adamin nasl biri oldugunu iyi niyetini durustlugunu bilmem de, insan bodoslama seni arzuluyorum demez boyle yani.. hayir ortada henuz bir iliski bile yokken direkt cinsellikten baslamasi guvenilir bi hareket degil sonucta.. durustce soyledi diye hakli mi oluyor yani.. ne desin kiz simdi "aa bu beni arzuladigini basinda acikca soyledi ne kadar durust o zaman hemen vereyim..' mi dicek? kusura bakma arkadasim ama madem buraya yardim almak icin yazdin, bu adam yaramaz ben soyliyim.. tamam her erkek karsisindakini cinsel anlamda degerlendirebilir ama bunu daha ortada iliski bile yokken dan diye soylemek acik sozluluk degil patavatsizlikk.. dengesini bilsin biraz...
[/B]bu arada yazmışsınız ki "Sonra bazı fikirler aldım. Şu şekilde... <<Bu adam sapık değil sadece erkek zaafı var bu konularda belli, sende sınırı geçme ama uzakta durma adamın bu zaafını kullanarak elde etmeye çalış<< diye..."
bunu söyleyen arkadaşlarınıza ve size naçizane bir tasiye benden;
adamın zaafını kullanark elde etmeye çalışırken; zaafı kullanılıp elde edilen siz olursunuz..
aman dikkat...[/B]
bacıım sen hiç akıllanmamışsın..yahuu adam işi cinselliğe kadar indirmişsen hala atılgan diye atlıyosun..kızım arkadaşların dediği gibi bu adam seninle eğleniyo,sen msn de kaç kere the end demişsin ve hala yazmışsın.adamdan vazgeçemediğini belli etmişsin..bence artık o adamla görüşme,hem msn de engelledim ama silmiycem diye yazmışsın..valla sen akıllanmazsın bacıım..aklını başına topla bak daha sonra üzülmeni istemeyiz..madem ki fikirlerimizi sordun buradan..sen onu unut ve yolunu devam et..daha yaşın ne ki,daha Allah izin verirse çok güzel günler seni bekliyo,tabi bu adamdan vazgeçersen...
her erkek cinselligi düşünür kesinliklee amaa böyle dile getirmesi hoş değil..yaş farkı çok önemli değil anlaşabildikten sonra...
tabii kimi kişiler ilişkilerinde böyle muhabbetleri normal karşılarlar,ama sen anladıgım kdarıyla rahatsız olmuşsun ve o tarz mesjllarını hep geçiştirmissin ama o devam etmişş..senin rahatsız olmandan dolayı devam etmemesi lazımdı
benim2 senelik bir ilişkim var onca msj attı bikere bile beni arzuluyormusun,istiyormusunn demediii.demezde sapıklar gibi o ney öylee ya..ben rahatsız olurum vallaa..
.ama keşke yanımda olsan sarılsam sıkıca sana ,özledim seni derr ,,çok hoşuma gider benim..
kısacasııı bu msjlardan sohbetten rahatsız oluyorsan vee UYARMANA! ragmen devam ediyorsaaa ayrılmanı tavsiye ederim...
Canım iyi oldu konuyu yenilediğin merak etmiştim aranızdaki yaş farkını ortaya koymuş başka bişey bulamadı ya onun düşüncesini anlamışsın işte dilekcim adamın aklı şeyinde sense sewgi aşk bekliyosun bence bitir derim eğer istemessen biraz görüşme ondan bekle belki aklı başına gelir arkadaş kalmanız daha doğru olur kendine iyi bak canım sewgiyle kala.s.
bu adamla konuşmaya devam edersen bir sonraki evrede senin hislerine karşılık verir gibi yapıp seninle dalga geçecek
adam dürüst mürüst değil biraz zaman geçince yalan duygularla seni kandırabilecek kadar düzenbaz biri
görüşmemelisin onunla hiçbir şekilde bence
adamin nasl biri oldugunu iyi niyetini durustlugunu bilmem de, insan bodoslama seni arzuluyorum demez boyle yani.. hayir ortada henuz bir iliski bile yokken direkt cinsellikten baslamasi guvenilir bi hareket degil sonucta.. durustce soyledi diye hakli mi oluyor yani.. ne desin kiz simdi "aa bu beni arzuladigini basinda acikca soyledi ne kadar durust o zaman hemen vereyim..' mi dicek? kusura bakma arkadasim ama madem buraya yardim almak icin yazdin, bu adam yaramaz ben soyliyim.. tamam her erkek karsisindakini cinsel anlamda degerlendirebilir ama bunu daha ortada iliski bile yokken dan diye soylemek acik sozluluk degil patavatsizlikk.. dengesini bilsin biraz...
bak canım o zaman da sana bazı arkadaşlar demişti.
bi kere yaş farkınız fazla. o koskoca adam ve elbette ki senden daha farklı istekleri olacak, bunu zaten tahmin etmeliydin.
ama yine de yok beni arzuluyo musun, bunu duymak tahrik edici falan çok ters laflar.
adam belli ki ben yatacak birini arıyorum sen daha küçüksün, sana yazık olmasın tarzı konuşmuş.
adam gibi adam olsaydı sadece yaş farkını öne sürer konuyu kapatırdı, hatta senin ondan hoşlandığını söyleme raddesine getirmezdi hiç işi..
ama tamamen egosal sebeplerle senin onu arzuladığını duymak istemiş; düşünsene senden 11 yaş küçük bi çıtır seni arzuladığını söylüyo; ne çok hoşuna gitmiştir.
bak canım yaş farkını geçtim normal şartlar altında bile bu adam işe yaramaz...
daha fazla adamın hayal dünyasına alet olma bence..
Canım güzel düşünmüsşün yaz kurtul artık at kafandan yeni sayfa aç kendine canım güçlüsün sen unutma hiçbişey yaşamadınız sewgili olarak yani unut gitsin biraz zamana ihtiyacın war herşey yoluna giecek sewgiyle kalla.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?