• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden Utanıyormuş

Turk erkegi genelde fiziki acidan Turk kadinini begenmez hem gorunus hem davranis olarak kezbana (balik etli , biyikli, kisa boylu, gorgusuz, paraci) benzetir ve slav irkini begenirler . Istersen hepsini ayni kefeye koyabilirsin simdi. Turk/Kurt diye ayrim yapmadan once yurdum erkegi diye o ayrimi yapacaksin. Bunun soyla, boy bosla alakasi yok.:KK51:
Ben ayrim yapiyorum ve kimseye de ayrim yap demiyirum isteyen istedigi gibi dusunebilir brn sizin dusuncenize saygi duyuyorum ne siz beni ne de ben sizi tasdiklemek zorunda degiliz

Konu sahibinin yazdiginda ben bi tuhaflik goremedim ama cekmek isteyen cekiyor tabi iste bu tur insanlar yuzunden bu ulke karisiyor maksat ortalik karissin diye her lafi her hareketi bi yere cekiyorlar. Ben turk kurt laz zaza bilmem istediklerini soyleyebilir insanlar bana hatta sen turk degilsin ingilizsin deselerde umrumda olmaz turklerden nefret ediyorum desede umrumda olmaz cunküi yaram yok ben kendimi biliyorum. Ben asla irk ayrimi yapmam adam gibi insan mi degil mi ona bakarim bu kizcagizda bi sey dememis ama maksat ortam gerilsin diye sivrilenler olmus yine. Yarasi olan gocunuyo iste..

Bizim yaramiz yok. Yara konu sahibinin ve senin gibilerin şekerim. .

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablacim beni banlar misin irkcilik yaptim

Ayet paylasacak kadar iman etmemissin. O ayeti de kaldir lütfen. .
Yoksa Arabin Aceme, Acemin de Arap'a bir üstünlüğü yoktur, üstünlük ancak takvadadir
Ayetine de iman etmen gerekiyordu.
Senin gibiler yuzunden ülke bu halde aslında.

Ama anliyorim tabi yaran varmis. Adam terk edince en hain en kötü oldu di mi?
Yazik sana...

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablacim beni banlar misin irkcilik yaptim

evet Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. arkadaşa katılıyorum. bencede banlamalısınız. örneğinide altta gösteriyorum.

sisman ve balık etli olduğundan dolayı terk edilmiş. bunuda kürtlere yoruyor. itirazım var Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Valla kardesim irkciliksa irkcilik yapiyorum ben kurtleri sevmiyorum onlarda beni sevmesin kurt diyunce bi orda durcaksin bunu zamaninda senin gibi dusundugum icin soyluyorum bi erkek arkadasim vardi kurttu ben orasina hic takilmamis aileme bile kabul ettirmistim ki rizeliyim nefret ederler onlardan o denli savunuyor toz kondurmuyirdum ben o zamanlar hafif balik etliydim neymis beni begenmiyomus benimle telde konusuyodu oysa cok da guzel bi bayanim yani hicde alcak gonullu olamiycam kibir bunlarin ruhunda var kardesim kendilerinin belki de yuzune bakamassin ama peri padisahi sanir kendini o yuzden dur orda bacim birak gitsin kulturleri dusunce tarzlari bambaska yapamassiniz zaten

:KK51:

irkc3a7c4b1lc4b1k-konulu-karikatc3bcr-23-02-2013.jpg

Turk erkegi genelde fiziki acidan Turk kadinini begenmez hem gorunus hem davranis olarak kezbana (balik etli , biyikli, kisa boylu, gorgusuz, paraci) benzetir ve slav irkini begenirler . Istersen hepsini ayni kefeye koyabilirsin simdi. Turk/Kurt diye ayrim yapmadan once yurdum erkegi diye o ayrimi yapacaksin. Bunun soyla, boy bosla alakasi yok.:KK51:
Misal ben de Finlandiyalı, isveçli erkekleri beğeniyorum.

Bence gayet hoşlar ya, iskandinav erkekleri. Kıyamam ben onlaraa :KK45:

Bunu yazdiginiz icin bana hakaret edip asagiladiginiz icin sizde banlanirsaniz sasirmayin

Neden zoruna gitti ki? Adam sevmiyormus, bütün balik etli ve siskolardan nefret ediyormuş. Bu onun en doğal hakki değil mi?

O kadar sayip sayistiracagina, kalbine nefret tohumlari ekecegine kendine yapilmasini istemedigin bir seyi başkasına yapma, yoksa ha böyle kalirsin ortada...

Türk erkeği kendi anasına baksın anaları Angelina Jolie mi sanki .Boşver beğenmiyor gözükme ayaklarını sen onların .Onları Türk kadınından başkasının çekmeyeceğini de çok iyi biliyorlar .

Arkadaşlar ille ırkçılık olaylarına girecekseniz, bi el atın şu Türk/Kürt fark etmez mevcut erkekleri gönderip anlayışlı, kibar, yakışıklı, ülkemiz sınırları içerisinde yaşayan kadınların evlilik ve aile hayatlarına hayran, avrupalı kadınların umursamazlığından bıkmış erkekleri ülkemize dahil edelim diyorum.

Arkadaşlar ille ırkçılık olaylarına girecekseniz, bi el atın şu Türk/Kürt fark etmez mevcut erkekleri gönderip anlayışlı, kibar, yakışıklı, ülkemiz sınırları içerisinde yaşayan kadınların evlilik ve aile hayatlarına hayran, avrupalı kadınların umursamazlığından bıkmış erkekleri ülkemize dahil edelim diyorum.

benim erkek arkadaşımı göndermeyin :oops::oops::oops: o çok yakışıklı çok kibar. bana çok süpriz yapar :oops::oops:

Valla kardesim irkciliksa irkcilik yapiyorum ben kurtleri sevmiyorum onlarda beni sevmesin kurt diyunce bi orda durcaksin bunu zamaninda senin gibi dusundugum icin soyluyorum bi erkek arkadasim vardi kurttu ben orasina hic takilmamis aileme bile kabul ettirmistim ki rizeliyim nefret ederler onlardan o denli savunuyor toz kondurmuyirdum ben o zamanlar hafif balik etliydim neymis beni begenmiyomus benimle telde konusuyodu oysa cok da guzel bi bayanim yani hicde alcak gonullu olamiycam kibir bunlarin ruhunda var kardesim kendilerinin belki de yuzune bakamassin ama peri padisahi sanir kendini o yuzden dur orda bacim birak gitsin kulturleri dusunce tarzlari bambaska yapamassiniz zaten

rizeli ve karadenizli bir çok arkadaşım var hiç birinin de biz kürtlerden nefret ederiz diye dolandıklarını görmedim. ailelerine kadar tanırım. ne yani benim de eski sevgilim rizeliydi. şimdi onun tüm kötü özelliklerini burada sayıp tüm rizeliler böyledir demem ne kadar saçma değil mi?

insanları ırklarına göre değerlendirenlerin henüz ergenlikten kurtulamadığını düşünüyorum.

zihnen biraz daha olgunluğa eriştiğinizde umarım kafa yapınız değişir yoksa çok yazık.

rizeli ve karadenizli bir çok arkadaşım var hiç birinin de biz kürtlerden nefret ederiz diye dolandıklarını görmedim. ailelerine kadar tanırım. ne yani benim de eski sevgilim rizeliydi. şimdi onun tüm kötü özelliklerini burada sayıp tüm rizeliler böyledir demem ne kadar saçma değil mi?

insanları ırklarına göre değerlendirenlerin henüz ergenlikten kurtulamadığını düşünüyorum.

zihnen biraz daha büyüdüğünüzde umarım kafa yapınız değişir yoksa çok yazık.

canım aşkım bitanemmm tontişimm bebeyimmm derken iyiymiş.. ozaman kürt değilmiş.. ozaman ırkcılık yapmıyomuş..
sonra çocuk bunu istemeyince ırkçı olmuş arkadaş.. :cool::cool:
dünyada bakış açısı buymuş demek( başka şeylerde yazıcamda bana kalsın)

Back