sağol cnm.ya aslında ben ona böle bişi yazmayı çok istiyorum aman boşver.direk sil gitsin diyenler oldu.hep okonuştu.içimde birikti birşeyler..tabiri cAizse şu 3cümlede içimi dkmek istiyorum ama yazma bu sefr neydi niye kızdın falan diye konuşmak ister diyenler oldu.açıkçası zaten onu hayatımda yeri yok.öyle her gün gördüğüm birisi değil.onu kaybettimde bi yakınımı kaybetmiş gibi üzülmicem.ama giderken öyle bir gitmelliyimki asla bir açık kapı kalmamalı.ve suçlu ben olmak istemiyorum.dişi kuyruk sallamazsa erkek gelmezmiş hesabı.çünkü 3 hatta2 ay sonra bu adamla aynı işyerinde çalışmaya başlıcam.asıl orası düşündürüyor beni..
sağol cnm.ya aslında ben ona böle bişi yazmayı çok istiyorum aman boşver.direk sil gitsin diyenler oldu.hep okonuştu.içimde birikti birşeyler..tabiri cAizse şu 3cümlede içimi dkmek istiyorum ama yazma bu sefr neydi niye kızdın falan diye konuşmak ister diyenler oldu.açıkçası zaten onu hayatımda yeri yok.öyle her gün gördüğüm birisi değil.onu kaybettimde bi yakınımı kaybetmiş gibi üzülmicem.ama giderken öyle bir gitmelliyimki asla bir açık kapı kalmamalı.ve suçlu ben olmak istemiyorum.dişi kuyruk sallamazsa erkek gelmezmiş hesabı.çünkü 3 hatta2 ay sonra bu adamla aynı işyerinde çalışmaya başlıcam.asıl orası düşündürüyor beni..
Kendimi bunun için mi yorucam ben
Kalbimi bunun için mi kırıcam ben
İşşte bu canımmm başaracaksınnn biliyorummm :1hug:
isimden belli :) atılgan:) hey maşşallaahhhh..
orta halli bir dizi tadında olmuş ... enteresan
Ne oldu şimdi kesin bittimi?
ammaann diyim konuşma bile..
adam uçkurunun derdine düşmüşşşş gülüm uzak durr
aynen cinoşum katılıyorum, yav allah aşkına sanki esas kız adamın peşinden koşuomuş gibi bişi, istemem yan cebime koy diyo, bak ben bu şekilde istemiorum ama seninle de konuşmak istiyorum gibi, adam da kadir inanır modunda, bi ara o konuşmaları okurken nalçaaak diyeceğini filan bekledim valla, garip bi ilişki CADIARZU
ya ben anlamadım biri iki cümleyle özet geçebilirmi
şimdi bu atılgan dilekle yatmakmı istemiş
ne olmuş anlayamadım
bnm kafamda bitti cnm.görüşmüyorum.konuşmuoyrum kafam rahat :)
bu adamdan bana hayır gelmez belli yani.ne diye kendimi üzücemki :)
yaşıtlarının çocukları varken bunu daha sevgilisi bile yok.hangi 31inde evde kalmış adamın karşısına bnm kadar genç güzel kltürlü ve okumuş bi kız çıkarki??kendi kaybetti valla k.ıçımın atılganı :)))[/B]
hikaye biraz karşık evet doğru :))
ben bu adamı seviyordum.bu bana güzel hoşsun ama yaşın küçük olmaz dedi.sonrada ama ben seni çekici buluyorm.cinsellikten konuşlım falan dedi.bende tersleiynce benim ... olmadığımı anladı.sonuç msnde engeli açtım.çünkü denk gelemeiyoruz diye düğşünmesin.o msndeyken ona yazmadımı böle birşeye gerek duymadımı ona tenezzül etmedimi anlasın diye.ki başarılıda oldum.3 gece msnde denk geldik.bu hayvan gene beni bekledi.ben bişi yazmayınca dışlarıda yaptı.bende çevrımdışı oldum.bu döndü beni görmeyince kapadı msni.bu şuan kendince beni elinde tutmaya çalışıyor.ama yemezlerrrr :))
yürüüüüüüüüüancaa gidersinnn :))
üste kısaca yazdım olayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?