Benden yeterince kadar hoslanmadin bence diyip yazmamak......

Oh be sizin gibi hemcinslerim çoğalsın inşallah. Şu 3 kuruşluk adamlara bırak 5 kuruşu 500 kuruşluk değer veren, erkeksiz yaşayamam ölürüm diyenler yüzünden hepsi kendini bir şey sandı. Ha tabi al gülüm ver gülüm de var bazılarında, kimisi diyor ki ben ona gaz veririm adama ihtiyacım olduğunu gösteririm o da beni korur kollar maddi manevi, kendini tatmin eder duygusal olarak karşılıklı istediklerimizi almış oluruz onlar da yok değil tabi:)
bak o ikinci gruptaki kadınlar bile daha iyi biliyormusun onlar kullanıyorlar adamları zaten amaçları belli ben hep veren seven kadınları anlamıyorum karşılığında hiç birşey görmediği halde sev sev neyin korkusu bu ya illa bi sevgili koca mı olmak zorunda başka türlü mutlu olunmuyor mu hayatta ne güzellikler var ben asla evlenmek istemedim bu yaşıma kadar ve şu kadarını söyliyeyim ben istemediğim zaman mutlaka karşı tarafın evlilik hastalığı tutar bugüne kadar hep bu sıkıntıyı yaşadım çünkü cidden evlenmek istemiyorum bu yüzden ilişkimi bitirdiğim de oldu ve en başta sölerim zaten evlilik lafı açıldığı an beni göremezsin diye şimdi sevgilimle birlikte yaşıyoruz oda benim kafadan evlilik molursa olur yani olmasa da sen yanımda ol yeter diyor mutlu olmak için o imzaya ihtiyacım yok evlilik için bu kadar kasmasak olacak zaten de isteyenler için diyorum bu arada beni geçiniz lütfen :))))))))))

okadar haklisin ki. ben de kendimi o sekilde degerlendiriyorum ama ara ara "acaba ben de bir eksilklik filan mi var " diye düsünmüyor degilim. yani neden hep bu tür erkekler denk geliyor bana anlamaiyorum. Kuzenim de ayni sekilde. etrafimda cok arkadasim var bu sekilde olan.....

Çünkü gereğinden fazla değer veriyorsunuz karşınızdakine. En çok değeri kendinize vermeniz lazım. İlla hayatımda bir erkek olsun, yuva kurayım diyorsunuz değil mi? Mutluluğu buna bağlamışsınız farkında olmadan...Mutluluk bir erkekle erkeksiz çocuklu çocuksuz değil sadece kendi içimizde. Olduğumuz gibi mutlu olursak gerisi kendiliğinden gelir bize zaten. Mutluluğa şart koşuyorsunuz farkında olmadan. Ve kendinize hep bu tarz erkekleri çekiyorsunuz.

Evliyim ve inanın mutluluk evlilikte değil, kendimizde.

Bende boyle hemcinslerimi girunce mutlu oluyorum. Yuzune tukurulup yarabbi sukur deyip unutamadim cok seviyorumlardan sonra bunlari gormek iyi geliyor.
erkekler doğaları gereği arsızdır zaten biz onların elinden peşimizde koşma dürtüsünü aldık bence buna bi dur demenin zamanı çoktan geldi ben elimden geldiğince çevremdeki arkadaşlarıma sürekli bu yönde telki veriyorum burda da yazıyorum sonuna kadar da uğraşıcam

bak o ikinci gruptaki kadınlar bile daha iyi biliyormusun onlar kullanıyorlar adamları zaten amaçları belli ben hep veren seven kadınları anlamıyorum karşılığında hiç birşey görmediği halde sev sev neyin korkusu bu ya illa bi sevgili koca mı olmak zorunda başka türlü mutlu olunmuyor mu hayatta ne güzellikler var ben asla evlenmek istemedim bu yaşıma kadar ve şu kadarını söyliyeyim ben istemediğim zaman mutlaka karşı tarafın evlilik hastalığı tutar bugüne kadar hep bu sıkıntıyı yaşadım çünkü cidden evlenmek istemiyorum bu yüzden ilişkimi bitirdiğim de oldu ve en başta sölerim zaten evlilik lafı açıldığı an beni göremezsin diye şimdi sevgilimle birlikte yaşıyoruz oda benim kafadan evlilik molursa olur yani olmasa da sen yanımda ol yeter diyor mutlu olmak için o imzaya ihtiyacım yok evlilik için bu kadar kasmasak olacak zaten de isteyenler için diyorum bu arada beni geçiniz lütfen :))))))))))

Hah işte az önce yazdığım yorumu yazmışsınız tam da bunu anlatmak istiyorum:) MUTLULUK İÇİMİZDEEEEE.Hiç kimse için saçını süpürge etmeye kendini vermeye değmezzzz.

Evet ben bu 2. grubu daha çok tutuyorum en azından kendilerini kullandırmıyorlar:)

erkekler doğaları gereği arsızdır zaten biz onların elinden peşimizde koşma dürtüsünü aldık bence buna bi dur demenin zamanı çoktan geldi ben elimden geldiğince çevremdeki arkadaşlarıma sürekli bu yönde telki veriyorum burda da yazıyorum sonuna kadar da uğraşıcam

Arkanızdayım +++++++++++++

her zamanki gibi yine kadın suçlu oldu:) ben kadınları anlamakta güçlük çekiyorum çünkü hemcinslerine saldırma konusunda aşırı azimliler. yahu 33 yaşında eşşek kadar insan. illa mutaassıp ev kızı mı olması lazım. burada istikrarsız olan ADAM! insan anormal olmasa kendisiyle öpüşen yakınlaşan bi kadının kendisinden hoşlanmadığını düşünmez. saçmalık.
boşanmış adamlara dikkat aman, bu tipleri daha da tehlikeli. adam sinyal veriyor zaten ben normal değilim diye.
okadar haklisiniz ki. kadinlarin düsmani hemcinsleri zaten. yani evet ilk görüsmede öpüsmek sarilmak benim de tercihim degildir cünkü bir insani biray daha tanimak isterim ama olabilir. yapabilir insan. bund bir terslik yok. kaldi ki kuzenim yasaca olgun ve herseyi isteyerek yasayan birisi. Normal sartlarda bir erkek bu sekilde davranmamasi gerekiyor ama türkiye'de bizim ataerkil kültürümüzde suc hep kadinda bulunuyor önce.

kuzeniniz için üzüldüm ama adamın beklentisi farkli olabilir o nedenle de yeterince hoslanmamis olabilir ona göre.
Ben de boşanma konusunda biraz cinsiyetçiyim. Bir kadın boşanma raddsine gelene kadar herşeyi yapar. Adamlar için daha kolay. Ayrıca adam dürüst falan da değil. Yol versin gitsin. Hem hızlı birşeyler yaşadığı için kuzeniniz suçlu mu? İki taraf da ki istedi oldu bu kadar basit. Bu isler de erkeği biraz surundurmek lazım diyorum.

okadar haklisiniz ki. kadinlarin düsmani hemcinsleri zaten. yani evet ilk görüsmede öpüsmek sarilmak benim de tercihim degildir cünkü bir insani biray daha tanimak isterim ama olabilir. yapabilir insan. bund bir terslik yok. kaldi ki kuzenim yasaca olgun ve herseyi isteyerek yasayan birisi. Normal sartlarda bir erkek bu sekilde davranmamasi gerekiyor ama türkiye'de bizim ataerkil kültürümüzde suc hep kadinda bulunuyor önce.
yani ben "herkes ilk tanıştığı kişiyle öpüşsün sarılsın, birlikte olsun" fikrini empoze etmiyorum ama kendin gibi düşünmeyenleri afedersiniz ama "kötü mumaleyi hakeden kadın" ilan etmek niye? hem de bir kadın olarak.açıkçası bu kafa yapısını çok yadsıyorum. muhtemelen bu adam da dediğiniz gibi ataerkil toplumun bakış açısıyla bakıyor olaya. "koklanmamış gül" olsun mesela bunlara, kendisi her boku yesin ama kadın öpüşmesin. aman aman en uzak durulası erkek modeli. insanın duygularıyla oynayan cinsten. eminim kuzeniniz çok kırılmıştır. ama değecek insanlar bulsun. kadını eşya gibi gören model bunlar.

illa bi sevgili koca mı olmak zorunda başka türlü mutlu olunmuyor mu hayatta ne güzellikler var ben asla evlenmek istemedim bu yaşıma kadar ve şu kadarını söyliyeyim ben istemediğim zaman mutlaka karşı tarafın evlilik hastalığı tutar bugüne kadar hep bu sıkıntıyı yaşadım çünku

Aynen tamda boyle oluyor asla asla evlenmem derken evli buldum kendimi :)))

Ten uyumunu yakalayamamıştır.

Birde 2haftada ben evine girip öpüşüp koklaştıysam ve bu kuzen boşanmışsa yanlış düşünmüşde olabilir.
Erkekler tuhaf..
Kuzeninde onu eve davet etmekle hatalı.üstelik dışarda veya evde hemen yakınlaşmak tam bir hata.

Geçmiş olsun kuzeninize...adam kaçar..

bence zaten senin kuzenin onunla o gece birçok şeyi yaşamış. ki zaten 2 haftalık tanıdığı biriyle hemen cinsel anlamda herşeyi yaşaması çok yanlış. adam alıcağını almış yemiş koklamış kuzenini daha da işi olmaz kuzeninle benden söylemesi :KK66:

O zaman evlilik oncesi iliski yasamayanlar evlendigi ilk gece terk edilsinler adamlar alicagini aliyor bu mantiga gore dogru degil mi????

Bunu eleştirel olarak yazanlar olduğu gibi, iyiliği için de yazılmış olabilir. Yani değmeyecek insanlarla yaşama gibi. Her hemcins de hemcinsini küçümseme amacıyla yazmıyor burada :) İsteyen istediğini yaşar ama değen insanlarla yaşasa diye düşünülmüş de olabilir. Genel olarak yazdım tek tek yorumlara istinaden değil yanlış anlaşılmasın.

Hah işte az önce yazdığım yorumu yazmışsınız tam da bunu anlatmak istiyorum:) MUTLULUK İÇİMİZDEEEEE.Hiç kimse için saçını süpürge etmeye kendini vermeye değmezzzz.

Evet ben bu 2. grubu daha çok tutuyorum en azından kendilerini kullandırmıyorlar:)
evli mutlu olmana sevindim ben de evlensem mutlu olurum sevgilimle ama ne bileyim evlilik deyince boğazımı sıkıorlar sanki bi kalbime inme incek gibi oluyor doğru insanı bulduğuma eminim ama beni başka şeyler korkutuor sanırım aileler düğün dernek karmaşa sessiz sakin hayatımı mahvedicekler gibi geliyor ben de hiç tahammül yok kesin düğünde elimde kürek birilerinin peşinde koşuyor olurum valla haberlere çıkarım o derece :D

evli mutlu olmana sevindim ben de evlensem mutlu olurum sevgilimle ama ne bileyim evlilik deyince boğazımı sıkıorlar sanki bi kalbime inme incek gibi oluyor doğru insanı bulduğuma eminim ama beni başka şeyler korkutuor sanırım aileler düğün dernek karmaşa sessiz sakin hayatımı mahvedicekler gibi geliyor ben de hiç tahammül yok kesin düğünde elimde kürek birilerinin peşinde koşuyor olurum valla haberlere çıkarım o derece :KK70:

Eşimle mutluyum da araya aileler girince sıkıntı :) Benim kv sorunlarım var mesela daha doğrusu eşimin ailesinin benle bitmek bilmeyen sıkıntıları var :)

İlgilenseydi adam zaten bahane üretmez, her zamanki gibi yazardı.
Kuzenin üstelemesin.

Eşimle mutluyum da araya aileler girince sıkıntı :) Benim kv sorunlarım var mesela daha doğrusu eşimin ailesinin benle bitmek bilmeyen sıkıntıları var :)
evlenince bi de o tarz sorunlar cikabiliyor dimii. sans herhalde. esinin ailesinin nasil olduguna bagli sanirim.

En guzeli mesafe resmiyet ohh miss gerci bu sefer de burnu buyuk kendini begenmis oluyorsun ama en guzeli.

aynen eger ben birisinden etkilenmissem ve ondan o enerjiyi almiyorsam sorarim dimi nedir durum diye. Yani bilmek isterim en azindan. Bu adam kendisini geriye cekti ve kuzenim ona en son "senden hoslaniyorum, özel birsey yakaladigimizi düsünmüstüm" dediginde de saatlerce cevap yazmadi. Online olmus ama kac kez.
Bence "ben fazla hoslanmadim ciddi düsünemiyorum o yüzden soguk davraniyorum. sen de anla bi zahmet" demeye getiriyor. Ben kuzenime adami silmesini söyledim. o da nitekim silmis.
Beyfendi belkide şu an ciddiyette istemiyor olabilir ya da başka biriyle de yazişiyor olabilir o kadar sacma sapan erkekler var ki hic üzülmesin duruma artik böyle temkinli gitmek her zamab daha iyidir herseyin hayirlisi oksun

evlenince bi de o tarz sorunlar cikabiliyor dimii. sans herhalde. esinin ailesinin nasil olduguna bagli sanirim.

Aynen zaten boşanmaların çoğunda ailelerin etkisi var, ama en önemlisi eş. Eşi ile ailesi arasında dengeyi sağlayacak olan o. Beni burda çoğu kişi kv konularımdan tanır :D Ben zamanında çok üzüldüm, ha bir şey değişti mi hayır, kv gene kv gene küsüyor gene entrika gene atraksiyon, ama ben değiştim, mutluluğumu bunlara bağlamamayı öğrendim. Kendimi geliştirmeye, hobilerime,sevdiğim şeyleri yapmaya, evlilikle ihmal ettiğim arkadaşlarıma aileme daha çok vakit ayırmaya başladım. Ben mutlu oldukça eşim daha ılımlı sakin, mutlu. Kv yi de Allaha havale ettim. :) Gene atraksiyon yaşatacak bekliyorum gerçi ama mutluğumu bozamaz :)

Back