- Konu Sahibi benedenben
-
ekmek yemek şart mı?bir de,karabudayın ekmeği,nerede bulunuyor?ben istanbulda oturuyorum...çok soru sordum:18:
ilginize teşekkürler...inanın kilolarımdan bıktım....bir kaç defa diyetisiyene gittim,ama verilen kilolar hepsi yavaş yavaş geri geldi...bu defa son olmasını istiyorum....
afiyet olsunBugünkü menülerimi de yazayım:
ara: 2 etsiz çiğköfte
1 büyük domates
akşam:
1 küçük parça tavuk
2 dilim balık(dünden)
yeşil salata
daha sonra 1 haşlanmış mısır
3 litre alkali su ve şimdi de elma sirkeli suyumu içtim . iyi geceler...
Benedenben neredesin topiğine sahip çık arkadaşım..Gurbetçiçeği neredesin?
Günaydınnnnnnnn.....
Sağloklı bir şekilde yağların eridiği mutlu bir gün diliyorum herkese.............
Afiyet olsun canım,ben daha kahvaltımı yapmadım.Çocukları okula gönderdim , ütüvardı onu bitirdim, biraz sonra kahvaltımı yapacağım:birazdan yiyeceklerim:
2 yumurtadan omlet(tereyağlı)
peynir,zeytin,salatalık...
az önce üçlü karışımı+karbonatlı suyumu içtim...
hepimize afiyet olsun,yağ olmasın
Bence sağlıklıyken ve bu imkanın varsa evde veya dışarıda yap.Aslında yağmurlu havalarda havada bol oksijen ve azot vardır bildiğim kadarıyla ,değerlendir..Aslinda spora bende baslamak istiyorum. evde eliptik bisikletim var. hatta oturma odasina getirdimki tv. izlerken sureyim diye ama nedense hic icimden gelmiyor. hava yagmurlu cok karanlik suan bisiklet bana bakiyo ben ona. almanyada genelde hava yagmurlu ve bulaniktir. bende hic sevmem boyle havayi canim hic bisey istemez.
Kolay gelsin inşallah bulursun.Canım her ay bu dönemi yaşayacaksın onun için ertelemenin anlamı yok.Makarna biraz sakıncalı , çok seviyorsa karabuğday unu bulabilirsen kendine özel makarnanı elde yap, belkide orada karabuğday makarnası vardır.Bu günlerde tarçın veya çayının içinde çubuk tarçın kullan,tatlı isteğini alır ve gereksiz yemezsin.yeŞİL ÇAYI KUVVETLİBİR ANTİOKSİDAN OLDUĞU İÇİN TAVSİYE EDİYOR.Bitkiçaylarını şekersiz limonla içersen alkali hale getirirsin diiye düşünüyorum.Bende dun basladim diyete. fakat haftasonu oldugu icin heryer kapali karabugday ekmegini alamadim. bugun bakicam bulurum insallah. yalniz galiba adetim yaklasti diyete baslamak icin iyi bir zaman degil ama elimden geldigi kadar dikkat edecegim. dunku menum sabahi yazmistim . oglen bir tabak ispanak yemegi bir tabak makarna . aksam sadece tavuklu salata. suyumuda ictim yesilcay 2fincan . aklima gelmisken bitki caylarini listede asitlilerin arasinda gordum. ben diyette bitki caylari ve yesil cay faydali diye biliyordum.acaba icmesekmi
Kahvaltımı yazayım:
2 haşl. yumurta
1 parça penir
10 siyah zeytin
roka,tere nane,maydonoz az zeytinyağı ve nane, bütün malzemeleri karıştırdım (yukarıdakileride) çok lezzetli bir salata oldu
2 kuru incir
küçük salkım üzüm
limonlu çay
Kahvaltı öncesi karbonatlı su ve baharatlarımı aldım.
Kızlar neredesiniz,kendi kendime yazıp-okuyorum.
Arkadaslar merhabalar topigi actigim gundrn bu yana hergun her dakika kontrol ederek sevgi arkadasimiz ile bilgilerimi paylasmaya calistim,gunlerce kimse ilgilenmesede kontrol etmeye devam ettim ta ki sevgi arkadasimizim bahsettigi normal insanlar gibi 1 gece 1gibi yatip 8 saatlik uykumu tamamladigim icin haliyle ruyamda topigi kontrol edemedigim geceye kadar.
Cuma guni dedem oldu bu nedenle lutfen kusura bakmayin !!!!!!!suan ankaradayim ve yinede tlfdan girip sizlere neden 3 gundur forumu takip edemedigimin aciklamasini yapmak istedim.
Bu esnadada herkes kafasina gore birbirini yonlendirdigi icin benim niyetimin disina cikilmis,sanirim suan karismasam daha dogru olacak zaten surekli soru sormaya bile gerek duymayacaginiz kitabin ozetini hepizin anlayacagi dilden,en yalin haliyle cikardim ama onu bile okumaya uzeniyoruz sanirim.hepinize kolay gelsin arkadaslar
Sevgicim sanada cok tesekkurler Bizler icin arastirdigin bilgilerini paylasmissin,yardimci olmussun herkese,benim fotografini liste halinde yukledigim gidalari yaziya dokmussun umarim tum arkadaslarimiz sayende saglikli zorlanmadan fit bir vucuda kavusurlar...
Sende 1 kg verebilmissin tebrik ederim keske daha dogru uysaydin anlattiklarima daha hizli ideal kilona ulasabilirdin
sevgi ablacim sana tamamen katiliyorum. Cok haklisin. Bende sitede yeni biri olarak topikleri geziniyor kendime uygun diyet ararken ilk defa duydugum alkali diyeti dikkatimi cekti. Tabiki ilk sayfalari usenmeden okudum. Ayrica sorularimi sevgi abla tum incelik ve nezaketiyle cevaplamaya calisti. Allah razi olsun ondan. Biz burda diyeti ogrenmeye bildiklerimizi paylasmaya calismaktan baska bisey yapmadik. Demekki size soruda soramayacakmisiz. Birazcik bilgilisiniz diye bu kadar havalanmmaniza hic gerek yoktu. Buyrun topiginize tek basiniza devam edin. Isim olmaz artik burda. Bu nasil evsahibilik bu nasil misafirperverlik..... Sevgi abla hangi topikten devam edeceksin eger yazarsan bende senin yanindayim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?