- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
Tabiki bir toplum içinde söylemedim mesajlasiyorduk ve bir konu üzerinde tartışmaya başladık oda bana yazdıklarını okumadım bile yav he gibi çocukca buldugum cevaplar veriyordu bende bunları okurken utanıyorum yaşına yakışmıyor bu sözler dedim oda bende senin boyundan herseyinden utanıyorum dedi![]()
Yok canım toplum içinde rencide etmekten bahsetmiyordum ama anladım şimdi ne şekilde bir mevzu olduğunu..
Valla ne diyim karakterine bağlı biraz birde sesli konuşmada değilmiş mesajlaşmaymış..
Mesela şakacı biriyse sen utandırıyosun diyince gıcıklığına sırf laf çarpmak için''bende senin boyundan utanıyorum ee nolcak şimdi'' gibi demek istemiş de olabilir..
Benim erkek arkadaşım çok espirilidir acaipte laf sokar
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
Ne kavgalarımızı bilirim mesajlaşırken yazdığı şeyler yüzünden..
Ama aslında aynı cümleyi sesli konuşurken söylese yada benzerini tonlamasından zaten ne niyetle söylediğini anlıyorum ve zerre tartışma çıkmıyor...
Ha gerçekten ciddi ciddi böyle düşünüyosa malesefki ite kaka ilerletmeye çalışsanız bile yürümez artık...