Benden yeterince kadar hoslanmadin bence diyip yazmamak......

aynen eger ben birisinden etkilenmissem ve ondan o enerjiyi almiyorsam sorarim dimi nedir durum diye. Yani bilmek isterim en azindan. Bu adam kendisini geriye cekti ve kuzenim ona en son "senden hoslaniyorum, özel birsey yakaladigimizi düsünmüstüm" dediginde de saatlerce cevap yazmadi. Online olmus ama kac kez.
Bence "ben fazla hoslanmadim ciddi düsünemiyorum o yüzden soguk davraniyorum. sen de anla bi zahmet" demeye getiriyor. Ben kuzenime adami silmesini söyledim. o da nitekim silmis.

Aynen ben de simdi ona öyle dedim. Bi kere saatlerce cevap yazmamak asiri saygisizca bir durum. Bu sebepten ötürü hemen sil telefonundan dedim. silmis. Insallah bir daha bulasmaz. Kuzenim biraz fazla duygusal bir insan ondan korkuyorum.

Silmesin engellesin direk tüm sosyal hesaplarından da geriye dönüp baktığında bir oha olsun şok etkisi yaşatsın ona ben yapmıştım bunu üstelik çocuk yana yakıla aramıştı açmadım en son çok ayıp ettiğime dair bişeyler zırvalamıştı normal mesajdan 1 sene den fazla oldu geçenler de çok vicdansızmışsın diye mesaj atmış yine valla öleyim kimse benden kıymetli değil zerre acımıyorum erkeklere

en dogrusunu yapmissin. asla ve asla bu tarz erkeklere yüz vermemk gerekiyor. Hayir bu da yeni moda mi oldu anlamadim ki - bi naza cekiyorlar bir birseyler. Benim de eski konulardan takip edebilirsiniz, ailelerimizin tanistirdigi bir cocuk var. Ben baya aklimdan sildim. Daha telefon numarami almamis bana instagram dan "bayadir yazmadin bana, umarim ciddi birsey yoktur" diye..... ben daha ne diyim. Gercekten biktim bu tarz erkeklerden.
Kuzenime de baya baski yaptim sakin ama sakin bu adamla tekrar iletisime gecme diye. Insllah dinleri beni

Adam kuzeninden hoslanmamis canim. Adamin karisi cocuguna ragmen o adami bosadiysa o adamda mutlaka vardir bir pislik kuzenin bence yoluna baksin hic bulasmasin bile. Hicbir kadin umudunu tamamen kesmeden cocuga ragmen kocasini bosamaz kimbilir kadincagiza neler cektirdi o adam.

++++helal panpa

hatirliyorum o konuyu saka gibi Allah akil sagligi yerinde insanlarla karsilastirdin.

evet ben de öyle düsünüyorum. yani disardan anlattigina göre cok düzgün. kuzenim fotolar filan paylasti ogluyla filan. baya düzgün duruyor ama tabi bilemem. yok iyi olmus kurtulmus.

İlk buluşmada yakınlaşmadan kaynaklı oldugunu düşünmüyorum. 38 yaşında koskocaman adam yani, ergen mi bu. Hadi onu geçtim ilk görüşmede bi şeyler yaşayıpta yahut eğlence mekanında tanışıp hızlı yaşayanlardan çok var evlenip mutlu mesut yaşayan. Adam bence cok fazla etkilenmemiş, anı yaşayıp geçmiş.

evet ben de öyle düsünüyorum. yani disardan anlattigina göre cok düzgün. kuzenim fotolar filan paylasti ogluyla filan. baya düzgün duruyor ama tabi bilemem. yok iyi olmus kurtulmus.
O duzgun duran sakin duran sinsilerden bi tane de benim evde var. Bakma oyle durduklarina disardan bakinca efendi beyfendi duruyorlar ama onlari sen bide karilarina sor. Ne cekmis kadin ki bosamis bunu.

Eyvallah :) görüşüyorsun adam bir hürmet bir heyecan ertesi gün ses seda yok bu erkeklerin yeni taktiği oldu zaten bizim üstlerine düşüp daha sonra ilişkide hakimiyeti ellerine almak için yapıyorlar ve çoğu kadın bu tuzağa düşüyor ya ben kendimi görmüyormuyum aynaya bakıyorum çok güzel bir kadın var karşımda gayet iyi para kazandığım bir mesleğim var kimse beni o konuma düşüremez izin vermem sonra vicdansızsın erkeklerle rolleri ne zaman değiştirdik ya nazlanan kendini bir halt sanan tipine tükürmeye tenezzül etmeyeceğim adamlara haddini bildirmek ömür boyu yalnız kalmaya değer öle ezik yaşayacağıma yalnız kalırım çok daha iyi

Aynen ben de simdi ona öyle dedim. Bi kere saatlerce cevap yazmamak asiri saygisizca bir durum. Bu sebepten ötürü hemen sil telefonundan dedim. silmis. Insallah bir daha bulasmaz. Kuzenim biraz fazla duygusal bir insan ondan korkuyorum.
Valla buraya girip yazılanları okumasını söyle ona belki bi silkelenir kendine gelir okusun bu kadar kadın deneyimlerini boşuna yazmıyor yazılanları okursa yalnız olmadığını desteklendiğini hisseder

Boşta kalınca yokluyorlar o yüzde ben direkt engelliyorum dönüp bakıyor kapı duvar engellemeyince aradan aylar geçsin de ben bi daha şansımı denerim diyor çünkü nasıl olsa yazabiliyorum engelim yok ama o engeli görünce çoğu köpek oluyor ben de köpekleri çok severim

Oh be sizin gibi hemcinslerim çoğalsın inşallah. Şu 3 kuruşluk adamlara bırak 5 kuruşu 500 kuruşluk değer veren, erkeksiz yaşayamam ölürüm diyenler yüzünden hepsi kendini bir şey sandı. Ha tabi al gülüm ver gülüm de var bazılarında, kimisi diyor ki ben ona gaz veririm adama ihtiyacım olduğunu gösteririm o da beni korur kollar maddi manevi, kendini tatmin eder duygusal olarak karşılıklı istediklerimizi almış oluruz onlar da yok değil tabi:)

okadar haklisin ki. ben de kendimi o sekilde degerlendiriyorum ama ara ara "acaba ben de bir eksilklik filan mi var " diye düsünmüyor degilim. yani neden hep bu tür erkekler denk geliyor bana anlamaiyorum. Kuzenim de ayni sekilde. etrafimda cok arkadasim var bu sekilde olan.....

Bende boyle hemcinslerimi girunce mutlu oluyorum. Yuzune tukurulup yarabbi sukur deyip unutamadim cok seviyorumlardan sonra bunlari gormek iyi geliyor.

her zamanki gibi yine kadın suçlu oldu:) ben kadınları anlamakta güçlük çekiyorum çünkü hemcinslerine saldırma konusunda aşırı azimliler. yahu 33 yaşında eşşek kadar insan. illa mutaassıp ev kızı mı olması lazım. burada istikrarsız olan ADAM! insan anormal olmasa kendisiyle öpüşen yakınlaşan bi kadının kendisinden hoşlanmadığını düşünmez. saçmalık.
boşanmış adamlara dikkat aman, bu tipleri daha da tehlikeli. adam sinyal veriyor zaten ben normal değilim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…