hadi hayırlısı bakalım:)
sağol :)) zaten bnm gidişim ona koymamış bile.bir 10 gün facebookuna baktım.bu salak yunanaistana taşınan bir arkadaşından bir adet anastasia sipariş etmiş.ne diyim artık...
onunla kalıp olduğum yerde sayıklamaktansa ilerleyip hayatıma devam ediyorum :)
akıllandım sonunda :)))
valla dizi mizi degilde kizim sen birazdaha aklini basina almazsan bu atilgan sana bir atlar aklini sasarsin -tatlicadiarzu- gencecik bir genc kizin heba olusunu adim adim izleyecekmiyiz :1no2:
:Saruboceq:
Atılgan,katılgan bırak ne hali varsa görsün ..
Paraladın kendini kızım yaaa..
Onun sende gözü yok belli,sadece kullanmaya çalışıyor.
ısim bir kere ofsaytttt.ATILGAN..Kendini ele veriyor anlasana:mymeka:
sağol :)) zaten bnm gidişim ona koymamış bile.bir 10 gün facebookuna baktım.bu salak yunanaistana taşınan bir arkadaşından bir adet anastasia sipariş etmiş.ne diyim artık...
onunla kalıp olduğum yerde sayıklamaktansa ilerleyip hayatıma devam ediyorum :)
akıllandım sonunda :)))
dilek benzer bir şeyi yakın dönemde yaşamış biri olarak okudum konunu.
üzgünüm ancak sonunda ben de senin gibi yapmıştım.
aşık olmadığım biri ile ilişkiye başlamıştım.
huzur için.
sonra o döndü,
senin hikayedeki atılgan yani,
benim dengem bütünüyle alt üst tabii.
bildiğim ne varsa unuttum, yapılabilecek her türlü hatayı yaptım.
erkek arkadaşımı üzdüm, ailemi karşıma aldım. arkadaşlarımı keza öyle.
umarım sen bu yusufla mutlu olursun,
benden geçti ama sen yapopuyorumnanaktan
sen demişsin ya, zaten gidişim koymadı diye.
32 yaşında bi adamdan onu çok fazla bekleyemezsin, senin kadar kanı kaynamaz zaten.
ha üzülmez demiyorum ama kontrolü eline alır zaten.
ay neyse sen hayatını kurmuşsun ben niye atladım böyle:)
boşver silmesen de fark etmez.
seyretsin senin mutlu olduğunu...
haklısın seninki biraz oyun oynamış. çocukca davranmış.
ilişkin güzel gider umarım.
senle birlikte sevdim bende, sevmeyi bilmiyormuşum meğer geçmişte, iyiki varsın hayatımda ve yanımda
gibi bişi yazabilirsin
SıLıNDı......
Dilekcim yazdıklarını kısmen okudum, konu hakkından az çok bilgi edindim.
Sen gerçekten çok akıllı bir kızsın, ileride mükemmel bir satış müdürü olabilirsin, çünkü insanları bir şekilde kendine çekmeyi başarıyorsun.
Fakat bana şuan uğraştıkların .(yani erkek konuları) boş geliyor, neden kafanı boş şeylere yoruyosunki çünkü yaşın daha çok genç yapabileceğin çok şey var. İlk önce hayat düzenini kurup kendini garantiye alıp, sonra aşık olmayı denesen bence çok daha ii olacak... (Sana akıl vermek gibi olmasın bunlar benim nacizane fikrim) İleride emin ol kariyer yaptığın takdirde çok daha iileri karşına çıkacak, lütfen bu zekayı boş işlerde kullanma bi yerlerden kariyerine başla...
Dilekcim yazdıklarını kısmen okudum, konu hakkından az çok bilgi edindim.
Sen gerçekten çok akıllı bir kızsın, ileride mükemmel bir satış müdürü olabilirsin, çünkü insanları bir şekilde kendine çekmeyi başarıyorsun.
Fakat bana şuan uğraştıkların .(yani erkek konuları) boş geliyor, neden kafanı boş şeylere yoruyosunki çünkü yaşın daha çok genç yapabileceğin çok şey var. İlk önce hayat düzenini kurup kendini garantiye alıp, sonra aşık olmayı denesen bence çok daha ii olacak... (Sana akıl vermek gibi olmasın bunlar benim nacizane fikrim) İleride emin ol kariyer yaptığın takdirde çok daha iileri karşına çıkacak, lütfen bu zekayı boş işlerde kullanma bi yerlerden kariyerine başla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?