- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 31
- Konu Sahibi persephone__
ses seda yok bir kaç kez aradı ordan da engelledim. hala evdeyim dönmeyi düşünmüyorumİyi bari çekindiği biri varmış
Son durum nedir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ses seda yok bir kaç kez aradı ordan da engelledim. hala evdeyim dönmeyi düşünmüyorumİyi bari çekindiği biri varmış
Son durum nedir
Şaşırdım sadece birkaç kez aramasınases seda yok bir kaç kez aradı ordan da engelledim. hala evdeyim dönmeyi düşünmüyorum
O telefonda yalvarmaz racona ters der :/ yarın izinli günü hafta içinde mesaj atmıştı "pazar günü gelcem yüzyüze konuşcaz" diye inş gelmezŞaşırdım sadece birkaç kez aramasına
Hem kaba hem asabi hemde aşk doluydu oysa, tepkisi hafif kalmış
Emir kipi kullanmış yineO telefonda yalvarmaz racona ters der :/ yarın izinli günü hafta içinde mesaj atmıştı "pazar günü gelcem yüzyüze konuşcaz" diye inş gelmez
O telefonda yalvarmaz racona ters der :/ yarın izinli günü hafta içinde mesaj atmıştı "pazar günü gelcem yüzyüze konuşcaz" diye inş gelmez
Arkadaşlar belki bu bir dert değil diye düşünebilirsiniz ama cidden sinirlerimi çok bozuyor. Şimdi kocamla konuşmam ve yaptığının yanlış olduğunu söylemem gerekiyor evet ama kocam konuşarak anlaşılabilecek biri değil.
Kendisinin anneme karşı çok alaycı tavırları var. Annemle çok az görüşüyoruz çünkü uzakta oturuyorlar. Annem kocamın sohbetinden falan pek hazetmediği için bize yatıya gelmez gelirse sabah gelir akşam gider. Kocam da genelde işte yani kadını kırk yılda bir görüyor buna ramen idare edemiyor. Annemin de bişeye karıştığı yok ama sürekli şaka aı altında annemle dalga geçip kadını rahatsız ediyor. Mesela sürekli siyasi konu açıyor, annemin ne işi olur siyasetle ama oy verdiği parti üzerinden bile annemle dalga geçiyor. Sürekli "sosyetenin renkli simalarından ... hanım siz bizim fakirhanenize uğrar mıydınız" , kadın ciddi bişey söylüypr yok efendim ".... hanım biz sizin gibi entel değiliz ne bilelim", yok "persephone çay koydum ama .... hanıma espresso yapıyorum ne de olsa kendisi fransız" vs deyip duruyor annem de sinir oluyor ama bişey demiyor gözlerini deviriyor kadın sinirlenince öküz kocam da karşısında kahkaha atıyor. Daha da kötüsü annem yokken annemden bahsederken hep "senin sosyete anan" diye bahsediyor. Annemin de tek suçu bana nazaran biraz daha nezih ve kendini geliştirmiş bir kadın olması sosyete olduğu veya kendini büyük gösterdiği falan yok çok alçak gönüllüdür annem diye söylemiyorum.
Neyse geçen kocam işle ilgili bişey için annemlerin oturduğu yere gitmiş gitmişken de annemlere uğramış babamla falan oturmuşlar. Akşamında kv'lerdeyiz. Ne konuştular falan anlatıyor. "Ne güzel babanla bira içiyordum akşam üstü sosyete anan geldi takma tırnaklarıyla puhahaha kalktım geldim ben de " dedi. Bişey demicektim baktım kv tv'ye kitlenmiş gülmemek için kendini zor tutuyor ben de birden bağırdım "sen bu kadından ne istiyorsun sana ne kendi evi değil mi izin mi alcaktı gelmeden önce" dedim. Kv de şaşırdı. Kocam "gözüm kötü bişey mi dedim takılıom ne bağrıyosun" dedi ama bunu söylerken bile gülüyor düşünebiliyor musunuz. Kv de sonra yannıma geldibaşbaşayken "kız niye öyle sinirlendin onun her zamanki hali bilmiyo musun" dedi aslında küçük bi şakaya gereksiz tepki ermiş gibi oldum ama burama geldi annemi evime çağıramıyorum resmen. Ay kocam da sinirlendiğimi görünce daha çok yapar hoiuna gider keşke sanki ymrumda değilmiş hatta komik buluyomuş gibi yapsaydım yapar yapar sıkılırdı ama artık çok geç
Teşekkür ederim ilginiz için, son açtığım konuda güncelledimKonu sahibi nasılsınız ?
Arkadaşlar farklı konularda durumu soranlar oldu, ama bu konuda çok üzgün olduğum için yazmak içimden gelmemişti, burdan genel olarak cevap vereyim. Hala eşimle ayrıyız. Ama onu çok seviyorum boşanmak istemiyorum. Kendisi her pazar beni görmeye geliyor ve barışmak istiyor, baya ısrar ediyor ama asla kendinde hata bulmuyor ve her seferinde "hadi persephone topla kendini şu saçma takıntılarını bırak da mutlu olalım" diyor. Ben de "ben takıntılarımdan kurtulurum da sen kendi hatalarını bir daha tekrarlayacak mısın?" Dediğimde de "ben naptım ki? Bütün bunlar senin suçun ben gayet normal hareket ediyorum ama merak etme sana kızgın değilim seni seviyorum sadece bu hareketlerini bırak yeter" diyor inanabiliyor musunuz ? Ben de böyle olunca dönmüyorum çünkü aynı şeylerin olacağı, onun aynı hareketleri tekarlayacağı , benim de daha çok psikolojimin bozulacağı yeni saplantılar edineceğim ortada. Ama insanın sevdiğiminsana hayır diyebilmesi o kadar zor ki, ben de kendimden beklemezdim genelde hep güçsüz kalırdım karşısında. Biraz olsun bişeylerin düzeleceğini bilsem bir dk düşünmez dönerdim. Ama böyle dönemiyorum çünkü yine kavgalar sürekli ağlamalarım paranoyam vs olacak biliyorum
Valla konuyu okuyunca tamda zevzek biri canlanmıştı gözümde tam isabet :)Yeminlen kocan bi tuhaf. Zevzek birazda
bence daha sert tepkiler verin ki bir daha bu terbiyesizliği yapmaya cArkadaşlar belki bu bir dert değil diye düşünebilirsiniz ama cidden sinirlerimi çok bozuyor. Şimdi kocamla konuşmam ve yaptığının yanlış olduğunu söylemem gerekiyor evet ama kocam konuşarak anlaşılabilecek biri değil.
Kendisinin anneme karşı çok alaycı tavırları var. Annemle çok az görüşüyoruz çünkü uzakta oturuyorlar. Annem kocamın sohbetinden falan pek hazetmediği için bize yatıya gelmez gelirse sabah gelir akşam gider. Kocam da genelde işte yani kadını kırk yılda bir görüyor buna ramen idare edemiyor. Annemin de bişeye karıştığı yok ama sürekli şaka aı altında annemle dalga geçip kadını rahatsız ediyor. Mesela sürekli siyasi konu açıyor, annemin ne işi olur siyasetle ama oy verdiği parti üzerinden bile annemle dalga geçiyor. Sürekli "sosyetenin renkli simalarından ... hanım siz bizim fakirhanenize uğrar mıydınız" , kadın ciddi bişey söylüypr yok efendim ".... hanım biz sizin gibi entel değiliz ne bilelim", yok "persephone çay koydum ama .... hanıma espresso yapıyorum ne de olsa kendisi fransız" vs deyip duruyor annem de sinir oluyor ama bişey demiyor gözlerini deviriyor kadın sinirlenince öküz kocam da karşısında kahkaha atıyor. Daha da kötüsü annem yokken annemden bahsederken hep "senin sosyete anan" diye bahsediyor. Annemin de tek suçu bana nazaran biraz daha nezih ve kendini geliştirmiş bir kadın olması sosyete olduğu veya kendini büyük gösterdiği falan yok çok alçak gönüllüdür annem diye söylemiyorum.
Neyse geçen kocam işle ilgili bişey için annemlerin oturduğu yere gitmiş gitmişken de annemlere uğramış babamla falan oturmuşlar. Akşamında kv'lerdeyiz. Ne konuştular falan anlatıyor. "Ne güzel babanla bira içiyordum akşam üstü sosyete anan geldi takma tırnaklarıyla puhahaha kalktım geldim ben de " dedi. Bişey demicektim baktım kv tv'ye kitlenmiş gülmemek için kendini zor tutuyor ben de birden bağırdım "sen bu kadından ne istiyorsun sana ne kendi evi değil mi izin mi alcaktı gelmeden önce" dedim. Kv de şaşırdı. Kocam "gözüm kötü bişey mi dedim takılıom ne bağrıyosun" dedi ama bunu söylerken bile gülüyor düşünebiliyor musunuz. Kv de sonra yannıma geldibaşbaşayken "kız niye öyle sinirlendin onun her zamanki hali bilmiyo musun" dedi aslında küçük bi şakaya gereksiz tepki ermiş gibi oldum ama burama geldi annemi evime çağıramıyorum resmen. Ay kocam da sinirlendiğimi görünce daha çok yapar hoiuna gider keşke sanki ymrumda değilmiş hatta komik buluyomuş gibi yapsaydım yapar yapar sıkılırdı ama artık çok geç
Kocam genel olarak böyle arkadaşlar. Geçen mahalledeki markete gittik orda kasiyer kız var. Çok seviyorum çok saf çok iyi bi kız. Allah günah yazmasın dış görünüşü güzel değil ama kalbi çok güzel. Neyse kız bütün iyi niyetiyle kocama "samet abi bana burda delikanlı kız diyorlar erkeklerin yapamadığı işleri apoyorum kasa kaldırıyorum diye" dedi. Saçma ama bından mutlu olmuş demek ki. Ben de "aa ne güzel" falan dedim. Kocam öküzü ne dedi ? "Bence tipin yüzüden öyle diyolardır arzu puhahhaha" diye kahkaha attı. Kız nasıl üzüldü çıkana kadar beş yüz kere kocam adına özür dilemek zorunda kaldım
Haklısınız boşluğuma gelmişcanım konu hakkında yeterince yorum yapılmış zaten o konuda ekstra bişeyler yazmama gerek yok, malum yapman gereken belli haddini bildir, annenle de konuş gönül koymasın. benim sana diyeceğim, isim vermeden konuş burda yani kocanın ismini ya da kasiyer kızın ismini falan söyleme, olur da bi tanıdık falan görür laf eder, başına iş açar. ya da sen olduğunu anlayıp başka konularını falan da takip eder vs. yani aklında bulunsun isim verme anlamasın kimse
Bencede tek care bu.. Aptal seySen de onun anasiyla dalga geç nasıl oluyormuş görsün