Benden yeterince kadar hoslanmadin bence diyip yazmamak......


Maalesef böyle, gerçek bu ki erkekler oyundan, kovalamacadan hoşlanıyor, doğaları bu. Zafer kazanmak, elde etmek istiyorlar. Bu hiç bir zaman değişmeyecek. Bir çok kitap var kadın erkek ilişkileri hakkında hepsinde aynısı yazıyor. Adam dengesiz zaten, her şeyi de yaşamış bitirmiş soğumuş. Kolay lokma olmuş kuzeniniz.
 

Evet, olabilir.
Belki de eşinin başka başka ülkelere uçtuğu zamanları böyle değerlendirdiği için boşanmıştır, ya da hala evlidir ve hala "boş zamanları"(!) böyle değerlendiriyordur. Her şey mümkün.
 
Evet katiliyorum. Kesinlikle haklisiniz. Ben de tasvip etmedim acikcasi ve o da normalinde bu denli izli bisey yasayacak birisi degil. Sanirim bu kez cok etkilenmis. Kuzenime ders cikarmasini önerdim.
 

Bu da bir seçenek.
 
ne kadar terbiyesizce bi yorum ya. hiç mi saygınız yok insanlara?

+++++++++
Adam olsaydi bosanmazdi seklinde dusunuyorum ben de.
niye ya hep erkekler mi suçlu?
 

Evet, aslinda arkadas vasitasiyle tanistirilmislar. Kuenimin, benim de eskiden okul zamanlarimizdan tanidigim bir ortak arkadasimiz var. o önermis. Ona da yazmis kuzenim ve o "ben X'i cok iyi tanimiyorum ama aslinda iyi bir cocuk. 2 sene evvel bosandi. Esini pek tanimiyorum ama güzel bir esi vardi. Neden böyle davraniyor anlamiyorum. istersen sorayim demis" ama ben kzenime asla öyle birse yapma dedim. Bu arada ortak arkadasimiz kuzenim ve bir kac kisi ile daha aksam yemekte bulusuyor, instagramda story atiyor. Bu adam kuzenimi orda görüyüor ve ortak arkadasimiza "beni tanistir, ben tanismak istiyorum" diyor. O sekilde iletisim kuruluyor.

Bu arada 5 sene sevgili olduktan sonra 5 sene de evli kalmislar eski esiyle. Öyle anlatmis yani daha dogrusu.
 
Kuzeninizin cocugu var mi? Yoksa insan kendini bile bile neden atese atar ki? Hadi atmis kimin icin neyi goze alacagini yine gorememis hala neden boyle oldu diyebiliyor. Nedeni ortada adam istemiyor acik acik soyleyemiyor da yoksa adama sorarlar madem hoslanmadin ne diye yanimdaydin diye. Hepimiz insaniz hata yapmak insana mahsustur ki bu hatalardan ders aliriz buna da tecrube deriz.
 
Bence adam o gece hevesini aldi doydu ondan yazmiyor. Hiç üstüne gitmesin gidildikce kacar. Mesafe koysun. Ciddi adamsa arayacaktir. Yazmazsa boşversin
Asla iletisime gecmemesini söyledim. HAyir zaten bundan sonra önünde takla atsa da asla ve asla hic birsey yapmamamsini söyledim. Insallah beni dinler :/
 

Erkeklerin daha birbiri hakkında "kötü çocuk kızım üzer seni" dediğini hiç duymadım. Hep yuvarlak, iyi çocuk çok tanımıyorum derler...
 
ben adam hevesini aldı işi bitti o yüzden çekti gitti olarak düşünmüyorum

niye bu sebepten çeker gider aksine daha çok devam ettirmek ister

kuzeniniz bir daha mesaj falan atmasın çeksin kendini geriye ortak arkadaşa da bişe sormasın
 
Kuzenim 2 sene evvel nisan atti ve ondan sonra baya bir bunalima girmisti. Su an benzer bir durumdayiz, ikimiy de evlenip yuva kurmak istiyoruz ama karsimiza sade ve sadece sacma adamlar cikiyor. Iyi niyetli davrandi, cocuklu bosanmis olabilir diye düsünmüs. Herkes ayni degildir diye düsünmüs. Ben de kesinlikle cok zor buluyorum. Diyelim ki evlendiler, ortada cocuktan ötürü devamli iletisimde olmasi gereken eski es var. Cocuk da yeni anneyi kabullenecek mi, nasil olacak. Kendileri bir cocuk yaparsa o da sorunlu olacak. Yani nereden bakarsaniz bakin sorun.
Kuzenimin bundan sonra önceden evlenmis bosanmis ve cocuklu birisiyle birsey yasayacagini düsünmüyorum. En azindan o yönde konustuk.
 
Bu arada kuzenim bekar sadece bir nisanlik gecti basindan. Cocugu da yok.
 
bence de tespitiniz doğru; kendisi etkilenmemiş ama öyle diyemeyince de sen etkilenmedine çevirmiş. o anlık duyguların ağır gelmesiyle de bence yakınlaşmayı yaşamış.

ben şahsen kuzeninizin yerinde olsam çocuğu olan bir erkekle olmaktan biraz uzak dururum, yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle.

bence hakkında hayırlısı olmuş, hiç uzatmasın yol versin.
 
Hizli yaşanmasina takilmilmiyorum ama sanki pasi karşı tarafa atmış adam
Yani diyor ki benden yeterince etkilenmedigini dusunuyorum ama kendisi etkilenmeyen insanlarin yaptigi soguklugu yapiyor ?
Kuzen fazla acik olmus bence geri çekmeli kendini ustune gitmemeli
 


Ben söliyim hemen o yakınlaşmanın öpüşüp koklaşmayla kalmasına daha ileri gitmemelerine bozulmuş adamın niyet çok başkaymış üstelik her hayat hikayesini anlatan erkeği güvenilir bulmak da neyin nesi hayatını anlattı diye karşısındakinin aşkından ölüyorlarmı sanıyor kuzeniniz istediklerini alana kadar gbt lerini bile gösterirler erkekler :) ben anlamıyorum kendini geri çekiyorsa erkek neyini sorguluyorsunuz bırak ipini defolsun gitsin kendilerini bulunmaz hint kumaşı sanan erkekler arttı adamın derdi başkaymış yani kuzen de ne acalesi varmış ilk görüşmede öpüşüp evine çağırmış ki sanki bilmiyor türk erkeğinin zihniyetini adamı engellesin heryerden neye uğradığını şaşırsın artık yapılacak bişey kalmamış çünkü
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…