bir an için bütün sayfadaki insanlar aynı sandım ve çok yazdığıma pişman oldum gerçekten bir kez olsun ben sevgilime kürtler hakkında kötü tek bir laf etmedim aksine bana kürtçe öğretmesini bile istedim öğrendimde azda olsa birşeyler ama insanlar neden bu kadar vicdansız ben anlamıyorum gerçekten neler düşüneceğimi neler hissetceğimi bilmeden söylüyorlar boşu boşuna canımı daha fazla sıkıyorlar.
O konuyla ilgili yorumumu okudum, vicsansizca birsey soyledigmi dusunmuyorum,
Sizin gibi anne veya baba tarafindan hicbir alakam olmamasina ragmen rahatsiz etti o cumleniz,
"Arkadaslarim da bana onu kotuluyordu" demek varken ya da duzeltebilecekken onu savunmanizi, yuzune soylememenizi bir lutufmus gibi dile getirmeniz de bir o kadar rahatsiz edici...
bir arkadasim size soylenenler gibi boyle cumle kursa irkcilikla suclar arama mesafe koyardim,
kurt degilim ama cok iyi insanlar tanidim...
ve hicbir arkadasim da bana bu tip cumleler kuramaz cunku tepkimin net olacagini bilirler,
sizde gordugum eksik/hata adina ne derseniz, buydu,
diger konuya gelince,
gayet kisa boylu biriyim arada karsilikli espriler haricinde hicbir erkek arkadasimdan boyle bir cumle duymadim,
(Espri de otobuste ona tutunmak, rafa yetisemedigimde merdiven lazim dememle onlarin yanima gelmesi, bir bukadar da yerin altinda var demeleri vs)
Ister 3 yil olsun ister 30 yil, "boyundan utaniyorum" cumlesini duydugum an o kisiyle iliskimi keserim,
bu konuda yasadigniz kafa karışıkligini da anlayamiyorum o yuzden.
cocuk gelip de barismak icin yalvariyor degil ki dusunsem mi diyorsunuz...
oyle bir durumda da bu sozu unutup unutamayacaginiza gore karar verirsiniz,
ancak sunu da belirteyim ki biri bana cocukca davrandigmi soylemek yerine "utaniyorum" diyerek cumleyi tamamlasaydi fizigim kadar karakterimi de beni ben yapan seyler arasinda gordugumden "utanmadigin biriyle beraber ol" der yine ceker giderdim,
ona basit gorulecek bir nedenle demis olsaniz dahi onun boyunuz icin dedigi sey kadar agir cumleniz,
Insanlara vicdansiz demeden once ozelestiri yapmanizi da tavsiye ederim.