Benden yeterince kadar hoslanmadin bence diyip yazmamak......

Malesef 2 haftalik bir iliskide hatta yuzyuze ilk gorusmede hemen cinsel anlamda birseyler yasandigi icin adam ciddi dusunmuyor

Erkekler boyle

Kuzen vacgecsin bu isten

Resmen heves almış gibi olmuş
İlk görüşmede bukadar ileri gitmesi kuzeninizin hiç hoş olmamış
Bir de eve alması sabaha kadar evde yakınlaşmaları yani kuzeniniz doğru davranmamış
Sonuçta öncesinde bir tanışıklık görüşmüşlük bir tokalaşma yokken hop kadının evindesin
Bari bundan sonra aramasın karizmasını toparlasın

Merhabalar arkadaslar,

Bugün kendim icin degil, Antalya'da yasayan kuzenim icin bir paylasim yapacagim. Kendi derdim bana yetmezmis gibi kuzenim icin de hem dinleyici hem de akil hocasi olmaya calisiyorum. Kendisinin hesabi olmadigi icin benden rica etti. Okuyup yorum yaparsaniz cok sevinirim.

Kuzenim benden 2 yas üyük yani 33 yasinda, ingilizce ögretmeni ve gayet hos bir kadin. Kendisi de benim gibi erkekler konusunda sanssizlardan.
2 hafta önce bir arkadasi vasitasiyla bir cocukla tanistirilmis. Öncelikle internet üzerinden cünkü cocuk is seyahati icin y.disindaymis o zaman. Pazartesi gününe kadar sosyal medyalarini paylasmislar birbirleriyle, telefonda görüsmüsler, whatsapp dan yazismislar. Her dakikalarini birbirleriyle paylasmislar. Cocuk mühendis, bir kez evlenmis, 2 sene önce bosanmis ve bir cocugu var. cocuk annede kaliyor ama ara ara kendisinde de kaliyormus.

2 haftadir herseylerini paylasmislar birbirleriyle ve pazartesi aksami da görüsmeye karar vermisler. Kuzenimi almis yemege gitmisler. sohbet etmisler, cok iyi gecmis görüsme. kuzenim cok etkilendim filan dedi. yakinlasmislar ve öpüsmüsler de. Ardindan kuzenim onu evine cay icmeye davet etmis. Cay icmisler, sohbe etmeye devam etmisler. Cocuk oglundan bahsetmis, ailesinden, eski esinden herseyi acik acik konusmuslar. Hatta kuzenim "ailen icin evlenmis ayrilmis ve cocuklu olmam sorun olabilir mi" diye sormus. Sabaha kadar oturmuslar, sabaha dogru da eve gitmis cocuk. Evdeyken yakinlasmalar da olmus, sarilmislar, öpüsmüsler.

Bunu acaba cocugun (bu arada cocuk da 38 yasinda) kuzenime karsi bakisini mi degistirdi diye belirtiyorum. Kesinlikle tasvip etmeme ragmen, erkekler genelde hizli bir seyler yasadiklari kizlarla uzun iliski düsünmemeleri. Asiri sacma ama bir cok erkekten duydum bunu. Kendileri her halti yiyip kizin kesinlikle saf ve temiz ve hizli davranmamasini beklemeleri ayriyetten cag disi ve ergen bir hareket bence ama yapacak bir sey yok. Ülkemizin gercegini yanistiyor.

Normalinde eve gidince haber veren birisiymis. Yani ne yapsa mutlaka haber verip, haber bekleyen birisiymis ama eve gittikten sonra hic haber vermemis. Öglene dogru, "küsmüyüz, hic birsey yazmadin" demis. Kuzenim de "sen yazmayinca ben de yogun oldugunu düsündüm" demis. Sonra yine yazmamis cocuk. Bu sabah da kuzenim "ters giden bir sey mi var neden böyle davrniyorsun" demis o da" benden cok etkilenmedigini düsünüyorum" demis. kuzenim de "aksine etkilendim ve özel bir sey yakaladigimizi düsünüyordum fakat senin bu sekilde davranman bana garip geliyor. Istemiyorsan söyle ama bu sekilde olmayalim" demis.

Kuzenim bunu bu sabah yazmis ve cocuk Whatsapp da devamli online olmasina ragmen cevap yazmamis. Su an tekrar sordum hala yazmamis.

Bunu bir erkek neden yapar?????? Ben de akil veremez oldum artik cünkü ben de böylesiyle daha karsilasmamistim. Bu neyin sacmaligi acaba? Cevap vermemesi cok saygiszca degil mi?

Ben kuzenim'e sana "senden yteerince kadar hoslanmadim" diyemiyor bu yüzden "sen benden yeterince kadar hoslanmadin bence" diyor. Pesini birak diye. Ben öyle düsünüyorum acikcasi.
Öte yandan hic hoslanmasa neden okadar vakit gecirsin, herseyini anlatsin. O da bir garip. :/ Kuzenimle isin icinden cikamadim ve sizden de akil almak istedik.

Yorumlar icin simdiden tesekkür ederim.
Neden bir anda kuzeninizin onu sevmediğini düşünmüşki banada ddediğiniz gibi geldi sanki kendisi hoşlanmamış gibi geldi sevgisi az biri gibi geldi

Resmen heves almış gibi olmuş
İlk görüşmede bukadar ileri gitmesi kuzeninizin hiç hoş olmamış
Bir de eve alması sabaha kadar evde yakınlaşmaları yani kuzeniniz doğru davranmamış
Sonuçta öncesinde bir tanışıklık görüşmüşlük bir tokalaşma yokken hop kadının evindesin
Bari bundan sonra aramasın karizmasını toparlasın
Cok haklisiniz gercekten. cok etkilenmis anladigim kadariyla. Sevgiye aska ac birisi o da. Inanmis adama. Dün gece konustum kuzenimle tekrar, baya üzgün. nasil böyle birseye inanabildim diye kendi kendini yiyor. Sadece sevmek sevilmek istiyor - ki ben de o durumdayim. yani herkese kendimiz gibi bilmememiz gerekiyor. Zaten fazlasiyla süpheliyi bekar kadinlar olarak ama bu durum erkeklere kesinlikle güvenmememiz gerektigini gösterdi bana. gercekten her seyi sorgulamamiz gerekiyor.

anlattıklarınız klasik günümüz ilişkilerinden biri. 2 haftada ileri gitme kısmı bunu ne kadar etkiledi bilemem ama ileri gidilmeseydi de 1-2 görüşüp yemek yedikten sonra yine bitebilirdi. günümüzde evlenmeyi geçtim düzgün bir sevgili bulmak bile zor.insanların pili çekilmiş gibi. heyecan çok çabuk kayboluyor. uzun süreli ilişki ya da evlilik için motivasyon çok düşük. adam boşanmış olmasaydı da benzer şekilde bitebilirdi. yani demem o ki fazla kafaya takılacak bir mevzu yok ortada. birçok tanışma görüşme gibi bundan da bir şey çıkmaz. çıkana kadar beklemeye devam.
Evet... hizli tüketim iliskilere de yanismis resmen.... insanlik da bitmis saygi da. gercekten kötü bir dönemde yasiyoruz.

Neden bir anda kuzeninizin onu sevmediğini düşünmüşki banada ddediğiniz gibi geldi sanki kendisi hoşlanmamış gibi geldi sevgisi az biri gibi geldi
Bundan cok eminim. Adami bir kez görsem anlardim aslinda ama kuzeimin anlattiklari ve fotograflara göre bu kaniya vardim ben de. sevgisinin az olmasi vs degil bence olay. olay sanirim biraz heyecan yasamak ve uzatmamak. erkekler buna "ani yasamak" diyorlar bu günlerde. sacma sapan terimlerle yaptiklari sazgisizliklari dogrulamak cabalari iste.

İlk cinsel iliskide alinan alindi, heves kacti, heyecan bitti muhabbetine inaniyor musunuz cidden? Eger oyleyse surekli tek gecelik iliskiler yasayalim, nasilsa ikinci geceye heyecan kalmiyor.

Adam yeterince elektirik alamamis ve uzatmak istemiyor o kadar, opustu benle heyecan kalmadı ayrılalım kafasi anca kadinlarda oluyor sanirim, zira 18 yildir ayni kadinla opusup heyecanini kaybetmeyen erkekler taniyorum ;)

2 haftadir tanidigiyla sevisilir mi diyen arkdaslar,
Bundan yaklasik 50-100 yil once insanlar yuzunu ilk kez gordugu insanlarla hemen o anda ilk cinsel deneyimini yasiyor, ve buna gorucu usulu evlilik deniyordu.
Ayrica kimse ilk geceden hevesimi aldim diyip partnerini kapiya da koyamiyordu, bunlara canak tutanlar siz olabilir misiniz?

İlk cinsel iliskide alinan alindi, heves kacti, heyecan bitti muhabbetine inaniyor musunuz cidden? Eger oyleyse surekli tek gecelik iliskiler yasayalim, nasilsa ikinci geceye heyecan kalmiyor.

Adam yeterince elektirik alamamis ve uzatmak istemiyor o kadar, opustu benle heyecan kalmadı ayrılalım kafasi anca kadinlarda oluyor sanirim, zira 18 yildir ayni kadinla opusup heyecanini kaybetmeyen erkekler taniyorum :KK66:
Evet bence de öyle. tamamen erkegin karakterine bagli bir durum ama maalesef bir cok erkegin bu sekilde düsündügünü düsünüyorum. Bu devirde bu yasta olan insanlarin hala bu tarz sacma sapan kaliplara sokulmalari cok üzücü. akli basinda, olgun kadinlara sagisi olan erkekler nerde acaba?

Klasik antropozdan önce boşandım hala etkileyicimiyim diyen tip
Issız psikolojik sorunlunun teki
Bu gözler bu kadın ne ilişkiler gördü ilk ilişkim çok uzun sürmüştü bana sen beni çok çabuk kabul ettin peşinden koşturmadın çok kolay birisin demişti
Aradan yıllar geçmiş
Ne yapsan yaranamazsın

gerizekalı zihniyete gel .
Bu gerzekler için değil düşünmek can sıkmaya değmez
Bu adam da oh oh ne çekici erkeğim kafasında
Önüne baksın kuzeniniz bu adamdan bir çacık olmaz

Klasik antropozdan önce boşandım hala etkileyicimiyim diyen tip
Issız psikolojik sorunlunun teki
Bu gözler bu kadın ne ilişkiler gördü ilk ilişkim çok uzun sürmüştü bana sen beni çok çabuk kabul ettin peşinden koşturmadın çok kolay birisin demişti
Aradan yıllar geçmiş
Ne yapsan yaranamazsın

gerizekalı zihniyete gel .
Bu gerzekler için değil düşünmek can sıkmaya değmez
Bu adam da oh oh ne çekici erkeğim kafasında
Önüne baksın kuzeniniz bu adamdan bir çacık olmaz
Cok güzel özetlemissiniz. gercekten de öyle.
Ego tatmini oyunlari bitmiyor erkeklerin. Ne kadar aciz bir davranis sekli. Kendilerine saygilari yok ki karsindakine bu sekilde davranabiliyorlar.

Evet benimle opustun koklastin ama benimle yatmadin yani benden yeterince hoslanmadin ‘da olabilir bu. Bilemedim.

Kuzeninize uzuldum ama onu anliyorum. Insan kendini birinin yaninda iyi hissedince operde sevisirde.

Evet bence de öyle. tamamen erkegin karakterine bagli bir durum ama maalesef bir cok erkegin bu sekilde düsündügünü düsünüyorum. Bu devirde bu yasta olan insanlarin hala bu tarz sacma sapan kaliplara sokulmalari cok üzücü. akli basinda, olgun kadinlara sagisi olan erkekler nerde acaba?

ben düşünmüyorum,
zaten erkek olsam ve amacım sadece seks olsa bir kadınla ilk gece öpüşüp yolları ayırmam, düşünsenize liseli gibi elleşip öpüşmek mi yetti sizce adama ;)
belli ki frekanslar tutmamış, detay aramaya gerek yok

Cok güzel özetlemissiniz. gercekten de öyle.
Ego tatmini oyunlari bitmiyor erkeklerin. Ne kadar aciz bir davranis sekli. Kendilerine saygilari yok ki karsindakine bu sekilde davranabiliyorlar.
Best seller sözler var aklımda ilişkilerden kalan zaman kaybı olan ;
Bir uzun ilişkimde daha kız boşanmış arkadaşım üniversite deyken ayarladı kullandım dedi.
Bir gün geliyormuş yüzüne kapıyı kapamış
Ben deki nasıl bir öz güvense adam açık açık ne olduğunu demiş
Kıza üzüldüm ben bakireyim beni çok seviyor dediydim de benle de para biriktiriyorduk onları almak için kaçmıştı aldım

Önceki kız arkadaşlarım için patates gibiydi dedi dayım seni çok beğenmiş
Diyenimi ararsın ;
Sonra seni anneme götüreceğim boyun kısa zayıfla dedi.
Senin de kulakların kepçe diyememiştim flying chefimize cepi para görmüş şımarmış yeni işe girmişti traway için Facebookunda ay ona bindim ölürmüyüm yazmıştı ikimiz binmiştik
Araba alsaymış sonradan görme
Cidden hiç uzatmasın Zaman kaybı
Bunlar kaypak tipler
Birinide bahsederim burda bakirelik arardı Amerikalı biriyle evlenmeden çocuk yaptı sonra evlendi
Vloglar var Amerikalı biriyle nasıl evlenirim diye burda cinselliği tapu yapan zihniyetin orda vatandaşlık için düştüğü komik durumları doğal anlatıyorlar tövbe ya iki yüzlüler
Sırlarmayın bunları ya

valla helal olsun size peki aşıksanız nasıl başarıyorsunuz bunu normalde bende çok sevsem de mantıkla hareket ederim hep bir mesafe koyarım kendimi ezdirmem ama...bazen de diyorum doğru mu yapıyorum...
bir de gerçekten erkekler tuhaflaştı senin için deli olan adamı tersleyince yada karşılık vermeyince o şefkatli adam canavara dönüşüyor yada buzdolabı oluyor...
o nedenle öncelik kendi olmalı kadının dediğin gibi Erkeklerin dnası bozuldu :skandal:
valla helal olsun size peki aşıksanız nasıl başarıyorsunuz bunu normalde bende çok sevsem de mantıkla hareket ederim hep bir mesafe koyarım kendimi ezdirmem ama...bazen de diyorum doğru mu yapıyorum...
bir de gerçekten erkekler tuhaflaştı senin için deli olan adamı tersleyince yada karşılık vermeyince o şefkatli adam canavara dönüşüyor yada buzdolabı oluyor...
o nedenle öncelik kendi olmalı kadının dediğin gibi Erkeklerin dnası bozuldu :skandal:

Aynen ben de senin gibi kesinlikle aşkımdan ölsemde peşinden koşmuyorum.Çünku sunu gordum erkekler hemen kabul eden kizlari kolay lokma olarak goruyor deger vermiyorlar.Ama bu yuzden cok aşık oldugum birisini de baskasina kaptirdim mi kaptirdim.Yalan yok.Ama dogrularimdan vazgecmem.Ayni sekilde devam.Adam o kadar alismis ki pesinden kosulmasina ben kosmadigim icin sinir bile oldu bana.Buzdolabi gibiydi gercekten.Ondan hoşlanmadigimi dusundu buyuk ihtimalle.

Aynen ben de senin gibi kesinlikle aşkımdan ölsemde peşinden koşmuyorum.Çünku sunu gordum erkekler hemen kabul eden kizlari kolay lokma olarak goruyor deger vermiyorlar.Ama bu yuzden cok aşık oldugum birisini de baskasina kaptirdim mi kaptirdim.Yalan yok.Ama dogrularimdan vazgecmem.Ayni sekilde devam.Adam o kadar alismis ki pesinden kosulmasina ben kosmadigim icin sinir bile oldu bana.Buzdolabi gibiydi gercekten.Ondan hoşlanmadigimi dusundu buyuk ihtimalle.
Genel dogru bir yol veya kural yok ki maalesef. Karaktere göre, karsindakinin kisiligine karakterine göre, ruh haline göre, bulundugun ruh haline göre hersey degiskenlik gösterebiliyor. sunu yapma bunu yap demekle olmuyor ne yazikki. tek yapabilecegimiz sey aslinda ic sesimize güvenmek ve asla mantigimizi elden birakmamak. riski azaltmak adina buna mecburuz.

Ben artık önce kendimi seviyorum sıra gelirse karşımdakini de severim :) ben hayatım da bir kere aşık oldum onun da bitişi efsaneydi gelinliğim kucağım da kaldı yani son anda iptal edilen bir düğün ve ağır depresyon aynı yıl babam vefat etti zor zamanlar geçirdim her kadın gibi ama bir daha beni o duruma hiç bir erkek sokamaz asla yani pek de seviyorum denilemez sevmek istesem de artık olmuyor o yüzden de kaybetme korkum yok ve evlenme lafı duyarsam da anın da arazi olurum aşk insana gerçekten hiç yapmayacağı şeyler yaptırıyor ama konturol bizim elimiz de kendimizi kaptırmadan fedakarlık yapmadan karşımızdaki insana körü körüne güvenmeden önce bakalım zamana yayalım hakediyormu niye böle sölüyorum zaten biz kadınlar güzel severiz ama değecekmi önce bir bakalım :)

Back