Arkadaşlar belki bu bir dert değil diye düşünebilirsiniz ama cidden sinirlerimi çok bozuyor. Şimdi kocamla konuşmam ve yaptığının yanlış olduğunu söylemem gerekiyor evet ama kocam konuşarak anlaşılabilecek biri değil.
Kendisinin anneme karşı çok alaycı tavırları var. Annemle çok az görüşüyoruz çünkü uzakta oturuyorlar. Annem kocamın sohbetinden falan pek hazetmediği için bize yatıya gelmez gelirse sabah gelir akşam gider. Kocam da genelde işte yani kadını kırk yılda bir görüyor buna ramen idare edemiyor. Annemin de bişeye karıştığı yok ama sürekli şaka aı altında annemle dalga geçip kadını rahatsız ediyor. Mesela sürekli siyasi konu açıyor, annemin ne işi olur siyasetle ama oy verdiği parti üzerinden bile annemle dalga geçiyor. Sürekli "sosyetenin renkli simalarından ... hanım siz bizim fakirhanenize uğrar mıydınız" , kadın ciddi bişey söylüypr yok efendim ".... hanım biz sizin gibi entel değiliz ne bilelim", yok "persephone çay koydum ama .... hanıma espresso yapıyorum ne de olsa kendisi fransız" vs deyip duruyor annem de sinir oluyor ama bişey demiyor gözlerini deviriyor kadın sinirlenince öküz kocam da karşısında kahkaha atıyor. Daha da kötüsü annem yokken annemden bahsederken hep "senin sosyete anan" diye bahsediyor. Annemin de tek suçu bana nazaran biraz daha nezih ve kendini geliştirmiş bir kadın olması sosyete olduğu veya kendini büyük gösterdiği falan yok çok alçak gönüllüdür annem diye söylemiyorum.
Neyse geçen kocam işle ilgili bişey için annemlerin oturduğu yere gitmiş gitmişken de annemlere uğramış babamla falan oturmuşlar. Akşamında kv'lerdeyiz. Ne konuştular falan anlatıyor. "Ne güzel babanla bira içiyordum akşam üstü sosyete anan geldi takma tırnaklarıyla puhahaha kalktım geldim ben de " dedi. Bişey demicektim baktım kv tv'ye kitlenmiş gülmemek için kendini zor tutuyor ben de birden bağırdım "sen bu kadından ne istiyorsun sana ne kendi evi değil mi izin mi alcaktı gelmeden önce" dedim. Kv de şaşırdı. Kocam "gözüm kötü bişey mi dedim takılıom ne bağrıyosun" dedi ama bunu söylerken bile gülüyor düşünebiliyor musunuz. Kv de sonra yannıma geldibaşbaşayken "kız niye öyle sinirlendin onun her zamanki hali bilmiyo musun" dedi aslında küçük bi şakaya gereksiz tepki ermiş gibi oldum ama burama geldi annemi evime çağıramıyorum resmen. Ay kocam da sinirlendiğimi görünce daha çok yapar hoiuna gider keşke sanki ymrumda değilmiş hatta komik buluyomuş gibi yapsaydım yapar yapar sıkılırdı ama artık çok geç