• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam annemle dalga geçiyor

Aman kadının kocasına ne hakaret ettiniz yahu adamın tavrı bu kimisi kaldırır kimisi kaldırmaz bizim damat ta böyle çok egleniyoruz annemle uğraşıyor annem de uğraşıyor tabi gülüp geçiyoruz .Benimle de uğraşıyor kardesimde onun ailesini tiye alıyor oda gülüyor .Hayat kısa çok ta ciddi olmaya gerek yok.Adamı kötü niyetli bulmadım tarzı bu

bence sen onun annesiyle degilde kocanla dalga gec. Annene birseyler derse sende ona de "ay anne kusura bakma görmemis kocam hayatinda espresso icmedide" gibi :)))

Yüz göz olunca darılmalar yanlış anlaşmalar başlar , damat ile mesafe olmak zorunda , saygı önemli bence
Aman kadının kocasına ne hakaret ettiniz yahu adamın tavrı bu kimisi kaldırır kimisi kaldırmaz bizim damat ta böyle çok egleniyoruz annemle uğraşıyor annem de uğraşıyor tabi gülüp geçiyoruz .Benimle de uğraşıyor kardesimde onun ailesini tiye alıyor oda gülüyor .Hayat kısa çok ta ciddi olmaya gerek yok.Adamı kötü niyetli bulmadım tarzı bu

Kocam genel olarak böyle arkadaşlar. Geçen mahalledeki markete gittik orda kasiyer kız var. Çok seviyorum çok saf çok iyi bi kız. Allah günah yazmasın dış görünüşü güzel değil ama kalbi çok güzel. Neyse kız bütün iyi niyetiyle kocama "samet abi bana burda delikanlı kız diyorlar erkeklerin yapamadığı işleri apoyorum kasa kaldırıyorum diye" dedi. Saçma ama bından mutlu olmuş demek ki. Ben de "aa ne güzel" falan dedim. Kocam öküzü ne dedi ? "Bence tipin yüzüden öyle diyolardır arzu puhahhaha" diye kahkaha attı. Kız nasıl üzüldü çıkana kadar beş yüz kere kocam adına özür dilemek zorunda kaldım :KK43:

Ben eşinin bu tavrından sonra adamı son derece terbiyesiz buldum.

Anne belki alınmıyor veya kafaya takmıyor, hadi onu geçtim de bu kasiyer kıza söylediği nedir?

Kocan tam bir rezil. Kocana söylenecek laf yok o derece.
Açtığın son konundan geldim bu konuya ve en güzel kararı almış olduğunu gördüm.
Ayrıca '' gözüm '' nasıl bi hitap şeklidir ya ?
Neresinden tutsan elinde kalıyor.

Kocan tam bir rezil. Kocana söylenecek laf yok o derece.
Açtığın son konundan geldim bu konuya ve en güzel kararı almış olduğunu gördüm.
Ayrıca '' gözüm '' nasıl bi hitap şeklidir ya ?
Neresinden tutsan elinde kalıyor.
keşke ben de böyle mantıklı düşünebilsem

Sende onun annesine aynısını yap diyenler,saygısızlığa saygısızlıklamı cevap versin? Bu tip şakalardan hoşlanmadığını sert bi dille söyle baştan tavizi vermişsin bundan sonrasına izin verme lütfen,annelerimiz herşeyden daha değerli..

Arkadaşlar belki bu bir dert değil diye düşünebilirsiniz ama cidden sinirlerimi çok bozuyor. Şimdi kocamla konuşmam ve yaptığının yanlış olduğunu söylemem gerekiyor evet ama kocam konuşarak anlaşılabilecek biri değil.
Kendisinin anneme karşı çok alaycı tavırları var. Annemle çok az görüşüyoruz çünkü uzakta oturuyorlar. Annem kocamın sohbetinden falan pek hazetmediği için bize yatıya gelmez gelirse sabah gelir akşam gider. Kocam da genelde işte yani kadını kırk yılda bir görüyor buna ramen idare edemiyor. Annemin de bişeye karıştığı yok ama sürekli şaka aı altında annemle dalga geçip kadını rahatsız ediyor. Mesela sürekli siyasi konu açıyor, annemin ne işi olur siyasetle ama oy verdiği parti üzerinden bile annemle dalga geçiyor. Sürekli "sosyetenin renkli simalarından ... hanım siz bizim fakirhanenize uğrar mıydınız" , kadın ciddi bişey söylüypr yok efendim ".... hanım biz sizin gibi entel değiliz ne bilelim", yok "persephone çay koydum ama .... hanıma espresso yapıyorum ne de olsa kendisi fransız" vs deyip duruyor annem de sinir oluyor ama bişey demiyor gözlerini deviriyor kadın sinirlenince öküz kocam da karşısında kahkaha atıyor. Daha da kötüsü annem yokken annemden bahsederken hep "senin sosyete anan" diye bahsediyor. Annemin de tek suçu bana nazaran biraz daha nezih ve kendini geliştirmiş bir kadın olması sosyete olduğu veya kendini büyük gösterdiği falan yok çok alçak gönüllüdür annem diye söylemiyorum.
Neyse geçen kocam işle ilgili bişey için annemlerin oturduğu yere gitmiş gitmişken de annemlere uğramış babamla falan oturmuşlar. Akşamında kv'lerdeyiz. Ne konuştular falan anlatıyor. "Ne güzel babanla bira içiyordum akşam üstü sosyete anan geldi takma tırnaklarıyla puhahaha kalktım geldim ben de " dedi. Bişey demicektim baktım kv tv'ye kitlenmiş gülmemek için kendini zor tutuyor ben de birden bağırdım "sen bu kadından ne istiyorsun sana ne kendi evi değil mi izin mi alcaktı gelmeden önce" dedim. Kv de şaşırdı. Kocam "gözüm kötü bişey mi dedim takılıom ne bağrıyosun" dedi ama bunu söylerken bile gülüyor düşünebiliyor musunuz. Kv de sonra yannıma geldibaşbaşayken "kız niye öyle sinirlendin onun her zamanki hali bilmiyo musun" dedi aslında küçük bi şakaya gereksiz tepki ermiş gibi oldum ama burama geldi annemi evime çağıramıyorum resmen. Ay kocam da sinirlendiğimi görünce daha çok yapar hoiuna gider keşke sanki ymrumda değilmiş hatta komik buluyomuş gibi yapsaydım yapar yapar sıkılırdı ama artık çok geç :KK43:
Bağcılar anadolu meslek lisesinin unutulmaz simalarından eli tesbihli x beyin yaptıklarını hic hoş karsilamiyorum. Kendisine beyaz coraplarini fazla tozlanmadan gün aşırı değiştirmesini salik veriyorum .

Bağcılar anadolu meslek lisesinin unutulmaz simalarından eli tesbihli x beyin yaptıklarını hic hoş karsilamiyorum. Kendisine beyaz coraplarini fazla tozlanmadan gün aşırı değiştirmesini salik veriyorum .
liseyi bitiremedi zaten okuldan atılmış nefret ediyorum ondan şuan :(

''Senin gibi cahil bi öküzün yanında çok sosyete kalıyor dimi, hahahahaha'' falan diye gülsene suratına bu kocanın. ''E senin en büyük eğlencen yayılıp kıllı göbeğini kaşımak aşkım, ondan şaşırıyorsun hahahhayt'' vs dur bak sana azıcık bulayım.

''Valla senin seviyene nasıl ineceğini çözememiş hala, hahahahahahah''

''Napsın kadın ilk defa böyle hanzo biriyle karşılaşıyor, puhahahaha''

''Sosyete anam dedi ki kocan kalemini kapıp ganyana gitsin, hahahahahah''

''Anam sosyete, sen de veli efendi hipodromu seviyelerindesin, yok mu bunun ortası, sen de azcık insan olmayı dene, hahahahaha''

şimdi kocana bi küfür yazıcam, neyse ban yemiyim.

''Senin gibi cahil bi öküzün yanında çok sosyete kalıyor dimi, hahahahaha'' falan diye gülsene suratına bu kocanın. ''E senin en büyük eğlencen yayılıp kıllı göbeğini kaşımak aşkım, ondan şaşırıyorsun hahahhayt'' vs dur bak sana azıcık bulayım.

''Valla senin seviyene nasıl ineceğini çözememiş hala, hahahahahahah''

''Napsın kadın ilk defa böyle hanzo biriyle karşılaşıyor, puhahahaha''

''Sosyete anam dedi ki kocan kalemini kapıp ganyana gitsin, hahahahahah''

''Anam sosyete, sen de veli efendi hipodromu seviyelerindesin, yok mu bunun ortası, sen de azcık insan olmayı dene, hahahahaha''

şimdi kocana bi küfür yazıcam, neyse ban yemiyim.
bunları söylesem onun hoşuna giderdi. neyse zaten ayrıldık.

persephone__ persephone__ daha önce de dedim eşin seni sindirmiş sen sağlıklı düşünemiyorsun diye
Yani bikaç sayfa öteye gitsek, yanımdayken bile özlüyorum o derece aşığım diyordun
Herkes bu bilmem neye nasıl tahammül ediyorsun derken..

Birkaç gün annenin evinde rahata erince bak hemen vazgeçmeye kalkıyorsun
Ama sanmam, uygulamaya dökemeyecek barışacaksın
Aynı evde oluncada yine onun seni sindirmesine boyun eğeceksin
Kısır döngü gibi bişey olmuş bu artık ikinizin arasında
Ama boşanırsan ucuz kurtulursun, benden söylemesi
O muştayı hala unutabilmiş değilim taa buralardan, sen yine iyi dayandın bence

tepkınde haklısın hatta bence hıc bukadar sabretmeseydın daha ılk yapısında agzının payını verseydın annemle boyle konusamazsın ben annene saygısızlık yapmıyorum sende anneme karsı tavırlarına dıkkat et deseydın

bıdaha tekrarlarsa net tavrını koy derım ne demek o ya anneyle dalga mı gecılırmıs

tepkınde haklısın hatta bence hıc bukadar sabretmeseydın daha ılk yapısında agzının payını verseydın annemle boyle konusamazsın ben annene saygısızlık yapmıyorum sende anneme karsı tavırlarına dıkkat et deseydın

bıdaha tekrarlarsa net tavrını koy derım ne demek o ya anneyle dalga mı gecılırmıs
Annesinde kalıyomuş konu sahibi, ayrılmaya karar vermiş

Back