Benden Utanıyormuş

Yok canım toplum içinde rencide etmekten bahsetmiyordum ama anladım şimdi ne şekilde bir mevzu olduğunu..
Valla ne diyim karakterine bağlı biraz birde sesli konuşmada değilmiş mesajlaşmaymış..
Mesela şakacı biriyse sen utandırıyosun diyince gıcıklığına sırf laf çarpmak için''bende senin boyundan utanıyorum ee nolcak şimdi'' gibi demek istemiş de olabilir..

Benim erkek arkadaşım çok espirilidir acaipte laf sokar
Ne kavgalarımızı bilirim mesajlaşırken yazdığı şeyler yüzünden..
Ama aslında aynı cümleyi sesli konuşurken söylese yada benzerini tonlamasından zaten ne niyetle söylediğini anlıyorum ve zerre tartışma çıkmıyor...

Ha gerçekten ciddi ciddi böyle düşünüyosa malesefki ite kaka ilerletmeye çalışsanız bile yürümez artık...

Ofkeyle soylenmis sozler bunlar bence cok takilma. Gurur yapmis belli ki hassas noktandan yaralamak istemis. Sen de ona kurt diye soylenmemissin iyiki:)

Boyun kisa burnun buyuk vs bunlar buyutulecek seyler degil yahu.
yarin ara biz deliyiz lan askim de gitsin:)

Boyum 153 esim 184 arada daglar kadar fark var ama o bni sevdikten bn onu sevdiktn sonra ne onmi varki ?
Yani zevgiiniz yani açılımıyla hırbo davarlık etmis , bundan adam olmaz !

Kurt derken ne kastettigibizi anladim seviyorsunuzki kusurlarıni gorememissiniz .
Yani milet ayrımını kastetmediginizi anladim amma sırf boyu kısa diye kalbini kırp sizden utandigini soylemej terbiyesizligin daniskası.
Hic uzulme sen dogrusunu yapmışsın.

Konunuzu okurken ilk adam hata etmis dedim ta ki sizin onun icin Kürt oldugu halde sevdim sozunuze kadar... Cok yazik benim gozumde siz ondan da kotu konumdasiniz. Aşın artik bu mevzulari cidden üzücü. Daha fazla yazmayim..

O boyundan bahsetmiş çok ayıp etmiş ama sen neden birden ırkını attın ortaya ben onu anlayamadım?

valla kısa boylu diye uttanıyorum diyen adamda ırkçı bir çeşit. ırkları boylarına göre ayırmış buda. ama konu sahibinin o kürt yazıısını ırkçılık olarak yazdığını hiç düşünmedim. neden biliyor musunuz.
çünkü böyle kafatasçılar var ama ben onlardan değilim demek istemiş. böyle insanlar bana bırak dedi. asla utanmadım ve bırakmadım. konuyu iyi okuyun kızanlar.

En sonunda kendini belli etmiş kurtulduğuna sevin insan ayrılırken dahi fazla kırıcı ve itici olmaması gerek demesi gerek sen
başkalarına layıksın yumuşak olabilirdi kendiside mükemmel değildir , epey şımartmışsın oda kendini başka kızlara layık görmüş egosu patlamış ve aslında sizide sevmemiş maksat kız arkadaşım var demekmiş

yok ben sizinm kötü niyetle demediğinizi okuduğumda gördüm zaten.

boyum kısa evet malesef bende farkındayım ama napıyım allahta beni böyle yaratmış 1,53
rabbim elini ayağını sağlam vermiş boyum kısa ne demek ..Allahın yarattığı bedene hakaret etmeyin o en güzelini yaratmıştır..sana misilleme bile yapacak olsa içindeki düşüncelerini dile getirmiş ve gerçekten senden utanan bir sevgili..ben benim bedenimi yargılayacak bir sevgikiyle bir ömürü paylaşamam..o engeli hiç kaldırma mümkünse hiç görüşme derim ama beni dinler misin muallak.

Türkiye'de her kesim için bir ötekileştirme var ve bunu sizin bizim gibi insanlar yapıyor, uzaydan gelmiyor.. Türk, Kürt, dindar, ateist, sağcı,solcu, komünist, liste uzayıp gider. Bazı zihinleri kalıplaşmış insanlar için de Kürt olmak kötü bir şey. Bunun bazıları tarafından böyle görüldüğünü hepimiz biliyoruz. Kız da böyle olmasına rağmen, yani bir kesim için de oğlanın etnik kökeninin utanılanılacak bir şey olmasına rağmen ben düşünmedim, utanmadım demiş. Kaldı ki zaten Kürtler için negatif bir fikri olsa başta bu insanla çıkmazdı. Konuyu bırakmışsınız, kız sanki Kürtlük için yanlış bir şey söylemiş gibi yorumlar yazmışsınız. Yarası olan havadan nem kapar, şuan ortada Kürtlere söylenilmiş kötü bir laf yok, bir kesimin onlar hakkındaki kötü düşünceleri var. Ne güzel ki Kürt olmasa bile bazı insanlar bu konularda hassas..Bence Kürt çevreninde bunu görüp, her "Kürt" kelimesinin üzerine atlamaması gerekiyor. Bu konuda yapıldığı gibi, Kürtlere kötü gözle bakmayan, ılımlı birinin bile üstüne bu denli giderseniz size de iyi niyetle yaklaşılmasını beklememelisiniz.

Bunda utanilacak ne var ki ? Benim boyumda 157 esimin boyu 184. 4. senemizi bitireceğiz. Böyle seyler bahane emin ol. Seven insan kusur olarak görmez bunları. Bence sen canını sıkma ve yoluna bak :)

Irkci insanlardan nefret ederim, bu konuda asiri hassasimdir. Ben bile konu sahibinin yazdiklarini okuyunca bir irkcilik goremediysem bu hassaslikla, uoktur bi sey yani. Konu sahibi bu tarz insanlar da var ve onlar da bana ayril dedi ama ben umursamadim o niye ona soylenen seyleri umursayip kalbimi kiriyor demis sadece. Bir insani dis gorunusuyle ve irkiyla ilgili yargilamak cok igrenc. Konu sahibi bu igrenclige ortak olmamis ancak sevgilisi olmus. Ustune bir de kisa boyundan utaniyorum diye kizcagiza da soylemis yani. Bence iyi etmissiniz engellemekle. Ne olursa olsun boyle yapmamaliydi. Madem utaniyormus hic cikmasaymis.

Kız bizim kürt erkekleri Abdurrahman paşa üniversitesinde 2 yillik peçete ürünleri fakultesi okuyunca kendini bi mok zanneder...
Ben burdan okuyunca bile sevgilinde ki gereksiz egoyu gorebildim. Bak bunu bir Kürt olarak yazıyorum. Salla gitsin.

O ne öyle?? Senden utanıyorsa sizi bağlayan ne?
Yıllardır neden ayrılmamış madem adama sormazlar mı?
3 yılın hatırını bir kenara at da yoluna bak bence.

neden peki bu ego?
Yani hani diyrosun ya "kürt olarak yazıyorum" diye.. son derece barışık birisin kendinle.
Neden ego yapıyorlar peki?

kürtk türk ne farkeder kaolbinde insanlık olsun içinde merhamet olsun yeter ama adam saçmalamış
yeni mi ayılmış 3 yıldır uzun muydunuz bir den mi farketmiş

sevgilinin yaptığı çok çirkin bir davranış.. senden utananan biriyle beraber olma zatn.. kendinize değer verin hep diyorum hepte diyeceğim bunu.. sizi hak eden biriyle beraber olun!!!

ikinci mevzuya gelince.. çook tşk ederim erkek arkadaşınız kürt diye utanmadığınız için.. bu nasıl bir lutuftur. nasıl bir büyüklüktür.. bunun sırlarını bizimle paylaşırmısın?

bende kürdüm. ve söylediğine kesinlikle katılmıyorum.
lütfen artık insanları türk kürt diye sınıflandırmayın.. hepinimiz insanız..
türkler kürtler yıllardır beraber yaşamış, sürekli etkileşim içinde, birbirlerine kız alıp vermişlerdir.. onun için türk kürt diye sınıflandırmak yanlış..
kıro hanzo egosu yüksek kim var peçete ürünleri fakültesini okusa kendini birşey zanneder...

...........................................
MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ben şikayetçiyim.. lütfen ırklarla ilgili bir konu açılmasın. bu nasıl olur bilmiyorum. ben kürdüm bir güne ne rahatsız oldum ne de utandım.. baksanıza türk arkaşlarımız(bir kısmı) bizi dışlayıp utanmamalarını bir lutuf olarak görüyorlar.. siz böyle yaptıkça ülkeyi sizler böleceksiniz..

erkek arkadaşı kısa diye ondan utanmış..
konusu sahibide, "Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım"

bunun mantığı nedir?
erkek arkaşınız çirkin bir olayının karşısında neden hemen IRKIYLA yargılıyor..
desinki oysa, ben saçındaki kepekleri, saçının kellini, zayıflığı, eğitimi vs vs hiç utanmadım utanmamda desin..

kürt olunca ne oluyor 1 kolu eksik , gözleri görmüyor, ayaklarımı basmıyor ne yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…