• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benden Utanıyormuş

İyi de konu sahibi o kürt olduğu için utanıyorum dememişki başkalarının görüşlerine aldırmadığını etkilenmediğini ama sevgilisinin bunu yapamadığını söylemeye çalışmış konu sahibinin ırkçılık yaptığına dair bir cümlesini göremedim ben. Öyle olsa 3 yılını vermezdi zaten. Böyle konular hep başka taraflara çekiliyor anlatılmak isteneni doğru düzgün anlayamıyoruz.
yaa evet neden anlamadım bence şu an boşuna yükleniliyor gerçekten..

Karşısındakinin değiştiremeyeceği şeyleri kusur olarak onun yüzüne vuranlarla bir ömür geçmez. Tartışmanın içeriği nedir bilmiyorum ama dış görünüşü, Allah'ın verdiğini bir kusur olarak görenlerin olması çok üzücü. Hoş sözler değil bunlar. Umarım doğru kararı verirsiniz. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın. Canınızı sıkmayın.

İyi de konu sahibi o kürt olduğu için utanıyorum dememişki başkalarının görüşlerine aldırmadığını etkilenmediğini ama sevgilisinin bunu yapamadığını söylemeye çalışmış konu sahibinin ırkçılık yaptığına dair bir cümlesini göremedim ben. Öyle olsa 3 yılını vermezdi zaten. Böyle konular hep başka taraflara çekiliyor anlatılmak isteneni doğru düzgün anlayamıyoruz.
Yorumunuz çok isabetli.

Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .

beni anladığınız için teşekkür ederim gerçekten.

Sizin tartışma esnasında dediğiniz şey gayet normal ve kabul edilebilir göründü bana. Kim bilir tartışma esnasında o neler saydı size de siz öyle dediniz burdakilerin gözden kaçırdığı nokta o. Ve sizin kullandığınız " Bu yazdıkların çocukça, yaşına yakıştırmıyorum, utanıyorum" ifadesi kesinlikle " Ben yıllardır senin kısa boyundan, her şeyinden utanıyorum " karşılığını hak etmiyor. Kısa boyunuzdan utanıyorsa üç yıl - dile kolay- nasıl sevgili olmuş sizle acaba? Bir terslik var bu işte. Yaptığı şey terbiyesizlik.

3 gun sonra barisirsin nasilsa konuyu duzelt bari 'kurt oldugu icin etrafinda ki insanlar kotuleyip sana yakistiramiyorlar sen utanmiyorsun' bunu belirtmene gerek yoktu etnik koken utanilacak birsey degildir. Bunu utanilacak birsey sanan kisiler insan degildir. Elestrileriniz tartismaniz ne boyuta geldiki adam senin boyunu kusur olarak gordu. Sakinles ve tekrar herseyi gozden gecir

Ya hanımlar ben sevgilimin kürt olmasından utanacak en son insanım çünkü benim ailemdede kürt insanlar var benim o niyetle demediğimi eminim bir çoğunuz biliyorsunuz ve konuyu saptırıyorsunuz ben ırkçı biri olsam zaten öyle biriyle çıkmam benim orda anlatmak istediğim bir kez daha söylüyorum ki ona insanlar sevgilin kısa dedikleri için benden utanıyormuş banada insanlar pek çok şey söylüyor ama ben kulak asmıyorum çünkü bana göre bunlar utanılcak şeyler değil demek istedim hala sen kürtler için ırkçılık yapıyorsun diyecekseniz lütfen boşuna kendinizi yormayın benim almak istediğim cevap farklı ve açtığım konuyu bam başka yerlere götürüyorsunuz zaten moralim bozuk birde bunlara cevap vermekle uğraşmayayım lütfen anlayışlı olmanızı bekliyorum hepinizden .
Konunu düzelt istersen, yorumları okumayanlar aynı doğruştuda yorum yapmaya devam edecekler.
Açıkçası ilk okuduğumda benim de sinirim bozuldu, ne diyor bu dedim.
İlk bakışta yanlış anlaşılıyor, düzeltirsen sorun kalmaz.

Sizin tartışma esnasında dediğiniz şey gayet normal ve kabul edilebilir göründü bana. Kim bilir tartışma esnasında o neler saydı size de siz öyle dediniz burdakilerin gözden kaçırdığı nokta o. Ve sizin kullandığınız " Bu yazdıkların yaşına yakışmıyorum, utanıyorum" ifadesi kesinlikle " Ben yıllardır senin kısa boyundan, her şeyinden utanıyorum " karşılığını hak etmiyor. Kısa boyunuzdan utanıyorsa üç yıl - dile kolay- nasıl sevgili olmuş sizle acaba? Bir terslik var bu işte.

malesef bende buna anlam veremiyorum madem utanıyorsun neden çıkıyorsun ayrıl uzun boylularını bul o zaman belkide sırf bana cevap olsun diye böyle birşey söyledi ama böyle birşeyi düşünüyor olmasaydıda söylemezdi kafam çok karışık 3 yılı bir anda silip atmak kolay değil malesef ama o kadar soğudum ki ondan bir yanım bir daha yüzüne bile bakma derken bir yanımda acaba pişman mıdır diyor.

Ben Kürt'üm ama bir dengesizin söylediği bi sey de zoruma gitmez acikcasi çünkü bilirsin ki dengesizdir.
Benim takildigim kendini mübarek olarak lanse etmesi.
Dedigim gibi tencere yuvarlanmis kapagini bulmuş. . Allah bilir çocuğa ne psikolojik baskilar yapiyordu da çocuk da patladi...

Nereden çıkardınız konu sahibesinin erkek arkadaşına psikolojik baskı yaptığını? Bu yaptığınız kul hakkına ve iftiraya girmiyor mu?

beni anladığınız için teşekkür ederim gerçekten.

Canım ona hakkettiği kadar değer ver. Sen onun kalbine vurulmuşsun ama anlaşılan senin gösterdiğin inceliği gösteremeyecek karakterde bir insan biraz geri çek kendini bakalım söylediğinden pişman olacak mı

Kürtlük de kisa boyluluk da utanilacak seyler degildir hanim arkadasim, ikiniz de kendinizden utanin boyle dusundugunuz icin.. Insanlar yaratilistan kendilerine verilen seyler yuzunden utanmamali ya da gururlanmamalidir. Kendi emegiyle ortaya koydugu basarilariyla ovunebilir, basarisizliklarina uzulebilirler. Dogrusu budur.

Konu sahibi kürt olduğu için utandığına dair bir şey dememiş ki.

ama her zaman olduğu gibi bazı insanlar tartışma çıkarma maksatlı konuyu başka yerlere çekmişler.

erkek arkadaşının lafı gerçekten ayıp olmuş. kısa boylu olmak utanılacak bir şey değil ki.

hem insan sevdiğinden utanır mı? aksine savunur onu insanlara karşı.

insanların laflarını da umursamaz. kolay affedilecek hatta affedilecek laf değil dediği.

Bu ırk işinin üzerine düşsem ben napardım acaba
baba : yarı arap-yarı kürt
anne : has Türk(oğuzların kayı boyundan..) :KK70:
her türlü çıkmazdayım :KK53::KK53:

Son düzenleme:
Back