sizi cani gönülden kutluyorum.. dedikelrinizle okadar haklisiniz ki. bu yolda ben de ilerlemeye calisiyorum. bir daha asik olabilecegimi zannetmiyorumzaten. bazen sehvet veya heyecani ask zannediyor oluyorum ama aslinda degil. olmasin da. bundan sonra güven saygi ve olgunluk istiyorum hayatimda. baska bir sey beni mutlu edemez zaten.Ben artık önce kendimi seviyorum sıra gelirse karşımdakini de severim :) ben hayatım da bir kere aşık oldum onun da bitişi efsaneydi gelinliğim kucağım da kaldı yani son anda iptal edilen bir düğün ve ağır depresyon aynı yıl babam vefat eti filan zor zamanlar geçirdim her kadın gibi ama bir daha beni o duruma hiç bir erkek sokamaz asla yani pek de seviyorum denilemez sevmek istesem de artık olmuyor o yüzden de kaybetme korkum yok ve evlenme lafı duyarsam da anın da arazi olurum aşk insana gerçekten hiç yapmayacağı şeyler yaptırıyor ama konturol bizim elimiz de kendimizi kaptırmadan fedakarlık yapmadan karşımızdaki insana körü körüne güvenmeden önce bakalım zamana yayalım hakediyormu niye böle sölüyorum zaten biz kadınlar güzel severiz ama değecekmi önce bir bakalım :)
Kuzeniniz adına çok üzüldüm ama hakikaten kendini çok düşürmüş belki adamda önce etkilendi sonra da bir günde nasıl bukadar çok şeyi yaşadık diye düşünmüş olabilirCok haklisiniz gercekten. cok etkilenmis anladigim kadariyla. Sevgiye aska ac birisi o da. Inanmis adama. Dün gece konustum kuzenimle tekrar, baya üzgün. nasil böyle birseye inanabildim diye kendi kendini yiyor. Sadece sevmek sevilmek istiyor - ki ben de o durumdayim. yani herkese kendimiz gibi bilmememiz gerekiyor. Zaten fazlasiyla süpheliyi bekar kadinlar olarak ama bu durum erkeklere kesinlikle güvenmememiz gerektigini gösterdi bana. gercekten her seyi sorgulamamiz gerekiyor.
Evet ama bu da hayatin bir gercegi. Sevgiye ac kendisi bunu acik acik itiraf ediyor. Bu bence kötü bir sey degil. sevgi herkesin hakettigi ve özlem duydugu bir sey. kendisini körü körüne birine tslim etmemesi konusunda kesinlikle haklisiniz. Bu konuda ben de yakin arakdaslarimiz da ona destek veriyoruz. (Baya bu konu üzerine whatsapp konseyi kurmus durumdayiz cünkü kuzenim asiri etkilendi. yikildi. hic bu sekilde görmedim kendisini. toparlayacagiz onu ama insallah).Kuzeniniz adına çok üzüldüm ama hakikaten kendini çok düşürmüş belki adamda önce etkilendi sonra da bir günde nasıl bukadar çok şeyi yaşadık diye düşünmüş olabilir
Sevgi açlığı tabiriniz resmen kuzeninizi sıfırlamış
Lütfen herşeyi olması gerektiği gibi yaşasın
Aşk zaten gelip geçici bişey huzurumuz olsun yeter adam gibi adamlar çıksın karşımıza kıvıran naz kapris yapan adamlara prim vermeyelim ilk başta bir ilgi bir kıyamet sonra adamlar kendilerini geri çekiyor kaçan kovalanır olayı tersine döndü resmen kaçtığın da kovalamayı bırakırsak hadlerini biliyorlar ben bunu hem kendim de hem de zorla bunu yaptırdığım arkadaşlarım da gördüm ha özellikle o engeli atmak en güzeli o adam bakıyor kapı duvar ee hani ne oldu hani kovalayacaktı diye düşünüyor :) ve şunu asla unutmayalım ulaşmak isteyen her türlü ulaşıyor o engeli atarsam bana nasıl ulaşcak diye de korkmayınsizi cani gönülden kutluyorum.. dedikelrinizle okadar haklisiniz ki. bu yolda ben de ilerlemeye calisiyorum. bir daha asik olabilecegimi zannetmiyorumzaten. bazen sehvet veya heyecani ask zannediyor oluyorum ama aslinda degil. olmasin da. bundan sonra güven saygi ve olgunluk istiyorum hayatimda. baska bir sey beni mutlu edemez zaten.
Klasik antropozdan önce boşandım hala etkileyicimiyim diyen tip
Issız psikolojik sorunlunun teki
Bu gözler bu kadın ne ilişkiler gördü ilk ilişkim çok uzun sürmüştü bana sen beni çok çabuk kabul ettin peşinden koşturmadın çok kolay birisin demişti
Aradan yıllar geçmiş
Ne yapsan yaranamazsın
gerizekalı zihniyete gel .
Bu gerzekler için değil düşünmek can sıkmaya değmez
Bu adam da oh oh ne çekici erkeğim kafasında
Önüne baksın kuzeniniz bu adamdan bir çacık olmaz
işte bu erkekler tam benlik :) valla benim karşıma çıksalar da eğlensem ara da çok zevk alıyorum ya onlara saç baş yoldurmaktan++++++
ben de sadece şehvet kısmısı kaldı yasizi cani gönülden kutluyorum.. dedikelrinizle okadar haklisiniz ki. bu yolda ben de ilerlemeye calisiyorum. bir daha asik olabilecegimi zannetmiyorumzaten. bazen sehvet veya heyecani ask zannediyor oluyorum ama aslinda degil. olmasin da. bundan sonra güven saygi ve olgunluk istiyorum hayatimda. baska bir sey beni mutlu edemez zaten.
Bana kalırsa tek nedeni o yakınlaşma sonuna kadar gitmediği için sen benden yeterince hoşlanmadın diyerek son vuruşu yapmak istiyor. Kuzen ona acilen yol versin derim.Merhabalar arkadaslar,
Bugün kendim icin degil, Antalya'da yasayan kuzenim icin bir paylasim yapacagim. Kendi derdim bana yetmezmis gibi kuzenim icin de hem dinleyici hem de akil hocasi olmaya calisiyorum. Kendisinin hesabi olmadigi icin benden rica etti. Okuyup yorum yaparsaniz cok sevinirim.
Kuzenim benden 2 yas üyük yani 33 yasinda, ingilizce ögretmeni ve gayet hos bir kadin. Kendisi de benim gibi erkekler konusunda sanssizlardan.
2 hafta önce bir arkadasi vasitasiyla bir cocukla tanistirilmis. Öncelikle internet üzerinden cünkü cocuk is seyahati icin y.disindaymis o zaman. Pazartesi gününe kadar sosyal medyalarini paylasmislar birbirleriyle, telefonda görüsmüsler, whatsapp dan yazismislar. Her dakikalarini birbirleriyle paylasmislar. Cocuk mühendis, bir kez evlenmis, 2 sene önce bosanmis ve bir cocugu var. cocuk annede kaliyor ama ara ara kendisinde de kaliyormus.
2 haftadir herseylerini paylasmislar birbirleriyle ve pazartesi aksami da görüsmeye karar vermisler. Kuzenimi almis yemege gitmisler. sohbet etmisler, cok iyi gecmis görüsme. kuzenim cok etkilendim filan dedi. yakinlasmislar ve öpüsmüsler de. Ardindan kuzenim onu evine cay icmeye davet etmis. Cay icmisler, sohbe etmeye devam etmisler. Cocuk oglundan bahsetmis, ailesinden, eski esinden herseyi acik acik konusmuslar. Hatta kuzenim "ailen icin evlenmis ayrilmis ve cocuklu olmam sorun olabilir mi" diye sormus. Sabaha kadar oturmuslar, sabaha dogru da eve gitmis cocuk. Evdeyken yakinlasmalar da olmus, sarilmislar, öpüsmüsler.
Bunu acaba cocugun (bu arada cocuk da 38 yasinda) kuzenime karsi bakisini mi degistirdi diye belirtiyorum. Kesinlikle tasvip etmeme ragmen, erkekler genelde hizli bir seyler yasadiklari kizlarla uzun iliski düsünmemeleri. Asiri sacma ama bir cok erkekten duydum bunu. Kendileri her halti yiyip kizin kesinlikle saf ve temiz ve hizli davranmamasini beklemeleri ayriyetten cag disi ve ergen bir hareket bence ama yapacak bir sey yok. Ülkemizin gercegini yanistiyor.
Normalinde eve gidince haber veren birisiymis. Yani ne yapsa mutlaka haber verip, haber bekleyen birisiymis ama eve gittikten sonra hic haber vermemis. Öglene dogru, "küsmüyüz, hic birsey yazmadin" demis. Kuzenim de "sen yazmayinca ben de yogun oldugunu düsündüm" demis. Sonra yine yazmamis cocuk. Bu sabah da kuzenim "ters giden bir sey mi var neden böyle davrniyorsun" demis o da" benden cok etkilenmedigini düsünüyorum" demis. kuzenim de "aksine etkilendim ve özel bir sey yakaladigimizi düsünüyordum fakat senin bu sekilde davranman bana garip geliyor. Istemiyorsan söyle ama bu sekilde olmayalim" demis.
Kuzenim bunu bu sabah yazmis ve cocuk Whatsapp da devamli online olmasina ragmen cevap yazmamis. Su an tekrar sordum hala yazmamis.
Bunu bir erkek neden yapar?????? Ben de akil veremez oldum artik cünkü ben de böylesiyle daha karsilasmamistim. Bu neyin sacmaligi acaba? Cevap vermemesi cok saygiszca degil mi?
Ben kuzenim'e sana "senden yteerince kadar hoslanmadim" diyemiyor bu yüzden "sen benden yeterince kadar hoslanmadin bence" diyor. Pesini birak diye. Ben öyle düsünüyorum acikcasi.
Öte yandan hic hoslanmasa neden okadar vakit gecirsin, herseyini anlatsin. O da bir garip. :/ Kuzenimle isin icinden cikamadim ve sizden de akil almak istedik.
Yorumlar icin simdiden tesekkür ederim.
Evet ama bu da hayatin bir gercegi. Sevgiye ac kendisi bunu acik acik itiraf ediyor. Bu bence kötü bir sey degil. sevgi herkesin hakettigi ve özlem duydugu bir sey. kendisini körü körüne birine tslim etmemesi konusunda kesinlikle haklisiniz. Bu konuda ben de yakin arakdaslarimiz da ona destek veriyoruz. (Baya bu konu üzerine whatsapp konseyi kurmus durumdayiz cünkü kuzenim asiri etkilendi. yikildi. hic bu sekilde görmedim kendisini. toparlayacagiz onu ama insallah).
cok cok haklisiniz! kesinlikle dogru bir tespit.İşte biz kadınların hataya düştüğü nokta burası. Sevgi açlığını karşı tarafa hissettirmek, yani biz kendimizi sevip sevgimizi etrafa yansıttığımızda bizi sevecek bizi hak eden kişileri otomatik olarak çekeceğiz zaten ama biz "sevgi açıyım beni sev " enerjisi yayıp erkekleri kaçırıyoruz kendimizden. Muhtaçlık enerjisi bağımlılık enerjisi yayıyoruz. Oysa özgüven enerjisi yaysak adamlar zaten istemesek de bize gelecek :)gucci arkadaşımız da bunu yapıyor aslında...
bahaneler bitmiyor ki. Ne yapsaniz yanlis veya yetersiz oluyor. O yüzden kendimiz olmayi tercih etmeliyiz.Birşey daha yazayım da eski kurtlarımı dökeyim peşimden koşturdum oh iyi takdik diyenlere de bilmiyorum size de Kezban diyorlar onu napcaz
Birşey buluyorlar yani
Bana sen Kolay kabul ettin diyen Amerikan la evli olan yollar sonra MSN den bana hava atmıştı Türk kızları çok kasıntı çok tripli Kezban kezban soğuklar Amerikan lar çok doğal çok basit diye hani bana yıllar sonra beni kolay kabul ettin dediydin ya
Ben bu deliyi adam yerine koyduydum vah yıllarım dedim
Aman her deliye göre şekillenseydik ooooo bukelemun olurduk önce onlar ne istediklerini bilsinler
Günün sonunda şu denmeli arayıp neden?bahaneler bitmiyor ki. Ne yapsaniz yanlis veya yetersiz oluyor. O yüzden kendimiz olmayi tercih etmeliyiz.
Günün sonunda şu denmeli arayıp neden?
Neden?
Demeden
Ben böyleyim benim ilişkilendiren anladığım bu böyle yaşadım
Yanımda olmak istemiyorsan güle güle yalnızda mutluyum...
Senin olmanı istediğin kişi olamam kalıplarına giremem ha birşeyler ciddi olur senin için uğraşırım
Ben buyken yanımda kalmak istemeyene kendimizi üzmekten başka birşey yapamayız
bahaneler bitmiyor ki. Ne yapsaniz yanlis veya yetersiz oluyor. O yüzden kendimiz olmayi tercih etmeliyiz.
yazdıklarından sonra neden evlenmek istemediğini daha iyi anlıyorum canım...zor bir süreç yaşamışsın...önceliğin kendi olmalı kesinlikle sana katılıyorum...deli gibi aşık olup evlenip 2 yıl sonra boşanan arkadaşlarım oldu bir tanesinin bebeği vardı...herşeyin hayırlısı o deli gibi aşık adam çocuğunun nafakasını bile zor veriyor...herşeyin hayırlısını nasip etsin Allahım... tabi ki her erkek aynı değil canım inş nikah masasına huzurla oturabileceğin bir eş nasip etsin hayat...Ben artık önce kendimi seviyorum sıra gelirse karşımdakini de severim :) ben hayatım da bir kere aşık oldum onun da bitişi efsaneydi gelinliğim kucağım da kaldı yani son anda iptal edilen bir düğün ve ağır depresyon aynı yıl babam vefat etti zor zamanlar geçirdim her kadın gibi ama bir daha beni o duruma hiç bir erkek sokamaz asla yani pek de seviyorum denilemez sevmek istesem de artık olmuyor o yüzden de kaybetme korkum yok ve evlenme lafı duyarsam da anın da arazi olurum aşk insana gerçekten hiç yapmayacağı şeyler yaptırıyor ama konturol bizim elimiz de kendimizi kaptırmadan fedakarlık yapmadan karşımızdaki insana körü körüne güvenmeden önce bakalım zamana yayalım hakediyormu niye böle sölüyorum zaten biz kadınlar güzel severiz ama değecekmi önce bir bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?