• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden Utanıyormuş

Sizler benim önceki mesajlarımi okumadiniz heralde hala beni yargılamaya çalışıyorsunuz allah hepiniz gönlüne biraz vicdan versin hakkımda olur olmaz şeyler söyleyip anlamadan dinlemeden ırkçılıkdan bahsediyorsunuz qma irkcilikdan çok daha kötü birşeydir kul hakkı yemek artık ben kimseye bu konuda cevap vermekle ugrasamicam allaha havale ediyorum sizi.

aslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

kısa boyundan mı utanıyormuş, erketede bekliyomuş herhalde bana bi şey dese de içimdeki döksem diye, o zaman bi basketbolcu, voleybolcu, mankenke çıkaymış
şimdiden dış görünüşüne laf ederek vurmaya çalışan adamdan kesinlikle koca olmaz derim
başka nelerinden utanıyormuş boyundan başka
bu arada tespitin doğru sevgilin çocuk gibi, o benim koluma vurduysa ben de ona çelme takayım
özür diledi mi peki, sayfa çok ilerlemiş sadece ilk mesajı okudum, yazmak istemiyorsan yazmayabilirsin tabii

sevgilinin yaptığı çok çirkin bir davranış.. senden utananan biriyle beraber olma zatn.. kendinize değer verin hep diyorum hepte diyeceğim bunu.. sizi hak eden biriyle beraber olun!!!

ikinci mevzuya gelince.. çook tşk ederim erkek arkadaşınız kürt diye utanmadığınız için.. bu nasıl bir lutuftur. nasıl bir büyüklüktür.. bunun sırlarını bizimle paylaşırmısın?

bende kürdüm. ve söylediğine kesinlikle katılmıyorum.
lütfen artık insanları türk kürt diye sınıflandırmayın.. hepinimiz insanız..
türkler kürtler yıllardır beraber yaşamış, sürekli etkileşim içinde, birbirlerine kız alıp vermişlerdir.. onun için türk kürt diye sınıflandırmak yanlış..
kıro hanzo egosu yüksek kim var peçete ürünleri fakültesini okusa kendini birşey zanneder...

...........................................
@Mune ben şikayetçiyim.. lütfen ırklarla ilgili bir konu açılmasın. bu nasıl olur bilmiyorum. ben kürdüm bir güne ne rahatsız oldum ne de utandım.. baksanıza türk arkaşlarımız(bir kısmı) bizi dışlayıp utanmamalarını bir lutuf olarak görüyorlar.. siz böyle yaptıkça ülkeyi sizler böleceksiniz..
Turk erkekleri için 'cok anneciler' denildiğinde kırılıyor mu Türk kizlari?
Bu kadar hassas olmanin alemi yok. Ben gozlemlerimi yazdım. Ne irkciligi? Ne bölmesi?

İkinizde birbirinizi aşağalamışsınız ,bu ilişkide saygı denen birşey kalmamış.

bitmesi gerek gibi,yoksa devamı iyice berbat bir hal alabilir.

ya şimdi bu kısa boy işini sırf sana gıcıklık olsun diye kırmak için söylemiş olabilir o sinirle. belki gerçekten öyle düşünmüyodur çünkü sen de tartışma anında hata yapmışsın beni utandırıyosun demişsin. tratışmanız ne olsa bu da ağır bir laftır. sana aynı şekilde yansıtmaya çalışmış olabilir. siniriniz dindikten osnra tekrar konuşun

neden peki bu ego?
Yani hani diyrosun ya "kürt olarak yazıyorum" diye.. son derece barışık birisin kendinle.
Neden ego yapıyorlar peki?
Bu cok uzun ve derin analiz gerektirir. Tek cumleyle sebebini yazarsam hem Turkler hem Kürtler olay çıkarır...
Ben uzuyorum konudan, sonu ban..
Savasmayin sevisin anasini satayim..

Turk erkekleri için 'cok anneciler' denildiğinde kırılıyor mu Türk kizlari?
Bu kadar hassas olmanin alemi yok. Ben gozlemlerimi yazdım. Ne irkciligi? Ne bölmesi?

"çok anneciler" örneği vererek çok iyi bir yere parmak bastın.. tebrikler..

ayrıca, ırkçılık be bölme kelimesini sizin için kullanmadım. sizin alıntılarınızı tek tek yapalımda karıştırmayın..

aslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.

Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .

İyi gitsin uzun boylu birini bulsun o zaman. Daha şimdiden sana kusur bulmuş birine ne diye üzülüyorsun. Bırak gitsin ne hali varsa görsün. Ben olsam bir daha o şahsın yüzüne bakmazdım. Şimdi boyun kısa der, ilerde şuran şöyle der, kilo alırsın kilolusun der... Yol ver gitsin.

Karşındaki insana hak ettiği değeri vermeyi öğrenirsen bu sorunu yaşamazsın bir daha. Hatta hak ettiğinden daha az değer ver, karakter bozukluğu çıkıyor sonra insan daha bir üzülüyor bu da mı gol değil diye. Sıkma canını, bu kulaklar ne laflar duydu, bu gözler ne mesajlar okudu.. Yamuk yumuk karakterli insanları sevmemek en iyisi.

niye Kürtlük Türklük mevzusuna geldi bu konu onu anlamadım. konu sahibi Kürtler hakkında kötü bişey dememiş ki. konu saptırılırsa konu sahibinin konusu kapanır ve derdi olduğu konu hakkında yardım da alamaz dolayısıyla. böyle birşeye sebebiyet vermememiz gerek. konu sahibi arkadaşım, 3 yıl az buz bir süre değil. bu adam senden utanıyorduysa beğenmiyorduysa niye o zaman seninle ilişki yaşamış hem de 3 yıl, herşeyi geçtim niye seninle ilişkiye başlamış ? kendi kriterinde uzun boylu kız bulsaymış onunla ilişkiye başlasaymış. benimle ol diye boğazına bıçak dayanmadı ya. burnu sürtmeden de affetme derim ama bugün bunu diyen yarın daha neler der. bunları da düşün derim. dilinin kemiği yok hiç belli. benim sevgilim de benden kısaydı benim için bayan olarak dünyanın en yakışıklı erkeği oydu pek de severdim minnak minnak :)

Cok iyi yapmissin. Kac yasinda bu kisiliksiz, bi de boyun kac merak ettim mahsuru yoksa

zipzip sen kaç yaşındasın yaa gerçekten çok merak ediyorum.
sen söyle ben de söylicem :)

arkadaşım, sinirle bir anda içindekiler çıkmış erkek arkadaşından.
yani gerçekten ona yakışmadığını düşünse, neden çıksın ki seninle. zorla değil ya.
yani evet kalbini kırar insanın bu söylediği şey.

ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum.
açıkça söyliyeyim, ben bırakırdım. ama ben köprüleri kolay yakan bir insanım, bu huy da güzel bir huy değil aslında. onu söyliyim. :KK12:

bana da neler dediler, sevgilin senden kısa yanına yakışmıyor erkek kısa bayan uzun hiç güzel olmuyor neleer neleer, ama bir kulağımdan girdi öbüründen çıktı sevince insanın gözü görmez yüzüne vurmak bir kenara dursun.

Kürtlerin bir kısmı Türkleri,Türklerinde bir kısmı kürrtleri sevmezler.Bu apaçik bir gerçek ne yazık ki.ön yargı ön yargı..konu sapmış ırkçılığa dönmüş.Ben ırkçılıkla alakalı birşey göremedim açıkcası.

Bazı arkadaşların Türkçeleri iyi olmadığı için anlayamadı galiba..

Kısa boylulukla şişmanlığı, zayıflığı karşılaştırsaymış, niye etnik kökenini vurgulamış diyen sözde çok hassas arkadaşlar, konu utanma olunca malum, Konu Sahibi, erkek arkadaşına, kız arkadaşın çok kısa vb. Diyolarsa ona ve o bunlar yüzünden utandıysa da benden, bana da BAŞKA İNSANLAR 'sevgilin kürt' vs. Dediler ama benim bundan dolayı ondan utanmak hiç aklıma gelmedi demek istemiş. Yani millet kıza sevgilisinin etnik kökeninden dem vurmuş, fiziki herhangi bi özelliğinin değil..

Memleketteki bu mağdur edebiyatından da ben utanıyorum fena halde..

kendi brad pitt herhalde ayıp etmiş ama bence pişman olacaktır

Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .

Derhal ayrıl o dengesizden. :KK12: ne demek utanıyorum ya?? uzununu bulsaydı o zaman, gerçekten vakit harcadığına nefes tükettiğine değmez, terbiyesiz. kafa olarak da uygun değilsiniz Sen orada Kürt olmasından utandığını değil, insanların laflarına takılmadığını anlatmak istemişsin ama onun niyeti başka. Ben olsam "kısa boyundan utanıyorum" dediği an hiçbir açıklama yapmadan teli kapatıp şutlardım.Bir daha da asla iletişim kurmazdım.
Not: Kürtüm.

Back