- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.782
- 158
Bence adam başka birini bulmuş ve kuzeninize nispeten ondan daha çok hoşlanmış kuzeninizle devam etmek istemiyor.Merhabalar arkadaslar,
Bugün kendim icin degil, Antalya'da yasayan kuzenim icin bir paylasim yapacagim. Kendi derdim bana yetmezmis gibi kuzenim icin de hem dinleyici hem de akil hocasi olmaya calisiyorum. Kendisinin hesabi olmadigi icin benden rica etti. Okuyup yorum yaparsaniz cok sevinirim.
Kuzenim benden 2 yas üyük yani 33 yasinda, ingilizce ögretmeni ve gayet hos bir kadin. Kendisi de benim gibi erkekler konusunda sanssizlardan.
2 hafta önce bir arkadasi vasitasiyla bir cocukla tanistirilmis. Öncelikle internet üzerinden cünkü cocuk is seyahati icin y.disindaymis o zaman. Pazartesi gününe kadar sosyal medyalarini paylasmislar birbirleriyle, telefonda görüsmüsler, whatsapp dan yazismislar. Her dakikalarini birbirleriyle paylasmislar. Cocuk mühendis, bir kez evlenmis, 2 sene önce bosanmis ve bir cocugu var. cocuk annede kaliyor ama ara ara kendisinde de kaliyormus.
2 haftadir herseylerini paylasmislar birbirleriyle ve pazartesi aksami da görüsmeye karar vermisler. Kuzenimi almis yemege gitmisler. sohbet etmisler, cok iyi gecmis görüsme. kuzenim cok etkilendim filan dedi. yakinlasmislar ve öpüsmüsler de. Ardindan kuzenim onu evine cay icmeye davet etmis. Cay icmisler, sohbe etmeye devam etmisler. Cocuk oglundan bahsetmis, ailesinden, eski esinden herseyi acik acik konusmuslar. Hatta kuzenim "ailen icin evlenmis ayrilmis ve cocuklu olmam sorun olabilir mi" diye sormus. Sabaha kadar oturmuslar, sabaha dogru da eve gitmis cocuk. Evdeyken yakinlasmalar da olmus, sarilmislar, öpüsmüsler.
Bunu acaba cocugun (bu arada cocuk da 38 yasinda) kuzenime karsi bakisini mi degistirdi diye belirtiyorum. Kesinlikle tasvip etmeme ragmen, erkekler genelde hizli bir seyler yasadiklari kizlarla uzun iliski düsünmemeleri. Asiri sacma ama bir cok erkekten duydum bunu. Kendileri her halti yiyip kizin kesinlikle saf ve temiz ve hizli davranmamasini beklemeleri ayriyetten cag disi ve ergen bir hareket bence ama yapacak bir sey yok. Ülkemizin gercegini yanistiyor.
Normalinde eve gidince haber veren birisiymis. Yani ne yapsa mutlaka haber verip, haber bekleyen birisiymis ama eve gittikten sonra hic haber vermemis. Öglene dogru, "küsmüyüz, hic birsey yazmadin" demis. Kuzenim de "sen yazmayinca ben de yogun oldugunu düsündüm" demis. Sonra yine yazmamis cocuk. Bu sabah da kuzenim "ters giden bir sey mi var neden böyle davrniyorsun" demis o da" benden cok etkilenmedigini düsünüyorum" demis. kuzenim de "aksine etkilendim ve özel bir sey yakaladigimizi düsünüyordum fakat senin bu sekilde davranman bana garip geliyor. Istemiyorsan söyle ama bu sekilde olmayalim" demis.
Kuzenim bunu bu sabah yazmis ve cocuk Whatsapp da devamli online olmasina ragmen cevap yazmamis. Su an tekrar sordum hala yazmamis.
Bunu bir erkek neden yapar?????? Ben de akil veremez oldum artik cünkü ben de böylesiyle daha karsilasmamistim. Bu neyin sacmaligi acaba? Cevap vermemesi cok saygiszca degil mi?
Ben kuzenim'e sana "senden yteerince kadar hoslanmadim" diyemiyor bu yüzden "sen benden yeterince kadar hoslanmadin bence" diyor. Pesini birak diye. Ben öyle düsünüyorum acikcasi.
Öte yandan hic hoslanmasa neden okadar vakit gecirsin, herseyini anlatsin. O da bir garip. :/ Kuzenimle isin icinden cikamadim ve sizden de akil almak istedik.
Yorumlar icin simdiden tesekkür ederim.
Üzüm salkımı mı bu hanımefendi yemiş koklamış daha da işi kalmamış yazıyorsunuzbence zaten senin kuzenin onunla o gece birçok şeyi yaşamış. ki zaten 2 haftalık tanıdığı biriyle hemen cinsel anlamda herşeyi yaşaması çok yanlış. adam alıcağını almış yemiş koklamış kuzenini daha da işi olmaz kuzeninle benden söylemesi
Ya benim kayınvalide rahmetli olmuş yıllar önce kayınpeder var oda başka bir şehirde zaten çok kardeşleri var abiler ablalar dolu benim babam yok oda rahmetli oldu annem de melek gibidir kardeşlerim de çok sakin kendi hallerinde insanlar ama sülalem çok fena çerkesiz biz benim hayat anlayışıma hiç uymuyor tarzları sevgilimle yaşıyorum diye sürekli bana çemkiren halalarım var düzenli olarak hadlerini bildiriyorum ama yok illa katil olacamEşimle mutluyum da araya aileler girince sıkıntı :) Benim kv sorunlarım var mesela daha doğrusu eşimin ailesinin benle bitmek bilmeyen sıkıntıları var :)
evli mutlu olmana sevindim ben de evlensem mutlu olurum sevgilimle ama ne bileyim evlilik deyince boğazımı sıkıorlar sanki bi kalbime inme incek gibi oluyor doğru insanı bulduğuma eminim ama beni başka şeyler korkutuor sanırım aileler düğün dernek karmaşa sessiz sakin hayatımı mahvedicekler gibi geliyor ben de hiç tahammül yok kesin düğünde elimde kürek birilerinin peşinde koşuyor olurum valla haberlere çıkarım o derece
Aynen valla azıcık aşım kaygısız başım . Ama ben çok büyük hata yaptım, yanyana oturmayı kabul ettim ondan çok uzak kalamıyorum.
Valla yapamam ben yok biraz çıkıp hava alayım zira yine boğazım sıkılıormuş hissi geldi bana soldan soldan geliyorlarDugun dernekten nefret eden ben bile bu sinavi gectiysem herkes gecer. Iki tarafta 3.kisilere laf soyletmiyor biraz mide bulantisi biraz dis gosterisi bitiyor. :))
Kabul etmeseydin de yabani olurdun zaten merak etme kimseyle mic mic olamam valla kimse kusura bakmasin. Kocamla evlendim 3.kisilerle degil.
bence de çok seviyesiz ifadeler.yemek koklamak falan.Üzüm salkımı mı bu hanımefendi yemiş koklamış daha da işi kalmamış yazıyorsunuz
Evet ama cocugun mesajinin aynisini paylastim. :))) böyle yazmiskonu basligindaki anlatim bozuklugu beni benden aldi.
Ya benim kayınvalide rahmetli olmuş yıllar önce kayınpeder var oda başka bir şehirde zaten çok kardeşleri var abiler ablalar dolu benim babam yok oda rahmetli oldu annem de melek gibidir kardeşlerim de çok sakin kendi hallerinde insanlar ama sülalem çok fena çerkesiz biz benim hayat anlayışıma hiç uymuyor tarzları sevgilimle yaşıyorum diye sürekli bana çemkiren halalarım var düzenli olarak hadlerini bildiriyorum ama yok illa katil olacamonları evimde barkımda istemiyorum şimdi evlenince herkes kendinde gelme hakkını bulacak ben de sevgilimde sevmiyoruz ev oturmasını kalabalığı birbirimize yetioruz ben haftaiçi anneme gider kalırım bir kaç gün oda aynı şekilde babasına gider filan çok huzurluyum ya bozmak istemiyorum çünkü bozulacak beni en iyi sen anlıyorsun şuan :)
Dugun dernekten nefret eden ben bile bu sinavi gectiysem herkes gecer. Iki tarafta 3.kisilere laf soyletmiyor biraz mide bulantisi biraz dis gosterisi bitiyor. :))
Kabul etmeseydin de yabani olurdun zaten merak etme kimseyle mic mic olamam valla kimse kusura bakmasin. Kocamla evlendim 3.kisilerle degil.
Yok yok Allah korusun ya uğraşamam ben vallaAnlamaz mıyım :) İş resmiyete döküldü mü bittin canım :) Valla kimseyi yargılamak kimsenin haddine değil, akrabaları evlensen de mutlu edemezsin, bizimkiler de niye eşimi onlara pazar kahvaltısına götürmüyormuşum diye trip atıyor bu tribi atan teyzemle hayatımda kahvaltı yapmadım bırak eşimi götürmeyi:
Yok sen dertsiz başına dert alma be kuzum :) Özendim sana şu an
Yok yok Allah korusun ya uğraşamam ben valla
valla helal olsun size peki aşıksanız nasıl başarıyorsunuz bunu normalde bende çok sevsem de mantıkla hareket ederim hep bir mesafe koyarım kendimi ezdirmem ama...bazen de diyorum doğru mu yapıyorum...Eyvallah :) görüşüyorsun adam bir hürmet bir heyecan ertesi gün ses seda yok bu erkeklerin yeni taktiği oldu zaten bizim üstlerine düşüp daha sonra ilişkide hakimiyeti ellerine almak için yapıyorlar ve çoğu kadın bu tuzağa düşüyor ya ben kendimi görmüyormuyum aynaya bakıyorum çok güzel bir kadın var karşımda gayet iyi para kazandığım bir mesleğim var kimse beni o konuma düşüremez izin vermem sonra vicdansızsın erkeklerle rolleri ne zaman değiştirdik ya nazlanan kendini bir halt sanan tipine tükürmeye tenezzül etmeyeceğim adamlara haddini bildirmek ömür boyu yalnız kalmaya değer öle ezik yaşayacağıma yalnız kalırım çok daha iyi
kaç yaşındasın canımbak o ikinci gruptaki kadınlar bile daha iyi biliyormusun onlar kullanıyorlar adamları zaten amaçları belli ben hep veren seven kadınları anlamıyorum karşılığında hiç birşey görmediği halde sev sev neyin korkusu bu ya illa bi sevgili koca mı olmak zorunda başka türlü mutlu olunmuyor mu hayatta ne güzellikler var ben asla evlenmek istemedim bu yaşıma kadar ve şu kadarını söyliyeyim ben istemediğim zaman mutlaka karşı tarafın evlilik hastalığı tutar bugüne kadar hep bu sıkıntıyı yaşadım çünkü cidden evlenmek istemiyorum bu yüzden ilişkimi bitirdiğim de oldu ve en başta sölerim zaten evlilik lafı açıldığı an beni göremezsin diye şimdi sevgilimle birlikte yaşıyoruz oda benim kafadan evlilik molursa olur yani olmasa da sen yanımda ol yeter diyor mutlu olmak için o imzaya ihtiyacım yok evlilik için bu kadar kasmasak olacak zaten de isteyenler için diyorum bu arada beni geçiniz lütfen :))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?