Hayır tbiki evinde kalsın haklısınız çocuk kardeşine alışacak eve yeni bi üye daha geldi ve onu kardeşi olduğu için sizin bıraktığınızı istemediğinizi bile düşünebilir çocuk kaynanaya bak sen fırsat kovluyo güzellikten anlamaz o kadın sert bi dille uyarınKızlar p.tesi doğum yaptım. 2 yaşında kızım var. İnanın onun ozleminden yeni bebeği gözüm görmedi bile. Kv ile altlı üstlyüz kızım babaannesine baya duskun onlarında istediği o zaten . dışarıyıda çok seviyor kıyamet kopuyor eve gireceği zaman. Neyse konum şu; doğum yaptığım için kv resmen kızımı benden köşe bucak kaçırıyor . Hastaneden eve bugün geldik ve kızım beni görünce hiç bi tepki vermedi kv nin nasıl hoşuna gitti. Kızım kardeşini görünce sevindi aa bebek canım vs vs dedi ama kv sayesinde sadece 10 dk görebildi. Dışardan içeri girince direk çocuğu çıkartıyor. sabahta dedi ki gece bizde iyi uyuyor küçük büyüyene kadar benle kalsın işte dedi. Yok desekte kıskanıyo musunuz vs vs diye diretti. Akşamda göndermedi gönülsüz gönülsüz sordu gönderiyim mi diye gönder dedik yapamazsınız bebeği emzirtmez felan dedi göndermedi. bende eşime 2 kere arattırdım görümcem yarım saat sonra getirdi geri götürcem diyerek. Götürmek için çok ugraştı. İnat meselesine döndü artık ve göndertmedim eşime. Bozulmuşlar ama ben yanlış mı yapıyorum kızlar. Gündüz hava zaten sıcak eve girmez parka götürürler gezdirirler akşam da olması gereken yer evi değil mi? Benden kopmuş gibi kızım sanki. Hiç ayrı kalmamıştık biz.
10da getirdiler ve şimdi çoktan yattı bile şimdilik sorun çıkartmıyor kardeşini çok seviyor. Aslında biliyorum yardımcı olmak amacı yanımda kalmayıda teklif etti istemedim. Akşam orda kalması daha mı iyiydi sizce? Gunduz yemeğini vs yedirsin kv o şekilde ilgilensin akşam evimizde kalsın .
Sakın verme çocuğunu kimseye. Parka gonderiyorum da aklim kalıyor. Haberlere, muge anliya bakamiyorum bir suru kayip çocuk var :'(Lohusa kadını bi rahat bıraksalar olmaz illasorun çıkaracak birileri oluyor
.Aynı kaynana bendede var..kızım bir yaşına girdiğinde ikinci dogumu mu yapmış olacağım kaynanam da dogumdan sonra kızımı alacakmış 5 6 ay bakacakmis daha çocuğun bezi nasil degisir onu bilmiyo cocugu istiyo bizden yani bide 4 saat uzaktalar bize tövbe estağfurullah ya gece gece dellendim yine...verme çocuğunu kimseye anne babası sağ çok şükür bakarsın sen evlatlarına
Nasil 2 yasindaki dusunemez mis benimde var o yaşlarda kızım ve gayet te farkında yabancı bi cocugu bırak kucağa almayı sevemiyorum bileKötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum. Sizi dinlendirmek istemiş sadece. Eskiden de sürekli onlarla birlikteyse çok dert edecek bir şey görmedim ben. Çocukların da hele 2 yaşında bir bebeğin hemen yeni kardeş gelince ötelendiğini düşünmesi çok zor. Siz biraz kendinizi toparlayın, kızınızla ilgilenecek vaktiniz artsın yine beraber olursunuz. Torunlarının sorumluluğunu büyük oranda alan büyük anneler isteseniz de istemeseniz de çocuklar üstünde karar verme yetkisine sahip oluyor. Ya sorumluluğun tamamını alacaksınız ya da yardımları karşılığında bazı şeyleri görmezden geleceksiniz.
Benim kizimda asiri kiskanc daha 1 yasinda bile degilken baska bebek sevdigimde bana dönüp kaşlarını çatıyordu. Şuan 22 aylik neler neler yapiyorNasil 2 yasindaki dusunemez mis benimde var o yaşlarda kızım ve gayet te farkında yabancı bi cocugu bırak kucağa almayı sevemiyorum bile
Aynen benim ki tekne kalıntısı çok seviliyor ee sevildigi icinde simartiliyor bebekliginden beri eline ne geçse verir paylasir (oyuncak yiyecek)hiç ikiletmez ama sevdiğini yani annesi babası ve ablalarını kimseyle paylaşamaz yıkar ortaligiBenim kizimda asiri kiskanc daha 1 yasinda bile degilken baska bebek sevdigimde bana dönüp kaşlarını çatıyordu. Şuan 22 aylik neler neler yapiyorbazi cocuklarin fitratinda var kiskanmak
Bizde paylasmakta yok. Daha az once sahurda esimle bu konuyu konustuk. Benimki ilk ve tek torun iki tarafta da ondan biraz malesef. Babannesini halasindan kiskanan bir cocukAynen benim ki tekne kalıntısı çok seviliyor ee sevildigi icinde simartiliyor bebekliginden beri eline ne geçse verir paylasir (oyuncak yiyecek)hiç ikiletmez ama sevdiğini yani annesi babası ve ablalarını kimseyle paylaşamaz yıkar ortaligi
Bu kiş kursa giderken kizimi haftasonlari arada anneme arada kayınvalideme biraktim. Kurs ramazandan once bitti.Kayinvalideler zaten torunlari oyuncak saniyorlar annelerini unutsun istiyorlarda. Yok oyle bi dunya yani