Bir şeyleri çabuk yaşamasıyla doğrudan alakalı olmadığını düşünüyorum.
Adam neden boşanmış? Gerçekten neyi ne kadar doğru anlatmış?
Bu konuda cinsiyetçiyim bir tutam kusura bakmayın; boşanan erkeklerle kadınları bir tutmuyorum. Kadınlar genelde "Boşanmak zorunda kalma"haline gelene kadar dayanmaya-toparlamaya çalışıyor hele de çocuk varsa. Ama erkekler çabuk sıyrılıp atıyor ve genelde kusurlu taraf onlar oluyor. Nadiren tam tersi çıkar.
Boşanmış ve çocuklu erkeklere yaklaşırken dikkat diyorum, sağlam ayakkabı olmadıklarını düşünüyorum.
+++++++++
Adam olsaydi bosanmazdi seklinde dusunuyorum ben de.
Bosanma sebebi "siddetli gecimsizlik. detay olarak da "yasam sekillerimiz uymuyordu. Kendisi thy de hostes idi ve devamli evden uzakti. evlililigimiz yürümedi. cocuk yaptiktan kisa bir süre sonra ayrildik" tarzinda birseyler demis.Bence dengesiz bir tip, o yakinlasma falan yazmissiniz onunla alakasi yok.
Bizim kadinlarimiz zor bosaniyor ve cok yapiskan, o yzuden adamin ne defosu var ki bosandi diyorum, neden bosandigini soylemis mi ki?
+++++++++
Adam olsaydi bosanmazdi seklinde dusunuyorum ben de.
Evet ben de öyle düsünüyorum. Cok etkilendigini söyledi. Cocuk buna ogluyla fotograflarini göndermis bir sürü, yurt disinda is gezisindeyken 5 dakika mesaj yazmamaylik etmemis. Devamli aradigim kisi sen olabilirsin filan demis. Yani asiri bir ilgi göstermis kuzenime. Kuzenim de anlattigina göre bu sebepten ötürü görüsmede hemen etkilenmis ve duygularina hakim olamamis.2 haftada tanıdığı ilk defa gördüğü biriyle bu derece yakınlaşmasa çok çok iyi olurmuş
işte bazı şeyleri yaşamak için önce biraz zaman ve tanımak lazım
bence adam bu ilişkiden vazgeçmiş
SIddetli gecimsizlik mis. Detay olarak da hostes oldugu, devamli havada veya farkli ülkelerde oldugunu söylemis. cocuk olunca da kisa sürede bosanmislar.Bir şeyleri çabuk yaşamasıyla doğrudan alakalı olmadığını düşünüyorum.
Adam neden boşanmış? Gerçekten neyi ne kadar doğru anlatmış?
Bu konuda cinsiyetçiyim bir tutam kusura bakmayın; boşanan erkeklerle kadınları bir tutmuyorum. Kadınlar genelde "Boşanmak zorunda kalma"haline gelene kadar dayanmaya-toparlamaya çalışıyor hele de çocuk varsa. Ama erkekler çabuk sıyrılıp atıyor ve genelde kusurlu taraf onlar oluyor. Nadiren tam tersi çıkar.
Boşanmış ve çocuklu erkeklere yaklaşırken dikkat diyorum, sağlam ayakkabı olmadıklarını düşünüyorum.
Ne alaka yav. Niye boşandıklarını bile bilmiyoruz.
Belki eski eşi istedi ayrılmak.
Ayrıca 2. evliliğini yapmış bir sürü düzgün erkek var, biraz ayıp oluyor adam olsaydı falan.
O kadar değil de Cherry, ciddi temkinli yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum.
Dediğim gibi nadiren tersi de çıkar. Burada bir konuda bile yeni okuduk; kadın başka adamdan çocuk yapıyor, eşi buna karşın boşandıktan sonra bile o çocuğun psikolojisini düşünüp kendinden olmadığını bildiği halde ekstra davalara girmiyor.
Ancak daha genel baktığımızda, evliliği için çırpınan, kendinden yiten kadın örneği çok daha fazla ve bir kadın çocuklu halde boşanıyorsa, o hale getirilmiştir demekten kendimi alamıyorum; adam, kadın karşısında tüm şansını tüketmiştir önyargısı daha anlaşılır ve haklı bir önyargı bence. Çocuklu ve boşanmış bir adamla ilişki, iki değil belki üç, belki dört kez düşünülmesi gereken bir şey.
Açıkcası yukarıdaki yorumlara katılıyorum. Elbette istisnaları vardır ama inçe eleyip sık dokusun. Hatta eski eşinin tanıdıkları varsa sorsunlar araştırsınlar sebep neymiş. Tek tarafı dinlemek yanıltabilir. Adam ne istediğini bilmiyor gibi sanırım evlenmek istemiyor olabilir , sonuçta çocuğu var ve istediği çoğu kadınla her türlü ilişkiyi yaşayabilir. Ben tekin bulmadım
SIddetli gecimsizlik mis. Detay olarak da hostes oldugu, devamli havada veya farkli ülkelerde oldugunu söylemis. cocuk olunca da kisa sürede bosanmislar.
Evet ben de öyle düsünüyorum. Cok etkilendigini söyledi. Cocuk buna ogluyla fotograflarini göndermis bir sürü, yurt disinda is gezisindeyken 5 dakika mesaj yazmamaylik etmemis. Devamli aradigim kisi sen olabilirsin filan demis. Yani asiri bir ilgi göstermis kuzenime. Kuzenim de anlattigina göre bu sebepten ötürü görüsmede hemen etkilenmis ve duygularina hakim olamamis.
Size katiliyorum ben de keske hemen öpüsmeseydin dedim ama kuzenim "zaten öncesinde hislerim vardi, mesaj da olsa telefonda görüsme de olsa devamli konustugumuz icin cok etkilendim. görünce de asik oldum" dedi.
Biz kadinlar asla istedigimiz gibi davranmaya hakkimiz yok gercekten. Her zaman rol yapip durusumuzu korumamiz gerekiyor sanirim. Düsünsenize kuzenim yas itibariyle cocuk degil, gayet olgun ne istedigini bilen birisi. O gün o erkekten hoslanmis ve yakinlasmis. Bunu yaptigi icin de erkek tarafindan belli bir kaliba sokuldu. Bu da gercekten cok üzücü.
Haklisiniz sanirim. Ben hic cocuklu birisiyle birlikte olmadim ama evlenmis bosanmis bir eski sevgilim oldu. O da kafasi karisik, ne istedigini tam olarak bilmeyen, 30lu yaslarin sonunda hala 20li yaslardaymis gibi takilan birisiydi. Bu da benm icin acikcasi ders oldu.O kadar değil de Cherry, ciddi temkinli yaklaşılması gerektiğini düşünüyorum.
Dediğim gibi nadiren tersi de çıkar. Burada bir konuda bile yeni okuduk; kadın başka adamdan çocuk yapıyor, eşi buna karşın boşandıktan sonra bile o çocuğun psikolojisini düşünüp kendinden olmadığını bildiği halde ekstra davalara girmiyor.
Ancak daha genel baktığımızda, evliliği için çırpınan, kendinden yiten kadın örneği çok daha fazla ve bir kadın çocuklu halde boşanıyorsa, o hale getirilmiştir demekten kendimi alamıyorum; adam, kadın karşısında tüm şansını tüketmiştir önyargısı daha anlaşılır ve haklı bir önyargı bence. Çocuklu ve boşanmış bir adamla ilişki, iki değil belki üç, belki dört kez düşünülmesi gereken bir şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?