- Konu Sahibi Siendrunce
-
amin inşallah...ben 19 haziranda en son adetim başladı. 17 temmuzda da adet görmem gerekiyordu.
kese baya görünüyordu. bazıları çok küçük nokta şekllindeydi diye yazmışlar benimki bozuk para kadar vardı.
sen keseyi gördüğün zaman kaç haftalıktın tatlım
arkadaşlar merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu bu benim ilk gebeliğim ve 33 yaşına yeni girdim yaşımdan dolayı endişeliyim gerçi ilk gebeliğim olmasına rağmen kendimi bilinçli hissediyorum ama yinede bazı şeyleri yaşamadan tecrübeli olunmaz sizlerden yardım bekliyorum kese ne zaman görünür bebeğin kalp atışları ilk ne zaman duyulur normalde bugün adet günümdü ama ben hamile kaldığımı hissedince hemen hastanede test yaptırdım şükürler olsun allahıma hamileyim
keseyi gördüm zaman adetim günümü 12 gün geçti. Doktora göre keseyi gördüğü zaman 4 haftalıkmış.
Son adet tarihim 24 hazirandı ben de hamileyim. Pazartesi doktora gidicem çok heyecanlıyım.Doktorlar vaginal ultrasonla mı bakıyor?
arkadaşlar merhaba bende bugün öğrendim hamile olduğumu bu benim ilk gebeliğim ve 33 yaşına yeni girdim yaşımdan dolayı endişeliyim gerçi ilk gebeliğim olmasına rağmen kendimi bilinçli hissediyorum ama yinede bazı şeyleri yaşamadan tecrübeli olunmaz sizlerden yardım bekliyorum kese ne zaman görünür bebeğin kalp atışları ilk ne zaman duyulur normalde bugün adet günümdü ama ben hamile kaldığımı hissedince hemen hastanede test yaptırdım şükürler olsun allahıma hamileyim
anlamadım ben canım yaaa. Bende hamileyim çok şükür. Benim sat 23 hazirandı dün doktora gittim 5+2 hamilesin dedi. Senin verdiğin tarihe göre 4 haftalık olman imkansız. Doktor neye göre hesapladı acaba?
Benim kesem de 4 mm di. Nokta kadar. Ve doktor beklediğimiz şey bu hiç görünmeyebilirdide dedi.
kusura bakma canım yaa saçmalamışım biraz yerimseniben benim kese ayın 29 unda 7,66 cm di. doktor dedi ki keseyi gördüğümüzde 4 haftalık diyoruz dedi.
arkadaşlar siz doktorlarınıza bi sorar mısınız 19 haziran son adet tarihim ve kese 7,66 cm görünüyo. kaç haftalık hamile diye sorarsanız çok sevinirim. eşim işe başlayana kadar doktora giemeyecem. şimdiden teşekkür ederim
kizlar bende 5 haftalikken ögrenmistim simdi 9+5 ama 6+2 iken doktora gittigimde sadece ultrason kagidinin altinda 4mm yaziyo..buda beni endislendirdi aceba o bebek boyumu kesemi??ama saniyorum kese cokmu kücük??4 gün sonra gitcem zaten[/QUOTE
merhaba 6+4 ken bebeğimin boyu 7 mm di.seninde bebeğinin boyudur.şimdi emin ol kocaman olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?