• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden Utanıyormuş

Bazı arkadaşların Türkçeleri iyi olmadığı için anlayamadı galiba..

Kısa boylulukla şişmanlığı, zayıflığı karşılaştırsaymış, niye etnik kökenini vurgulamış diyen sözde çok hassas arkadaşlar, konu utanma olunca malum, Konu Sahibi, erkek arkadaşına, kız arkadaşın çok kısa vb. Diyolarsa ona ve o bunlar yüzünden utandıysa da benden, bana da BAŞKA İNSANLAR 'sevgilin kürt' vs. Dediler ama benim bundan dolayı ondan utanmak hiç aklıma gelmedi demek istemiş. Yani millet kıza sevgilisinin etnik kökeninden dem vurmuş, fiziki herhangi bi özelliğinin değil..

Memleketteki bu mağdur edebiyatından da ben utanıyorum fena halde..

Ne mutlu gerçekten böyle insanlarında var olduğunu bilmek.

ayrılırken cirkinleşmek kanlarında var bu erkeklerin.
dönerde size yalvarırsa umarım sizde affetme gibi bi aptallık yapmazsınız.

aslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .
Valla kardesim irkciliksa irkcilik yapiyorum ben kurtleri sevmiyorum onlarda beni sevmesin kurt diyunce bi orda durcaksin bunu zamaninda senin gibi dusundugum icin soyluyorum bi erkek arkadasim vardi kurttu ben orasina hic takilmamis aileme bile kabul ettirmistim ki rizeliyim nefret ederler onlardan o denli savunuyor toz kondurmuyirdum ben o zamanlar hafif balik etliydim neymis beni begenmiyomus benimle telde konusuyodu oysa cok da guzel bi bayanim yani hicde alcak gonullu olamiycam kibir bunlarin ruhunda var kardesim kendilerinin belki de yuzune bakamassin ama peri padisahi sanir kendini o yuzden dur orda bacim birak gitsin kulturleri dusunce tarzlari bambaska yapamassiniz zaten

Madem utaniyormus, niye birlikteymis bunca zamandir ? Sana yokluktan takiliyorum demeye getirmis, terbiyesiz zirto herif.

Hiiiiiic konusma bir daha bununla.
'''Zirto herif''' güzelmiş ağızdada zorlanmıyor. :KK59: bak kullanırım ben bunu günlük hayatta :KK48: eyvallah miss :KK3:

Valla kardesim irkciliksa irkcilik yapiyorum ben kurtleri sevmiyorum onlarda beni sevmesin kurt diyunce bi orda durcaksin bunu zamaninda senin gibi dusundugum icin soyluyorum bi erkek arkadasim vardi kurttu ben orasina hic takilmamis aileme bile kabul ettirmistim ki rizeliyim nefret ederler onlardan o denli savunuyor toz kondurmuyirdum ben o zamanlar hafif balik etliydim neymis beni begenmiyomus benimle telde konusuyodu oysa cok da guzel bi bayanim yani hicde alcak gonullu olamiycam kibir bunlarin ruhunda var kardesim kendilerinin belki de yuzune bakamassin ama peri padisahi sanir kendini o yuzden dur orda bacim birak gitsin kulturleri dusunce tarzlari bambaska yapamassiniz zaten
olmadı bu ama. bir kürtle çıktınız diye hepsini aynı kefeye koymak. ben türküm ama türkler arasındada oo saydığınız özellikte insanlar yokmu.

aslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .
Yorumları okumadım ama konuna bir ekleme yaptığına göre,diğer yorumcularda benim gibi rahatsız olmuşlar verdiğin "kürt"örneğinden.
Ben onun çocukça davranmasından utanmadım desen anlarım
Ben onun dengesizliğinden densizliğinden utanmadım desen anlarım da Kürt olmasından utanmadım ne demek ya.Ben kürt değilim.Ama bu toplumda hala böyle senin gibi ve senin o cahil çevren gibi insanlar olduğundan biz insana insan olarak bakamıyoruz.Kürt sevgilim olduğu için utanmadım ne demek yaaa.Millet sana öyle laflar edince,ağızlarını kapatacak erdeme ulaşamadın mı?İçinde yaraymış ki,hemen bu örneği verdin.Sonra da konuyu bambaşka yerlere götürüyorsunuz diyorsun.Sen almış götürmüşsün zaten.SİZİN ZİHNİYETİNİZDEKİ GENÇLERDEN DE BEN UTANIYORUM.

ne mutlu ki türküm.damarlarımda türk kanı dolaşıyor.ama bir sürü kürt arkadaşım var ve çokda severim.adam olduğu sürece bir kürtle sevgilide olurum evlenirimde.yeterki vatan haini olunmasın.şuan bi arkadaşım var (mecburi iş arkadaşlığı)adam türk ama itin teki.kökeni katmanız hiç hoş olmamış

hayvana bak ya !!!
madem utanıyodun ne diye sürdürdün.
bide 1 2 aylık bi ilişki söz konusu değil yıllar geçiyor !! pardonda silahmı dayamışlar kafasına ?
Bırak allah aşkına (konu sahibi)böyle denyolarla ne işin var !!
sabah sabah canımı sıktı .

Sizler benim önceki mesajlarımi okumadiniz heralde hala beni yargılamaya çalışıyorsunuz allah hepiniz gönlüne biraz vicdan versin hakkımda olur olmaz şeyler söyleyip anlamadan dinlemeden ırkçılıkdan bahsediyorsunuz qma irkcilikdan çok daha kötü birşeydir kul hakkı yemek artık ben kimseye bu konuda cevap vermekle ugrasamicam allaha havale ediyorum sizi.
Yorumları okuyarak tekrar yazıyorum konu sahibi.Aynen düşündüklerimde hiçbir değişiklik olmadı.Sen "KÜRT SEVGİLİM OLDUĞU İÇİN UTANMIYORUM" diye bir cümle kullanmadın mı?
"ÇEVRENİN KÜRTLER HAKKINDA KÖTÜ DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BELİRTEN" cümleler kullanmadın mı?
Benim sevgilime,arkadaşıma,herhangi bir kürte çevremdeki insanlar kötü laf etse,hakir görse,onların ağızlarını kapatır,cahilliklerinden insanlıklarından utanırım.Ama senin gibi bunu bilinç altıma yerleştirip,sevgilime kızdığım zaman,zaten çevremde kötülüyordu ama ben utanmadım demezdim.Zaten ortada utanılacak bir konu yok.Millet sana kaç sayfa cümleni düzelt demiş,sen hala ben utanmadım diyorsun.
Bak bir tane Rizeli de kürt sevgilisinden darbe yedi diye saydırmış burda kürtlere.Ben şimdi bir iki Rize li den Artvin liden,Maraş lıdan kazık yesem hepsini aynı kefeye koyacak kadar insani değerlerimi kaybetmedi.Burdaki çoğu kişi dekaybetmemeiş ki,tepki veriyor.
Bir başka arkadaşımız Türk erkekleri anneci ,onlar da mı alınsın diye kıyaslayarak,Bir insanın soyunun etnik kökeninin utanç konusu olmasıyla,insanın anneci olmasıyla aynı kefeye koyuyor.Bu kadar basit değil.

Önce sevgilini,sonra çevreni ve düşünce yapını değiştir.

Nasıl olsa konuşma, tartışma konusunda sıkıntılarınız varmış. Senden utanıyorum, yaptıklarından utanıyorum lafları değil normal yaşamda söylenmesi, direkt ilişki bitirtecek ağır kavga lafı benim için. Ki ilk söyleyen suçlu bana göre, karşılığı illa haketmez ama aynı değerde olmasa da refleks olarak kabul ederim geri söyleneni. Bunu uzatıp bu sefer ama ben şundan da utanmamıştım demek içeriğinden bağımsız apayrı bir mevzu, can acısı söyletiyor herhalde derim, ama canı acıyacak olan da can acıtıcı lafı etmesin.

İstediğini söyleyen istemediğini işitir, düne kadar kısa boyun sorun olduğunu düşünmüyorsanız ilişkinizde artık düşünün, sevgiliniz de çocuk gibi davranmayı sürdürsün, çocuklar ama senin de şöyle şöyle diye karşılık vermeye yer arar zaten. Diğer yanlış anlaşılmaya meyilli düşüncelerinizi de sevgilinize söylerseniz dikkat edin, senin için şunu diyorlar ama ben takmadım yaklaşımının hiç bir ikili ilişkide sonucu iyi olmaz.

olmadı bu ama. bir kürtle çıktınız diye hepsini aynı kefeye koymak. ben türküm ama türkler arasındada oo saydığınız özellikte insanlar yokmu.
Hepsini ayni gefeye koymuyorum elbetteki istisnalar vardir ve kaideyi bozmazlar elbette turklerin arasinda da var biz lazlarin arasinda da vardir genelleme yapabiliyirum cunku bi tanesiyle ciktim ama bin tanesini tanidim belkide maalesef hepsinde gordum bu kibri kimseyi begenmemeyip kendini begenme genlerinde var dedim zaten bu irkciliksa irkcilik yapiyorum ewet bu benim dusuncem irkci dusunebilme özgürlüğüm var sonucta ama bunu yazmis olmam site kurallarina aykiri olabilir isterseniz kibleyebilirim mesajimi

Yine konu sahibini yerden yere vurmuşsunuz .Kötü bir şey yazmamışki kız.O kısa boyunu laf etmiş o ise etraftan tepki görüldüğü halde ben onu sahiplendim tarzında yazmış. Neden üzerine akbaba gibi üşüştünüz ki .Çok saçma

Hepsini ayni gefeye koymuyorum elbetteki istisnalar vardir ve kaideyi bozmazlar elbette turklerin arasinda da var biz lazlarin arasinda da vardir genelleme yapabiliyirum cunku bi tanesiyle ciktim ama bin tanesini tanidim belkide maalesef hepsinde gordum bu kibri kimseyi begenmemeyip kendini begenme genlerinde var dedim zaten bu irkciliksa irkcilik yapiyorum ewet bu benim dusuncem irkci dusunebilme özgürlüğüm var sonucta ama bunu yazmis olmam site kurallarina aykiri olabilir isterseniz kibleyebilirim mesajimi
bence kibleyin tabii. siz bilirsiniz. çünkü site kurallarına aykırı bunu yazmak

Turk erkegi genelde fiziki acidan Turk kadinini begenmez hem gorunus hem davranis olarak kezbana (balik etli , biyikli, kisa boylu, gorgusuz, paraci) benzetir ve slav irkini begenirler . Istersen hepsini ayni kefeye koyabilirsin simdi. Turk/Kurt diye ayrim yapmadan once yurdum erkegi diye o ayrimi yapacaksin. Bunun soyla, boy bosla alakasi yok.:KK51:

Son düzenleme:
bir an için bütün sayfadaki insanlar aynı sandım ve çok yazdığıma pişman oldum gerçekten bir kez olsun ben sevgilime kürtler hakkında kötü tek bir laf etmedim aksine bana kürtçe öğretmesini bile istedim öğrendimde azda olsa birşeyler ama insanlar neden bu kadar vicdansız ben anlamıyorum gerçekten neler düşüneceğimi neler hissetceğimi bilmeden söylüyorlar boşu boşuna canımı daha fazla sıkıyorlar.
O konuyla ilgili yorumumu okudum, vicsansizca birsey soyledigmi dusunmuyorum,
Sizin gibi anne veya baba tarafindan hicbir alakam olmamasina ragmen rahatsiz etti o cumleniz,
"Arkadaslarim da bana onu kotuluyordu" demek varken ya da duzeltebilecekken onu savunmanizi, yuzune soylememenizi bir lutufmus gibi dile getirmeniz de bir o kadar rahatsiz edici...
bir arkadasim size soylenenler gibi boyle cumle kursa irkcilikla suclar arama mesafe koyardim,
kurt degilim ama cok iyi insanlar tanidim...
ve hicbir arkadasim da bana bu tip cumleler kuramaz cunku tepkimin net olacagini bilirler,
sizde gordugum eksik/hata adina ne derseniz, buydu,

diger konuya gelince,
gayet kisa boylu biriyim arada karsilikli espriler haricinde hicbir erkek arkadasimdan boyle bir cumle duymadim,
(Espri de otobuste ona tutunmak, rafa yetisemedigimde merdiven lazim dememle onlarin yanima gelmesi, bir bukadar da yerin altinda var demeleri vs)
Ister 3 yil olsun ister 30 yil, "boyundan utaniyorum" cumlesini duydugum an o kisiyle iliskimi keserim,
bu konuda yasadigniz kafa karışıkligini da anlayamiyorum o yuzden.
cocuk gelip de barismak icin yalvariyor degil ki dusunsem mi diyorsunuz...
oyle bir durumda da bu sozu unutup unutamayacaginiza gore karar verirsiniz,

ancak sunu da belirteyim ki biri bana cocukca davrandigmi soylemek yerine "utaniyorum" diyerek cumleyi tamamlasaydi fizigim kadar karakterimi de beni ben yapan seyler arasinda gordugumden "utanmadigin biriyle beraber ol" der yine ceker giderdim,
ona basit gorulecek bir nedenle demis olsaniz dahi onun boyunuz icin dedigi sey kadar agir cumleniz,
Insanlara vicdansiz demeden once ozelestiri yapmanizi da tavsiye ederim.

Konu sahibinin yazdiginda ben bi tuhaflik goremedim ama cekmek isteyen cekiyor tabi iste bu tur insanlar yuzunden bu ulke karisiyor maksat ortalik karissin diye her lafi her hareketi bi yere cekiyorlar. Ben turk kurt laz zaza bilmem istediklerini soyleyebilir insanlar bana hatta sen turk degilsin ingilizsin deselerde umrumda olmaz turklerden nefret ediyorum desede umrumda olmaz cunküi yaram yok ben kendimi biliyorum. Ben asla irk ayrimi yapmam adam gibi insan mi degil mi ona bakarim bu kizcagizda bi sey dememis ama maksat ortam gerilsin diye sivrilenler olmus yine. Yarasi olan gocunuyo iste..

Bildiğimiz "yav he he" mi?
Anladım, hayırlısı olsun.

Tabiki bir toplum içinde söylemedim mesajlasiyorduk ve bir konu üzerinde tartışmaya başladık oda bana yazdıklarını okumadım bile yav he gibi çocukca buldugum cevaplar veriyordu bende bunları okurken utanıyorum yaşına yakışmıyor bu sözler dedim oda bende senin boyundan herseyinden utanıyorum dedi :KK43:
tebrik ederim:KK9:
2 sayfa onceden konuyu tahmin edip yazmissin safkelebek,
leb.i duymadan cumlelerden cikarimin da boylesi:KK9:

Adamin seni neden begenmedigi belli oldu. Umarim irkciliktan bir kac ay banlanirsin...

Back