Tabiki bir toplum içinde söylemedim mesajlasiyorduk ve bir konu üzerinde tartışmaya başladık oda bana yazdıklarını okumadım bile yav he gibi çocukca buldugum cevaplar veriyordu bende bunları okurken utanıyorum yaşına yakışmıyor bu sözler dedim oda bende senin boyundan herseyinden utanıyorum dedi
yok ben sizinm kötü niyetle demediğinizi okuduğumda gördüm zaten.ya yanlış anlaşılsın istemem tabiki öyle bir cümle kurmam yanlış ama şu nedenle kurdum insanlar ona sürekli sevgilin kısa diyorlarmış bu yüzden utanıyormuş banada onları diyorlar ama ben asla birine laf söyletmem hiçbir konuda ben onu öyle seviyorum diyemiyor onların düşüncelerinden etkilenip bunları düşünüyor.
rabbim elini ayağını sağlam vermiş boyum kısa ne demek ..Allahın yarattığı bedene hakaret etmeyin o en güzelini yaratmıştır..sana misilleme bile yapacak olsa içindeki düşüncelerini dile getirmiş ve gerçekten senden utanan bir sevgili..ben benim bedenimi yargılayacak bir sevgikiyle bir ömürü paylaşamam..o engeli hiç kaldırma mümkünse hiç görüşme derim ama beni dinler misin muallak.boyum kısa evet malesef bende farkındayım ama napıyım allahta beni böyle yaratmış 1,53
O ne öyle?? Senden utanıyorsa sizi bağlayan ne?aslında buraya yazma amacım derdimi birileriyle paylaşmak kızlar 3 yıllık bir ilişkim var DI. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savundum ben onun kalbini sevdim çünkü bu lafı bana o kadar koydu ki 3 yılın hiç hatrı kalmadı içimde cevap bile vermedim yazdığı mesajlara engelledim her yerden siz olsaydınız napardınız yada ben napmalıyım nasıl davranmalıyım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz.
Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .
neden peki bu ego?Kız bizim kürt erkekleri Abdurrahman paşa üniversitesinde 2 yillik peçete ürünleri fakultesi okuyunca kendini bi mok zanneder...
Ben burdan okuyunca bile sevgilinde ki gereksiz egoyu gorebildim. Bak bunu bir Kürt olarak yazıyorum. Salla gitsin.
. Sevgilimle bir konuda tartışırken yazdığı şeyler çocukça geldi ve utanıyorum bunları okurken bu yaşta birine yakışmıyor bu sözler dedim ve bana ben yıllardır senden utanıyorum kısa boyundan herşeyinden dedi. Oysa ben bir gün olsun Kürt bir sevgilim olduğu için utanmadım utanmamda insanlar bana kürtler öyle kürtler böyle dedikleri zaman,sana hiç yakışmıyo dedikleri zaman hep ben onu savu
Kız bizim kürt erkekleri Abdurrahman paşa üniversitesinde 2 yillik peçete ürünleri fakultesi okuyunca kendini bi mok zanneder...
Ben burdan okuyunca bile sevgilinde ki gereksiz egoyu gorebildim. Bak bunu bir Kürt olarak yazıyorum. Salla gitsin.
Irkci insanlardan nefret ederim, bu konuda asiri hassasimdir. Ben bile konu sahibinin yazdiklarini okuyunca bir irkcilik goremediysem bu hassaslikla, uoktur bi sey yani. Konu sahibi bu tarz insanlar da var ve onlar da bana ayril dedi ama ben umursamadim o niye ona soylenen seyleri umursayip kalbimi kiriyor demis sadece. Bir insani dis gorunusuyle ve irkiyla ilgili yargilamak cok igrenc. Konu sahibi bu igrenclige ortak olmamis ancak sevgilisi olmus. Ustune bir de kisa boyundan utaniyorum diye kizcagiza da soylemis yani. Bence iyi etmissiniz engellemekle. Ne olursa olsun boyle yapmamaliydi. Madem utaniyormus hic cikmasaymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?