Benden yeterince kadar hoslanmadin bence diyip yazmamak......

sizi cani gönülden kutluyorum.. dedikelrinizle okadar haklisiniz ki. bu yolda ben de ilerlemeye calisiyorum. bir daha asik olabilecegimi zannetmiyorumzaten. bazen sehvet veya heyecani ask zannediyor oluyorum ama aslinda degil. olmasin da. bundan sonra güven saygi ve olgunluk istiyorum hayatimda. baska bir sey beni mutlu edemez zaten.

Cinsellik yaşadı diye bitirdiği ihtimali yok. Bir kerede sıkılmaz. Aralarındaki kuzenizin fark etmediği bir sey uzaklaştırmış olabilir. Yedekte tuttuklarından biri ile takılıyor olabilir. Üstüne düşmesin. Şimdilerde erkekler naz yapıyor sanırım.

Kuzeniniz adına çok üzüldüm ama hakikaten kendini çok düşürmüş belki adamda önce etkilendi sonra da bir günde nasıl bukadar çok şeyi yaşadık diye düşünmüş olabilir
Sevgi açlığı tabiriniz resmen kuzeninizi sıfırlamış
Lütfen herşeyi olması gerektiği gibi yaşasın

Evet ama bu da hayatin bir gercegi. Sevgiye ac kendisi bunu acik acik itiraf ediyor. Bu bence kötü bir sey degil. sevgi herkesin hakettigi ve özlem duydugu bir sey. kendisini körü körüne birine tslim etmemesi konusunda kesinlikle haklisiniz. Bu konuda ben de yakin arakdaslarimiz da ona destek veriyoruz. (Baya bu konu üzerine whatsapp konseyi kurmus durumdayiz cünkü kuzenim asiri etkilendi. yikildi. hic bu sekilde görmedim kendisini. toparlayacagiz onu ama insallah).

Aşk zaten gelip geçici bişey huzurumuz olsun yeter adam gibi adamlar çıksın karşımıza kıvıran naz kapris yapan adamlara prim vermeyelim ilk başta bir ilgi bir kıyamet sonra adamlar kendilerini geri çekiyor kaçan kovalanır olayı tersine döndü resmen kaçtığın da kovalamayı bırakırsak hadlerini biliyorlar ben bunu hem kendim de hem de zorla bunu yaptırdığım arkadaşlarım da gördüm ha özellikle o engeli atmak en güzeli o adam bakıyor kapı duvar ee hani ne oldu hani kovalayacaktı diye düşünüyor :) ve şunu asla unutmayalım ulaşmak isteyen her türlü ulaşıyor o engeli atarsam bana nasıl ulaşcak diye de korkmayın

++++++

ben de sadece şehvet kısmısı kaldı ya DDDDDDDD

Bana kalırsa tek nedeni o yakınlaşma sonuna kadar gitmediği için sen benden yeterince hoşlanmadın diyerek son vuruşu yapmak istiyor. Kuzen ona acilen yol versin derim.

İşte biz kadınların hataya düştüğü nokta burası. Sevgi açlığını karşı tarafa hissettirmek, yani biz kendimizi sevip sevgimizi etrafa yansıttığımızda bizi sevecek bizi hak eden kişileri otomatik olarak çekeceğiz zaten ama biz "sevgi açıyım beni sev " enerjisi yayıp erkekleri kaçırıyoruz kendimizden. Muhtaçlık enerjisi bağımlılık enerjisi yayıyoruz. Oysa özgüven enerjisi yaysak adamlar zaten istemesek de bize gelecek :) gucci arkadaşımız da bunu yapıyor aslında...

Çok kısa sürede tanıdığı biri ile ilk görüşmede öpüşüp yakınlaşırsa kuzenin böyle olur tabi.

Bosanmis bir kadinim fakat boşanmış erkeklere karsi hep bi "acaba"m vardir.. Cunku ozellikle bizim toplumda bosanmaya getiren sorunlar genelde erkek ve erkek ailesinden cikiyor.. Istisnalar elbette vardir.. Yalniz normal bi kadin, son noktaya gelmedikce bosanma seçeneğine sarilmiyor..
Adami tanimadan anlamadan etmeden evine cagirmasi, bi seyler yasamasi filan hata olmus..
Bence artik pesine düşmesin..

cok cok haklisiniz! kesinlikle dogru bir tespit.

Birşey daha yazayım da eski kurtlarımı dökeyim peşimden koşturdum oh iyi takdik diyenlere de bilmiyorum size de Kezban diyorlar onu napcaz
Birşey buluyorlar yani
Bana sen Kolay kabul ettin diyen Amerikan la evli olan yollar sonra MSN den bana hava atmıştı Türk kızları çok kasıntı çok tripli Kezban kezban soğuklar Amerikan lar çok doğal çok basit diye hani bana yıllar sonra beni kolay kabul ettin dediydin ya
Ben bu deliyi adam yerine koyduydum vah yıllarım dedim
Aman her deliye göre şekillenseydik ooooo bukelemun olurduk önce onlar ne istediklerini bilsinler

bahaneler bitmiyor ki. Ne yapsaniz yanlis veya yetersiz oluyor. O yüzden kendimiz olmayi tercih etmeliyiz.

bahaneler bitmiyor ki. Ne yapsaniz yanlis veya yetersiz oluyor. O yüzden kendimiz olmayi tercih etmeliyiz.
Günün sonunda şu denmeli arayıp neden?
Neden?
Demeden
Ben böyleyim benim ilişkilendiren anladığım bu böyle yaşadım
Yanımda olmak istemiyorsan güle güle yalnızda mutluyum...
Senin olmanı istediğin kişi olamam kalıplarına giremem ha birşeyler ciddi olur senin için uğraşırım
Ben buyken yanımda kalmak istemeyene kendimizi üzmekten başka birşey yapamayız

yazdıklarından sonra neden evlenmek istemediğini daha iyi anlıyorum canım...zor bir süreç yaşamışsın...önceliğin kendi olmalı kesinlikle sana katılıyorum...deli gibi aşık olup evlenip 2 yıl sonra boşanan arkadaşlarım oldu bir tanesinin bebeği vardı...herşeyin hayırlısı o deli gibi aşık adam çocuğunun nafakasını bile zor veriyor...herşeyin hayırlısını nasip etsin Allahım... tabi ki her erkek aynı değil canım inş nikah masasına huzurla oturabileceğin bir eş nasip etsin hayat...

Erkeklerin bu kadar karşı tarafı düşünen varlıklar olduğunu düşünmüyorum.
Severlerse arıyorlar, soruyorlar, ilgi gösteriyorlar, hatta bunaltabiliyorlar.
Sevmiyorlarsa aramıyorlar, sormuyorlar, umursamıyorlar
Bence grileri yok.
Kuzenin artık aramasın yok saysın dengesiz insanla çok zor.
Bir de çocuklu boşanmış biriyle hiç evlenmemiş birinin ilişkisinde zorluklar çıkabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…