Benden yeterince kadar hoslanmadin bence diyip yazmamak......

2 hafta içerisinde cinsellik yaşayacak kadar ileri gittiyse,basit olarak görmüştür bence.
Erkeklerin kafası böyle çalışıyor anlamak imkansız.

canım benim aynı yaşlardayız bende bekarım artık bir mucize olması gerekiyor gibi geliyor bana evlenmem için..

Hayırrrr tam yeni yeni yaşlarınız evlenmek için, artık ergenlik yaşı 25 e çıktı, günümüz koşullarında zaten okuldu iş bulmaydı derken azıcık da gezeyim şu bu 30+ lar anca normal evlilik yaşı oldu, ben 25 te evlendim şimdi evlenseymişim çok daha olgun olurdum gezerdim tozardım vs diyorum kısmet böyleymiş ama bekar zamanları çok iyi değerlendirin ve mutluluğu evliliğe bağlamayın :)

aşık olup mu evlendin canım
aşk evlilik öncesi sonrası nasıl bir hal alıyor...
Aşk çok kıymetli ama artık erkeklere pek güvenemiyorum...
yaş olarak da bazen aşk için geç kaldığımı düşünüyorum canım ama duygunun yaşı yok tabi...
kendimden yaşça küçük adamlar aşık oluyor bana ah diyorum keşke 25 lerimde olsaydım
hayat işte insanız bekar olan sevgi dolu bir Yuvam yok diye düzgün adam bulamadım diye yakınır...
Evli olanda başka dertlerden yakınır...
sanırım en doğrusu her durumu kabul edip sahip olduklarımızla mutlu olmayı öğrenmekte

Şöyle oldu aslında, ben uzun ve kötü bir ilişkiden çıkmıştım ve o aralar nedense etrafımda bir çok talibim vardı :) Eşimde nişanlısından ayrılalı epey zaman olmuş öyle dertleşirdik işyerinde, sonra eşim habire yazmaya buluşalım demeye başladı, niyetim ciddi annen de gelebilir falan diyordu hep, 2,5 ay falan her gün böyle devam etti, o sırada diğer talipler de saçma salak davranışlardaydı, adam gibi biri diye eşimle buluştum ve bummm:) İlk gece tutulduk nasıl desem karşılıklı oturuyoruz ama heyecandan konuşamıyoruz resmen tutulduk utançtan falan ölüyorum hiç böyle hissetmemiştim:) Gerisi çorap söküğü....

Emin ol, senin için doğru olan insan seni bulur sen istemesen de :) Sadece vakti değildir zamanı değildir....Hayatına, kendini geliştirmeye odaklan, ne zaman ne olacağı belli olmaz. Evcil hayvan edin, sınırsız sevgi kaynağı onlar...

Evlilik sadece eşimizle değil maalesef, araya aileler de girdiği için çok farklı bir boyut...İyi tanımak iyi düşünmek lazım.

ne kadar güzel anlatmışsınız böyle güzel hikayelerle karşılanınca umudum oluyor evliliğe dair...
mutluluğunuz daim olsun... güzel örnekler görmeye ihtiyacımız var

ne kadar güzel anlatmışsınız böyle güzel hikayelerle karşılanınca umudum oluyor evliliğe dair...
mutluluğunuz daim olsun... güzel örnekler görmeye ihtiyacımız var

Her evlilikte sıkıntı oluyor canım, hiç bir şey güllük gülistanlık değil. Benim de kv sıkıntım çok ama onu da artık takmamaya çalışıyorum, dikensiz gül olmuyor :)

kabul etmek zor ama ciddi düşünmemiş bence..
o sıralarda duygusal boşluk yaşıyormuş onu doldurmuş sonra da ihtiyacı kalmamış..
bahane uydurup kurtulmak peşinde..
yine de dürüstmüş ki bunu uzun süre devam ettirmemiş..
kuzeniniz şanslı bence..

Ben de sizin durumunuzdayim. Bir mucizeyi bekliyorum resmen :))

Evlilik icin mucizeye gerek yok ki...
Sen zaten milyarca sperm ve yumurtadan mucize olarak dünyaya gelmiş şanslı bir insansın.

Evlenmeden önce evlilgi kafaya taktiğim heer saniye sacmalikmis.
Boşanmak için dua edecegimi söyleseler gülerdim eskiden.
Hayat akışta anda o kadar güzel ki.
Mutlu musun ama sahici olanından ondan haber ver sen. Su gibi akista olursan herşey o kadar güzel ilerleyip hal oluyor ki sen bile inanamazsın.
Serbest birak kendini hayata karşı
Bazen ne yaparsan yap olmaz olacak olan eninde sonunda olur anlamazsın bile...

Tipik bir Türk erkeği şöyle düşünür. Eğer ilk günden evine davet ediyorsa, kimbilir başkalarıyla neler yaşadı? O gece evde sonlanmamalıydı. Büyüsü bozulmuş bence. Muhafazakar değilim ancak ilk günden, heyecanlı bir başlangıcın bu kadar hızlı tüketilmesine karşıyım. Adamın yaptığı da hiç normal değil bence. Onu savunmuyorum, yanlış anlaşılmasın..

ne güzel şeyler yazmışsınız her anımız mucize aslında...
akışta olmak nasıl bişey daha doğrusu buna teslim olmayı nasıl başarıyorsunuz

ne güzel şeyler yazmışsınız her anımız mucize aslında...
akışta olmak nasıl bişey daha doğrusu buna teslim olmayı nasıl başarıyorsunuz
Öyle herşeye üzülüp kafamda kurmadan yaşıyorum beklentim sıfır hem hayattan hem insanlardan ben sevdiğim için yapıyorum çoğu şeyi işimi sporu dansı.
Olamayan seylerle ilgili üzüntüyü bıraktım. Atıyorum bekarım cocugum yok acaba olacak mi diye kurcalamiyorum. Olursa zaten olur kafasındayim.
Hayatı bırakmadan ama öyle hayallere kapılmadan kendim için çabalıyorum. Hedeflerim var ama ulaşılmaz hayallerim yok.
Hayatımda asla olmaz dediğim herşey oldu ve ben de teslim oldum ama hayatım daha güzelleşti garip bir şekilde.
Belki de hep herşeyin çok daha güzel olacağına dair inancım var.
Hayatı basitlestirip öyle yaşamak gibisi yok

Kocamda bana aynısını söyler arada konu olunca.
5 ay öpüşmeyi beklediğim kadınla evlendim diye.
Yani ilk günden öpme koklama falan biraz abes olmuş.

Bence çocuk kuzenınden demek kı hoslanmamıs
Cınsel anlamda bısey yasadılarsada bellkı adamın hosuna gıtmemıs
Yoksa 38 yasında daha once evlılık yapmış bı adam ılk bulusmada bısey yasadı deyıp aramamazlık yapmaz

Kuzeninizden hoşlanmamiş bence.
O gece istediyini almis ve uzaklaşmiş.
Bazi erkekler boyledir iste, kafa yormaya degmez ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…