bak o ikinci gruptaki kadınlar bile daha iyi biliyormusun onlar kullanıyorlar adamları zaten amaçları belli ben hep veren seven kadınları anlamıyorum karşılığında hiç birşey görmediği halde sev sev neyin korkusu bu ya illa bi sevgili koca mı olmak zorunda başka türlü mutlu olunmuyor mu hayatta ne güzellikler var ben asla evlenmek istemedim bu yaşıma kadar ve şu kadarını söyliyeyim ben istemediğim zaman mutlaka karşı tarafın evlilik hastalığı tutar bugüne kadar hep bu sıkıntıyı yaşadım çünkü cidden evlenmek istemiyorum bu yüzden ilişkimi bitirdiğim de oldu ve en başta sölerim zaten evlilik lafı açıldığı an beni göremezsin diye şimdi sevgilimle birlikte yaşıyoruz oda benim kafadan evlilik molursa olur yani olmasa da sen yanımda ol yeter diyor mutlu olmak için o imzaya ihtiyacım yok evlilik için bu kadar kasmasak olacak zaten de isteyenler için diyorum bu arada beni geçiniz lütfen :))))))))))Oh be sizin gibi hemcinslerim çoğalsın inşallah. Şu 3 kuruşluk adamlara bırak 5 kuruşu 500 kuruşluk değer veren, erkeksiz yaşayamam ölürüm diyenler yüzünden hepsi kendini bir şey sandı. Ha tabi al gülüm ver gülüm de var bazılarında, kimisi diyor ki ben ona gaz veririm adama ihtiyacım olduğunu gösteririm o da beni korur kollar maddi manevi, kendini tatmin eder duygusal olarak karşılıklı istediklerimizi almış oluruz onlar da yok değil tabi:)