- Konu Sahibi persephone__
isabet olmus valla adam normal degıl zaten ...Annesinde kalıyomuş konu sahibi, ayrılmaya karar vermiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
isabet olmus valla adam normal degıl zaten ...Annesinde kalıyomuş konu sahibi, ayrılmaya karar vermiş
Muşta??persephone__ daha önce de dedim eşin seni sindirmiş sen sağlıklı düşünemiyorsun diye
Yani bikaç sayfa öteye gitsek, yanımdayken bile özlüyorum o derece aşığım diyordun
Herkes bu bilmem neye nasıl tahammül ediyorsun derken..
Birkaç gün annenin evinde rahata erince bak hemen vazgeçmeye kalkıyorsun
Ama sanmam, uygulamaya dökemeyecek barışacaksın
Aynı evde oluncada yine onun seni sindirmesine boyun eğeceksin
Kısır döngü gibi bişey olmuş bu artık ikinizin arasında
Ama boşanırsan ucuz kurtulursun, benden söylemesi
O muştayı hala unutabilmiş değilim taa buralardan, sen yine iyi dayandın bence
Bende googledan öğrenmiştimMuşta??
Tövbe ya rabbi, böyle kocasız mı duramıyormuş yanındayken özlüyormuş?Bende googledan öğrenmiştim
Serseri işi bi demir, parmaklara geçirilen
Onla kahveyi basmıştı eşi
Öyle diyoduTövbe ya rabbi, böyle kocasız mı duramıyormuş yanındayken özlüyormuş?
Aaaa bu o üye mi muştayla kahve basan koca ay tamam ya şimdi oldueMuşta??
Ne kocalar var, Allah hayırlısına düşürsün..Aaaa bu o üye mi muştayla kahve basan koca ay tamam ya şimdi oldue
Amin....Ne kocalar var, Allah hayırlısına düşürsün..
bilmiyorum bişeylerin düzeleceğine dair biraz umudum olsa asla kocamdan boşanmazdım ama karşımda kendisinde en ufak bir hata bulmayan biri varpersephone__ daha önce de dedim eşin seni sindirmiş sen sağlıklı düşünemiyorsun diye
Yani bikaç sayfa öteye gitsek, yanımdayken bile özlüyorum o derece aşığım diyordun
Herkes bu bilmem neye nasıl tahammül ediyorsun derken..
Birkaç gün annenin evinde rahata erince bak hemen vazgeçmeye kalkıyorsun
Ama sanmam, uygulamaya dökemeyecek barışacaksın
Aynı evde oluncada yine onun seni sindirmesine boyun eğeceksin
Kısır döngü gibi bişey olmuş bu artık ikinizin arasında
Ama boşanırsan ucuz kurtulursun, benden söylemesi
O muştayı hala unutabilmiş değilim taa buralardan, sen yine iyi dayandın bence
bu eleştiriyi asla kabul etmiyorum herkesin yetiştirilme şekli, geldiği kültür, hayat görüşü vs farklıdır. size göre kayınpederin yanında bira içmek laubalilik olabilir ama bize göre değil. büyükbabam yaşasaydı babam da onun yanında yine bira içerdi. lütfen farklılıklara karşı saygılı olun.Baban damadıyla bira içerse damadın anaya laf etmesi çok normal.
Yüz verirsen ... Gelir.. Halıya demişler. Mesafeyi koruyamazsanız böyle olur.
Kocan tam bir kompleksli
Ben zaten saygılıyım da durumunuz tam olarak o. Kocan demek ki bu durumu farklı algılamış ve aradaki mesafeyi kaldırmış. Kaynanasına söylediği şeyler normal mi? Yok takma tırnağıyla gelmiş anan yok ooo sosyete hanım.bu eleştiriyi asla kabul etmiyorum herkesin yetiştirilme şekli, geldiği kültür, hayat görüşü vs farklıdır. size göre kayınpederin yanında bira içmek laubalilik olabilir ama bize göre değil. büyükbabam yaşasaydı babam da onun yanında yine bira içerdi. lütfen farklılıklara karşı saygılı olun.
söyleyemedim malesefBen zaten saygılıyım da durumunuz tam olarak o. Kocan demek ki bu durumu farklı algılamış ve aradaki mesafeyi kaldırmış. Kaynanasına söylediği şeyler normal mi? Yok takma tırnağıyla gelmiş anan yok ooo sosyete hanım.
Bana söylediğini ona da söyleyebilseydin keşke.
Anlayabiliyorum.. Sıkma canını. Allah sonuny hayretsin. Üzülme..söyleyemedim malesef
Şu an annenin evini basmamasına şaşırdımbilmiyorum bişeylerin düzeleceğine dair biraz umudum olsa asla kocamdan boşanmazdım ama karşımda kendisinde en ufak bir hata bulmayan biri var
Normalde yapardı ama babamdan çekinir :/Şu an annenin evini basmamasına şaşırdım
İyi bari çekindiği biri varmışNormalde yapardı ama babamdan çekinir :/