istanbulun neresinde oturduğumu ve 4senedir günde 4 saat yol tepip karşıya gitmekten bunaldığımı biliyormusun?o zaman siz taaaaa anadolu yakasına gitmektense çalışın bu adamla en iyisi...
enteresan...
Keşke düşünüp muhabbeti hiç bu noktaya getirmeseydin o halde.
Hoşlanmaktı,konuşmaktı,baklaydı filan derken o da kendi rengini belli etti.
Önceki konuşmalarda sen konuşurken usulen de olsa cevap veriyordu,mesafeli bir tanışıklık vardı ortada.
Şimdi o şirkette çalışmak için ona muhtacım diyorsun ama Allah'ın emri değil ki orada çalışmak.
ınsanlar hergün nerelere gidip geliyor,ne koşullarda çalışıyor.
ış bulmak evet zor ama kendin demişsin şirketler iyi elemanları bırakıp,kötüleri çıkarıyor diye.
Girdikten sonra iyi eleman olursan başarılı olursun.Atılganada tutulganada ihtiyacın yok bunun için.
Ah ahh taa o zaman dedik biz sana..klava:
Sakın yaklaşma, belli etme hoşlandığını diye söylemiştik
Evet adam sana şimdi, bu benden hoşlanıyo meyilliydi bir ara deyip
Gözleriyle seni yiyecek.... kendine güveniyosan gir çalış yanında
Ama yok rahatsız olurum, diyosan en baştan başka iş aramaya başla
orta halli bir dizi tadında olmuş ... enteresan
kızlar slm.nurumm abla çok doğru söyledi.ben duruma hakimim hatta sağolsun karşı taraftan bir atak olmadığı için mecburen ben yönetiyorum..şuan bişiler oluyor.daha odğrusu ben bitirmeye ve onu hayatımdan şuttlamaya yönelik bir adım attım.gel görüşelim yarın akşam benden kurtuluyorsun diye msj attım dün akşam.bu akşam 6da buluşçaz.ya zaten anlattım defalarca bu adamın hallerinden bana gına geldi.ve ilk kez iyiye inancım sarsıldı..yani bu saatten sonra daha beter olur ama hiç bir şey düzelmez.zaten onunda beni taktığı yok belli...öle olsa ara sorardı yani.
resmen ıssız adam işte...
akşam aslında konuşmama bile manasız ben vazgeçtim beni bıktırdın mahvettin yıprattın deyip kalkmak lazım aslında.ama yinede bi sölicekleri varmı diye beklicem.bir yandan içten içe sinirimi geçirsin diye bekliyorum.ama biliyorumki yapmıcak.o zaman beni tam sinirlendirsinde onu tamemen gözden çıkartayım.
game over atılgan...
Bence dilek hata yapıyorsun. Sen ne kadar bitti desende bitiremiyorsun. Eğer atılgan senin ondan vazgeçemeyeceğini anlarsa seni daha çok üzer. Gidişatta onu gösteriyor. Hep biti diyorsun sonra bir adım atıyorsun. Bence hiç konuşma. Ne hali varsa görsün. O üzülsün ona ilgi duyan genç bir kızın gözünde sapık izlenimi yarattığı için. Bence böyle game over falanda deme. Evet gençsin yaşınca hareket etmelisin ama senin karşında kocaman belden aşağı düşünen bir adam var. Güçlü ve vakur şekilde sen istemiyorum de. Game over falan çocukça kalıyor biraz. Yanlış anlama arkadaşım ama senin iyiliği için söylüyorum.
Atılgan,katılgan bırak ne hali varsa görsün ..
Paraladın kendini kızım yaaa..
Onun sende gözü yok belli,sadece kullanmaya çalışıyor.
İsim bir kere ofsaytttt.ATILGAN..Kendini ele veriyor anlasana:mymeka:
dilekcim bence bu atılgan şımarmış.
işin neti bu senin ilginden o kadar eminki ne seninle ne sensiz misali seninle oynuyor.
ona söylediğin olumsuz sözcüklerin bile içinde aslında olumlu bir yan var sen göremiyorsun o kurt görüyor.
bence tepkisiz kal olumlu yada olumsuz yaptığına söylediğine tepki verme.
en çok acıtan tepkisizliktir.
çünkü yok sayıyorsun.
birde bunu dene zira vazgeçeceğini hiç sanmıyorum bu şahıstan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?