• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden Utanıyormuş

Nereden çıkardınız konu sahibesinin erkek arkadaşına psikolojik baskı yaptığını? Bu yaptığınız kul hakkına ve iftiraya girmiyor mu?

bir an için bütün sayfadaki insanlar aynı sandım ve çok yazdığıma pişman oldum gerçekten bir kez olsun ben sevgilime kürtler hakkında kötü tek bir laf etmedim aksine bana kürtçe öğretmesini bile istedim öğrendimde azda olsa birşeyler ama insanlar neden bu kadar vicdansız ben anlamıyorum gerçekten neler düşüneceğimi neler hissetceğimi bilmeden söylüyorlar boşu boşuna canımı daha fazla sıkıyorlar.

Valla öyle her lafa sal gitsin vur tekmeyi bitsin olmuyor bence.. Siz burda isin kolayina kaciyorsunuz her bisey söyleyene yol ver cNim denemz..kusura bakmayinda ne 4-4lük erkek nede 4-4lük bayan var..3 sene diyor 3 sene azmi? Bende senden utaniyom lafi büyük ihtimal sinirle söylenmis bi kelime ki öle olmasa 3 sene seninle beraber olmazdi.. Erkekler görünüse önem verir eyer boy konusu onun icin sorun olsaydi zmninda biterdi iliski..

Allahın Yarattığından Utanmış...
Hak ettiğini bulur... Engeli Kaldırma.. Sal Tasmasını Gitsin...

Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .
bu aciklama ikna edici oldu.. oyleyse bnm diger yorumlarim irkcilik yapan sakat zihniyete gelsin..

İnsanlar buraya mutlu olduklarından konu açmıyorlar. Yazılanlar doğru ya da yanlış olabilir ama karşımızdaki insanın normal ruh hali içerisinde olmadığını düşünmek bu kadar mı zor? Üzücü gerçekten. Sanal ortam olunca vebal olmuyor mu? Zaten üzgün olan insanlara bir darbe de burada vurmak ne kadar doğru?

bir an için bütün sayfadaki insanlar aynı sandım ve çok yazdığıma pişman oldum gerçekten bir kez olsun ben sevgilime kürtler hakkında kötü tek bir laf etmedim aksine bana kürtçe öğretmesini bile istedim öğrendimde azda olsa birşeyler ama insanlar neden bu kadar vicdansız ben anlamıyorum gerçekten neler düşüneceğimi neler hissetceğimi bilmeden söylüyorlar boşu boşuna canımı daha fazla sıkıyorlar.

Olur mu canım benim? Bu forumda çeşit çeşit binlerce insan var kimi anlar kimi anlamaz sen daha yenisin buralarda açılan hemen her konuda muhalefet olan ve konu sahibesini mutlaka yeren kusur arayan tipler hep var sana özel değil yani öğreneceksin:KK53:

Bu ırk işinin üzerine düşsem ben napardım acaba
baba : yarı arap-yarı kürt
anne : has Türk(oğuzların kayı boyundan..) :KK70:
her türlü çıkmazdayım :KK53::KK53:
Islam ve hristiyan gelenegine gore soy babadan geldigi icin babanin baba tarafi neyse o oluyorsun

Yahudiysen anne tarafi

Islam ve hristiyan gelenegine gore soy babadan geldigi icin babanin baba tarafi neyse o oluyorsun

Yahudiysen anne tarafi

Ne yalan söyleyeyim anne tarafıma da laf söylemem baba tarafıma da
Ama kendimi bir ırka ait hissetmiyorum...
Sadece insan olarak görüyorum ...Belki de bu çeşitliliğin kazandırdığı bir şey bilmiyorum..

Ne yalan söyleyeyim anne tarafıma da laf söylemem baba tarafıma da
Ama kendimi bir ırka ait hissetmiyorum...
Sadece insan olarak görüyorum ...Belki de bu çeşitliliğin kazandırdığı bir şey bilmiyorum..
zaten bu global cagda irk diye aglamak cehalettir, genel gecer durumu arz ettim

O senin fiziksel ozelliklerinden utanmis,
Kürtlügün nesinden utanacaksin sen ikidebir tekrarlamissin kürtse ne olmus ?

hayır yaw yanlış anlaşılma olmuş gibi
benim anladığım arkadaş demek istemiş ki
"o kürt diye herkes hakir gördü ama ben hiçbir zaman öyle görmedim " ben böyle anladım hani
"ben onu olduğu gibi sevdim , ırk vs düşünmedim ama o beni dış görünüşümle vs ayırdı "demek istemiş yani en azından ben öyle anladım....
Oyle gormeseydi ilk seyde kurtlugunu one surmezdi,
oda kilolu vs diyebilirdi dis gorunus derde irk nerde ?

Son olarak zaten onunda senin dis gorunusunden utanmasi kadar sacma bisey yok ALLAH boyle yaratmis senin elindemi ? en iyisi barismayin o senden utanmaz sen ondan selametle..

Sevdiceğim kürt.. normalde ondan bahsederken pıtırcık tarzında takılıyorum ama şuanda tripliyim:KK45::KK45:
Neyse.. benim boyum 160 onunki 182:KK53::KK53:
Topukluyu onun için giyiyorum sanıyor bilmiyor ki ben aşığım topukluya:KK51:
Ara ara atışmalarımız olsada bu konuda sırf birbirimizin gıcıklığına valla sevgilinin yaptığı patavatsızlıktan başka bir şey değil de..
Ben şeye takıldım sende ona utandırıyorsun demişsin de ne şekilde yani..
Hani cilveli cilveli ay utandım deme öyle tarzında mı utandırıyosun dedin yoksa baya toplum içinde beni utandırıyorsun muydu?
Şayet ikincisiyse güzelim sen kaşınmışsın...

Ya ırk için fazla yüklenilmiş bence kıza..
Hani çocuğa belki sağdan soldan diyorlarmıştır ''oğlum bu kızı napçan sen boyuna bak hihihi'' fln gibi aralarında dedikodu yapıyolardı belki..
Konu sahibi arkadaşımda bence ırkı kullanırken şey demek istedi.. ''başkalarıda ona laf söylüyor şöyledir böyledir diye ama ben takmıyorum sonuçta onunla birlikteyim ve tıkadım kulaklarımı kim ne düşünüyorsa düşünsün''fln..
Bence arkadaş neden sevgilisi boyunun dedikodusunu yapanlara haddini bildirmiyor ama ben aynısını yapmıyorum sevgimin arkasındayım diye kızmış..
Normalde her şeyin içinde bir b.k arayan birisiyimdir:KK53::KK53:
Ama nedense bu konuda pek art niyet sezmedim ben.

Sevdiceğim kürt.. normalde ondan bahsederken pıtırcık tarzında takılıyorum ama şuanda tripliyim:KK45::KK45:
Neyse.. benim boyum 160 onunki 182:KK53::KK53:
Topukluyu onun için giyiyorum sanıyor bilmiyor ki ben aşığım topukluya:KK51:
Ara ara atışmalarımız olsada bu konuda sırf birbirimizin gıcıklığına valla sevgilinin yaptığı patavatsızlıktan başka bir şey değil de..
Ben şeye takıldım sende ona utandırıyorsun demişsin de ne şekilde yani..
Hani cilveli cilveli ay utandım deme öyle tarzında mı utandırıyosun dedin yoksa baya toplum içinde beni utandırıyorsun muydu?
Şayet ikincisiyse güzelim sen kaşınmışsın...

Tabiki bir toplum içinde söylemedim mesajlasiyorduk ve bir konu üzerinde tartışmaya başladık oda bana yazdıklarını okumadım bile yav he gibi çocukca buldugum cevaplar veriyordu bende bunları okurken utanıyorum yaşına yakışmıyor bu sözler dedim oda bende senin boyundan herseyinden utanıyorum dedi :(

Ya ırk için fazla yüklenilmiş bence kıza..
Hani çocuğa belki sağdan soldan diyorlarmıştır ''oğlum bu kızı napçan sen boyuna bak hihihi'' fln gibi aralarında dedikodu yapıyolardı belki..
Konu sahibi arkadaşımda bence ırkı kullanırken şey demek istedi.. ''başkalarıda ona laf söylüyor şöyledir böyledir diye ama ben takmıyorum sonuçta onunla birlikteyim ve tıkadım kulaklarımı kim ne düşünüyorsa düşünsün''fln..
Bence arkadaş neden sevgilisi boyunun dedikodusunu yapanlara haddini bildirmiyor ama ben aynısını yapmıyorum sevgimin arkasındayım diye kızmış..
Normalde her şeyin içinde bir b.k arayan birisiyimdir:KK53::KK53:
Ama nedense bu konuda pek art niyet sezmedim ben.

Gerçekten tam olarak anlatmak istediğim şey buydu belki ben kendimi ifade etmekte zorlandım ama beni anlayabilmenize çok sevindim:KK54::KK54:

Back