Benden yeterince kadar hoslanmadin bence diyip yazmamak......

Arkadaslar bir güncelleme paylasayim dedim. Kuzenim baya baya depresyonda. Ona Istanbul'a yanima gel burda kafa dagit biraz. Hafta sonu cikariz sileye agvaya filan dedim ama pek niyetlenmedi.
Üstüne bir de adama mesaj (SMS) atmis (diger mecralardan engellemis): sana nasil inandim, nasil inandirdin beni, yalancisin, hakkimi helal etmiyorum vs. gibisinden birseyler.
Ben keske atmasaydin dedim ama olan olmus. Simdi acaba cevap verir mi diye bekliyor....

Bir kadin kendini ne kadar rezil edebilirin ornegi olmus bu. Hangi hak bu ya kac kere gordu ben erkek olsam arkama bakmadan kacarim boyle insanlardan.

İlk buluşmada öpüşme yakınlaşma son derece yanlış bir hareket
Kuzenin hep böyle davranıyorsa ilişkilerinin yürümemesi normal.tanımadığı adamı niye evine davet ediyor ?daha görüşmeden samimi olmamalıydı .sonra böyle işler sarpa sarar .ne demek her dakikalarını paylaşıyorlar ne münasebet Yani .biraz mesafeli olmalı bir kadın olarak adam yüz bulmuş işte.
Ayrıca ergence çağdışı mı oluyoruz ilk görüşmede öpüşmüyoruz diye seçici olmak diyoruz biz buna.sevgilinle öpüşürsün tatile gidersin yatarsın kalkarsın da ama herşeyin bir zamanı var.
Adam bocalamış hersey birden olunca kendini çekmiş ..
B

Bu arada belki de adam eski eşini unutamadı bu da bir neden ..
Oluyor böyle durumlar takılmaya gerek yok
Ama kuzenin bir dahaki sefere daha dikkatli davransın hemen kapılmasın
Benimde bu tarz birşey başıma geldi
Önce yoğun ilgi gösteriyorlar sonra pat kesiliyor insan Sudan çıkmış balığa dönüyor biliyorum o hissi.

evet aynen. yorumunuz icin tesekkür ederim.
Ben de bekarim hala ve gercekten evlenmis ayrilmis ve cocuklu erkekleri cok dikkatli incelemek gerekiyor. Bunu kendi kulagima küpe yapacagim bundan sonra.

Su maji okuyunca emin oldum.
Adam cok uzulerek soyluyorum ama hevesini almis.
ilk bulusmada bu kadar yakinlik gercekten gereksiz olmus.
Bosuna beklemesin kuzen, adam cevap atmaz

2 haftadır tanışıyor olsalarda
ilk defa görüştüğü kişiyle öpüşme olması maalsef erkek gözünde rahat kadın imajı çok da beğenilen benimsenmiş birşey değil
adam ısrar etsem olacaktı demek ki her görüştüğü ile oluyor gözüyle bakar

ben 3. görüşmeden önce bu tür ön adımların atılmasını doğru bulmuyorum
adamın niyeti ne daha ilk görüşmede anlaşılmıyor
ayrıca ilk görüşme genelde en fazla 2-3 saat sürer fazlası zarar ileriye atlanıyor çünkü devamında

evet aynen. yorumunuz icin tesekkür ederim.
Ben de bekarim hala ve gercekten evlenmis ayrilmis ve cocuklu erkekleri cok dikkatli incelemek gerekiyor. Bunu kendi kulagima küpe yapacagim bundan sonra.
İnsan uzun süre yalnız kalınca birden o yoğun ilgi karşısında eriyebiliyor hepimiz insanız kadınız.
Böyle gece gündüz konuşulunca o insanı görmemiş olsak da sanki tanıyor hissine kapılıyoruz o görüşme gerçekleşincede birşeyler yaşanabiliyor adam ısrarcı olunca
Bunlar normal.ama erkek gözünden bakınca olaylar hiç böyle değil.erkek aşık oluncaya kadar bekletilmek merak etmek uyarılmak istiyor.ona sanki çok çalışmış da kazanmış hissini vericeksin.duygularını hemen belli edince korkuya kapılıp soğuyorlar.
Erkekler zor bağlanıyor kadınlar daha kolay.

yorumunuz icin tesekkür ederim. Aynen öyle.... cok üzücü. Tekrar ediyorum kadin olarak bu dünya'da bizim ne istedigimiz degil. karsi tarafin ne düsündügü ne istedigi daha önemli. Maalesef. Bu örnekler bana bunu gösteriyor.
Ben de bashettigim üzere hala bekarim ve bu aralar istemedigim halde bir kac kisiyle tanistim ve ilgi gösteriyorlar... ben de kuzenimin bu durumundan bir de benim gecmis aylarda yasadiklarimdan (eski konulara bakabilirsiniz) fazlasiyla etkilendim sanirim. Icimde gram duygu kalmadi. Erkekleri artik gercekten pislik olarak görmeye basladim. Bu cok adaletsizce farkindayim ama inanin icimde gram pozitiflik kalmadi erkeklere karsi. Su an da bashettigim gibi 3 tane "kismet" var ve hic birine yüz vermiyorum inanin. Bu yüzden belki de pesime düsmüs durumdalar. Bu da beni acayip demotive ediyor - oyun gibi yaris gibi - kim kapacak kizi gibi.... ask, sevgi bir oyun mudur? Olmamali.... Ne kadar soguk davranirsam okadar fazla ilgi gösteriyorlar.... ne kadar aci bir durum. Böyle giderse sevmedigim sadece mantigimla onayladigim birisiyle evlenecegim sanirim sadece yalniz kalmamak adina.... :/

Yani bu sms i duyunca kusura bakmayın kuzeninize çok kızdım, sms atmak nedir yahu? Çocuk mu bu kadın?

Yani bu sms i duyunca kusura bakmayın kuzeninize çok kızdım, sms atmak nedir yahu? Çocuk mu bu kadın?
offf sormayin.... ben de cok kizdim. cevap gelirse kesinlikle geri yazma dedim. Ama dinler mi emin degilim..... :/

offf sormayin.... ben de cok kizdim. cevap gelirse kesinlikle geri yazma dedim. Ama dinler mi emin degilim..... :/

Hiç sanmam. Bu kadar olaydan sonra hala adamdan karşılık bekliyor, umudu var. Biz kadınlar niye böyle 'kötü' adamlara takığız anlamıyorum? Bakın benim de ablam kadar sevdiğim bir tanıdık var, aynı böyle yaptı erkeklere ve hepsi reddetti onu, yüzüne bakılmayacaklar bile. Kariyerli, maaşlı, konuşkan gayet tatlı bir kadındı ama inanın o kadar negatif, o kadar özgüvensiz ve muhtaç imajı çiziyordu ki, bir kadın olarak ben bile artık görüşmeye tahammül edemiyorum yanında afakanlar basıyor.

evet inanin ayni seyi ben de bu günlerde düsündüm. neden bize kötü davranan ve bizi acik acik reteden erkekleri unutamiyoruz. Bu arada ben öyle oldugumu düsünmüyorum ben baya baya soguyorum aslinda ama genel anlamda bu sekilde cok kadin var. Bunun sebebi zoru sevmek mi yoksa asagilik kompleksi filan mi?

Kadınlar inat yapıyor, elde edeceğim benim olacak diyor. Tvde falan bile dizilerde dikkatimi çekiyor gurur meselesi haline getiriyorlar. Erkekler de böyle ama...

Kadınlar inat yapıyor, elde edeceğim benim olacak diyor. Tvde falan bile dizilerde dikkatimi çekiyor gurur meselesi haline getiriyorlar. Erkekler de böyle ama...
Evet son zamanlarda dizileri de izleyemez oldum. kadinlar hep bir aciz, erkege bagli. erkekler de devamli gözü disarda, aldatiyor filan. en sevdigim dizi bile UTC adam kadini arkadasiyla aldatip üstüne cocuk yapiyor. adamin esi hala kocam kocam diyip duruyor.... asiri sinir oluyorum bu tarz seylere. tamam dizi ve gercek hayat degil ama bu dileri milyonlarca insan izliyor ve ister istemez etkiliyor toplumu.... gercekten cok kötü. daha fazla güclü kadin, kendi ayaklari üzerinde durabilen kadin hikayelerine ihtiyacimiz var.

Çok güldüm. Her insan değerini kendisi belirliyor aslında.Kimseye gereğinden fazla yüz vermemek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…