• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benedenben nasıl bu kadar kilo verdi?

Bende aslinda herhangi bir diyete uyamiyorum. strres yapiiyo bende ama sizden kopya cekebilirimmenulerinizden . bu yuzden menulerimizi paylasalim. mesela kahvalti dahil ekmek yok degilmi. yada lahana sarmistim cokda severim yemeyimmi.

Canım lahanayı bulgurla sararsan yiyebilirsin,bence bugün bol yeşil salatayla ye .Yarın tartılıp bizimle başla istersen.Diğer taraftan kahvaltıda kavrulmamış ceviz,fındık fıstık,badem de yersen acıkmassın ,ayrıca 2-3 tane kuru meyvelerden yersen şeker ihtiyacını karşılayacağı için tatlı canın çekmez. kuru incir,gün kurusu,kuru erik olabilir. Ayrıca slatalarınaketen tohumu veya susam serpebilirsin.Lütfen orada çok kullanılır hazır salata sosu kullanma. Bizim klasik yağ limon veya yağ sirke ile tatlandır. Hazır çorbalardan ve işlenmiş gıdalardan uzak dur.başka sorun olursa cevaplamaya çalışırım:16:.:16:

Tesekkur ederim cnm burda tam bugday ekmegi varda karabugday ekmegi dedigin haaaa simdi anladim dinkelvolkornbrot galiba demi. eger oysa ondan heryerde var. suya gelincede ph enfazla 8,5 lik sular var yeterli olmazmi . ben genede sirke veya limon sikip iceyim ozaman sirkeli suyun olcusu varmi acaba birde sirkeli suyu gun boyumu icelim bir sabah bir aksammi yada .... yaa kusura bakma ince ayrintilara cok onem veririmde

Tesekkur ederim cnm burda tam bugday ekmegi varda karabugday ekmegi dedigin haaaa simdi anladim dinkelvolkornbrot galiba demi. eger oysa ondan heryerde var. suya gelincede ph enfazla 8,5 lik sular var yeterli olmazmi . ben genede sirke veya limon sikip iceyim ozaman sirkeli suyun olcusu varmi acaba birde sirkeli suyu gun boyumu icelim bir sabah bir aksammi yada .... yaa kusura bakma ince ayrintilara cok onem veririmde
Dinkelbrot farklı,yazmıştım aslında Buchweisenbrot. tam buğday ekmeği değil. karabuğday ekmeği. almancasını yazdım fırınlara sorarsın.Ayrıca buğdayın kendisini alıp geceden 1 ölçü buğdaya 2 ölçü kaynar suyla ıslanıp istenirse ayranla karıştırıp çorba olarak ya da kısır malzemelerini katıp salata gibi yapabilirsin.Ben akşam alman sitelerini de araştırdım 2 haftada 10 kiloya yakın verenler var. hem ekmek çok seviyorsan eksikliğini hissetmemiş olursun.
Alman marketlerde belki alkali düzeyi yüksek su vardır 1litre suya 1 limon sıkabilirsin veya1 kaşık elma sirkesi katabilirsin. yada1tatlı kaşığı karbonat katıp onu içebilirsin.Ben bütün suyumu bu şekilde içiyorum.ayrıntılar deyince başak burcumusun... :16::16:günlük 3 litreyi bu şekilde içiyorum.

Dinkelbrot farklı,yazmıştım aslında Buchweisenbrot. tam buğday ekmeği değil. karabuğday ekmeği. almancasını yazdım fırınlara sorarsın.Ayrıca buğdayın kendisini alıp geceden 1 ölçü buğdaya 2 ölçü kaynar suyla ıslanıp istenirse ayranla karıştırıp çorba olarak ya da kısır malzemelerini katıp salata gibi yapabilirsin.Ben akşam alman sitelerini de araştırdım 2 haftada 10 kiloya yakın verenler var. hem ekmek çok seviyorsan eksikliğini hissetmemiş olursun.
Alman marketlerde belki alkali düzeyi yüksek su vardır 1litre suya 1 limon sıkabilirsin veya1 kaşık elma sirkesi katabilirsin. yada1tatlı kaşığı karbonat katıp onu içebilirsin.Ben bütün suyumu bu şekilde içiyorum.ayrıntılar deyince başak burcumusun... :16::16:günlük 3 litreyi bu şekilde içiyorum.

Akrep burcuyum. atastirmadan kafama yatmadan hic bisey yapmam. birsey yapacaksamda tam yapmayi isterim. bu ekmegi daha oncede hic duymadim.bende 2sene backerei da calistim ama gormedim neyse bu ekmegi arastirip bulacagim. yani bu ekmek alkalimiymis tam bugday yada cavdar ekmekleri olmaz yani . bu karabugday ekmeginden gunde kac dilime izin var

Tatlim yaaa bu alman sitelerindekiler alkali diyetiylemi on kilo vermisler yoksa bu karabugdayi kullanarakmi ya burfada baska kimse yokki butun sorulari ben soruyorum. yarin baslayacagim icin heyecanlaniyorum herseyi bilip oyle baslaamak istiyorum.mesela sen ne zamandir budiyeti uyguladin ve kac kilo verdin ara ogunlerde yapiyomusun karatayda yok biliyosun

Tatlim yaaa bu alman sitelerindekiler alkali diyetiylemi on kilo vermisler yoksa bu karabugdayi kullanarakmi ya burfada baska kimse yokki butun sorulari ben soruyorum. yarin baslayacagim icin heyecanlaniyorum herseyi bilip oyle baslaamak istiyorum.mesela sen ne zamandir budiyeti uyguladin ve kac kilo verdin ara ogunlerde yapiyomusun karatayda yok biliyosun

Canım istediğini sorabilirsin.Alman sitesinde karabugdayın kendisiyle yaptıklarını söylüyorlar. kadınlar kulübü diyet yöntemlerinde karabuğdayın nasıl tüketilebileceği yazıyor.Alman sitelerinde de aynı yötemi veyazmışlar. buğdayı o şekilde tüketmek istemezsen orada ekmegi varmış. ismini yazdım istersen büyük marketlere ve organik besinlerin satıldığı magazalara bak, zaten budiyetin yazarı AYŞEĞÜL ÇORUHLU' da kara buğdayı tavsiye ediyormuş. Karabuğdayın özelliği yüksek protein olması yani karbonhidra az.,hatta vejeteryanlara tavsiye ediliyor.
Ara öğün ben yemiyorum,sağlıklıolduğunu da düşünmüyorun,ancak insülin direnc,ni bozuyor ve daha fazla yemeye zorluyor. yemek istersen seçimini çiğ fındık fıstık bademden yana kullan çünkü;meyve kilo vermeyi zorlaştırıyor. Ben sadece kuru meyve onu da sabahları yiyorum.Başka soruların varsa zevkle cevaplarım, böylece belki topik biraz canlanır.:16::16::16::16:

Tamam canim bilgilerin icin tsk.ederim. birazda bizden bahsedelin ogrencimisiniz kac yasindasiniz bu topigin sahibi nerde kimse yokmu burda

Tamam canim bilgilerin icin tsk.ederim. birazda bizden bahsedelin ogrencimisiniz kac yasindasiniz bu topigin sahibi nerde kimse yokmu burda

Topiğin sahibi Benedenben. Ben öğrenciliği bitireli çok oldu . Ev hanımıyım ,51 yaşındayım.Almanya'da 1979-1987 tarihleri arasında bulundum. Bonn üniv. İktisat ön lisansı yaptım ,lisansı Gazi ünv. tamamladım. Allah bağışlarsa 3 çocuğum var.:16::16::16:

Son düzenleme:
İyi geceler,buğünkü akşam menümü yazayım:
ara:1 küçük kase kabak çekirdeği

akşam:
1 kase merc. çorbası
zeytinyağlı yeşil fasulye
3-4 kaşık bulgur pilavı
1 parça tavuk eti
çoban salata
akşam misafirlikteydik ikram edilen hamur işlerini yemedim.
sonra meyve geldi 1 armut yedim.
Yarın tartılacağım inş.İyi geceleeer:16::16::16:

Bugün tartıldım
geçen hafta:86,4kg
bu hafta:85,4kg
Ben sonuçtan memnunum.Doğru dürüst diyet yapmadım, yeme saatlerimde tam düzenli değildi. Rahatsızlığımdan dolayı yaklaşık haftanın tamamını oturarak ve yatarak geçirdim,sadece zaruri hallerde ayağa kalktım.Bütün bu olumsuzluklara rağmen 1 kg vermem çok iyi.
vucut daha yeteri kadar alkali düzeye gelmemiştir, bence.
sabah kahvaltım:
2 haşl. yumurta
10 zeytin
1 domates
2 incir
Gurbetçiçeği, Benedenben nerelerdesiniz......:16::16::16:

Bugün tartıldım
geçen hafta:86,4kg
bu hafta:85,4kg
Ben sonuçtan memnunum.Doğru dürüst diyet yapmadım, yeme saatlerimde tam düzenli değildi. Rahatsızlığımdan dolayı yaklaşık haftanın tamamını oturarak ve yatarak geçirdim,sadece zaruri hallerde ayağa kalktım.Bütün bu olumsuzluklara rağmen 1 kg vermem çok iyi.
vucut daha yeteri kadar alkali düzeye gelmemiştir, bence.
sabah kahvaltım:
2 haşl. yumurta
10 zeytin
1 domates
2 incir
Gurbetçiçeği, Benedenben nerelerdesiniz......:16::16::16:

Geldim geldim bugun hafta sonuya aksam misafirim vardi saat 2 de gittiler gec yattik haliyle gec kalktik esim ispanakli gozleme istedi. sabah sabah hamurla ugrastim.valla yedimde. nolcak benim halim bilmiyorum. isi yeni bitirdim. almanyada okudum dedinya ben sizi ogrenci sanmistim.ama baya buyukmussunuz. ozaman abla deyim size .ablacim verdigin kilo icin tebrik ediyorum. menuleerinde dolu dolu ama buna ragmen kilo vermissin super bende pztsi baslayim insallah

Abla gecmis olsun insallah onemli bir rahatsizligin yoktur. Allah sifani versin vucut dogru beslenildigi takdirde ne kadar zamanda alkali olurki. ben dun suyumu karbonatli bugunde limon sikip ictim . limonlusu daha kolay iciliyo.

iyi akşamlar....nette gezinirken sizlere rastladım ve alkali diyeti çok ilgimi çekti.benim de kilolarla başım derte...bende karatay yaptım,ama başarılı olamadım...hemen hemen hiç kilo vermedim,bünye meselesi tabi...sonra isveç diyeti yaptım,dokuz gün,2 kilo verdim.1,72 boyum,81kilom...ben 69-70 kilo olmak istiyorum,yaşım 37..bende sizlere katılmak istiyorum...:16:

iyi akşamlar....nette ge
zinirken sizlere rastladım ve alkali diyeti çok ilgimi çekti.benim de kilolarla başım derte...bende karatay yaptım,ama başarılı olamadım...hemen hemen hiç kilo vermedim,bünye meselesi tabi...sonra isveç diyeti yaptım,dokuz gün,2 kilo verdim.1,72 boyum,81kilom...ben 69-70 kilo olmak istiyorum,yaşım 37..bende sizlere katılmak istiyorum...:16:

Merhabalar hosgeldin bende yeni yeni bburdayim. alkali dyeti bennimde ilgimi cektigi icin ogrenmeye calisiyorum. sagolsun sevgi abla yardimci oluyor.ben de1,75 boyunda 90 kiloya ciktim. 35yasindayim. insallah pztsi basliyacagim.

Merhabalar hosgeldin bende yeni yeni bburdayim. alkali dyeti bennimde ilgimi cektigi icin ogrenmeye calisiyorum. sagolsun sevgi abla yardimci oluyor.ben de1,75 boyunda 90 kiloya ciktim. 35yasindayim. insallah pztsi basliyacagim.

Merhaba,hoş bulduk.ben yarın başlarım inşAllah.Birbirimize destek olalım,kilo vermek sabır işi...

Aslinda deminde dedigim gibi benimde cok fazla bilgim yok. konu sahibi pek giremiyo sevgi ablada gunde bir iki kez girebiliyo. ben sik sik ugruyorum ama kimse olmadigi icin cikiyorum. menuler icinde ilk sayfada ornek menu var. ordan faydalanabiliriz.

Aslinda deminde dedigim gibi benimde cok fazla bilgim yok. konu sahibi pek giremiyo sevgi ablada gunde bir iki kez girebiliyo. ben sik sik ugruyorum ama kimse olmadigi icin cikiyorum. menuler icinde ilk sayfada ornek menu var. ordan faydalanabiliriz.

Az önce bütün sayıfaları okudum.benedenben kilo vermeye başardıysa,bizde başarırız.:34:

Son düzenleme:
Geldim geldim bugun hafta sonuya aksam misafirim vardi saat 2 de gittiler gec yattik haliyle gec kalktik esim ispanakli gozleme istedi. sabah sabah hamurla ugrastim.valla yedimde. nolcak benim halim bilmiyorum. isi yeni bitirdim. almanyada okudum dedinya ben sizi ogrenci sanmistim.ama baya buyukmussunuz. ozaman abla deyim size .ablacim verdigin kilo icin tebrik ediyorum. menuleerinde dolu dolu ama buna ragmen kilo vermissin super bende pztsi baslayim insallah
Tatlım istediğin gibi hitap edebilirsin, ismimide söyleyebilirsin, öylesi daha da samimi olur:1:
Abla gecmis olsun insallah onemli bir rahatsizligin yoktur. Allah sifani versin vucut dogru beslenildigi takdirde ne kadar zamanda alkali olurki. ben dun suyumu karbonatli bugunde limon sikip ictim . limonlusu daha kolay iciliyo.
Bende galiba bel fıtıgı var. bundan dolayımı . yoksa topuk dikeninden dolayımı biraz yorulunca ertesi gün hiç basamıyorum.Kitabı bugün bir kitapçıda bulamadım.Benedenben idrarınızı kontrol edin diyordu,rengi beyaza yakınsa sabahları alkali oranı iyiymiş.Suyu hangisi kolayına geliyorsa öyle iç,
iyi akşamlar....nette gezinirken sizlere rastladım ve alkali diyeti çok ilgimi çekti.benim de kilolarla başım derte...bende karatay yaptım,ama başarılı olamadım...hemen hemen hiç kilo vermedim,bünye meselesi tabi...sonra isveç diyeti yaptım,dokuz gün,2 kilo verdim.1,72 boyum,81kilom...ben 69-70 kilo olmak istiyorum,yaşım 37..bende sizlere katılmak istiyorum...:16:
Dalida seni hatırladım canım.Bize katılırsan sevinirim,Yarın menünü bildir canım.
Az önce bütün sayıfaları okudum.benedenben kilo vermeye başardıysa,bizde başarırız.:34:
Neden olmasın?:21:
Insallah Allah yardimcimiz olsun acaba bendemi yarin baslasam
Başlamak bitirmenin yarısıdır, bence geciktirme....:38::38:
Bu gün bütün gün giremedim ,samimi bir arkadaşımın kardeşi kaza geçirmiş ona geçmiş olsuna gittim.Hastaneden gelirken hem kitabı almak hem de karabuğdayı bulabilmek umuduyla Ulus ve Kızılay'daki bütün büyük marketleri ve aktarları gezdim. Fakat yorulduğumla kaldım ve malesef bulamadım.Şimdi topuğumdan yine basamıyorum.
Çarşıda açıktım: 1 tane açma yedim
akşam
1kase çorba
bol balık kızartması
bol miktarda salata(roka, domates ve soğanla yaptım.
hepinize iyi geceler.İNŞ.Benedenben daha sık aramıza katılır. birlikte birbirimizi motive ederek başarabiliriz.Gurbetçiçegi kilomuz aynı sayılır. Dalida biraz bizden az.
Kolay gelsin, hadİ BİSMİLLAH.....:16::16::16::16:

Back