- Konu Sahibi benedenben
Telefondan zor zar girdiğim için bu son yazdığınız mesajları görmemişim.Ne diyim... Mutlu kalın!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama kendi yaptığım şeyi paylaşmak zorundayım seninle daha öncede söyledim hatta bir çay kaşığı hatta 1 tatlı kaşığı karbonat atıp ağzıma suyu üstüne içiyorum 20-30 dk sonra kaçamağımı yapıyorum.
Pilav ve dolma yememene çok sevindim ama bakliyatlarıda gece yemeyin diyordu kitapta hatırlarsan.Ama bende 2 gece üst üste nohut yemeği yedim 3 gün önce yasak şeyler yemektense bunları yediğimizede şükrediyorum.
Sevgicim belirli bir süre içerisinde 10 kilo vermek istediğin için senin benden daha dikkatli olman gerek şu 75e in ondan sonra bu kaçamakları yaparsın.Lütfen daha disiplinli yaklaş...Eğer diyorsan zamanın önemi yok ozaman sadece önceki yaptığın yanlış beslemenme düzeninden parça parça,yavaş yavaş hatalarını çıkarırsın.Ve şuanda yaptığın bu farkındaysan.
Sirke seviyormusun bilmiyorum ? Elmalı sirkeli suda vücudu alkali yapıyormuş sabahları bunun içilmeside tavsiye edilmiş.Ve tekrar kavrulmamış bademi hatırlatıyorum böylece kahvaltıda bazlamalar,gözlemeler,tostlara gerek kalmayacak.
Bugünden itibaren düğüne kadar yepyeni bir beslenme düzenine geç Sevgicim düğünden 1 gece öncede burada gururla birbirimizden bahsedelim konuşalım bunu çok istiyorum lütfen
ben 1 paket boşalttım ama paketler ufak sanırım az oldu ozaman suyumda dibinde 2 küçük su bardağı kaldı üzerine eklesem olur mu? + olarak düzenli beslenmiyorum ama yediğime dikkat ediyorum ve yürüyüşlerimi aksatmıyorum çok düzenli bir insan değilim böyle konularda ve teşekkür ederim 1-2 güne iyileşecek gibiyim nezaman midemi bozsam kilo veriyorum işime de geliyor sanki ^^
Tesadüfen bir kaç kez aynı şeyi konuşmuş olmamıza çok sevindim.Banada bazen oluyor gözümün gördüğünü okuyamıyorum :))) Neyseki 1 çorba kaşığı karbonat içmekten kurtuldun !!!çay kaşığımı ben onu neden yemek kaşığı diye okudum 1 paket 1 tatlı kaşığına eşitmiş
editliyorum sorunum düzeldi
. suyuda bitirmedim kalanınıda içmiyim ozaman akşam yemeğini yiyeli çok oldu 7 gibi falan yemiştim çok sorunlu bir insanım ya