Benden yeterince kadar hoslanmadin bence diyip yazmamak......

Bence adam başka birini bulmuş ve kuzeninize nispeten ondan daha çok hoşlanmış kuzeninizle devam etmek istemiyor.

Üzüm salkımı mı bu hanımefendi yemiş koklamış daha da işi kalmamış yazıyorsunuz

Eşimle mutluyum da araya aileler girince sıkıntı :) Benim kv sorunlarım var mesela daha doğrusu eşimin ailesinin benle bitmek bilmeyen sıkıntıları var :)
Ya benim kayınvalide rahmetli olmuş yıllar önce kayınpeder var oda başka bir şehirde zaten çok kardeşleri var abiler ablalar dolu benim babam yok oda rahmetli oldu annem de melek gibidir kardeşlerim de çok sakin kendi hallerinde insanlar ama sülalem çok fena çerkesiz biz benim hayat anlayışıma hiç uymuyor tarzları sevgilimle yaşıyorum diye sürekli bana çemkiren halalarım var düzenli olarak hadlerini bildiriyorum ama yok illa katil olacam onları evimde barkımda istemiyorum şimdi evlenince herkes kendinde gelme hakkını bulacak ben de sevgilimde sevmiyoruz ev oturmasını kalabalığı birbirimize yetioruz ben haftaiçi anneme gider kalırım bir kaç gün oda aynı şekilde babasına gider filan çok huzurluyum ya bozmak istemiyorum çünkü bozulacak beni en iyi sen anlıyorsun şuan :)

Dugun dernekten nefret eden ben bile bu sinavi gectiysem herkes gecer. Iki tarafta 3.kisilere laf soyletmiyor biraz mide bulantisi biraz dis gosterisi bitiyor. :))
Aynen valla azıcık aşım kaygısız başım . Ama ben çok büyük hata yaptım, yanyana oturmayı kabul ettim ondan çok uzak kalamıyorum.

Kabul etmeseydin de yabani olurdun zaten merak etme kimseyle mic mic olamam valla kimse kusura bakmasin. Kocamla evlendim 3.kisilerle degil.

Valla yapamam ben yok biraz çıkıp hava alayım zira yine boğazım sıkılıormuş hissi geldi bana soldan soldan geliyorlar DDDDDDD

Anlamaz mıyım :) İş resmiyete döküldü mü bittin canım :) Valla kimseyi yargılamak kimsenin haddine değil, akrabaları evlensen de mutlu edemezsin, bizimkiler de niye eşimi onlara pazar kahvaltısına götürmüyormuşum diye trip atıyor bu tribi atan teyzemle hayatımda kahvaltı yapmadım bırak eşimi götürmeyi :

Yok sen dertsiz başına dert alma be kuzum :) Özendim sana şu an

Ya aslında şöyle kabul ettim, ev işyerine çok yakındı ulaşımı kolaydı, kv de bana yardımcı olur diye düşünmüştüm tabi saf ben o zaman kv yi bir "anne" olarak görmüştüm. Çok yanılmışım

Üzerine çok düşünülecek bir durum değil bence.
Adam fiziksel temastan sonra pek de etkilenmemiş, ya da bir hevesti geçmiş, şimdi de sorunu kıza yıkmaya çalışıyor.
Kuzeninizin yerinde olsam asla tekrar yazıp havaya sokmazdım

Yok yok Allah korusun ya uğraşamam ben valla

valla helal olsun size peki aşıksanız nasıl başarıyorsunuz bunu normalde bende çok sevsem de mantıkla hareket ederim hep bir mesafe koyarım kendimi ezdirmem ama...bazen de diyorum doğru mu yapıyorum...
bir de gerçekten erkekler tuhaflaştı senin için deli olan adamı tersleyince yada karşılık vermeyince o şefkatli adam canavara dönüşüyor yada buzdolabı oluyor...
o nedenle öncelik kendi olmalı kadının dediğin gibi Erkeklerin dnası bozuldu

kaç yaşındasın canım
bu yaşa kadar yazmışsın

anlattıklarınız klasik günümüz ilişkilerinden biri. 2 haftada ileri gitme kısmı bunu ne kadar etkiledi bilemem ama ileri gidilmeseydi de 1-2 görüşüp yemek yedikten sonra yine bitebilirdi. günümüzde evlenmeyi geçtim düzgün bir sevgili bulmak bile zor.insanların pili çekilmiş gibi. heyecan çok çabuk kayboluyor. uzun süreli ilişki ya da evlilik için motivasyon çok düşük. adam boşanmış olmasaydı da benzer şekilde bitebilirdi. yani demem o ki fazla kafaya takılacak bir mevzu yok ortada. birçok tanışma görüşme gibi bundan da bir şey çıkmaz. çıkana kadar beklemeye devam.

Belki bazi seyler biraz erken yasanmis.
Ama bir kadin böyle adamlarla evlenip ilk gecesini yasayincaya kadar erkekten kacip,gosterip elletmeyene kadar kralice koltugunda oturur ya sonra?
Ya adam tek eslilik sevmiyorsa evlenmek icin evlenmisse ve o kadin kendisine ait olduktan sonra "maymun istahli olacagi tutuverirse?"
Kisacasi karakterli erkek "hemen benimle biseyler yasadi aman bu kadin herkesle biseyler yasamaya meyilli" diye dusunmez!
Sonradan görme,sonradan ahlakli! oluyor cogu.(Hepsi ayni degildir genellemiyorum)
Evlilik öncesi beraberlige karsi ise ozaman bunu acikca dile getirip kadina yanasmaya calismayacak! Sonra kadin namussuz kendisi namuslu oluyor oldu canim.
Hayatinda birden fazla kadin olan,dengesiz,önüne gelenle sansini denemek isteyen bir adamcik kuzeninizin karsisindaki.
Keske yapmasaydim boyle olmazdi diye kendini yiyip bitirmesin.
"Adam degilmis aman cani cehenneme" diyip cizsin üstünü..

Bence hizli davranmak öpüşmek koklasmak ile alakası yok
Kuzenden etkilenseydi ve de o opusmeler yakinlasmalar hosuna gitseydi asla gitmezdi daha da cok isterdi kuzeni.
Etkilenmedigi icin topu kuzeninize atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…