre alkali su ve şimdi de elma sirkeli suyumu içtim . iyi geceler...
Benedenben neredesin topiğine sahip çık arkadaşım..Gurbetçiçeği neredesin?:16::16::16:

Bugünkü menülerimi de yazayım:
ara: 2 etsiz çiğköfte
1 büyük domates
akşam:
1 küçük parça tavuk
2 dilim balık(dünden)
yeşil salata
daha sonra 1 haşlanmış mısır
3 litre alkali su ve şimdi de elma sirkeli suyumu içtim . iyi geceler...
Benedenben neredesin topiğine sahip çık arkadaşım..Gurbetçiçeği neredesin?:16::16::16:
afiyet olsun:16:
Günaydınnnnnnnn.....

Sağloklı bir şekilde yağların eridiği mutlu bir gün diliyorum herkese.............

Sana da günaydın,Sevgicim...inşAllah,yavaş da olsa,kilolarımızı hep birlikte veririz...

birazdan yiyeceklerim:
:56:2 yumurtadan omlet(tereyağlı)
peynir,zeytin,salatalık...
az önce üçlü karışımı+karbonatlı suyumu içtim...
hepimize afiyet olsun,yağ olmasın:16::16:

Bende dun basladim diyete. fakat haftasonu oldugu icin heryer kapali karabugday ekmegini alamadim. bugun bakicam bulurum insallah. yalniz galiba adetim yaklasti diyete baslamak icin iyi bir zaman degil ama elimden geldigi kadar dikkat edecegim. dunku menum sabahi yazmistim . oglen bir tabak ispanak yemegi bir tabak makarna . aksam sadece tavuklu salata. suyumuda ictim yesilcay 2fincan . aklima gelmisken bitki caylarini listede asitlilerin arasinda gordum. ben diyette bitki caylari ve yesil cay faydali diye biliyordum.acaba icmesekmi

Aslinda spora bende baslamak istiyorum. evde eliptik bisikletim var. hatta oturma odasina getirdimki tv. izlerken sureyim diye ama nedense hic icimden gelmiyor. hava yagmurlu cok karanlik suan bisiklet bana bakiyo ben ona. almanyada genelde hava yagmurlu ve bulaniktir. bende hic sevmem boyle havayi canim hic bisey istemez.

birazdan yiyeceklerim:
:56:2 yumurtadan omlet(tereyağlı)
peynir,zeytin,salatalık...
az önce üçlü karışımı+karbonatlı suyumu içtim...
hepimize afiyet olsun,yağ olmasın:16::16:
Afiyet olsun canım,ben daha kahvaltımı yapmadım.Çocukları okula gönderdim , ütüvardı onu bitirdim, biraz sonra kahvaltımı yapacağım::56::56::56:
Aslinda spora bende baslamak istiyorum. evde eliptik bisikletim var. hatta oturma odasina getirdimki tv. izlerken sureyim diye ama nedense hic icimden gelmiyor. hava yagmurlu cok karanlik suan bisiklet bana bakiyo ben ona. almanyada genelde hava yagmurlu ve bulaniktir. bende hic sevmem boyle havayi canim hic bisey istemez.
Bence sağlıklıyken ve bu imkanın varsa evde veya dışarıda yap.Aslında yağmurlu havalarda havada bol oksijen ve azot vardır bildiğim kadarıyla ,değerlendir..:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Bende dun basladim diyete. fakat haftasonu oldugu icin heryer kapali karabugday ekmegini alamadim. bugun bakicam bulurum insallah. yalniz galiba adetim yaklasti diyete baslamak icin iyi bir zaman degil ama elimden geldigi kadar dikkat edecegim. dunku menum sabahi yazmistim . oglen bir tabak ispanak yemegi bir tabak makarna . aksam sadece tavuklu salata. suyumuda ictim yesilcay 2fincan . aklima gelmisken bitki caylarini listede asitlilerin arasinda gordum. ben diyette bitki caylari ve yesil cay faydali diye biliyordum.acaba icmesekmi
Kolay gelsin inşallah bulursun.Canım her ay bu dönemi yaşayacaksın onun için ertelemenin anlamı yok.Makarna biraz sakıncalı , çok seviyorsa karabuğday unu bulabilirsen kendine özel makarnanı elde yap, belkide orada karabuğday makarnası vardır.Bu günlerde tarçın veya çayının içinde çubuk tarçın kullan,tatlı isteğini alır ve gereksiz yemezsin.yeŞİL ÇAYI KUVVETLİBİR ANTİOKSİDAN OLDUĞU İÇİN TAVSİYE EDİYOR.Bitkiçaylarını şekersiz limonla içersen alkali hale getirirsin diiye düşünüyorum.:16::16::16:

Kahvaltımı yazayım:
2 haşl. yumurta
1 parça penir
10 siyah zeytin
roka,tere nane,maydonoz az zeytinyağı ve nane, bütün malzemeleri karıştırdım (yukarıdakileride) çok lezzetli bir salata oldu

2 kuru incir
küçük salkım üzüm
limonlu çay
Kahvaltı öncesi karbonatlı su ve baharatlarımı aldım.
Kızlar neredesiniz,kendi kendime yazıp-okuyorum.:1::1:

Kahvaltımı yazayım:
2 haşl. yumurta
1 parça penir
10 siyah zeytin
roka,tere nane,maydonoz az zeytinyağı ve nane, bütün malzemeleri karıştırdım (yukarıdakileride) çok lezzetli bir salata oldu

2 kuru incir
küçük salkım üzüm
limonlu çay
Kahvaltı öncesi karbonatlı su ve baharatlarımı aldım.
Kızlar neredesiniz,kendi kendime yazıp-okuyorum.:1::1:

Afiyet olsun Sevgi:21:az önce oğlumu okula gönderdim,birazdan bende dışarda çıkacağım,belki kitabı bulurum...

kahvaltıyı bilerek mi geç yapıyorsun?ben 6:15 te uyanıyorum her sabah,9 gibi kahvaltı yapıyorum...keşke bende sadece 2 öğün yapsam...belki zamanla olur..

Dalida biraz bilerek kahvaltıyı geçiktiriyorum.Sizler için araştırdım ve Ayşegül hocanın verdiği listeyi yazıyorum:
ÇOK ALKALİ BESİNLER VE İÇECEKLER:
Alkali su, hindistan cev. suyu,misket limonu ve suyu,limon ve suyu,elma sirkeli su himalaya tuzu,deniz tuzu, hindistan cev. yağı,zeytinyağı(soğuk sıkım),keten tohumu yağıokyanus balıkları yağı,soya lesitin,soya unu, karabuğday,badem,sebze suyu,buğday çimi,deniz yosunu,soya filizi,ıspanak,salatalık,bambu filizi kırmızı turp,kırmızı lahana,enginar,roka,kuşkonmaz,maydanoz,zencefil,avakado,brokoli,kara hindiba,semizotu, hindistan cevizisütü, badem sütü, hindistan cevizi, avakado greyfurt
ORTA ALKALİLER:
yeşil çay,beyaz çay,bitki çayları,zerdeçal,tarçın,kırmızı pulbiber,balıkyağı,çörekotuyağı,üzüm çekirdeği yağı,çim,glutensiz un,susam,keten tohumu,kenevir tohumu,çörekotu,,kabak kereviz,marul,yeşilbiber,pancar,beyaz lahana,beyaz turp,karnabahar,brüksel lahanası,bamya,yeşil fasulye,pırasa,suteresi,soğan,sarımsak,lor peyniri,kefir, koyunsütü,koyun peyniri,keçi sütü,keçi peyniri,koyun yoğurdu keçi yoğurdu,yumurta beyazı,somon, taze hurma,kavun, taze incir, olmamış yeşilmuz,siyah erik, üzüm pekmezi
AZ ALKALİLER:
SODA ,MADEN SODASI, DİĞER TÜM BAHARATLAR, DİĞER TÜM TOHUM YAĞLARI, ESMER PİRİNÇ,MERCİMEK,TATLI PATATES,DARI ,BEZELYE,AYÇEKİRDEĞİ KABAK ÇEKİRDEĞİ,ŞALGAM,HAVUÇ,PATATES,DOMATES,PATLICAN,TÜM SEBZELERİN PİŞMİŞ HALİ,SOYA SÜTÜ,PİRİNÇ SÜTÜ,MANDA SÜTÜ,MANDA YOĞURDU,ÇİFTLİK SOMONU, TATLI SU BALIKLARI, HAMSİ ,SARDALYA,USKUMRU ,TON,KARPUZ,KAYISI,ÇİLEK,BÖĞÜRTLEN,NEKTARİN, KURU HURMA,KURU İNCİR,KURU SİYAH ERİK,SİYAH ÜZÜM,ARMUT
AZ ASİTLİLER:
KÖRİ,FINDIK YAĞI,CEVİZ YAĞI,TEREYAĞI,KABUKLU PİRİNÇ,TAM TAHILLIEKMEK,BUĞDAY RUŞEYMİ,KESTANE,CEVİZ,FINDIK,MISIR,DOĞAL EV YOĞURDU,KÖY PEYNİRİ,KAYMAK, TAZE TEREYAĞ,YUMURTA SARISI,KUZU ETİ,HİNDİ ETİ, KELLE,PAÇA,KARACİĞER,PASTIRMA,TAVUK,PORTAKAL ,ANANAS,ELMA,DUT,PAPAYA,BEYAZ ÜZÜM, NAR,OLGUN MUZ, MANDALİNA
ORTA ASİTLİ:
DOĞAL MEYVE SUYU,KAFEİNSİZ KAHVE,SİYAH ÇAY,TÜRK KAHVASİ,KETÇAP,MAYONEZ,SOFRA TUZU, HARDAL,AYÇİÇEKYAĞI, MISIRÖZÜYAĞI,PAMUK YAĞI,HİNTYAĞI,BEYAZ PİRİNÇ MISIR UNU,ARPA YULAF ÇAVDAR, FISTIK, HAZIR YOĞURT, DANA ETİ, DİĞER ORGANİK ETLER, KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİ,KURUTULMUŞ MEYVELER
ÇOK ASİTLİ:
HAZIR MEYVE SUYU, KOLALI VE ASİTLİ İÇECEKLER,KAHVE,ALKOL,ENERJİ İÇECEKLERİ,SOYA SOSU,HAZIR SALATA SOSU, BALZAMİK SİRKE,MARGARİNLER,HİDROJEN YAĞLAR, YANMIŞ YAĞLAR,KIZARMIŞ YAĞLAR,TRANS YAĞLAR, HAYVANİ YAĞLAR, KAHVALTILIK GEVREK,GALETA, BEYAZ BUĞDAY UNU, DONDURMA,PASTORİZE İNEK SÜTÜ, HAZIR İNEK PEYNİRİ,SIĞIR ETİ, KÖMÜRDE ET,KIZARTMA ET,İŞLENMİŞ ETLER,TÜTSÜLENMİŞ ETLER, SALAM,SOSİS,SUCUK,HAZIR MEYVE MARMELATLAR VE REÇELLERİ,SALAMURA MEYVE, DİĞER KURUTULMUŞ MEYVELER,MEYVELİ ŞEKERLEMELER
Arkadaşlar bir yere kaydedin,umarım işinize yarar.Günlük yiyeceklerimizin %80 i alkali yiyecekler,%20 asitli yiyeceklerden oluşmalı, ne kadar çok alkalik beslenirsek hem kilo veririz hem desağlıklı oluruz inşallah.:16::16:

Arkadaslar merhabalar topigi actigim gundrn bu yana hergun her dakika kontrol ederek sevgi arkadasimiz ile bilgilerimi paylasmaya calistim,gunlerce kimse ilgilenmesede kontrol etmeye devam ettim ta ki sevgi arkadasimizim bahsettigi normal insanlar gibi 1 gece 1gibi yatip 8 saatlik uykumu tamamladigim icin haliyle ruyamda topigi kontrol edemedigim geceye kadar.
Cuma guni dedem oldu bu nedenle lutfen kusura bakmayin !!!!!!!suan ankaradayim ve yinede tlfdan girip sizlere neden 3 gundur forumu takip edemedigimin aciklamasini yapmak istedim.
Bu esnadada herkes kafasina gore birbirini yonlendirdigi icin benim niyetimin disina cikilmis,sanirim suan karismasam daha dogru olacak zaten surekli soru sormaya bile gerek duymayacaginiz kitabin ozetini hepizin anlayacagi dilden,en yalin haliyle cikardim ama onu bile okumaya uzeniyoruz sanirim.hepinize kolay gelsin arkadaslar

Sevgicim sanada cok tesekkurler Bizler icin arastirdigin bilgilerini paylasmissin,yardimci olmussun herkese,benim fotografini liste halinde yukledigim gidalari yaziya dokmussun umarim tum arkadaslarimiz sayende saglikli zorlanmadan fit bir vucuda kavusurlar...
Sende 1 kg verebilmissin tebrik ederim keske daha dogru uysaydin anlattiklarima daha hizli ideal kilona ulasabilirdin

Arkadaslar merhabalar topigi actigim gundrn bu yana hergun her dakika kontrol ederek sevgi arkadasimiz ile bilgilerimi paylasmaya calistim,gunlerce kimse ilgilenmesede kontrol etmeye devam ettim ta ki sevgi arkadasimizim bahsettigi normal insanlar gibi 1 gece 1gibi yatip 8 saatlik uykumu tamamladigim icin haliyle ruyamda topigi kontrol edemedigim geceye kadar.
Cuma guni dedem oldu bu nedenle lutfen kusura bakmayin !!!!!!!suan ankaradayim ve yinede tlfdan girip sizlere neden 3 gundur forumu takip edemedigimin aciklamasini yapmak istedim.
Bu esnadada herkes kafasina gore birbirini yonlendirdigi icin benim niyetimin disina cikilmis,sanirim suan karismasam daha dogru olacak zaten surekli soru sormaya bile gerek duymayacaginiz kitabin ozetini hepizin anlayacagi dilden,en yalin haliyle cikardim ama onu bile okumaya uzeniyoruz sanirim.hepinize kolay gelsin arkadaslar

Sevgicim sanada cok tesekkurler Bizler icin arastirdigin bilgilerini paylasmissin,yardimci olmussun herkese,benim fotografini liste halinde yukledigim gidalari yaziya dokmussun umarim tum arkadaslarimiz sayende saglikli zorlanmadan fit bir vucuda kavusurlar...
Sende 1 kg verebilmissin tebrik ederim keske daha dogru uysaydin anlattiklarima daha hizli ideal kilona ulasabilirdin

Benedenben öncelikle başın sağ olsun,Allah dedene rahmet eylesin.Benim şehrimdeymşsin.
Canım sözlerini biraz kinayeli buldum, üzüntüne veriyorum.Kimsenin senin topiğinde birbirini kafasına göre yönlendirme gibi bir merakı yok.sen kitabıokuduğun için konuya hakimsin,biz konuya tam hakimolmadığımız için çeşitli sorular kafamıza takılıyor.Ben şahsen topik canlansın diye devamlı birşeyler yazmaya çalıştımçünkü,3 veya dördüncü sayfaya kalan konu unutuluyor.Ben kimsenin yerini sahiplenmek gibi bir gaye taşımadım.önemli değil ne kadar üzüntü veren haberlerde içinde olsa ben kendi günlüğüme dönerim. Bizleri yönlendirdiğin için teşekkür ederim,ayrıca bende normal bir insanım ve bu saatlerde topiğe giriyorsam sırf birisi birşey yazmış olabilir diye .sana başarılar canım çok ama çok üzdün.bunu hakettiğimi düşünmüyorum.ben kendi ğünlüğümden devam edrim,isteyen beni oradan takip eder.hoşçakal...sevgiler:16::16::16:

Sevgi ablacim sana tamamen katiliyorum. cok haklisin. bende sitede yeni biri olarak topikleri geziniyor kendime uygun diyet ararken ilk defa duydugum alkali diyeti dikkatimi cekti. tabiki ilk sayfalari usenmeden okudum. ayrica sorularimi sevgi abla tum incelik ve nezaketiyle cevaplamaya calisti. Allah razi olsun ondan. biz burda diyeti ogrenmeye bildiklerimizi paylasmaya calismaktan baska bisey yapmadik. demekki size soruda soramayacakmisiz. birazcik bilgilisiniz diye bu kadar havalanmmaniza hic gerek yoktu. buyrun topiginize tek basiniza devam edin. isim olmaz artik burda. bu nasil evsahibilik bu nasil misafirperverlik..... sevgi abla hangi topikten devam edeceksin eger yazarsan bende senin yanindayim.....

sevgi ablacim sana tamamen katiliyorum. Cok haklisin. Bende sitede yeni biri olarak topikleri geziniyor kendime uygun diyet ararken ilk defa duydugum alkali diyeti dikkatimi cekti. Tabiki ilk sayfalari usenmeden okudum. Ayrica sorularimi sevgi abla tum incelik ve nezaketiyle cevaplamaya calisti. Allah razi olsun ondan. Biz burda diyeti ogrenmeye bildiklerimizi paylasmaya calismaktan baska bisey yapmadik. Demekki size soruda soramayacakmisiz. Birazcik bilgilisiniz diye bu kadar havalanmmaniza hic gerek yoktu. Buyrun topiginize tek basiniza devam edin. Isim olmaz artik burda. Bu nasil evsahibilik bu nasil misafirperverlik..... Sevgi abla hangi topikten devam edeceksin eger yazarsan bende senin yanindayim.....

sevgi-liebe 'nin günlüğünden devam ediyorum....sevgiler:16::16:

Sevgicim telefondan takip ettigin icin konuya hakim olmadigim icin birsey soylemek istemiyorum bu gece isallah eve geri donup yanlis birsey varsa dogrularini biliyorsam bunu size aktarmak benim icimden mutlulukla geliyor en cokta senin bunu bilmen gerek.lutfen bende kinaye hissederek sende beni uzme lutfen.eve dondugumde hepsini tek tek okiycam

Back