Bazı arkadaşların Türkçeleri iyi olmadığı için anlayamadı galiba..
Kısa boylulukla şişmanlığı, zayıflığı karşılaştırsaymış, niye etnik kökenini vurgulamış diyen sözde çok hassas arkadaşlar, konu utanma olunca malum, Konu Sahibi, erkek arkadaşına, kız arkadaşın çok kısa vb. Diyolarsa ona ve o bunlar yüzünden utandıysa da benden, bana da BAŞKA İNSANLAR 'sevgilin kürt' vs. Dediler ama benim bundan dolayı ondan utanmak hiç aklıma gelmedi demek istemiş. Yani millet kıza sevgilisinin etnik kökeninden dem vurmuş, fiziki herhangi bi özelliğinin değil..
Memleketteki bu mağdur edebiyatından da ben utanıyorum fena halde..
Valla kardesim irkciliksa irkcilik yapiyorum ben kurtleri sevmiyorum onlarda beni sevmesin kurt diyunce bi orda durcaksin bunu zamaninda senin gibi dusundugum icin soyluyorum bi erkek arkadasim vardi kurttu ben orasina hic takilmamis aileme bile kabul ettirmistim ki rizeliyim nefret ederler onlardan o denli savunuyor toz kondurmuyirdum ben o zamanlar hafif balik etliydim neymis beni begenmiyomus benimle telde konusuyodu oysa cok da guzel bi bayanim yani hicde alcak gonullu olamiycam kibir bunlarin ruhunda var kardesim kendilerinin belki de yuzune bakamassin ama peri padisahi sanir kendini o yuzden dur orda bacim birak gitsin kulturleri dusunce tarzlari bambaska yapamassiniz zatenaslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .
'''Zirto herif''' güzelmiş ağızdada zorlanmıyor.Madem utaniyormus, niye birlikteymis bunca zamandir ? Sana yokluktan takiliyorum demeye getirmis, terbiyesiz zirto herif.
Hiiiiiic konusma bir daha bununla.
olmadı bu ama. bir kürtle çıktınız diye hepsini aynı kefeye koymak. ben türküm ama türkler arasındada oo saydığınız özellikte insanlar yokmu.Valla kardesim irkciliksa irkcilik yapiyorum ben kurtleri sevmiyorum onlarda beni sevmesin kurt diyunce bi orda durcaksin bunu zamaninda senin gibi dusundugum icin soyluyorum bi erkek arkadasim vardi kurttu ben orasina hic takilmamis aileme bile kabul ettirmistim ki rizeliyim nefret ederler onlardan o denli savunuyor toz kondurmuyirdum ben o zamanlar hafif balik etliydim neymis beni begenmiyomus benimle telde konusuyodu oysa cok da guzel bi bayanim yani hicde alcak gonullu olamiycam kibir bunlarin ruhunda var kardesim kendilerinin belki de yuzune bakamassin ama peri padisahi sanir kendini o yuzden dur orda bacim birak gitsin kulturleri dusunce tarzlari bambaska yapamassiniz zaten
Yorumları okumadım ama konuna bir ekleme yaptığına göre,diğer yorumcularda benim gibi rahatsız olmuşlar verdiğin "kürt"örneğinden.aslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .
Yorumları okuyarak tekrar yazıyorum konu sahibi.Aynen düşündüklerimde hiçbir değişiklik olmadı.Sen "KÜRT SEVGİLİM OLDUĞU İÇİN UTANMIYORUM" diye bir cümle kullanmadın mı?Sizler benim önceki mesajlarımi okumadiniz heralde hala beni yargılamaya çalışıyorsunuz allah hepiniz gönlüne biraz vicdan versin hakkımda olur olmaz şeyler söyleyip anlamadan dinlemeden ırkçılıkdan bahsediyorsunuz qma irkcilikdan çok daha kötü birşeydir kul hakkı yemek artık ben kimseye bu konuda cevap vermekle ugrasamicam allaha havale ediyorum sizi.
Hepsini ayni gefeye koymuyorum elbetteki istisnalar vardir ve kaideyi bozmazlar elbette turklerin arasinda da var biz lazlarin arasinda da vardir genelleme yapabiliyirum cunku bi tanesiyle ciktim ama bin tanesini tanidim belkide maalesef hepsinde gordum bu kibri kimseyi begenmemeyip kendini begenme genlerinde var dedim zaten bu irkciliksa irkcilik yapiyorum ewet bu benim dusuncem irkci dusunebilme özgürlüğüm var sonucta ama bunu yazmis olmam site kurallarina aykiri olabilir isterseniz kibleyebilirim mesajimiolmadı bu ama. bir kürtle çıktınız diye hepsini aynı kefeye koymak. ben türküm ama türkler arasındada oo saydığınız özellikte insanlar yokmu.
bence kibleyin tabii. siz bilirsiniz. çünkü site kurallarına aykırı bunu yazmakHepsini ayni gefeye koymuyorum elbetteki istisnalar vardir ve kaideyi bozmazlar elbette turklerin arasinda da var biz lazlarin arasinda da vardir genelleme yapabiliyirum cunku bi tanesiyle ciktim ama bin tanesini tanidim belkide maalesef hepsinde gordum bu kibri kimseyi begenmemeyip kendini begenme genlerinde var dedim zaten bu irkciliksa irkcilik yapiyorum ewet bu benim dusuncem irkci dusunebilme özgürlüğüm var sonucta ama bunu yazmis olmam site kurallarina aykiri olabilir isterseniz kibleyebilirim mesajimi
boyum kısa evet malesef bende farkındayım ama napıyım allahta beni böyle yaratmış 1,53
M. Site kurallarini ihlal ettigim icin ama dusuncem icin degilbence kibleyin tabii. siz bilirsiniz. çünkü site kurallarına aykırı bunu yazmak
Hepsini ayni gefeye koymuyorum elbetteki istisnalar vardir ve kaideyi bozmazlar elbette turklerin arasinda da var biz lazlarin arasinda da vardir genelleme yapabiliyirum cunku bi tanesiyle ciktim ama bin tanesini tanidim belkide maalesef hepsinde gordum bu kibri kimseyi begenmemeyip kendini begenme genlerinde var dedim zaten bu irkciliksa irkcilik yapiyorum ewet bu benim dusuncem irkci dusunebilme özgürlüğüm var sonucta ama bunu yazmis olmam site kurallarina aykiri olabilir isterseniz kibleyebilirim mesajimi
O konuyla ilgili yorumumu okudum, vicsansizca birsey soyledigmi dusunmuyorum,bir an için bütün sayfadaki insanlar aynı sandım ve çok yazdığıma pişman oldum gerçekten bir kez olsun ben sevgilime kürtler hakkında kötü tek bir laf etmedim aksine bana kürtçe öğretmesini bile istedim öğrendimde azda olsa birşeyler ama insanlar neden bu kadar vicdansız ben anlamıyorum gerçekten neler düşüneceğimi neler hissetceğimi bilmeden söylüyorlar boşu boşuna canımı daha fazla sıkıyorlar.
Bildiğimiz "yav he he" mi?
Anladım, hayırlısı olsun.
tebrik ederimTabiki bir toplum içinde söylemedim mesajlasiyorduk ve bir konu üzerinde tartışmaya başladık oda bana yazdıklarını okumadım bile yav he gibi çocukca buldugum cevaplar veriyordu bende bunları okurken utanıyorum yaşına yakışmıyor bu sözler dedim oda bende senin boyundan herseyinden utanıyorum dedi
Valla kardesim irkciliksa irkcilik yapiyorum ben kurtleri sevmiyorum onlarda beni sevmesin kurt diyunce bi orda durcaksin bunu zamaninda senin gibi dusundugum icin soyluyorum bi erkek arkadasim vardi kurttu ben orasina hic takilmamis aileme bile kabul ettirmistim ki rizeliyim nefret ederler onlardan o denli savunuyor toz kondurmuyirdum ben o zamanlar hafif balik etliydim neymis beni begenmiyomus benimle telde konusuyodu oysa cok da guzel bi bayanim yani hicde alcak gonullu olamiycam kibir bunlarin ruhunda var kardesim kendilerinin belki de yuzune bakamassin ama peri padisahi sanir kendini o yuzden dur orda bacim birak gitsin kulturleri dusunce tarzlari bambaska yapamassiniz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?